Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağolun :)Hic sorun olmadi ki belimde fazlasiyla var.Dile bile gelmez ki.Esin oluyor artik ne utanma ne igrenme .Simdilik daha 14 kilo aldim hamilelikte.Yatakta yaninda sabah aksam hamile donumla ustsuz goguslerimi,gobegimi yaglayip inek gibi yatip yagin emmesini bekliyorum.Sabah gozunu acip vicik vicik yagli koca gobekle kafam kadar olmus meme goruyor.Ipli tüllü camasirlardan hamile donuna uzanan yolculuk diyorum kendisine de
Doğurunca da oluyor boşverEvli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Bence bunu sorun etme cunku cogu kadinda var catlaklilar.. hatta bu erkeklerde bile oluyor. Ozguvenin olsun sen kadinsin erkek milleti gormez oyle seyleri sen formunu korumaya devam et kendini her zaman cekici bulmalisin yoksa istedigin kadar guzel bir vucuda tene sahip ol kendine ozguvenin yoksa sende yoksundur..Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
Evlenmeden önce 52 kilo verdim...
Karnım çılgın gibi sarkık...
Çatlak dolu her yanım...
Eşimin umrumda değil...
Hatta ben gerdirme ameliyatı olmak istedim ilk baslar da. Sağlık acısından zararı yoksa olma bence dedi.
Aynen ya nasıl oluyor da göbek deliklerine pamukçular birikiyor anlamış değilimPeki erkeklerin her yerinden fışkıran kılları? Göbek deliklerinde ve ayak parmak aralarında biriktirdikleri pamukçukları? Ağızlarının içine giren sakal bıyıkları?
Aynen ya nasıl oluyor da göbek deliklerine pamukçular birikiyor anlamış değilim
Sosyal medya sayesinde usta oldular ama ben taktiği öğrendim. Asla kusurlarımızı eşimize söylemiyoruz yoksa kafamıza kakarlar . Öğretmemek lazım dikkatini o yöne çekmemek lazım
Hayır olmuyor.
Ben arada kendi kendime sitem etsem de eşim hiç umursamaz. Yorum yapmaz..
Bir kaç sefer bunun için estetik olmaktan bahsettim de "ne gerek var ya boşver" dedi. Maddi kaygıdan galiba
Yoo olmadı niye olsun ki aaa :))))Evli olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. Eşleriniz çatlaklarınızı sorun ediyor mu? Göze batıyor mu ya da fark etmiyorlar bile mi? Fiziğim iyi ama her yerimde çatlak var. Sırf şu özgüvensizlikten dolayı psikolojim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?