- 22 Eylül 2022
- 278
- 390
- 33
- Konu Sahibi sistemselseyler
-
Yani çocuk değilsiniz, siz de ben de telefon alacağım Kocacım diyin. Para lazımsa isteyin… ben telefon istiyorum almıyor falan dememişsiniz sonuçta belki kocanız farkında bile değil böyle hissettiğinizin. Evlilikte para ortaktır çoğu zaman. Kendi param onun parası kavramlarını çıkarın bence hayatınızdan. Lazımsa isteyin ikinizin parası sonuçta ondaki deArkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
KesinlikleSiz harcamalara ortak oluyorsunuz ama o ev işlerine ortak olmuyor. Siz kaç parçaya bölünüyorsunuz o krallar gibi yaşıyor -ki böylesi krallık Charles'da bile yoktur bir ömür beklemesine rağmen.
Sizin maaş kartınız esiniz de mi?Bende böyle söylemeyi düşünüyorum. Herşeyi ortak veriyoruz ama ben elimdekiler ile yetiniyorum kalan parayla birikim yapıyorum kendisi biraz abarttı. Ve psikolojik açıdan da değersizlik hissi doğuruyor
Kıyamam ama yinede alırım derken kıymış oluyorsunuz. Yani eşinizin bu kadar verici olması iyi mi kötü mü. Neyse mutluluklarGidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırımEşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni
BendeSizin maaş kartınız esiniz de mi?
kira faturanizi neden sen ödüyorsun parasi varsa kendi ödesin.. son model telefon almasini biliyor ya...Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
kocasi kendi parasini biriktirmiş.. gitmiş son model telefon almiş.. aynisini kadinda yapsın da görsün kimse kendine enayi yerine konmaz.İkinizde eşit miktarda para yatiriyorsaniz ev masraflarına ve maaşlarınız yakınsa ( ikinizde memur olduğunuz için öyle bir yorum yaptim) kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak para kalıyor olması lazım size. Birikim yapmak yerine harcayın. Siz kendi paranızı biriktirmek kocanizin parasını harcamak mi istiyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
Sizde aynı cümleyi kullanın.Eşiniz son model cihazlar alırken sormadınız mı nerden buldun parayı diye hem susup,yokluk içinde yaşatıp birde anlaşılmayı nasıl bekliyorsunuz daha önemlisi neden çalışıyorsunuz?Bana gelince para yok diyor
Parayı biriktirip ne yapıyorsunuz?elinizde para var ama kıyafete harcamayan siz oldunuz bu durumdaBende böyle söylemeyi düşünüyorum. Herşeyi ortak veriyoruz ama ben elimdekiler ile yetiniyorum kalan parayla birikim yapıyorum kendisi biraz abarttı. Ve psikolojik açıdan da değersizlik hissi doğuruyor
Evet lafa geldi mi de mağdur rolüne bürünür hemen. Evin işlerini yap çocuğa bak kocanın arkasını topla üstüne para ver oh ne güzel hayatMaaşını kocanın eline sayıyorsun resmen.
Hayat müşterek diye diye kadınları enayi yerine koyuyor bu erkek milleti
Niye kötü olsun?Kıyamam ama yinede alırım derken kıymış oluyorsunuz. Yani eşinizin bu kadar verici olması iyi mi kötü mü. Neyse mutluluklar
Siz kira fatura öderken o maaşıyla neyi ödüyorEşime kira faturalar vs toplam ne kadarsa yarısını atıyorum. Evet böyle güzide eşler etrafımda var sizin eşiniz gibi. Bende onları görünce ve bide kendine artık lüx harcama yapınca ayıktım
Daha ihtiyaçlarınızı söyleyemediğiniz adamlardan çocuk yapıyorsunuz. Çok enteresan vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?