- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Benim muhatabım acayip mantıklı bir ikizler. Trip atsam umurunda olmaz atmam. Şımarıklık edemem mantıksız bulur yapmaz. Öfke krizine giremem karşımda kavga edecek adam bulamam. Adam her şeyi öyle analiz edip mantıklı yaklaşıyor ki ben de uslu bir kedicik oluyorum yanında. Damarıma basmaz ilgi beklediğimde sirnasir ilgi gösterir. Sacmalasam beni yadirgamaz benle güler. Biz aslanların hakkından ikizler geliyor :) erkek aslan patolojik bir vaka yalnız onlarla nasıl başa çıkılır bilemiyorum. Aslan kadınıyla çok farklilar. Dayım aslan erkeği aman yarabbim konuşarak ona ulaşamazsın çok müdahaleci dediğim dedik Allah yengeme sabır versin
Bovv ateş ve su çok zıt birbirine. Sizin biraz alttan alıp gözlem yapmanız daha mantıklı. Çabuk ofkeleniriz çabuk da sakinlesiriz ama o öfke patlamaları fena olur. Eşim doğa gereği çok sakindir. Genelde trip atar kızarsa. Ben de kızarsam uzak durur susarım. Kavga etmeyiz birkaç gün uzak kalır iyice kafa dinledikten sonra oturur konuşur derdimiz neyse çözeriz. Trip atarsa asla gidip aman canım neyin var diye pohpohlamam ama. Suçlu bensem bile :) küslük yokmuş her şey normalmiş gibi davranırım isterse sonsuza kadar sürsün :) o da yapmaz işin garibi kim kusmusse gelip hadi konuşsak ya der.Evet ikizlerle aslan çok iyi anlaşırmış ben kovayım tam zıtların çekimi aslında çok zor, ki tüm yorumlarda kova kadınının alttan alması gerektiği yazıyor iş bana düşüyor yani.
Hah işte şu konuşma meselesi var ya tam eşimi anlatıyor asla konuşarak olmuyor, hep davranış gözleme , hep bir müdahale.
Bovv ateş ve su çok zıt birbirine. Sizin biraz alttan alıp gözlem yapmanız daha mantıklı. Çabuk ofkeleniriz çabuk da sakinlesiriz ama o öfke patlamaları fena olur. Eşim doğa gereği çok sakindir. Genelde trip atar kızarsa. Ben de kızarsam uzak durur susarım. Kavga etmeyiz birkaç gün uzak kalır iyice kafa dinledikten sonra oturur konuşur derdimiz neyse çözeriz. Trip atarsa asla gidip aman canım neyin var diye pohpohlamam ama. Suçlu bensem bile :) küslük yokmuş her şey normalmiş gibi davranırım isterse sonsuza kadar sürsün :) o da yapmaz işin garibi kim kusmusse gelip hadi konuşsak ya der.
Ben bazen böyle durumlarda onu görmezden geliyorum. Mesela başka şeylerle takıldığında izlediğimiz yabancı bir dizi var, açıyorum kaldığımız yerden izliyorum. Bir süre sonra önemsenmediğini görünce geliyor hemen yanıma ''birlikte izleseydik'' gibi konuşur. Sesim çıkmayınca anlar durumu ve telafi eder.
Bilmem işe yarar mı ama görmezden gelmeyi de deneyebilirsiniz. Boğa benimki de.
Ailesiyle sorun mu yaşadınız o yüzden mi görüşmüyorsunuz. Eşiniz bu sebepten size soğuk ve ilgisiz davranıyordur büyük ihtimalKızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...
Ailesiyle sorun mu yaşadınız o yüzden mi görüşmüyorsunuz. Eşiniz bu sebepten size soğuk ve ilgisiz davranıyordur büyük ihtimal
Yorulabilir eşiniz ama çok çalışıp yinede karşıdakini mutlu edenler var.Ayrıca guzel gunlerdede kutlanmıcaksa calışıp kazanmanın hiç önemi yok.Ben çok kırılırdım şahsen.Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Siz onunkini kutlamamamışsınız neden kendinizinkini bekliyorsunuz?Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Aslında beklentileriniz normal ama standart Türk erkeği nazarıyla bakıldığında aç değil açıkta değil mantığından dolayı onlara çok fazla geliyor. Erkek malesef evin maddi ihtiyaçlarını karşılayınca tüm görevini yerine getirdiğini sanıp, kadının duygusal açlığını pek umursamıyor. Evet bana göre insan kendi mutluluğu için sıfır beklenti içinde olmalı.. Ama bunu ne derece başarabiliyorum?hiç.Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Öncelikle bunun burvlarla alakası yok. Eğer eşiniz normalde ilgili alakalı bi adamda normalde sürprizler yaparsa suanki halı yoğunluğuna bağlayabilirsiniz. Ayrıca hazırlık yapmışsınız eşinizin size iştirak etmesi gerekirdi . Yani ben masa hazirlamisim kıyafetler giymisim müzik mum vs eşimin gidip uyuması için o gün cenaze haberi falan almamız lazım yoksa tabiki çok kirilirim. 24 saat veya daha fazla uykusuzsa da dinlenmesine müsade ederim ama başka ne olabilir . Bi kahve yaparsınız geçerKızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Siz onunkini kutlamamamışsınız neden kendinizinkini bekliyorsunuz?
Bu arada siz program yapsaydınız evlilik yıldönümü ürün iş çıkışı bir restorana gidip kutlasaydınız eve gelip süslenip bekleyeceğinize.
Bu Arada karışmak istemem ama çocuk için çok erken aman ha diyim
Sevdigim uyelerdensiniz:) ama evlilikte sifir beklenti hic bana gore degil. Trip atmak yerine iletisim kursaniz belki her sey daha guzel olur. Asil sorununuz bu gibi geldi bana. Esim benim neye bozuldugumu neye kizdigimi bilir ve ortak amacimiz mutlu olmak yani birbirimizi mutlu etmekse iki taraf da dikkat etmeli diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?