evlilikte sorunlar başladı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3mine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabiki öyle yasanmiyor da zaten , hasta oluyorum yatmak yok , dusa giriyorum kapıda anahtar olduğu icin çıktığımda kimle karşılascaqim belli değil , sürekli misafir geliyo ağırlamak zorundaym gunde abartsz 10demlik çay yapiyorm , evde istedqm qbi qiyinemyrm ble surekli buykler geldqi icn basma etek püff.

eşim konuşuyo yeri geliyo bağıryo annesine ama daha fazla hirslaniyor kaynanam acısını benden çıkarıyor , eşim beni birazcik anlasa çoktan çıkardı zaten bu evden haklısınız.

Zamaninda kendileri yasadklari icin yapiyolar bence halbuki tam tersi olmasi lazim , ben cektm o cekmesin gibisinden , Allah a havale etmekten bska benimde yapacqm bsy yk sanirm ..

canıım dönmüşsün hata etmişsin ama yapcak bişey yok, bi zaman geçsin yine eskiye döncek durumlar, bilmiyorum ne yapılabilir, seni yıpratmasına izin verme sessiz kalma bu anahtar bu kapıda durmucak de çek al eşinede anlat durumu çok mu sert olur bilmiyorum ama seni eziyo resmen ya

kendi ailem bile ustume gelince dayanamadm mecbur döndm hata biliyorum ama çareszm , aldm anahtari kapidan ben evdyken alamazsn , ben yokken naparsan yap ddi bana esmde knstu ama bqirdi anca , nasil diyim bu evde knsma yok sayqi cercevesi icerisinde tartsma yok sdce sdce sdce edepsizlik var.

Sana elden ayaktan düş diye büyü yaptırmaya kalkan kadın yaşlanıp da kendisi elden ayaktan düşünce "gelin bana baksın" demeyi bilir ama...

Bir iş bulup çalışamaz mısın? Hem bütün gün kayınvalide ile olmazsın, hem para biriktirirsin. Eşin "Nasıl ayrı ev açalım?" dediğinde de destek olursun. Faturalara da laf edemez. Büyük konuşmak istemem ama ben aynı evde kendi annemle bile uzun süre geçinemem, kaldı ki böyle bir kayınvalide... Evlerden ırak.

çalışmayı istiyorum ama eşim izin vermiyor ve ayrı ev açamamasinin sebebi maddiyattan dql annemi brakamam diyo keske maddi olsada gece qunduz calsip cksam bu lanet evden (afedersiniz) . koruma muskasi yazdirdim bayan hocama evide sirkeli suyla sildim suan iyim cok sukur ama kadinin suratina baktikca tiksiniyorum 1ayda psikolojmi bozdu ;(

Canım forumda büyü, muska vs konular yasak, fazla detaya girme istersen :))

O zaman en azından eşini altlı üstlü bile olsa ayrı eve razı etmeye çalış. Hem annesini bırakmamış olur, hem de biraz daha rahat edebilirsiniz. O tipte bir kayınvalide yine sonsuz bir huzur vermez ama en azından herkes evini bilir.

sen en ıyısı ıse basla canım oturup kendısı her gun temızlık yapsın yemek yapsın. kıymete bın o zaman anlar buyuyu muskayı. delırmıs bu ınsanlar. onun kı evlatta sen agac kovugundan mı cıkmasın. allah yardımcın olsun...

Bu kadar verici olma canım be...

Sana aman vermeyen insana neden hürmet ediyorsun ki? Kavga etme tabii ama özende gösterme. Eşinin gelmesine 2 saat kala kalk, yemeğini yap, evini topla.

O saate kadar hiçbirşeye elini sürme. Birkaç gün böyle devam et. Nasılsa yapıncada kıymeti bilinmiyor. Eşinede ayrı ev istediğini söyle şimdiden zaman ilerledikçe adam kısmı rahatlar iyice ciddiye almaz söylediklerini. Canınıda sıkma...

eşim konuşuyo yeri geliyo bağıryo annesine ama daha fazla hirslaniyor kaynanam acısını benden çıkarıyor , eşim beni birazcik anlasa çoktan çıkardı zaten bu evden haklısınız.

Moralinizi bozduysam özür dilerim ancak okurken gerçekten sinirlendim. Henüz evli değilim belki de o yüzden anlamakta zorlanıyorum ama buna dayanmak çok zor. En kısa zamanda işe başlayın derim. Başka türlü bütün gün dip dibe olacak iş değil. Yeri geliyor insan kendi anne babasına tahammül edemiyor. Allah kolaylık versin canım size. İnşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız. :109:

amin Allah razı olsun arkadaşım , eşim ise girmeye izin verse hemen giricem , ise yok der ayrı eve yok der bari huzur verin derim ona da yok .

iş yaptığım halde o kadar laf söylüyor ki bide yapmadığımı düşünün , her akşam söylüyorum gündüz msjda ama yok o konuda bisey soylesem dinlemiyor bile beni . ciddi konuşsam da ağlasam da gül sem de ikna edemedim , ne yapmam lazım sizce ayrı eve ikna etmem icin ?

Diger konunu okuyunca bunada goz atmak istedim, gordugum kadariyla isler duzelmemis
Gercekten seni anlayan ve isin zorlugunu fark een birisi olarak soyluyorum, kv ni ne yazikki boyle kabul edip ayak uydurmak en iyi cozum olacak. Tabiki kul kolesi ol kadinin demiyorum ama biraz alttan oynamaya calis. Eger esin seni seviyorsa yani az da olsa sana hak verdigi durumlar oluyorsa bunlari kaybetmemeye calis. Kesinlikle yuzde yuz sana hak vermeyecek ne yazikki. KV nin kolesi olma ama onun istedigi gibi yapiyomus gibi gorun. Gerci buyu falan diyordun bu durumda kadin normal birisi olmayadabilir. sorunlu ve gercekten sana zarar vermek istiyorsa o zmn durum pekde taktikle cozulemez olabilir. Ama bence bikac gun sanki onun istedigi gibi yapiyomus gibi davran. suyu cok harciyosun diyosa, aa gercektenmi nasil yapsamda tasarruf etsem sence de. yemekte hic guzel olmamis diyosa daha nasil guzel olur sizce de. esinin yaninda annesinin dusuncelerine onem veriyomus gibi yap. ve ne yaziiki guler yuzlu olmaya calisacaksin. Bnede gordumki bu evlilik olaylari bi bakima taktik oyunuymus. Bunlara gerek kalmadan mutlu olabile ne ala ama ne yazikki bazen kafa yormak gerekiyo (
Allah kolyalik versin cnm bol bol dua et ve guler yuzlu gibi davranip oynamaya calis. Esinede sik sik sikayette bulunma bu sefer sen dirdirci olursun, birak sikayet eden hep annesi olsun, bundanda bikacak ve ins bigun anne yeter abarttin diyecektir.

gercekten dediklerinizi yaptm , smdi eskisine gore daha iyi benimle , surekli ayakta durursam hergun 6da kalkarsam oqlene kadar yemek ev isi utuyu bitirirsem herhafta cam silip perde yikarsam ve hergun ogleden snra onunla oturmalara qidip dediklerini yaparsam ve ogluyla hakli olsamda hic kawga etmezsem , az yiyip kilo verirsem gercekten cok iyi benimle ve simdide ise girmemi istiyo onuda yaparsam aramizdan su sizmayack . siz bukadargini yap demednz ama ben yapiyorum , fakat onunla tanistigm 4seneden beri bana yaptiklarini dusununce hakediyomu bu kadar yaptigimi diye dusununce ne yazik ki mutlu olabilmek elmde degil .. hep boyle mi gidecek bilmiyorum onlar mutlu ben mutsuz ..

tabi birde 1 buck ayda bir aileme gidersem ve onlari ewime davet etmezsem kaynanam ck mtlu ve benimle iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…