Merhaba arkadaşlarım, ablalarım..

Bu günlerde kafamı kurcalayan bir sorun var sizinle dertleşmek istedim.
Uzun yıllardır süren ilişkim var yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz. Okullarımız bitti. Askerlik de bitti. Dolayısıyla artık evlilik konusunu düşünür olduk ister istemez.
Sevgilim çok iyi, hani tam evlenilecek erkek derler ya ha işte karakter olarak o. Hiçbir yanlışını görmedim bu zamana kadar. Zaten beraber büyüdük. Ailemde de tanıştırdım. Annem, babam, kardeşim kendisini seviyor.
Sorun şu ki bizim aramızda baya bir maddiyat farkı var şöyle söyleyeyim bizim eve ayda giren miktar 4-5 kat daha fazla. Evleri vs yok. Bu benim şimdiye kadar hiç umrumda olmadı. Ama evlilik, düğün masrafları, takısı, geçim sıkıntısı vs bunlar ortaya çıktıkça bu ara ikimizde de bir bunalım havası var
Ufak bir örnek verecek olursam benim ailem otelli yemekli düğün isterken, karşı taraf salonu bile ödeyecek durumda değil

Evlenirsek bizim evde oturacağız kira derdimiz olmayacak.
Sevgilimin işi güzel, 2.500 kadar maaşı var yeni başladı.
Yani kızlar kısaca bu iş olur mu? Olursa beni ne gibi sorunlar bekler? Sevgiliyken sorun olmayan şeyler iş ciddiye binince arkadaşlarımın bazı laflarıyla da beni düşündürür oldu. Şimdiden diyecekleriniz için teşekkür ederim. Karışık anlattıysam affola