evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Tavir cok saglikli gelmiyor bana. Ben cok inat dedigim dedik bir insandim bu huylarim degisti mesela esim sayesinde :)) iletisim cok cok onemli onun icin esim de benim gibi olsaydi nasil olurduk dusunmek bile istemiyorum :)

Kaç yıllık evlisiniz ? Biz sekiz yıllık evliyiz sadece sevgililer gününde hiçbişey yapmıyoruz. Ayrıca başlarda benim eşimde pek kutlamazdı baktı ben daha çok özeniyorum böyle günlerde artık kendisi de bana yapıyor pastalar ufak hediyeler falan.sizin kutlamamanıza bende şaşırdım açıkçası kv falan bunların bahanesi olamaz nasıl siz şuan bekliyorsanız onun da beklemesi gayet normal.hatta biz benim geçen seneki doğumgününde eşim halıda ufak bir yanık bıraktı sağolsun

GÜNCELLEME: Kızlar tartıştık. Eşim evde yemek vs istemiyormuş,dışarda sosyalleşmek istiyormuş, insanlarla görüşmek istiyormuş. Her cumartesi geziyoruz, pazar evdeyiz çok bunalıyormuş kafesteki aslan gibiymiş. Plan yap uyayım diyorum istemiyorsun ki, zorla yapacaksın sen plan yap iste diyor.Senelerdir aynı şey, küçük bir ildeyiz ne yapayım bilmiyorum sevmiyorum ben ev gezmesi misafir falan ısrarla bunları istiyor boşanmayı bile düşündüm bir an adam sanki benden önce çok sosyalmiş gibi şimdi sosyallikten kudurmak istiyor.

hizuran , Daryana Aslan burçları bana akıl verin

6 yıla girdik canım benimkinin derdi evde kutlamak değilmişmiş adam kudurdu sosyallik istiyormuş

Tavir cok saglikli gelmiyor bana. Ben cok inat dedigim dedik bir insandim bu huylarim degisti mesela esim sayesinde :)) iletisim cok cok onemli onun icin esim de benim gibi olsaydi nasil olurduk dusunmek bile istemiyorum :)

İletişime geçtik kavga ettik neymiş çok monotonmuşuz

Benim eşimde çok yoğun çalışır ama mutlaka hediye alır yada çiçek filan yollar eve.Sevgiliylen tam bir kalastı.Sanırım ben çok güzel yonttum

Öncesinde nasıldı eşiniz bilmiyorum ama sosyalleşmek istemesi normal değil mi? Aile, akraba, arkadaş, iş ev arasında ve sadece birbirinizi görerek hayatı geçirmek istememesi normal geldi eşinizin bana acikcasi ama bunun evlilik yıldönümü ve doğumgünü kutlamasiyla nasıl bir bağlantısı var onu çözemedim.

sosyalleşmek istiyor ama benden bekliyor bunu.ben çok sevmiyorum insanlarla birlikte olmayı zaten sabahtan akşama kadar insanlarla uğraşıyorum insan görmek istemiyorum bilmiyorum ya boşanmak istiyorum böyle zorla sosyalleşme olur mu

Yani sürekli sizinle bu sosyalliği saglamasına gerek yok ama sizde eşiniz için insanlarla birarada bulunabilirsiniz sürekli olmasa bile. Bu konuda ortak bir noktada buluşabilirsiniz.

Orta yolu bulmayi deneyin . Cumartesi zaten geziyormussunuz. Pazarlari da bir hafta arkadaslarinizla gorusun , bir hafta evde gecirin.
Yalniz bana gore bu , ozel gunleri atlamasi icin sebep degil. Hediyeyi gidip alamazsa internetten siparis verir. Parasi coksa kuyuncudan alir. Hic yoksa cicek yollar . Yani yapmaliydi bence . Tabi onceden de yapmiyorsa normal .beklentiyi azaltin.

Yani sürekli sizinle bu sosyalliği saglamasına gerek yok ama sizde eşiniz için insanlarla birarada bulunabilirsiniz sürekli olmasa bile. Bu konuda ortak bir noktada bulunabilirsiniz.
neler yapabilirim hiç sevmiyorum ya akraba falan görüşmek. arkadaşlarım şehir dışında senede 2-3 anca görüşebiliyoruz. eşimin arkadaşları da öyle senede 1-2 gelirler. habire kimle görüşeyim, işyerinden kimseyle samimi olmak istemiyorum

önceden yapıyordu bu sene yapmadı. kendince beni cezalandırıyor, onu eve kapatmışım, kafesteki aslan gibiymiş.her gece 10 dan aşağı eve geldiği yok, seni özlüyorum diyorum 6 da da gelsem aynısı olursun diyor

Sorunun temeli aslında kendi anne babasıyla görüşmüyor olusunuz olabilir mi,oradaki acıgi başka bir şekilde kapatmaya çalışıyor belki de eşiniz.
Madem o sosyalleşmek istiyor ,o ortamı eşiniz olustursun sizde eşinize ayak uydurun.

Wallahi ayni sizin kafadayim. Dahasi insanlardan kuru kalabaliktan cok sikildim. Buna mecbur edemez beni kimse.

Safsarisin .Burc islerinden sen anlarsin kuzum :)

senelerdir aynı şeyi söylüyor, onun da etkisi vardır tabi, ama aileyle görüşelim demiyorum onu kastetmiyorum dedi, o konuda kararı kesin. evet haklısınız o açığı kapatmak istiyor olabilir.

senelerdir bende sen oluştur ortamı diyorum sevmezsin diyor illa benden bekliyor ortam oluştur program yap.

Yani hediye olayina cok sikilirdim . Bunun icin uzun bir sure konusmayabilirim.
Ama sosyallesme konusunda hakli olabilir. Kucuk bir yerdeymissiniz ve normal cevrenizden uzaksiniz saniyorum. Sikiliyor olabilir. Biraz destek olmaya calisin .15 gunde bir yada ay da 1 gorusun .

Wallahi ayni sizin kafadayim. Dahasi insanlardan kuru kalabaliktan cok sikildim. Buna mecbur edemez beni kimse.

Safsarisin .Burc islerinden sen anlarsin kuzum :)

aynen yaaa çıldıracağım insan görmek istemiyorum....eşimdeki insan aşkını anlamıyorum.elinden telefon düşmez sürekli birileriyle konuşur şimdi gene konuşuyor telefonla.

anamm sarışınım nerdesin gelll Safsarisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…