- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
ne tuhaf insanlar var insan bir biryere giderbas basa birakir bir iki hafta.
Yok romatizmam vardi iliski sirasinda kaskati oluyor kalbim sıkısıyordu esimi ustumden atmak istiyordum neden oluyor anlamiyorum hala var ama azaldi oysa esime deli gibi asigimvajinismus mu
Yokkk simdi bile en az 3 gun gormezse olmazne tuhaf insanlar var insan bir biryere giderbas basa birakir bir iki hafta.
piskolijik olabilir doktora gidin en iyisiYok romatizmam vardi iliski sirasinda kaskati oluyor kalbim sıkısıyordu esimi ustumden atmak istiyordum neden oluyor anlamiyorum hala var ama azaldi oysa esime deli gibi asigim
Korkuyorumpiskolijik olabilir doktora gidin en iyisi
Korkuyorum Bide kadin doguma mi gitmem gerekiyor ki ilk
Ayni dusunuyoruzBazı insan iştahsızdır az yemek yer bazısı çok. Sekste bunun gibi sonuçta bir ihtiyaç. Zamanla yaş ilerledikçe enerji düşüyor çalışma temposu artınca enerji düşüyor çocuklar zaten enerji vampiri gibi enerjinizi emiyor o yüzden her insanın ihtiyacı farklı oluyor zamanla azalıyor. Bence skor değil kalite önemli. Öyle haldur huldur 5 kere mi kalireli bir kere mi dersen ben bir derim. Öteki türlüsü işin hamallığı. Evet yirmili yaşlarda skor bakardık bayılıncaya kadar yapmayı marifet sayardık ama otuzlarında kadınlar daha tecrübeli oluyor daha ne istediklerini biliyor ve dolayısıyla sayı azalsada kalite artıyor. O yüzden benin haftada şu seninki şu diye kıyaslamak çok saçma bence. Her kadının dönemleri var. İlk cinsellik tecrübesizce oluyor zamanla beklentiler istekler değişiyor. Şimdi bir ev kadınıyla çalışan kadının çocuk bakan bir kadının enerjisi aynı olmayacağı gibi ağır işçi bir adamla masa başı çalışan adamın enerjisise bir değil dolayısıyla ilişki sıklığı ve bunaayırabileceği zamanda bir değil. Olaya futbol maçı gözüyle bakıp skor tutmamak lazım. Bana sorsanız yemin ederim haftada kaç kere hangisıklıkla bilmem. Hiç düşünmedim gün saymadım çünkü. İhtiyaç hissettikçe tatmin olana kadar. Bu işin kıstası bu bence.
ginekoloja git önce mecbur evliligin bozulur ne ldarsürcek boyle bir doktora görünKorkuyorum
Evet gitmek lazim aslinda amaginekoloja git önce mecbur evliligin bozulur ne ldarsürcek boyle bir doktora görün
isin hamaligi ve o tip erkekekler ihtiyacini görüp sirtini dönüp yatanlardan. iyi seks olsun az olsun ama haftada 2 benimicin farz:))gerisi az geliyor ama dedigingibi her insan farkliBazı insan iştahsızdır az yemek yer bazısı çok. Sekste bunun gibi sonuçta bir ihtiyaç. Zamanla yaş ilerledikçe enerji düşüyor çalışma temposu artınca enerji düşüyor çocuklar zaten enerji vampiri gibi enerjinizi emiyor o yüzden her insanın ihtiyacı farklı oluyor zamanla azalıyor. Bence skor değil kalite önemli. Öyle haldur huldur 5 kere mi kalireli bir kere mi dersen ben bir derim. Öteki türlüsü işin hamallığı. Evet yirmili yaşlarda skor bakardık bayılıncaya kadar yapmayı marifet sayardık ama otuzlarında kadınlar daha tecrübeli oluyor daha ne istediklerini biliyor ve dolayısıyla sayı azalsada kalite artıyor. O yüzden benin haftada şu seninki şu diye kıyaslamak çok saçma bence. Her kadının dönemleri var. İlk cinsellik tecrübesizce oluyor zamanla beklentiler istekler değişiyor. Şimdi bir ev kadınıyla çalışan kadının çocuk bakan bir kadının enerjisi aynı olmayacağı gibi ağır işçi bir adamla masa başı çalışan adamın enerjisise bir değil dolayısıyla ilişki sıklığı ve bunaayırabileceği zamanda bir değil. Olaya futbol maçı gözüyle bakıp skor tutmamak lazım. Bana sorsanız yemin ederim haftada kaç kere hangisıklıkla bilmem. Hiç düşünmedim gün saymadım çünkü. İhtiyaç hissettikçe tatmin olana kadar. Bu işin kıstası bu bence.
amasi yok 5 10 ceker sonrada vurur poponuza tekmeyi:)) doktora bu zamana kadar gıtmemenız buyuk hattaEvet gitmek lazim aslinda ama
eşimde de oluyormus kalbim sıkısıyor nefes alamıyorum demişti konustugumuzdaamasi yok 5 10 ceker sonrada vurur poponuza tekmeyi:)) doktora bu zamana kadar gıtmemenız buyuk hatta
haftada 2 bazen 3 oluyor azmı son 2 yıldır böyle ayrı yattıgımız da da aynıydı sonucta hergün ayrı yatmıyordu eşim 4 4.5 yıldır uykuya dalamıyor uyuyamıyor kızımın kaybından beri çogu zaman koltukta minderde uyuyup kalıyor bende kıyamıyorum uyandırmayaamasi yok 5 10 ceker sonrada vurur poponuza tekmeyi:)) doktora bu zamana kadar gıtmemenız buyuk hatta
ikinizde bir piskologa görununeşimde de oluyormus kalbim sıkısıyor nefes alamıyorum demişti konustugumuzda
eşim kabul etmiyor bende oglumu bırakıp gidemedim çok huysuz bide kv deye muhtac olmak istemiyorum cocugu bıraksan ogün orda kalman gerekecek falanikinizde bir piskologa görunun
sagliniz icin önemli ama kendiniz bilirsinizeşim kabul etmiyor bende oglumu bırakıp gidemedim çok huysuz bide kv deye muhtac olmak istemiyorum cocugu bıraksan ogün orda kalman gerekecek falan
Gerçekten soğumuş eşindenSizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim
gidecem ama korkuyorum zaten romatizmam var diye çürük dediler bide psikologa gidersemsagliniz icin önemli ama kendiniz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?