- Konu Sahibi sistemselseyler
-
Bizde olay tam tersidir. Eşimin mAaşı yatınca benim hesaba yollar ordan hallederiz. İhtiyacı olunca o benden ister. Elinde asla para tutamaz. Kendisi de bilir bana çok para bırakma der. Biz evlendik evleneli süregelen düzen bu. Ama ihtiyacı olan da çıkar alışverişini yapar. Sizinki gibi olsa yollamazdım. En azından yarısını yollamayı denesenizArkadaşlar merhaba eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Evlendiğimizden beri maaş hesaplarımız ayrı kira faturalar eşim ödüyor ben ona yolluyorum. Evlendiğimizden beri kaç kez doğum sonrası çok kilo aldım kıyafetlerim olmuyor dememe rağmen bir kere bile paran yoksa gel gidelim alalım veya sen git al demedi. Paran var mı demedi. Bugüne kadar bana sadece 20 TL verdi o da para bozdurmak için. Hep destek oldum maddi olarak hayatı birlikte paylaşıyoruz neticede. Ama geçenlerde kendine son model telefon aldı şimdi başka bi teknolojik alet. Benim etrafımda gördüğüm evliliklere bakıyorum bizimki gerçek bi evlilik değil sanki. Bi kere bile bir paket sigara aldırmadım. Bugüne kadar kendi param varsa harcadım yoksa sustum. Ama bende çalışıyorum çocuk var hem ev hem çocuk hem iş insan da biraz kendini enayi gibi hissediyor. Ben boşansam sırtımdan bi kamburu atmış olacağım sanki. Ben temel ihtiyaç alamıyorum kendisi devamlı lüks hayat yaşıyor sizde nasıl ben ne yapmalıyım
İyi veya kötü demedim. Yapsın istediğini. Sadece erkek fazlasıyla verici limon satar yinede kadına bakar yazmış. Kadın da kıyamıyorum ama alıyorum yazmış yorumda sadece bunu sorguladım. İyi veya kötü kendi bilecekleri işNiye kötü olsun?
Adam adamlığını yapıyor .
Gerçekten erkek olan böyle olur .gerisi erkek olarak değerlendiriyorum bile
Kadını sırf maaşı için alıp parasını yiyen deger vermeyen adamlar dolu piyasa.
Evet lafa geldi mi de mağdur rolüne bürünür hemen. Evin işlerini yap çocuğa bak kocanın arkasını topla üstüne para ver oh ne güzel hayat
Yapacağınız şeyin siz de farkındasınız değil mi? Bana kalırsa ihtiyaçlarınızı fazlasıyla alın kalan para da artık ne kadarsa bu kaldı dersiniz. Laf ederse de ihtiyacım vardı aldım dersiniz olur biter. Memursunuz farkında mısınız. Evli olmasanız gayet rahat yaşayabilecekken evli olduğunuz için eşiniz rahat yaşıyor ama siz hep kısan tarafzamanla oturur heralde ama bugüne kadar hep destek oldum herşeyin yarısını paylaştım çocuk ev vs bundan sonra vereceğimi sanmıyorum bana kulaklık lazımdı bi ara 100 liraya almış gelmiş gerizekalı . Kendine herşeyin son modeli yarın gidip kulaklık alacağım ilk işim
Herkesin maaş kartı kendinde olduğu icin esiniz de paranızın olduğunu düşünerek vermemiş.zaten ben evlilikte bu kadar para ayrımı yapılmasını anlamıyorum.ortak hesabınız olur.para birleştirilir herşey buradan karşılanır
Kesinlikle katılıyorum. Benim kocam beyin olmayan parayı harcamışlığı bile var. Ben faturaları nasıl ödesem diye düşünürken arkadaşının faturasını kredi kartından ödemişliği varVala benim yaptığım da doğru değil ama bir erkeği rahat ettirmiceksin. İki kaşığı varsa birini kiracaksin derler. Para ve rahatlik erkeği bozuyor (genel konuştum). Bir erkek tek başına parasını ev geçindirmek için yetirebilmesi gerek bence. Ben şahsen vermiyorum kiraya da faturalarda da destek değilim paramı yiyorum oda sormuyor ne yapıyorsun diye anca ekstra harcama çıkarsa öyle gönderiyorum. Evin mutfağın masrafını bazen alıyorum dışarı çıktığımızda bazen hesap ödüyorum oda canım istediği zaman. Benim yaptığım da belki tam anlamıyla doğru değil ama bana gore doğru para erkeği bozuyor bence. Allah korusun bir şey olsa bütün paralar feda olsun cimri de değilim
Şu durumda konu sahibine tavsiyeniz nedirGidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırımEşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni
Nasıl yani, “hakiki errrkek” evi sadece kendi maaşıyla çekip çevirmeli. Kadın çalıştığı halde giderlere ortak etmeyi bırak, üstüne harçlık vermeli. Kendisi 7 sene önce aldığı telefonu kullanırken eşine iPhone 12 almalı. Bunu yapmayan erkek, erkek değildir mi diyorsunuz? Tespit sıvamışsınız resmen.Niye kötü olsun?
Adam adamlığını yapıyor .
Gerçekten erkek olan böyle olur .gerisi erkek olarak değerlendiriyorum bile
Kira faturaların yarısi kaç para eder ki?Eşime kira faturalar vs toplam ne kadarsa yarısını atıyorum. Evet böyle güzide eşler etrafımda var sizin eşiniz gibi. Bende onları görünce ve bide kendine artık lüx harcama yapınca ayıktım
Bencede saçma bir genelleme yapılmışNasıl yani, “hakiki errrkek” evi sadece kendi maaşıyla çekip çevirmeli. Kadın çalıştığı halde giderlere ortak etmeyi bırak, üstüne harçlık vermeli. Kendisi 7 sene önce aldığı telefonu kullanırken eşine iPhone 12 almalı. Bunu yapmayan erkek, erkek değildir mi diyorsunuz? Tespit sıvamışsınız resmen.
Siz maaşınızı neden yolluyorsunuz bölüşün evdeki giderleri siz faturaları o kirayı gibi sizde yatırabilirsiniz faturalarıBana gelince para yok diyor
Ben de her ay belli bir miktar para yollarım eşimin hesabına. Yollamazsam nasıl geçineceğiz? Adam zengin değilse nasıl giderecek ihtiyaçları, öpücükle mi? Kalan para benim ve oğlumun ihtiyaçlarına, gezip tozmasına falan gider. Ve bizde lüks sayılabilecek harcamaları da ben yaparım hep.Bencede saçma bir genelleme yapılmış
Eşimle ben calısıyorum, kızımın giderleri bende, evin giderleri eşimde.
Kuaförüme vs kendim giderim, ben kendime ıphone 12 aldım, eşim kendine 12 aldı.
Ama benim gözümde ki tüm adamlardan daha adam benim kocam
Ama parasını yemiyorum
Bak ben kocam hakiki erkek olsun diye çalışmıyorum kaç yıldır. Herşey kocam için.Ben de her ay belli bir miktar para yollarım eşimin hesabına. Yollamazsam nasıl geçineceğiz? Adam zengin değilse nasıl giderecek ihtiyaçları, öpücükle mi? Kalan para benim ve oğlumun ihtiyaçlarına, gezip tozmasına falan gider. Ve bizde lüks sayılabilecek harcamaları da ben yaparım hep.
Gerisini erkek olarak değerlendirmiyormuş bile vay be.
ERKEKLER: TMM.
Kocam 33 yıllık ömründe sadece iki sene erkek olabilmiş. O da ben doğum iznindeyken.Bak ben kocam hakiki erkek olsun diye çalışmıyorum kaç yıldır. Herşey kocam için.
Benimki laylon erkek. İşe girdin artık market alışverişi sende dediBak ben kocam hakiki erkek olsun diye çalışmıyorum kaç yıldır. Herşey kocam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?