evlilikte soguklukistemiyormus

Benim komsum yeni evlenmisti ay biz cok iyiyiz superiz dedi aradan bir yil gecti kocasi iki haftada bir yatiyor anlayacaginoz hergun oluyor siyenlere inanmiyorum

Kv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik
senin banyonu nasıl kontrol edıyor?? aynı evın ıcındemısınız?
gercekten tuhaf ben her sabah duş alırım sadece o iş icinmı yıkanılıyormus

isteksızlık baska hıc bırsey degil. benım 2 arkdaşımda bundan boşandı. var böyle erkekler üstelik onlardada herhangı tıbbı sorun yoktu. eskiden kadınlar ıstemezdı şimdi tersıne döndü

Esinle iliskiye is olarak mi bakiyorsun
hayır cıcım ben senın gıbı ayda yılda bır ilişkı yaşasam coktan boşanırdım o ne oyle ev arkdaşı gibi. bir insan temızlık için banyo yapar ztn ne demek banyo yapmaktan üşenıyor. ne dıye evlenmiş sacma sapan. cook mükembel seks evlılık hayatı olan kadınlarda 7-24 burda olması tuhaf...

senin banyonu nasıl kontrol edıyor?? aynı evın ıcındemısınız?
gercekten tuhaf ben her sabah duş alırım sadece o iş icinmı yıkanılıyormus
Ilk 2 ay evin icindeydik simdide ayni her odaya girer bakar falan

Kv de bi tuhaf zaten evin icindeyken banyoyu kontrol ederdi hstta esime sorarmis yine mi yapmadiniz diye sonra bana da sordu hatta f.. yi sen kendine baglayacan kadinligini kullan falan dedi ki daha 2 aylik evliydik
agzini acip bizim cinsel hayatimizi sormak sana düsmez diyemedinmi. babasida ayni demek ogluda ona cekmis

Ayda yilda birdi bi zamanlar bu bir surecti ilk bebegimizi kaybettik esim bi cocuk dsha kaybedecegiz korkusuyla ve is yerinde ailesiyle vs. sorunlari yuzunden bide benim rahatsizligim uzerine tuz biber oldu yani evliligi seksten ibaret saymiyorum ben illa her gun yada haftada 3 4 olacak yoksa bu evlilik =mutsuzluk demek yanlis onemli olan severek hissederek iki tarafinda gercekten istemesiyle belki az ama kaliteli seks bence ki biz ayri yatiyorduk bi ara esimin psikolojik sorunlari yuzunden o zamanlarda bile birlikte oluyorduk evlilik esittir seks demek yerine anlayis saygi ve sevgi demek daha dogru bence biz cok zor zamanlar gecirdik esimle cok badireler atlattik ama vazgecemedik onemli olan da buydu zaten son 4 5 aydir da cok iyiyiz esimle kirmadan incitmeden herseyi konustum zaten esimde benim adim atmami bekliyormus simdi iyiyiz cok sukur tabi her alide olan kucuk tatli cekismeler nadir de olsa oluyor ben esimin yoklugunu dusundugumde bogazim düğùmlenip kalbim sıkışabiliyorsa hala gerisi muhim degil

valla kv ayni evin icinde olup mülembel seks hayatim var diyen insana ztn inanmam.ev kalabalik ztn esiniz hic yikanmiyor yani yikandihi zaman annesi bile ne yaptigini anlicak . o yuzdenev üstüne ev olmaz. insan yok ses duycaklar yok banyo yapamicamdiye istek felanda kalmaz. ama inanin normal sagliklibir erkek icin oyle ayda bir az. ama duyuorum etrafimda öyle olan cok isteksiz var. evlilik tabiki sif cinselik degil ama önemli bir parcasi

gercekten sif cinselik yasadiktan sonra dus alan insana pisin pisi derim ben. ben hergün dus aliyorum ozaman sizin kvdeniz icin azgin olacaktik.
Saglik sorunlarim vardi hala var dr um yasakladi esim de anlayis gosterdi o kadar simdi iyiyiz cunku esime artik kendimi iyi hissediyorum eskisi kadar kotu degilim dedim herseyi konustuk esimle o zamanlar daha 1 2 aylik evliydik ben hastaydim ve ilk gece bayilma nin esiginden dondum korkuyordum

ilk gecede kv evdeydi deme bana simdide ne dersen de:)))

gercekten sif cinselik yasadiktan sonra dus alan insana pisin pisi derim ben. ben hergün dus aliyorum ozaman sizin kvdeniz icin azgin olacaktik.
Esim in o bahanesiydi sadece benden uzak durmak icin normalde tabiki banyo yapiyordu ben iliskiden sonra 2 3 gun kendime gelemiyordum simdi azaldi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…