evlilikte soguklukistemiyormus

arkadaşına söyle bunun için dr a gitmedikçe bu iş brazilya dizisine doğru gider.

Bazı insan iştahsızdır az yemek yer bazısı çok. Sekste bunun gibi sonuçta bir ihtiyaç. Zamanla yaş ilerledikçe enerji düşüyor çalışma temposu artınca enerji düşüyor çocuklar zaten enerji vampiri gibi enerjinizi emiyor o yüzden her insanın ihtiyacı farklı oluyor zamanla azalıyor. Bence skor değil kalite önemli. Öyle haldur huldur 5 kere mi kalireli bir kere mi dersen ben bir derim. Öteki türlüsü işin hamallığı. Evet yirmili yaşlarda skor bakardık bayılıncaya kadar yapmayı marifet sayardık ama otuzlarında kadınlar daha tecrübeli oluyor daha ne istediklerini biliyor ve dolayısıyla sayı azalsada kalite artıyor. O yüzden benin haftada şu seninki şu diye kıyaslamak çok saçma bence. Her kadının dönemleri var. İlk cinsellik tecrübesizce oluyor zamanla beklentiler istekler değişiyor. Şimdi bir ev kadınıyla çalışan kadının çocuk bakan bir kadının enerjisi aynı olmayacağı gibi ağır işçi bir adamla masa başı çalışan adamın enerjisise bir değil dolayısıyla ilişki sıklığı ve bunaayırabileceği zamanda bir değil. Olaya futbol maçı gözüyle bakıp skor tutmamak lazım. Bana sorsanız yemin ederim haftada kaç kere hangisıklıkla bilmem. Hiç düşünmedim gün saymadım çünkü. İhtiyaç hissettikçe tatmin olana kadar. Bu işin kıstası bu bence.

Ayni dusunuyoruz

isin hamaligi ve o tip erkekekler ihtiyacini görüp sirtini dönüp yatanlardan. iyi seks olsun az olsun ama haftada 2 benimicin farz:))gerisi az geliyor ama dedigingibi her insan farkli

amasi yok 5 10 ceker sonrada vurur poponuza tekmeyi:)) doktora bu zamana kadar gıtmemenız buyuk hatta
haftada 2 bazen 3 oluyor azmı son 2 yıldır böyle ayrı yattıgımız da da aynıydı sonucta hergün ayrı yatmıyordu eşim 4 4.5 yıldır uykuya dalamıyor uyuyamıyor kızımın kaybından beri çogu zaman koltukta minderde uyuyup kalıyor bende kıyamıyorum uyandırmaya

Gerçekten soğumuş eşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…