Kayınvalidenizin evinde nasıl yaşayabiliyorsunuz? Ben anlamıyorum..
Herkesin bi yaşayış tarzı vardır..
Ben evimi hergün temizlemek istemeyebilirim mesela...
Hergün yemek yapmak istemeyebilirim..
Evlilik böyle baskı altında yaşanmaz ki...
Ben anlamıyorum bir insan annesine nasıl izin verir sevdiği kadına bu kadar saygısızlık yapmasına.. Bence kayınvalidenizden önce eşinizde kusur arayın. Bunlara izin veriyosa onun gözünde çok da değerli olmadığınızı düşünüyorum ben.
kayınvalideyle oturman hata be canım..bunu nasıl yaparsın bilmem ama ayrı eve cık zaten bu şartlarda dayanman zor olur.bu tarz k.valideleride Allaha havale etmekten başka birşey elimden gelmiyor..yazık..!! sanki kendileri hiç gelin olmamışlarr
Sana elden ayaktan düş diye büyü yaptırmaya kalkan kadın yaşlanıp da kendisi elden ayaktan düşünce "gelin bana baksın" demeyi bilir ama...
Bir iş bulup çalışamaz mısın? Hem bütün gün kayınvalide ile olmazsın, hem para biriktirirsin. Eşin "Nasıl ayrı ev açalım?" dediğinde de destek olursun. Faturalara da laf edemez. Büyük konuşmak istemem ama ben aynı evde kendi annemle bile uzun süre geçinemem, kaldı ki böyle bir kayınvalide... Evlerden ırak.
çalışmayı istiyorum ama eşim izin vermiyor ve ayrı ev açamamasinin sebebi maddiyattan dql annemi brakamam diyo keske maddi olsada gece qunduz calsip cksam bu lanet evden (afedersiniz) . koruma muskasi yazdirdim bayan hocama evide sirkeli suyla sildim suan iyim cok sukur ama kadinin suratina baktikca tiksiniyorum 1ayda psikolojmi bozdu ;(
eşim konuşuyo yeri geliyo bağıryo annesine ama daha fazla hirslaniyor kaynanam acısını benden çıkarıyor , eşim beni birazcik anlasa çoktan çıkardı zaten bu evden haklısınız.
sen en ıyısı ıse basla canım oturup kendısı her gun temızlık yapsın yemek yapsın. kıymete bın o zaman anlar buyuyu muskayı. delırmıs bu ınsanlar. onun kı evlatta sen agac kovugundan mı cıkmasın. allah yardımcın olsun...
Bu kadar verici olma canım be...
Sana aman vermeyen insana neden hürmet ediyorsun ki? Kavga etme tabii ama özende gösterme. Eşinin gelmesine 2 saat kala kalk, yemeğini yap, evini topla.
O saate kadar hiçbirşeye elini sürme. Birkaç gün böyle devam et. Nasılsa yapıncada kıymeti bilinmiyor. Eşinede ayrı ev istediğini söyle şimdiden zaman ilerledikçe adam kısmı rahatlar iyice ciddiye almaz söylediklerini. Canınıda sıkma...
Diger konunu okuyunca bunada goz atmak istedim, gordugum kadariyla isler duzelmemis
Gercekten seni anlayan ve isin zorlugunu fark een birisi olarak soyluyorum, kv ni ne yazikki boyle kabul edip ayak uydurmak en iyi cozum olacak. Tabiki kul kolesi ol kadinin demiyorum ama biraz alttan oynamaya calis. Eger esin seni seviyorsa yani az da olsa sana hak verdigi durumlar oluyorsa bunlari kaybetmemeye calis. Kesinlikle yuzde yuz sana hak vermeyecek ne yazikki. KV nin kolesi olma ama onun istedigi gibi yapiyomus gibi gorun. Gerci buyu falan diyordun bu durumda kadin normal birisi olmayadabilir. sorunlu ve gercekten sana zarar vermek istiyorsa o zmn durum pekde taktikle cozulemez olabilir. Ama bence bikac gun sanki onun istedigi gibi yapiyomus gibi davran. suyu cok harciyosun diyosa, aa gercektenmi nasil yapsamda tasarruf etsem sence de. yemekte hic guzel olmamis diyosa daha nasil guzel olur sizce de. esinin yaninda annesinin dusuncelerine onem veriyomus gibi yap. ve ne yaziiki guler yuzlu olmaya calisacaksin. Bnede gordumki bu evlilik olaylari bi bakima taktik oyunuymus. Bunlara gerek kalmadan mutlu olabile ne ala ama ne yazikki bazen kafa yormak gerekiyo(
Allah kolyalik versin cnm bol bol dua et ve guler yuzlu gibi davranip oynamaya calis. Esinede sik sik sikayette bulunma bu sefer sen dirdirci olursun, birak sikayet eden hep annesi olsun, bundanda bikacak ve ins bigun anne yeter abarttin diyecektir.
Sizinki evlilik degil bedava hizmetcilik kolelik...
haklısınız bunun bende farkındaym .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?