evlilikte sorunlar başladı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3mine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
ben daha bi aylık evliyim , kaynatam olmadığından ve eşim tek erkek çocuk olduğundan kaynanamla birlikte oturuyorum.Daha 1aylık evliyim şimdiden sorunlar başladı , kaynanam beni hiç sevmemekle birlikte evde bana aman da vermiyor.hergün ev temizleyen bi insanım ama ona göre pisim yemek yapıyorum ona göre yapamıyorum tabi bunları bana değil işten geldiğinde eşime şikayet ediyo.Gün boyu sürekli yakınıyo benim hayalim bu değildi bu kızı aldı getirdi başıma diyo saygıda kusur etmedigim halde elektrik yakmama duş almama bile karisiyor ve bana büyü yapmış elden ayakdan düşmem icin , daha bi ayda ayrilik derecesine kadar getirdi bizi artık dayanamiyrm ve esimide cok seviyorum bu kadarini haketmdm ;(

ayrı eve cıkmak ıcın esınle konus yanı o annesının soyledıklerıne karsı ne dıyor kı

ah be yavrum hatayı en basta kayınvalıdeyle aynı evde oturmayı tercıh etmekle yapmışsın,hiçmi okumadın burda acılan konuları tek çözüm ayrı ev yakın olsun ama ayrı olsun yıne arada gidip bakarsın eşininde gönlü olur

1 Ayda Herşey Çok Çabuk Tükenmiş Büyü'ye Kadar Varmış Bu İş

Eşinin Tutum Nedir Sana Karşı,İnanıyormu Annesine?

canım allah yardımcın olsun.böyle kayınvalideyle uğraşmak zor. bu durumda eşinin sana karşı tutumu nasıl.sen hiç cevap verme dediklerine duyma görme.ayrıca imkanın varsa işe gir çalış derim.en azından gündüzleri görmezsin yüzünü

Burda önemli olan,eşinin tutumu ne.

benim bir arkadaşım vardı oda kaynanası ile oturdu ilk evlendiğinde kayınpederi vefat etmiş seneler önce, kocasıda annemle beraber oturalım diyerekden evlendiler neyse, daha oda senin gibi ilk aylardan başlamış sen yapma oğlum senin yemekleri yemez, yok fazla elektirik parası geldi, su parası çok geldi laf sokmalar, hamile kaldı ilk günden hamile hali ile çamaşır yıkarken asmaya balkona götürcek, sepeti bile kaldırmıyormuş yardım edip karnı burnunda kız sepeti banyodan balkona götürmekde zorluk çekerken kaynana olcak şerefsiz insanlıkdan yoksun beş para etmeyen insan bile demeye layık olmayan yardım bile etmemiş, mendebur karı, öyle böyle 1 sene bile sürmeden kocasıyla boşanmaya geldiler, sonra ayrı eve çıktılar zar zor, kadın demişki bu evden taşınıyorsanız eşyaları bırakıcaksınız bir tek eşya bile vermeden kaynana dan ayrıldılar öyle uyanık kadınki hırsından eşyasını bile vermemiş gelinin. yeniden eşya düzdüler borç harç şuanda da pek iyi değiller zaten. valla tavrını koy kendini ezdirme ezdirirsen daha fena olur, cevapını esirgeme yapıştır suratına o edepsizse o dilden konuş sende, kocanda laf ederse, anneni hep tutucaksan eğer benle neden evlendin ananla otursaydın dersin, benimde bu evde sözüm geçmicekse eğer anneninde geçemez, yada her ikimizinkide geçicek diceksin, pısırık olma kızım yaa siniroluyorum böyle insanlara agzınız yokmu ya azcık konuşunnnnn ezdirmeyin ne olursa olsun sonu alahaaaaa, çekmeye mecbur değilsin onlar seni çeksinler be onalr korksun senden oğlunu bırakıcakmışsın gibi onlar korksun senden anladınmı canım

eğer dediğin gibi bir şey yaptıysa bildiğim kadarıyla sirkeli su ile yıkan evini silerken azcık içinede koy bozuyor diye duymuştum

kv melek de olsa aynı evde olmaaaz
nişanlı en masum yüz ifadesiyle gelip hayatım sadece 1 Gün diyosa bile olmaaz
koca diye ölmeyin lütfen aşık mezarı yok kv ile oturmak nedir 21.yüzyıldaa
büyü diyosun bide çok korkarım öyle şeylerden

Sen bi iş bul çalış
Ona da ben kazanıyorum ben harcıyorum
Bizim yanımızda kalıyosun saygı da kusur etmiyorum ama şükür bilmiyosun sabrımı fazla zorlama de

Sorunlar yeni başlamamış ki, aynı ev muhabbetiyle kendini göstermiş zaten.

İlk üyelik, büyü vs, bu konu bana hic samimi gelmedi.

çok net ayrılın. o adam sizi 1 ayda koruyacak olsa korurdu zaten. ya da dayanmaya devam edin gittiği yere kadar.

Gözünüzün nuru olsa melek olsa bile aynı evi kabul etmeyn kızlara ders olsun bu konu

keşke baştan beraber yaşamayı kabul etmeseydin ama olmuş birkere şimdiden sonra evini elinden geldikce ayırmaya çalış

samimi bulmasanzda gercekler,yasadiklarim bunlar.. ayri evi en başta çok direttim 4sene hemde olmayinca sevdim dedim beraber oturmayı kabul ettim etmez olaydim böyle olcaqini bilemedim. 1haftadır ablamda kalıyorum ayrı evi açmayı kabul etmezsen gelmiyorum yanlış bi tutum belki yaptığım meydanı annesine birakmis gibi oldum ama başka yapcak biseyim yok o evde huzurum yok karı koca iliskim yok ne yapmam lazım boşanmak da tuhaf geliyo daha bi aylık evliyim .

bence şu an için yapılabilcek en doğru şeyi yapmışsın canım

eşimin tutumuna gelince ikimize de bisey demiyo halbuki olayları cozmesi gereken o , annesine söz geçiremiyo bnada bisey diyemiyo kaldim arada diyo boyle yaparak beni kaybediyosunuz diyo , ben elimden qeleni yapiyorum sayqida kusur etmiyorum ama yaranamyorum , ayri eve cikmiyo annesini de susturamiyo boyle nereye kadar , en ufak ornek kapinin disinda anahtar takili isteyen kapiyi çalmadan qiriyo , kaynanama dedim ben daha yeni qelinim ne olur ne olmaz anahtari iceri alalm , buranin adeti boyle sen geldin diye deqismez diyor.

kapının dışında anahtar mı var yok daha neler artık ya,
Sizin bi aile olduğunuzu ve onun o kapının dışında kalması gerektiğini kabullenemiyo heralde
evden ayrıldığından beri eşinle hiç konuştun mu, aradı mı bi gelişme var mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…