evlilikte soguklukistemiyormus

Bence seksin zamani yada sayisi olmaz

Bence seksin zamani yada sayisi olmaz
Sonucta helalin kocan yani saglik sorunun olabilir yada onun saglik sorunlari olabilir işle ilgili yada maddi sikintisi olabilir hersey seks degil ama esin de sen de istiyorsan en guzeli adam istiyor kadin istemiyorsa yada tam tersi o zaman bu bir tur eziyet oluyor

Aman evlilikte simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim gerisi detaylar

Benim eski erkek arkadaşım söylerdi,kadınlar çok saf diye..cevap çok basit çünkü adamın başka bir cinsel hayatı var :)

9 sayfayı okumaya usenenler için özet geceyim.

"Kocisimle en çok biz yiyisiyoruz"
"Hayır biz daha çok saapiyoruz."

He bir de ustunuze rahat bir şeyler alıp öyle okuyun. Buralar hep seks.
Ilgini cekmiyorsa okuma ne demek seks lutfen baskalarinin okuma istegini bulandirmayalim benim konum begenmiyirsan okuma yazma

Cinsellikte 2 aylık arayı sadece lohusalık ve ciddi bir hastalıkta normal karşılarım.onun dışında o kadar uzun süre olmazsa mutlaka sebebini arar bulurum.

Ilgini cekmiyorsa okuma ne demek seks lutfen baskalarinin okuma istegini bulandirmayalim benim konum begenmiyirsan okuma yazma

Normalde poykurmelere cevap vermem ama dayanamadım :) ahshs okuma isteğini bulandirmak nedir arkadaşım :) Konu içerigi merkel'in oteledigi varakli koltuklar miydi ben mi anlamadim. Bunlar hep seks işte :)

Benim eski erkek arkadaşım söylerdi,kadınlar çok saf diye..cevap çok basit çünkü adamın başka bir cinsel hayatı var :)
Nasil simdi esim benim saglik sorunum yuzunden bana dokunmuyorsa beni aldatiyor mu yani

Normalde poykurmelere cevap vermem ama dayanamadım :) ahshs okuma isteğini bulandirmak nedir arkadaşım :) Konu içerigi merkel'in oteledigi varakli koltuklar miydi ben mi anlamadim. Bunlar hep seks işte :)
E ne diyorsun oyleyse poykurmede nedir.hosuna gitmiyorsa yazma herkez ozgurdur.arkadasim eger uygun degilse zaten site yonetimi kaldirir sikinti yapma herkesin kimligi kapali soylense ne olur soylenmese ne olur bazen insan lak laka yapiyor bazen gercek degisir bunlar

Benim erkek kardesim ve bosandigi hanimi birbirlerinden nefret ediyordu ama evin icinde oturuyorlardi bide gelinimiz anlatirdi her gun birlikte oluyorlardi neredeyse bu biraz kisiden kisiye degisiyor bence

Ayrica kimse detayli anlatmiyor sadece uzmanlarin bile degindigi konuya deginiyoruz

Illakin bi erkek karisina 1 hafta yada 1 ay dokunmadi diye illakin aldatiyordur demek mi lazim ? Hem evlilik seks den mi ibaret ki adamla her gece iliski yasaman yada hafta da 4 kez bu senin evliligin guzel ve aldatilmadigin anlamina mi geliyor ki bazi erkekler hem cok asiri capkin olup hem esleriyle cok fazla birlikte lik yasiyor

Ayrica kimse detayli anlatmiyor sadece uzmanlarin bile degindigi konuya deginiyoruz
Birsey sorabilir miyim evlimisin esinle sorunlarin mi var ve kadin misin fake degilsin demi konularini ayrintili okumadim ama hep 2 ay detayi var

Ay Korku filmi gibi anlattin korktum kendimden. evliyim cocuklu ya iki ay ortalama yani ayda birde dedi benim iki konum daha var onlarada bak anlarsin kadin olup olmadigi.

Ay Korku filmi gibi anlattin korktum kendimden. evliyim cocuklu ya iki ay ortalama yani ayda birde dedi benim iki konum daha var onlarada bak anlarsin kadin olup olmadigi.
Baktim galiba esin seninle konusmuyor ve evkendikten sonra hayal kirikligi yasamissin eger esini seviyorsan ve esin kötü cekilmez biri degilse sabret ve suyuna git evlilik tabi zor sartlar maddiyat cevre vs o yuzden sabirli olman lazim esinin huyunu ogren gecinmenin anlasmanin yoluna bak evlilik hersey gulluk gulistanlik degil malesef bide illa haftada 3 4 kez iliski olacak diye de birsey yok bu bi mecburiyet degil ki esinin de seninde kendinizi rahat ve hazir hissettiginiz zamsn olmasi haftada 3 4 kez okmasindan daha iyi ki biz 6 yillik evliyiz bazen haftada 3 kez bazen 2 3 haftada 1 oluyor ki bu bi mecburiyet degil onemli olan onunla ayni yastiga bas koydugunda icinin eriyip gitmesi iliski yasamak degil onun varliginin sana huzur ve guven vermesi onun seni iyi hissedirmesi ve onsuzlugu dusundugun zamanlarda bogazinin dugumlenip kalbinin sıkısmasi esimin is yerinde sorunlari vardi bi taraftan ailesi ayirmays calisiyordu bizi diger taraftan bi bebegimizin kaybi esimin ve benim saglik sorunlarin e boyle olunca da insan iliskiyi dusunemiyor ama cok sukur ayrilmadik beraberiz onemli olan bu aldatiyor mu bilmiyorum bi seyini bulamadim ama kendi vebali gunahi bu acaba aldatiyor mu diye cok dusundum ama bu stres ten ve ksvga dan baska bi seye yaramadi esin Kur ana el basti eger suphen varsa bosa beni dedi bu kadar sıkınti ve exiyetten sonra bi suphe icin yuvami yikmak istemedim

Konu sahibi arkadasim sana karsi onyargili degilim bak bana kizma. Bende kendimce fikrimi soylemek isterim. Bastan belirteyim bekarim. Kari koca arasindaki iliskinin ucuncu sahislara anlatilmamasindan yanayim.
Sebep 1- mahremiyet
Sebep 2- istedigin kadar anlat cozum yine esinde ve sendedir yani kari koca arasindadir. (Cumledeki sen ve es oznesi geneldir konu arkadasinla ilgili biliyorum)

Bana kalirsa sen arkadasina soyle once esiyle konussun bu durumu. Belki hic tahmin etmedigi bir sebep vardir altinda. Belki cok buyuk bir sorundur ya da tam aksi ufak bir mudahale ile duzeltilebilecek bir seydir. Kisacasi esiyle konussun ona gore yol alsin. Biz burada ne soylesek bos. Sen arkadasina ne akil versen yine bos. Arkadasinin dert yanacagi ne sensin ne de bir baskasi; esidir..

Evet esiyle konusmasi daha iyi ben enson ipler kopma noktasina gelince esimle konustum adamin meger ne cok sıkıntisi varmis konusmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…