evlilikte sorunlar başladı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3mine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet kabullenemiyo bence , sürekli ariyo beni anlamiyosun bu hayatta ki tek tutar dalım sensin elimden gelse hemen ayırcam evi ama yapamiyorum diyo , annem tek daha bi aylık evliyiz nasıl yapim dyo bende yapamiyosan bn yokum ddm sdce evine dön diyo o kadar ama dönmek istemiyorum.

ne demek yapamıyomuş, annesi güzel geçinmeyi bilseymiş o zaman. Bence geri dönme ona annesini reddetsin demiyosun ki her kez evini bilsin diyosun, bunun başka yolu yok malesef canm..

birazdan arar ne zaman geliyosun diye sorar , sen bu sorunu cözene kadar dönmüyorum dicem bakalim , elden ayaktn duşsün diye bûyû yapmak ne dmek uqrasilirmi böyle biriyle anneside olsa..

Kafayı yemiş galiba.. Seni neden almış oğluna madem acı çektirmek için mi ne garip insanlar varya.. Sende akşamları çek eşine yanına onun oğluna yaptığı gibi sende tatlı dille işle Kısasa kıssas gerekirse bi gizli kamera yerleştir öyle olmadığını seni istemediğini saygısızlık yapmadığını eşine ispatla...Çünkü öncenizi bilmiyorum ama daha 1 aylık evliymişsin eşin eşin annesine inanacaktır. Sen nedersen de hayatım..

Bence kesinlikle geri adım atmayın. Çekilir mi bu kadın!

kamera da güzel fikir ama zaten anlattığmda soylediklerime inaniyo ama yapcak biseyim yok diyo , ya sen erkek adamsin ne demek yapcak biseym yok , demin aradi yarn gel dedi bu konuyu cozmedqn surece gelmiyorum dedim o zaman babanı arıyorum bu iş bozuldu diyorum dedi kapattı tel suratıma , bu kadarını haketcek ne yaptım hala aklim almiyo.

Yok artık pesss gerçekten pesss..Daha 1 aylık geline bu yapılırmı be yazıklar olsun o kaynanaya..O büyü dönsün dolaşsın onu bulsun İnsallah elden ayaktan düşüncede bakanı olmasın sana muhtaç olsun Allah herşeyi görüyo canımm en yakın zamanda seni ve eşini mutluluğa eriştirsin inşallahh
Çok üzüldüm vallahi aklıma kendi yaşadıklarım geldi,bende 6 aylık evliyim evim kv 15 dakikalık mesafede yinede huzur kaçırmayı başarıyolar bişekilde..Yeni gelinsin daha azıcık kendini sevdirmeye çalışsın ya,yoook kaynana ya hanii illa sözü geçecek,gelini ezince kaynana kaynana oluyo sanki..En kısa zamanda kocanı ikna et ve eve çıkın,hemde hemen hiç vakit kaybetmeyin kesinlikle çıkın,hatta kaçın..1 aylık geline bunu yapan kim bilir ilerde neler yapar..kocanda annesyle görüsüyosa görüşsün sen yüzüne bile bakma..Ne demek yaaa ezdirme kız kendini

Şimdi bide gitmişsin,döndüğünde öyle bi kv senden şimdi intikam falan almaya çalışır bişeyler yapıp yine karıştırır ortalığı..Kocanıda şimdi bol bol dolduruyodur..Ama suanda yapılacak en doğru şeyi yapmışsın..Evi ayırmadığı sürecede dönme sakın..

aman hamile kalma sakın...
eşini ikna etmen lazım ayrı eve başka çaresi yok bunun...

gelin ne kadar iyi olursa alttan alırsa kaynana o kadar eziyo bunu anladim , simdilik gitmiyorum bakalim ama gitmiyorum diye bana boşanalim dedi , boyle diyen bi adami nasil ayri eve ikna edim ben.

gelin ne kadar iyi olursa alttan alırsa kaynana o kadar eziyo bunu anladim , simdilik gitmiyorum bakalim ama gitmiyorum diye bana boşanalim dedi , boyle diyen bi adami nasil ayri eve ikna edim ben.

canım yazdıklarını okudum gerçekten işin zor eşinin boşanmak istediğini sanmıyorum kesin kaynananın fikridir boşanalım de gözünü korkut döner demiştir bu kaynanaları anlamıyorum oğlunuzu paylaşamıyosanız evlendirmeyin yazık değilmi gelinlere benimde kaynanam kayınpederim var 3 yıllık evliyim her kış gelir 4 ay falan kalırlar bizde çok şükür iyi anlaşıyoruz bende saygıda kusur etmem onlarda herkes nasıl davranıcanı bilir ama birazda eşimden kaynaklanıyo dengeyi sağlar bana laf söyletmez haklı olduğum yerde hep arkamdadır bişey olsa kendimi sonuna kadar savunurum ezdirmem sesim yükselir 3 yıl zarfında toplam 2 yada 3 kez tartışma olmuştur çok olmadı onlarda anlayışlılar sagolsunlar yada eşimden çekindikleri için böyleler bilemiyoru yani uzun lafın kısası iş eşinde bitiyo arkanda olduğunu gösterse kv öyle davranamaz

Allah sabır versin
kaynana degil başka bişey bu
daha 1 aylık evlisiniz yazık günah ya
insan kendi evladına acımazmı
ne kadar insafsız bi kadınmış kv
sana acımadı oglu şuanda eminimki en az senin kadar üzgün bu kadın bunu görmüyormu
dönme evine eşin bi şekilde arayı bulur diye düşünüyorum
gidersende bi süre hamile kalma korun
dönünce zaten kv senden intikam almaya kalkar gibi geliyor

bende annemle (kaynanamla) birlikte kalıyorum. şunu hiç unutma o sevdiğin adamın annesi. birlikte yürütün bişileri bişi kaybetmez kazanırsın. birlikte yürüttükçe bişileri zamanla kaynana elini ayağını çekecektir. öyle çünkü.
kaynanana sürat yapma trip atma üzerine düş dinle biraz. sonra göreceksin ki elini ayağını çekmiş sadece evde yaşıyo göreceksin.
tecrübeyle sabittir.

yorumlarınız icin teşekkür ederim eşim kaynanam kendi annem sürekli aradilar dönmem icin mecbur döndüm , eşim annesiyle konuşmuş şimdilik iyi davraniyo ama bazen hesap soruyo oglumu benden ayırmaya çalışyosun ama benim bu evden ölüm çıkmadıkça çıkamicaksin benle anlaşmak zorundasın dedi , daha da karışmiyo hcbseye ama tekrar canimi sikarsa bu kadar anlaysli olmicam , tekrar tsk ederm hepinze saolun bayanlar.

Kısa bir süre sonra ben diyiiim 3 vakit sen de 5 vakit bu sorunlarla tekrar karşılaşacaksın. Evliliğine madem devam etme ve o evde yaşama kararı alarak döndün, kayınvalidenin sözlerine ses çıkartmayacak ve dediklerini yapacaksın. Bunun başka şekli yok ve son olarak bir söz vardır bizde "deli, delinin sopasını görünce kaçarmış"... sen de biraz sopanı çıkart evde :)

Kayınvalidenizin evinde nasıl yaşayabiliyorsunuz? Ben anlamıyorum..
Herkesin bi yaşayış tarzı vardır..
Ben evimi hergün temizlemek istemeyebilirim mesela...
Hergün yemek yapmak istemeyebilirim..
Evlilik böyle baskı altında yaşanmaz ki...

bu doğanın dengesine aykırı, ekolojiyi alt üst eder, insanın kimyasını bozar. olmadı, olamaz olamaz aynı evinde bu iki şahıs........

Ben anlamıyorum bir insan annesine nasıl izin verir sevdiği kadına bu kadar saygısızlık yapmasına.. Bence kayınvalidenizden önce eşinizde kusur arayın. Bunlara izin veriyosa onun gözünde çok da değerli olmadığınızı düşünüyorum ben.

kayınvalideyle oturman hata be canım..bunu nasıl yaparsın bilmem ama ayrı eve cık zaten bu şartlarda dayanman zor olur.bu tarz k.valideleride Allaha havale etmekten başka birşey elimden gelmiyor..yazık..!! sanki kendileri hiç gelin olmamışlarr

bende biraz insanlık var sanırım kıyıp kiramiyorum kimseyi , k.v iyi davranıyorum ki eşim üzülmesin . sevdiğim icin aynı evi kabul ettim tamam ama bu kadr kötü davranışı haketmedim bence , ne kadar konuşsam da ne eşime ne k.v me derdimi anlatamadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…