- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Siz niye hic konuşmuyorsunuz esinizle, asıl probleminiz bu bence.
Sıfır beklenti içinde niye olacaksınız ki , evet hergün çiçek hediye beklemek gereksiz ama evlilik yıldönümü, doğumgünü önemli günler..
Özel günlerin ufacık da olsa kutlanması gerektiğini düşünüyorum ben.
Amaaa siz de onunkini kutlamamışsınız. Siz kutlamamışken katşı taraftan beklemek yanlış değil mi? O da kırılmıştır o zaman belki.
burdan verirsem banlanirim muhtemelen:) ozelden yazayim:))
İşte her kırıldığını bana yaşatma huyu var.
evlilikte kaçıncı yılınız cevaplar ona bağlı olacak taKızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...
Konışmanızı tavsiye ederim ben. Kv konularını yüzünden eşinizin doğum gününü kutlamamışsınız bu kötü olmuş gerçekten. Konuşun şakalaşır tarzda ödeşmiş olduk gibisine filan yani çok ciddiye almadan bu konuyu. Seneye telafi edelim deyin :)
Madem huyunu bilşyorsunuz üzülmeyin siz de.
evlilikte kaçıncı yılınız cevaplar ona bağlı olacak ta
Aynen öyle.. Büyütmeden konuşun uzlaşın yani inşallah ışe yarar :)Görümcemi bekledim günlerce plan için, salak gibi. Sen planını yap onlar kim dimi? Ay bazen çok salak oluyorum ya kendime kızıyorum...
Dimi şakalaşır gibi, bir şey olmamış gibi yapayım.
Benimki çakma Aslan sanırımEşim hiç atlamazdı mutlaka kutlama hediye vs alırdı. Çiçek gönderirdi. Ben onunkini kutlamadım diye yapıyor sanırım.
Benimki çakma Aslan sanırım
Ama olmazki öyle sürekli bişeyleden intikam alır gibi sen yapmadın ben de yapmam sen böyle davrandın ben de öyle davranırım şekli.
Bunları konuştuğunuzda ne diyor peki size ?
İşte farketmişler, bu sene çiçek gelmedi diyor bayanlar belki de ondan taktım biraz.
Hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım?
Kinci bir aslan olarak diyeyim ki siz kutlamadiysaniz o da kutlamaz. Zamanında ben de yaptım bunu
Özümüzde çok poncik insanlarız aslındaAh siz Aslanlar hem çok seviyorum hem çok kızıyorum tam bir aşk nefret ilişkisi
Özümüzde çok poncik insanlarız aslında
Bende diyorum bu kizi niye cok seviyom:)) aslanim benim:)Özümüzde çok poncik insanlarız aslında
İşte burç çekiyor zaarBende diyorum bu kizi niye cok seviyom:)) aslanim benim:)
Benim muhatabım acayip mantıklı bir ikizler. Trip atsam umurunda olmaz atmam. Şımarıklık edemem mantıksız bulur yapmaz. Öfke krizine giremem karşımda kavga edecek adam bulamam. Adam her şeyi öyle analiz edip mantıklı yaklaşıyor ki ben de uslu bir kedicik oluyorum yanında. Damarıma basmaz ilgi beklediğimde sirnasir ilgi gösterir. Sacmalasam beni yadirgamaz benle güler. Biz aslanların hakkından ikizler geliyor :) erkek aslan patolojik bir vaka yalnız onlarla nasıl başa çıkılır bilemiyorum. Aslan kadınıyla çok farklilar. Dayım aslan erkeği aman yarabbim konuşarak ona ulaşamazsın çok müdahaleci dediğim dedik Allah yengeme sabır versinöyle olmasa çekilmez zaten eşim ama yoruyor beni...
ne önerirsin sayın sevgili aslan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?