evlilikte sorunlar başladı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3mine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm durumunuza allah yardımcınız olsun allah inşlh gönlünüze göre verir..

bu arada kayınvalideniz kaç yaşında bu kapris bu kendine güven nerden geliyor...

çok üzüldüm durumunuza allah yardımcınız olsun allah inşlh gönlünüze göre verir..

bu arada kayınvalideniz kaç yaşında bu kapris bu kendine güven nerden geliyor...

konu sahibi değilim ama buna bir cevap vermek istedim tahmin ediyorum bu kendine güvenin sebebi tek çocuğu olmuş olmasına rağmen erkek annesi olduğu için kendini üstün görmesinden geliyordur benim eşim de tek çocuk çünkü kayınvalideme göre o çok zor doğurmuş çok zor büyütmüş dayanamadım söyledim birgün beni doğuran kolay doğurmuş hemde ben doğmuşum koşmuşum hiç ilgilenmeleri emek harcamaları gerekmemiş diye olsun senin annenin ki benim ki kadar zor olmuş olamaz kolaydır diyor .... birde çevre hep demiştir aman üzülme gelin alınca rahatlarsın gelin alınca oturursun gelin alınca şöyle olur böyle olur sonra gelin geldiğinde hizmetçi gelmiş gibi hisseder .benim kide şahsen öyle bekliyor ama tabi ben öyle bir gelin olmadığım için ve eşimde beni tuttuğu için (çok şükür) bol bol laf sokar bana inceden bende inceden cevap veririm . çok sinirlendim kendimin kide aklıma gelince onun için ben susayım

Ev üstünde olmaz demişler, doğruymuş. Çok üzüldüm yazdıklarınıza. Bu durum zamanla sizi çok yıpratır, psikolojinizi alt üst eder. Kadın resmen sizi ezmeye çalışıyor. Ya yeter diyip sınır koyacaksınız ama edeplice ya da ayrı eve çıkacaksınız. Bazı kayınvalideler maalesef gelinini kuma gibi görüyorlar, özellikle de eşi ölmüş de tek oğlu ile kalmış olanlar, genelleme yapmak da istemem ama genelde bu tipler oğullarını paylaşmak istemiyorlar. Artık oğlunun evlendiğini kabul etmeli. Siz de kendinizi çok ezdirmeyin. Gerektiğinde sınırlarınızı çizin.

emin ol aynı ev içinde değilim aynı sokaktayım aynı apartmanda eşimin akrabalarıylayım.ve ayrı kapım olduğu halde başarabiliyorlar büyük bi azimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…