senin banyonu nasıl kontrol edıyor?? aynı evın ıcındemısınız?Kv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik
isteksızlık baska hıc bırsey degil. benım 2 arkdaşımda bundan boşandı. var böyle erkekler üstelik onlardada herhangı tıbbı sorun yoktu. eskiden kadınlar ıstemezdı şimdi tersıne döndüBosandigim kisi oyleydi. Gerdege bile girememistik ben yanasiyodum basim agriyor deyip yatiyordu. 2 ay evlilikte bi ilk gun yanasti o da ayip olmasin diye sonucta evlenmisiz, bi de ayrilirken yanasmisti onda da zaten ayriliyorduk. Surekli bahanesi vardi. Evden kaciyodu annemi ozledim diye ben yanasinca. Var yani boyle erkekler. Bi sorunu da tibben cikmamisti onun altinda baska bi is mi yatiyodu neydi ben anlamadim
hayır cıcım ben senın gıbı ayda yılda bır ilişkı yaşasam coktan boşanırdım o ne oyle ev arkdaşı gibi. bir insan temızlık için banyo yapar ztn ne demek banyo yapmaktan üşenıyor. ne dıye evlenmiş sacma sapan. cook mükembel seks evlılık hayatı olan kadınlarda 7-24 burda olması tuhaf...Esinle iliskiye is olarak mi bakiyorsun
Ilk 2 ay evin icindeydik simdide ayni her odaya girer bakar falansenin banyonu nasıl kontrol edıyor?? aynı evın ıcındemısınız?
gercekten tuhaf ben her sabah duş alırım sadece o iş icinmı yıkanılıyormus
akliniz varsa ayri eve cikin o ne terbiyesizlik öyle ortanizda yatsin cok merak ediyorsa ve esiniz birsey demiyor annesine öylemiIlk 2 ay evin icindeydik simdide ayni her odaya girer bakar falan
gercekten sif cinselik yasadiktan sonra dus alan insana pisin pisi derim ben. ben hergün dus aliyorum ozaman sizin kvdeniz icin azgin olacaktik.Ilk 2 ay evin icindeydik simdide ayni her odaya girer bakar falan
agzini acip bizim cinsel hayatimizi sormak sana düsmez diyemedinmi. babasida ayni demek ogluda ona cekmisKv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik
Ayda yilda birdi bi zamanlar bu bir surecti ilk bebegimizi kaybettik esim bi cocuk dsha kaybedecegiz korkusuyla ve is yerinde ailesiyle vs. sorunlari yuzunden bide benim rahatsizligim uzerine tuz biber oldu yani evliligi seksten ibaret saymiyorum ben illa her gun yada haftada 3 4 olacak yoksa bu evlilik =mutsuzluk demek yanlis onemli olan severek hissederek iki tarafinda gercekten istemesiyle belki az ama kaliteli seks bence ki biz ayri yatiyorduk bi ara esimin psikolojik sorunlari yuzunden o zamanlarda bile birlikte oluyorduk evlilik esittir seks demek yerine anlayis saygi ve sevgi demek daha dogru bence biz cok zor zamanlar gecirdik esimle cok badireler atlattik ama vazgecemedik onemli olan da buydu zaten son 4 5 aydir da cok iyiyiz esimle kirmadan incitmeden herseyi konustum zaten esimde benim adim atmami bekliyormus simdi iyiyiz cok sukur tabi her alide olan kucuk tatli cekismeler nadir de olsa oluyor ben esimin yoklugunu dusundugumde bogazim düğùmlenip kalbim sıkışabiliyorsa hala gerisi muhim degilhayır cıcım ben senın gıbı ayda yılda bır ilişkı yaşasam coktan boşanırdım o ne oyle ev arkdaşı gibi. bir insan temızlık için banyo yapar ztn ne demek banyo yapmaktan üşenıyor. ne dıye evlenmiş sacma sapan. cook mükembel seks evlılık hayatı olan kadınlarda 7-24 burda olması tuhaf...
valla kv ayni evin icinde olup mülembel seks hayatim var diyen insana ztn inanmam.ev kalabalik ztn esiniz hic yikanmiyor yani yikandihi zaman annesi bile ne yaptigini anlicak . o yuzdenev üstüne ev olmaz. insan yok ses duycaklar yok banyo yapamicamdiye istek felanda kalmaz. ama inanin normal sagliklibir erkek icin oyle ayda bir az. ama duyuorum etrafimda öyle olan cok isteksiz var. evlilik tabiki sif cinselik degil ama önemli bir parcasiAyda yilda birdi bi zamanlar bu bir surecti ilk bebegimizi kaybettik esim bi cocuk dsha kaybedecegiz korkusuyla ve is yerinde ailesiyle vs. sorunlari yuzunden bide benim rahatsizligim uzerine tuz biber oldu yani evliligi seksten ibaret saymiyorum ben illa her gun yada haftada 3 4 olacak yoksa bu evlilik =mutsuzluk demek yanlis onemli olan severek hissederek iki tarafinda gercekten istemesiyle belki az ama kaliteli seks bence ki biz ayri yatiyorduk bi ara esimin psikolojik sorunlari yuzunden o zamanlarda bile birlikte oluyorduk evlilik esittir seks demek yerine anlayis saygi ve sevgi demek daha dogru bence biz cok zor zamanlar gecirdik esimle cok badireler atlattik ama vazgecemedik onemli olan da buydu zaten son 4 5 aydir da cok iyiyiz esimle kirmadan incitmeden herseyi konustum zaten esimde benim adim atmami bekliyormus simdi iyiyiz cok sukur tabi her alide olan kucuk tatli cekismeler nadir de olsa oluyor ben esimin yoklugunu dusundugumde bogazim düğùmlenip kalbim sıkışabiliyorsa hala gerisi muhim degil
Saglik sorunlarim vardi hala var dr um yasakladi esim de anlayis gosterdi o kadar simdi iyiyiz cunku esime artik kendimi iyi hissediyorum eskisi kadar kotu degilim dedim herseyi konustuk esimle o zamanlar daha 1 2 aylik evliydik ben hastaydim ve ilk gece bayilma nin esiginden dondum korkuyordumgercekten sif cinselik yasadiktan sonra dus alan insana pisin pisi derim ben. ben hergün dus aliyorum ozaman sizin kvdeniz icin azgin olacaktik.
Zaten 2 aylik evliyken kv de kovdu biziakliniz varsa ayri eve cikin o ne terbiyesizlik öyle ortanizda yatsin cok merak ediyorsa ve esiniz birsey demiyor annesine öylemi
ilk gecede kv evdeydi deme bana simdide ne dersen de:)))Saglik sorunlarim vardi hala var dr um yasakladi esim de anlayis gosterdi o kadar simdi iyiyiz cunku esime artik kendimi iyi hissediyorum eskisi kadar kotu degilim dedim herseyi konustuk esimle o zamanlar daha 1 2 aylik evliydik ben hastaydim ve ilk gece bayilma nin esiginden dondum korkuyordum
Esim in o bahanesiydi sadece benden uzak durmak icin normalde tabiki banyo yapiyordu ben iliskiden sonra 2 3 gun kendime gelemiyordum simdi azaldi cok sukurgercekten sif cinselik yasadiktan sonra dus alan insana pisin pisi derim ben. ben hergün dus aliyorum ozaman sizin kvdeniz icin azgin olacaktik.
kovdumu iyi yapmıs herkes kendı evine.bu zamanda beraber yasıyan helekı yenı evlı olunca kv beraber oturan kıza aptal derım.başka birsey değılZaten 2 aylik evliyken kv de kovdu bizi
Yok o gun esim evden gonderdi ama sabah damladilar erkendenilk gecede kv evdeydi deme bana simdide ne dersen de:)))
2 aymi ?
Yav benimki adet donemlerinde azgin teke gibi oluyo
Hatta gecen dedim askm 2 ay yapmayanlar nasil dayaniyo dedim. Sacmalama dedi mumkunati yokmus yeni.
Ya baska kadin var yada adam o bicim
gec kalmış:))banyo kurunadan geleyim demistirYok o gun esim evden gonderdi ama sabah damladilar erkenden
:)gec kalmış:))banyo kurunadan geleyim demistir
vajinismus muEsim in o bahanesiydi sadece benden uzak durmak icin normalde tabiki banyo yapiyordu ben iliskiden sonra 2 3 gun kendime gelemiyordum simdi azaldi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?