- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Evlilikte sifir beklenti olacaksa niye evleniliyor o zaman?
Teşekkür ederim öncelikle :)
Şöyle aslında, eşimin iletişim tarzı oturup konuşalım değil, davranışlarla iletişim kuruyor; mimik hareket söz tavır...Konuşmakla olmayacağını anladım geçen 6 yıllık evlilikte, tavırla davranışla gösteriyorum başka türlü olmuyor kendi de öyle çünkü, konuşmaz tavrıyla belli eder.
Kaç yıllık evlisiniz ? Biz sekiz yıllık evliyiz sadece sevgililer gününde hiçbişey yapmıyoruz. Ayrıca başlarda benim eşimde pek kutlamazdı baktı ben daha çok özeniyorum böyle günlerde artık kendisi de bana yapıyor pastalar ufak hediyeler falan.sizin kutlamamanıza bende şaşırdım açıkçası kv falan bunların bahanesi olamaz nasıl siz şuan bekliyorsanız onun da beklemesi gayet normal.hatta biz benim geçen seneki doğumgününde eşim halıda ufak bir yanık bıraktı sağolsunAynen ben de öyle düşünüyorum çünkü çok bozulduğunu söylemişti, her sene kutlardın bu sene kutlamadın çok bozuldum diye aşırı takmıştı. Oysa gene kv görümce ile uğraşıyordum salak gibi o sıralarda..Ne tavsiye edersiniz ?
Kaç yıllık evlisiniz ? Biz sekiz yıllık evliyiz sadece sevgililer gününde hiçbişey yapmıyoruz. Ayrıca başlarda benim eşimde pek kutlamazdı baktı ben daha çok özeniyorum böyle günlerde artık kendisi de bana yapıyor pastalar ufak hediyeler falan.sizin kutlamamanıza bende şaşırdım açıkçası kv falan bunların bahanesi olamaz nasıl siz şuan bekliyorsanız onun da beklemesi gayet normal.hatta biz benim geçen seneki doğumgününde eşim halıda ufak bir yanık bıraktı sağolsun
Tavir cok saglikli gelmiyor bana. Ben cok inat dedigim dedik bir insandim bu huylarim degisti mesela esim sayesinde :)) iletisim cok cok onemli onun icin esim de benim gibi olsaydi nasil olurduk dusunmek bile istemiyorum :)
Öncesinde nasıldı eşiniz bilmiyorum ama sosyalleşmek istemesi normal değil mi? Aile, akraba, arkadaş, iş ev arasında ve sadece birbirinizi görerek hayatı geçirmek istememesi normal geldi eşinizin bana acikcasi ama bunun evlilik yıldönümü ve doğumgünü kutlamasiyla nasıl bir bağlantısı var onu çözemedim.GÜNCELLEME: Kızlar tartıştık. Eşim evde yemek vs istemiyormuş,dışarda sosyalleşmek istiyormuş, insanlarla görüşmek istiyormuş. Her cumartesi geziyoruz, pazar evdeyiz çok bunalıyormuş kafesteki aslan gibiymiş. Plan yap uyayım diyorum istemiyorsun ki, zorla yapacaksın sen plan yap iste diyor.Senelerdir aynı şey, küçük bir ildeyiz ne yapayım bilmiyorum sevmiyorum ben ev gezmesi misafir falan ısrarla bunları istiyor boşanmayı bile düşündüm bir an adam sanki benden önce çok sosyalmiş gibi şimdi sosyallikten kudurmak istiyor.
hizuran , Daryana Aslan burçları bana akıl verin
Öncesinde nasıldı eşiniz bilmiyorum ama sosyalleşmek istemesi normal değil mi? Aile, akraba, arkadaş, iş ev arasında ve sadece birbirinizi görerek hayatı geçirmek istememesi normal geldi eşinizin bana acikcasi ama bunun evlilik yıldönümü ve doğumgünü kutlamasiyla nasıl bir bağlantısı var onu çözemedim.
Yani sürekli sizinle bu sosyalliği saglamasına gerek yok ama sizde eşiniz için insanlarla birarada bulunabilirsiniz sürekli olmasa bile. Bu konuda ortak bir noktada buluşabilirsiniz.sosyalleşmek istiyor ama benden bekliyor bunu.ben çok sevmiyorum insanlarla birlikte olmayı zaten sabahtan akşama kadar insanlarla uğraşıyorum insan görmek istemiyorum bilmiyorum ya boşanmak istiyorum böyle zorla sosyalleşme olur mu
Orta yolu bulmayi deneyin . Cumartesi zaten geziyormussunuz. Pazarlari da bir hafta arkadaslarinizla gorusun , bir hafta evde gecirin.sosyalleşmek istiyor ama benden bekliyor bunu.ben çok sevmiyorum insanlarla birlikte olmayı zaten sabahtan akşama kadar insanlarla uğraşıyorum insan görmek istemiyorum bilmiyorum ya boşanmak istiyorum böyle zorla sosyalleşme olur mu
neler yapabilirim hiç sevmiyorum ya akraba falan görüşmek. arkadaşlarım şehir dışında senede 2-3 anca görüşebiliyoruz. eşimin arkadaşları da öyle senede 1-2 gelirler. habire kimle görüşeyim, işyerinden kimseyle samimi olmak istemiyorumYani sürekli sizinle bu sosyalliği saglamasına gerek yok ama sizde eşiniz için insanlarla birarada bulunabilirsiniz sürekli olmasa bile. Bu konuda ortak bir noktada bulunabilirsiniz.
Orta yolu bulmayi deneyin . Cumartesi zaten geziyormussunuz. Pazarlari da bir hafta arkadaslarinizla gorusun , bir hafta evde gecirin.
Yalniz bana gore bu , ozel gunleri atlamasi icin sebep degil. Hediyeyi gidip alamazsa internetten siparis verir. Parasi coksa kuyuncudan alir. Hic yoksa cicek yollar . Yani yapmaliydi bence . Tabi onceden de yapmiyorsa normal .beklentiyi azaltin.
Sorunun temeli aslında kendi anne babasıyla görüşmüyor olusunuz olabilir mi,oradaki acıgi başka bir şekilde kapatmaya çalışıyor belki de eşiniz.neler yapabilirim hiç sevmiyorum ya akraba falan görüşmek. arkadaşlarım şehir dışında senede 2-3 anca görüşebiliyoruz. eşimin arkadaşları da öyle senede 1-2 gelirler. habire kimle görüşeyim, işyerinden kimseyle samimi olmak istemiyorum
neler yapabilirim hiç sevmiyorum ya akraba falan görüşmek. arkadaşlarım şehir dışında senede 2-3 anca görüşebiliyoruz. eşimin arkadaşları da öyle senede 1-2 gelirler. habire kimle görüşeyim, işyerinden kimseyle samimi olmak istemiyorum
Sorunun temeli aslında kendi anne babasıyla görüşmüyor olusunuz olabilir mi,oradaki acıgi başka bir şekilde kapatmaya çalışıyor belki de eşiniz.
Madem o sosyalleşmek istiyor ,o ortamı eşiniz olustursun sizde eşinize ayak uydurun.
Yani hediye olayina cok sikilirdim . Bunun icin uzun bir sure konusmayabilirim.önceden yapıyordu bu sene yapmadı. kendince beni cezalandırıyor, onu eve kapatmışım, kafesteki aslan gibiymiş.her gece 10 dan aşağı eve geldiği yok, seni özlüyorum diyorum 6 da da gelsem aynısı olursun diyor
Wallahi ayni sizin kafadayim. Dahasi insanlardan kuru kalabaliktan cok sikildim. Buna mecbur edemez beni kimse.
Safsarisin .Burc islerinden sen anlarsin kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?