evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Ah evet konuşmak...Ne takatim var ne isteğim. Davranışlarımdan beni anlıyor zaten, geçen bozulduğumu anladı, ama ben de niye yapmadın etmedin demek istemiyorum içinden gelsin yapsın. Bu zamana kadar atlamayan adamdı.

İşte her kırıldığını bana yaşatma huyu var.

evlilikte kaçıncı yılınız cevaplar ona bağlı olacak ta

Görümcemi bekledim günlerce plan için, salak gibi. Sen planını yap onlar kim dimi? Ay bazen çok salak oluyorum ya kendime kızıyorum...

Dimi şakalaşır gibi, bir şey olmamış gibi yapayım.

Görümcemi bekledim günlerce plan için, salak gibi. Sen planını yap onlar kim dimi? Ay bazen çok salak oluyorum ya kendime kızıyorum...

Dimi şakalaşır gibi, bir şey olmamış gibi yapayım.
Aynen öyle.. Büyütmeden konuşun uzlaşın yani inşallah ışe yarar :)

Eşim hiç atlamazdı mutlaka kutlama hediye vs alırdı. Çiçek gönderirdi. Ben onunkini kutlamadım diye yapıyor sanırım.
Benimki çakma Aslan sanırım
Ama olmazki öyle sürekli bişeyleden intikam alır gibi sen yapmadın ben de yapmam sen böyle davrandın ben de öyle davranırım şekli.
Bunları konuştuğunuzda ne diyor peki size ?

Eşimle konuşulmaz, sadece davranışlarıyla belli eder. Adam bana evlilik teklifi bile etmedi zamanında, konuşulmuyor bakışlarımızla konuşuyoruz Şaka bir yana otur konuş tarzı bir adam değil, hep davranışlarla konuşacaksın ona.

İşte farketmişler, bu sene çiçek gelmedi diyor bayanlar belki de ondan taktım biraz.

Hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım?

Yani ben eşimin doğum gününü kutlamasam neden benimkini kutlamadın diyemezdim açıkçası. Kendisi aslan burcudur
Bence uzatmayın kapatın konuyu. Yoğun dönem geçsin, aranız da düzelsin gerekirse kırıldığınızı dile getirirsiniz.

Kinci bir aslan olarak diyeyim ki siz kutlamadiysaniz o da kutlamaz. Zamanında ben de yaptım bunu

Yani aşırı çok çalışıyorsanız bile en azından özel günlerde 1-2 saat hoş vakit geçirilebilir. Sonuçta yılda 1 kere olan, güzel günler bunlar. İnsan ister istemez beklentiye giriyor ve karşısındakiden bir şey göremeyince sönüp kalıyor. Hak verebiliyorum.

Hayat zaten hep bir koşuşturmaca. Önemli olan böyle günlere vakit ayırabilmek diye düşünüyorum.

öyle olmasa çekilmez zaten eşim ama yoruyor beni...

ne önerirsin sayın sevgili aslan :)
Benim muhatabım acayip mantıklı bir ikizler. Trip atsam umurunda olmaz atmam. Şımarıklık edemem mantıksız bulur yapmaz. Öfke krizine giremem karşımda kavga edecek adam bulamam. Adam her şeyi öyle analiz edip mantıklı yaklaşıyor ki ben de uslu bir kedicik oluyorum yanında. Damarıma basmaz ilgi beklediğimde sirnasir ilgi gösterir. Sacmalasam beni yadirgamaz benle güler. Biz aslanların hakkından ikizler geliyor :) erkek aslan patolojik bir vaka yalnız onlarla nasıl başa çıkılır bilemiyorum. Aslan kadınıyla çok farklilar. Dayım aslan erkeği aman yarabbim konuşarak ona ulaşamazsın çok müdahaleci dediğim dedik Allah yengeme sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…