- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
baska cocugu yokmu kayinvalidenin ?
Siz kabullenbiliyorsaniz sorun yok demektir...
ben daha bi aylık evliyim , kaynatam olmadığından ve eşim tek erkek çocuk olduğundan kaynanamla birlikte oturuyorum.Daha 1aylık evliyim şimdiden sorunlar başladı , kaynanam beni hiç sevmemekle birlikte evde bana aman da vermiyor.hergün ev temizleyen bi insanım ama ona göre pisim yemek yapıyorum ona göre yapamıyorum tabi bunları bana değil işten geldiğinde eşime şikayet ediyo.Gün boyu sürekli yakınıyo benim hayalim bu değildi bu kızı aldı getirdi başıma diyo saygıda kusur etmedigim halde elektrik yakmama duş almama bile karisiyor ve bana büyü yapmış elden ayakdan düşmem icin , daha bi ayda ayrilik derecesine kadar getirdi bizi artık dayanamiyrm ve esimide cok seviyorum bu kadarini haketmdm ;(
konu açılalı 1 yıl olmuş
değişmedi mi hiçbir şey :26:
ay hakikaten 3 aymış benim aklım nerdeydi bakarken acaba3 ay olmuş :)
Değişmiş.. Ama bu değişim sadece kvye yaramış.. Çok üzücü konu sahibinin durumı..
Kv mekek bile olsa aynı evde YAŞANMAZ..
Çünkü karı-kocanın bi özeli vardır..
Bizim eşimle özelimiz sadece yatak odamız değildir evimizin her yeridir.. Evin her bi yerinde cilveleşiriz, gülüşürüz.. Rahat giyiniriz, istediğimiz konuda kahkahalarla sohbet ederiz.. Kavga etsek dahi iş ciddiye binmez aile duymadığı için.. Yani tek özelimiz kv evinde bize ayrılan bi göz oda olmamalı asla!
Bence böyle yaşanmaz 3mine.. Ya ayrı ev açsın ya da ciddi ciddi ayrıl bu adamdan, yazık sana ne kadar kötü niyetli bi kvden var.. Tahammül edilir cinsten bile değil.. Zaten açık açık sölemiş ben ölmeden ayrı eve çıkamazsın die! Ee.. Ölmesini mi bekliceksin, yıllarca onun hizmetçiliğini yaparak?
Evlilik hayalin bu muydu?? Hiç sanmıyorum..
gercekten dediklerinizi yaptm , smdi eskisine gore daha iyi benimle , surekli ayakta durursam hergun 6da kalkarsam oqlene kadar yemek ev isi utuyu bitirirsem herhafta cam silip perde yikarsam ve hergun ogleden snra onunla oturmalara qidip dediklerini yaparsam ve ogluyla hakli olsamda hic kawga etmezsem , az yiyip kilo verirsem gercekten cok iyi benimle ve simdide ise girmemi istiyo onuda yaparsam aramizdan su sizmayack . siz bukadargini yap demednz ama ben yapiyorum , fakat onunla tanistigm 4seneden beri bana yaptiklarini dusununce hakediyomu bu kadar yaptigimi diye dusununce ne yazik ki mutlu olabilmek elmde degil .. hep boyle mi gidecek bilmiyorum onlar mutlu ben mutsuz ..
konu açılalı 1 yıl olmuş
değişmedi mi hiçbir şey :26:
evet evet öyleymiş ben yanlış görmüşüm mesaj düzenleme saati de geçmiş düzeltemedimkonu sahibi arkadasim alinma ama su yazdiklarini okuduktan sonra nerden geldimde konunu okudum diye düsündüm, cok sinirlendim cünkü
ve sen gercekten bun anlattiklarini yapiyorsun, sinirden diyecek kelime bulamiyorum
bir sorum olucak, benden önceki bir arkadasta sormus: NEDEN?
of of elestirmek amacli degil kötü niyetli de degilim ama anlamiyorummm,
bu yaptigin hizmetlerini annene babana yaptinmi da elalemin degmeyecek insanlarina yapiyorsun
bunlari yapmassan seni evden mi atcaklar?
yapma arkadasim; lütfen kendine bu kadar kötülüge yapma
4 ay olmus konuyu acali, yani suan 5 aylik evli, ve hayati yukardaki alintilandigim mesajdan ibaret,
he birde ailesini cagirmiyormus, kendiside 1bucuk ayda bir gidiyormus, o zaman sorun olmuyormus
ne diyimki soklar icindeyim
evet evet öyleymiş ben yanlış görmüşüm mesaj düzenleme saati de geçmiş düzeltemedim
işte bilemeyiz ki zor durumda kalıyorlar
yaşamlarının içinde de olmadıgımız için bize garip geliyor..Allah kimseye yaşatmasın böyle hayat.
gercekten üzüldüm konu sahibine.
yargılamak da istemiyorum şimdi başa gelir derler ya o yüzden hayırlısı.
Neden neden neden neden....?
Neden yapıyosunuz o on demlik çayı?
Neden sürekli temizlik iş yapıyosunuz?
Neden ailenizi sık çağırmıyosunuz?
Neden yahu neden?
Eşimi sevdiğim için hiiiiiç demeyin, o sizi sevsin de dinen de hukuken de görevi olan işi, size ayrı ev açmayı yapsın. Ailelerimize tabi ki bakıcaz, bu da görevimiz ama onlar gayet iyi durumdayken sırf gelinlere eziyet edebilsinler doya doya diye birlikte yaşamak ne dinen ne hukuken borcu kimsenin.
Evden gitmeye falan kalkmayın bence madem eşinizi seviyosunuz. Blöf yaptığınızın gayet farkındaydı o geçen sefer, bundan sonra da işe yaramaz.
Akşama kadar evde hhhiiiiiiiiiiçççççç bi iş yapmayın. Onun gelmesine bir saat kala kalkın, hazırlanın süslenin, sevdiği bir yemek ya da yemeği annesi yapıyorsa bir tatlı birşey yapın. Kaynananız daha şikayet edemeden canımmmm bak sana ne hazırladım falan deyin. Misafirlere hizmet falan da etmeyin. Bilgisayarınız internetiniz olduğuna göre e-kitap falan indirin odanıza geçin okuyun, kendinizi geliştirin. Ya da başka istediğiniz bir iş yapın. Eşiniz gelene kadar size büyü yapmaya kalkan o kadına da çok değerli misafirlerine de hizmet etmeyin. Siz köle misiniz yaa.. Siz de bir ananın evladı değil misiniz. Doğurduktan sonra bir kenara atmadı anneninz babanız sizi ne zorluklarla yetiştirdiler kim bilir. Size değilse onların o emeklerine yazık.
Eşinize dırdır edip durmayın. Çünkü siz ne kadar haklı olursanız olun eşinize dırdır gibi geliyor şikayetleriniz bence. Onun gönlünü hoş tutun. Mutlu davranın. Rol yapın demiyorum. Mutlu da olun. Silin o kadını kafanızdan, o konuştukça arı vızıldıyor gibi gelsin size.
Siz böyle mutlu mutlu davranırken, eşinizle cilveleşirken, herşey iyiyken o kadın dırdır ediyor olacak şikayet etmeye iş yapmıyor demeye başladığında. Eşiniz ancak böyle böyle razı olabilir bence ayrı eve. Biz aslında çok mutlu olacağız ama annem engelliyor deyip buna ikna olduğu zaman. Ama bunu hiç siz söylemeyin ona. Kendisi düşünsün. Çünkü gerçek de bu değil mi?
Eşiniz için birşeyler hazırlamak sizi mutlu ediyordur eminim normalde de. O zaman sadece onu yapın. Yani rol yapmayın. Hiçbir şeyi zorla da yaptıramasın o kadın size. Bir süre deneseniz bunu keşke...
3 ay olmuş :)
Değişmiş.. Ama bu değişim sadece kvye yaramış.. Çok üzücü konu sahibinin durumı..
Kv mekek bile olsa aynı evde YAŞANMAZ..
Çünkü karı-kocanın bi özeli vardır..
Bizim eşimle özelimiz sadece yatak odamız değildir evimizin her yeridir.. Evin her bi yerinde cilveleşiriz, gülüşürüz.. Rahat giyiniriz, istediğimiz konuda kahkahalarla sohbet ederiz.. Kavga etsek dahi iş ciddiye binmez aile duymadığı için.. Yani tek özelimiz kv evinde bize ayrılan bi göz oda olmamalı asla!
Bence böyle yaşanmaz 3mine.. Ya ayrı ev açsın ya da ciddi ciddi ayrıl bu adamdan, yazık sana ne kadar kötü niyetli bi kvden var.. Tahammül edilir cinsten bile değil.. Zaten açık açık sölemiş ben ölmeden ayrı eve çıkamazsın die! Ee.. Ölmesini mi bekliceksin, yıllarca onun hizmetçiliğini yaparak?
Evlilik hayalin bu muydu?? Hiç sanmıyorum..
Tabiki öylede bizde hayatimizi elimize alip biraz olsun yönlendirmemiz lazim, bu kadarda akisina birakamayiz ki, böyle ömür mü gecer, kv side bulmus oh hayatini yasiyor, yargilamak degilde üzüldüm sadece
Allah yardimcin olsun 3mine, umarim bu sorunlarina bir cözüm bulursun ve kabullenip böyle devam etmezsin
hakkinda hayirlisi olsun.
tabiki hayalim bu değildi ,ben istemezmıyım ayrı evim olsun kocammla şakalasayım güleyim eğleneyim ama bi şakalasmaya kalksak herkes ters ters bakar bu yüzden kocam annesinin ve akrabalarının yanında benimle konusmaz bile .. benim zoruma gitmiyo mu tabiki gidiyor hemde fazlasıyla .. bi çok arkadasda neden ? diye sormus cevap veriyim .. ben ailemın son cocuquyum benim üzerime biraz fazla düşerler anlatsam babam bi sn durmaz gelir alır .. ailem bi kaç kez geldi bana ve kaynana ne konustu ne gülümsedi kovsa daha iyiydi bizimkilerde bunu gördükleri için artık çağırsamda gelmiyorlar (babam hariç ) hele ablalarım eşimi hiç sevmez görüşmüyorlar bile.. her gece annemi babamı özlediğim için nasıl ağladığımı bilirim .. babam ablam yüzünden cok üzüntüler yaşadı , o kadar mutlu olan gülen BABAM ablam yüzünden artık içten gülemez hale geldi bi darbede ben vurmak istemiyorum bu yüzden katlanıyorum . umarım sacma gelmez cünkü babammla birlikte acılarını bn de paylastım yaşadm :84:
Sen bi iş bul çalış
Ona da ben kazanıyorum ben harcıyorum
Bizim yanımızda kalıyosun saygı da kusur etmiyorum ama şükür bilmiyosun sabrımı fazla zorlama de
en güzeli bencede calıs sen[/QUOTE
Canim arkadasimiz calissa ne fayda evet bir yönden iyi olur kendisi icin kaynanasinin suratini gormez uzaklasir azda olsa ama zaten is'ten gelesiye kadar oglunu gelinene karsi kiskirtacaktir muhakkak belkide iftira atacaktir bende tipa tip ayni seyleri yasadim bir gun isten eve geldim ben gelesiye kadar kadin uzerime iftira filan atmis doldurmus esimi nasil doldurduysa bilemiyorum artik esim beni silahla tehdit etti ve bana tehditle bosanma kagidi filan imzalatti kadin olmadik seyler soylemis esime yani anlican calismak cozum gibi gozuksede cozum degil aslinda evet kafasini dinler en azindan ama yinede tek ve son cozum ayri eve cikma !!!! Bu tarz kaynanalardan hersey beklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?