gelin ne kadar iyi olursa alttan alırsa kaynana o kadar eziyo bunu anladim , simdilik gitmiyorum bakalim ama gitmiyorum diye bana boşanalim dedi , boyle diyen bi adami nasil ayri eve ikna edim ben.
ben daha bi aylık evliyim , kaynatam olmadığından ve eşim tek erkek çocuk olduğundan kaynanamla birlikte oturuyorum.Daha 1aylık evliyim şimdiden sorunlar başladı , kaynanam beni hiç sevmemekle birlikte evde bana aman da vermiyor.hergün ev temizleyen bi insanım ama ona göre pisim yemek yapıyorum ona göre yapamıyorum tabi bunları bana değil işten geldiğinde eşime şikayet ediyo.Gün boyu sürekli yakınıyo benim hayalim bu değildi bu kızı aldı getirdi başıma diyo saygıda kusur etmedigim halde elektrik yakmama duş almama bile karisiyor ve bana büyü yapmış elden ayakdan düşmem icin , daha bi ayda ayrilik derecesine kadar getirdi bizi artık dayanamiyrm ve esimide cok seviyorum bu kadarini haketmdm ;(
yorumlarınız icin teşekkür ederim eşim kaynanam kendi annem sürekli aradilar dönmem icin mecbur döndüm , eşim annesiyle konuşmuş şimdilik iyi davraniyo ama bazen hesap soruyo oglumu benden ayırmaya çalışyosun ama benim bu evden ölüm çıkmadıkça çıkamicaksin benle anlaşmak zorundasın dedi , daha da karışmiyo hcbseye ama tekrar canimi sikarsa bu kadar anlaysli olmicam , tekrar tsk ederm hepinze saolun bayanlar.
ben daha bi aylık evliyim , kaynatam olmadığından ve eşim tek erkek çocuk olduğundan kaynanamla birlikte oturuyorum.Daha 1aylık evliyim şimdiden sorunlar başladı , kaynanam beni hiç sevmemekle birlikte evde bana aman da vermiyor.hergün ev temizleyen bi insanım ama ona göre pisim yemek yapıyorum ona göre yapamıyorum tabi bunları bana değil işten geldiğinde eşime şikayet ediyo.Gün boyu sürekli yakınıyo benim hayalim bu değildi bu kızı aldı getirdi başıma diyo saygıda kusur etmedigim halde elektrik yakmama duş almama bile karisiyor ve bana büyü yapmış elden ayakdan düşmem icin , daha bi ayda ayrilik derecesine kadar getirdi bizi artık dayanamiyrm ve esimide cok seviyorum bu kadarini haketmdm ;(
Kısa bir süre sonra ben diyiiim 3 vakit sen de 5 vakit bu sorunlarla tekrar karşılaşacaksın. Evliliğine madem devam etme ve o evde yaşama kararı alarak döndün, kayınvalidenin sözlerine ses çıkartmayacak ve dediklerini yapacaksın. Bunun başka şekli yok ve son olarak bir söz vardır bizde "deli, delinin sopasını görünce kaçarmış"... sen de biraz sopanı çıkart evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?