ben öyle düşünmüyorum.dürüstlüğünden ve sonuna kadar arkamda duracağından emin olayım sorun değil. tabi zamana ihtiyacım var.Evin pantolon giyeni siz olacaksınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öyle düşünmüyorum.dürüstlüğünden ve sonuna kadar arkamda duracağından emin olayım sorun değil. tabi zamana ihtiyacım var.Evin pantolon giyeni siz olacaksınız.
Amin. Inşallah..amin inşallah herkes için hayırlısı olur.
İlişkiniz çok tanıdık. Öyle düşünmüyorsanız, sadece zamana bıraktıysanız neden konu açtınız?ben öyle düşünmüyorum.dürüstlüğünden ve sonuna kadar arkamda duracağından emin olayım sorun değil. tabi zamana ihtiyacım var.
inanın şu anki kafamla ben de neden açtım diyorum. dün konu açmadan önce telefonda maddiyatla ilgili konu açıldı. pek birikimi olmadığını söyleyince birden kafam karıştı. maaşını evi ve arabası olmadığını biliyordum ama birikim kısmı beni şaşırttı açıkçası. birden karamsarlığa kapıldım.ama dün bunları konuşurken yan yana değildik. bugün yanındayken bu konu aklımdan tamamen çıktı. ayrılırken ben arabama bindim o otobüs durağına gitti. evlerimiz ters istikamette arabama binemezdi. o otobüs durağına giderken düşündüğüm tek şey umarım ıslanıp hasta olmaz oldu.İlişkiniz çok tanıdık. Öyle düşünmüyorsanız, sadece zamana bıraktıysanız neden konu açtınız?
benzer tecrübeyi yaşayanlar var mı diye merak ettim. yaşarken ne oluyor.sonuçta bilemeyiz. herkesin tecrübesi farklıdır evet ama o zaman burada konu açmak gereksiz.
Yanlış anlamayın ama buraya yazdıysanız, bu konuda tereddüt ediyorsanız sizin içinize pek sinmemiş demektir:)arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
Bu arada benim babamda 35 yaşında evlenmiş.inanın şu anki kafamla ben de neden açtım diyorum. dün konu açmadan önce telefonda maddiyatla ilgili konu açıldı. pek birikimi olmadığını söyleyince birden kafam karıştı. maaşını evi ve arabası olmadığını biliyordum ama birikim kısmı beni şaşırttı açıkçası. birden karamsarlığa kapıldım.ama dün bunları konuşurken yan yana değildik. bugün yanındayken bu konu aklımdan tamamen çıktı. ayrılırken ben arabama bindim o otobüs durağına gitti. evlerimiz ters istikamette arabama binemezdi. o otobüs durağına giderken düşündüğüm tek şey umarım ıslanıp hasta olmaz oldu.
tabi dediğiniz gibi bu tanışma aşaması. sadece çok mutluyum. zaman gösterecek elbette.
buradaki yorumlar faydalı oluyor gerçekten. erkek arkadaşımın maddi durumu bizim toplum standartlarında. ben maaş ve aile bakımından daha şanslıyım. o o kadar değil ama bizim toplumumuzda birçok kişi aynı durumda.ben de çok da zengin değilim tabi.
Şöyle sorayım bu adama karşı için ısındı mi? evet ben bu adamla evlenebilirim bir ömür gecirebilirim ona karşı yoğun duygularım var diyebiliyor musun?arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
inşallah güzel şeyler olur sizin için de benim için de paylaşırız burdan.Bu arada benim babamda 35 yaşında evlenmiş.
Hiç birikim yapmamış. Gezip yemiş. Bekar kafası iste.
Sonra annemle evlendiler. Çok şükür oldu herşey.
Çoğu erkek bekarken birikim yapmıyor. Tabi yapsa iyi olur ama yapmadı diye hiç yapmayacak diye bir durum yok.
15 Bine rahat birikim yaparsınız. Tek çocuk istiyorsanız daha da birikimli bir hayat olur.
Bir de mühendis maaşları daha hızlı artıyor.
Bence olur bu iş..
Bu arada düğün çok gereksiz. Ben inşallah evlenirsem nikah ardından da yakınlarımı çağırdığım bir yemek istiyorum. Güzel bir mekânda yemek. Yeterli bence.. öyle 200 kişilik yemekli düğüne gerek yok. 100 bin ona veremem.
Gelişmeleri yazın mutlaka..
Inşallah güzel şeyler olur..![]()
evet baya ısındı hem de.Şöyle sorayım bu adama karşı için ısındı mi? evet ben bu adamla evlenebilirim bir ömür gecirebilirim ona karşı yoğun duygularım var diyebiliyor musun?
muhendis demiştim. 6-7 yıldır çalışıyor.Mesleği nedir önemli olan o...
Eğer iyi bir meslekse bugün almaz yarın alır ev araba..
Önemli olan azmi ve yetenekleri fikirleri ve mesleği..
Bunlar iyiyse şu anki hali geçici olabilir..
Mesleğini falan yazmamışsınız
muhendis demiştim. 6-7 yıldır çalışıyor.