evlilikten ne bekleyip,ne buldunuz?

9.yila yaklasirken dun gece duyabilecegim en guzel sozleri duydum:)))
" her basarili erkegin arkasinda kadin vardir. Bir babanin cocuklarina yapicagi en buyuk iyilik onlarin annesini sevmekdir veyaaa erkek ne kadar ustun olursa olsun evli degilse hep eksiktir. iste sen o kadar benim merkezimdesin"
dedi sarildi uyudu:)))
Sabah oldu ben hala vayyyy havasinda yildizlari sayiyorum..
Guzel valla evlilik..

waaayyyyy beee demek istedim...ayakların yerden kesilmiştir...

Sevgi,sadakat,saygı,hoşgörü,vicdan,merhamet,cinsel çekim hepsini kocamda buldum çok şükürevlendikten sonra hiç değişmedi..daha da özenli oldu bana karşıböyle insanların var olduğunu bilmek,dünyaya daha pozitif bakmamı sağlıyor kötü huyu birtek "inat"ı oda kadı kızındada olur..mesela duştayken "aşkımmmmm "der "çıkıyormusun?"evet derim gelir bekler ve küvetten düşmeyeyim diye ellerimden tutar bi buse kondurur dudağıma..yada gelirken illa elinde en sevdiğim kurabiyelerden olur..sesinin yüksek tonunu duymadım henüz,inşallah da duymam.. O kadar çokki mutlu olmama sebep,sabaha kadar sürer.

Son düzenleme:
ağla üzül butonu lazımmış bu başlık için,ne kadar üzücü şeyler varmış
ayrıca bu kaynanalar kanımı dondurdu yaaaa
maşaallah benim kv ile ilişkime, arayıp eşimi çekiştiririz:)

Uzun bi flörtden sonra evlendim kocacıkla haliyle ikimizde yıpranmişdık

arkadaşlarım yapma hayatını mafedeceksin dedi ama ben aşigim bi günüm varsa onunla geçsin dedim

içimde kalmasın dedim ama hiç böle olacagını düşünmemişdim

acı üzüntü bunalım pişmanlık bekliyordum

mutluluk huzur sevgi baglılık inanç buldum allaha şükürler olsun

Senacım bilerek buraya yazıyorum, görebil diye. Mesaj kutunu boşaltır mısın?

Size imrenerek bakıyorum da inşallah nazarım değmez Cudana abla

maşallah maşallah tü tü tü duş olayındaki tutumuna bayıldım ne kadar ince düşünceli kocişin Allah hep mesut etsin.

canım benim nişanlım da astsb, askerler hakkında hep yanlış şeyler duyup başta çekinmiştim. soğukturlar, sinirlidirler, psikolojileri bozuktur falan filan. nişanlımı tanıyınca anladım yanlış olduğunu :) omzu uzay gibi olan generaller bile şeker gibi adamlar bayıldım. onların otoritesi bize sökmez hep derim senin komutan olduğun yerde ben genelkurmay başkanıyım diye

hiçbirşey de bulmadım.

sinir hastası olduğumla kaldım. daha yeni yeni düzeliyorum. ailesinin aptalca davranışlarını takmaktan eşimle aram bozuldu. bir gün iyiysek 4 gün kötü olduk.

koskoca senelerimi kaybettim. boşa gitti. halbuki kafamı başka yöne çevirip daha faydalı işler yapabilirdim.

şimdi de hepsinden nefret ediyorum.

kadınlar arası rekabet ve kıskançlık inanılmaz bir tehlikeymiş...

güçlü kadın olmak ve evliliğini sürdürmek mi...

çooook zoooorr...

bazen eşime bile susmak zorunda kalıyorum..

çok aptalmışım diyorum daha yeni mi anladın diyor...

ne diceksin böyle bir insana... yani sen toparla bari... ben zaten pişmanım, sen de destek ol bari köstek olucana...

sustum, haklısın dedim... bana en zor gelen şey buydu. ama tükürdüğünü yalamak bu olsa gerek...

sen misin baştan sazan gibi herşeye atlayan... al sana işte...

maşallah maşallah tü tü tü duş olayındaki tutumuna bayıldım ne kadar ince düşünceli kocişin Allah hep mesut etsin.

AminnnnEvet düşüncelidirbi kere küvette kayıp düşmüştüm çok fena,ogün bugündür duş refakatçim oldu

Son düzenleme:

heheheh aynen canım benim de başta gözüm korkmuştu herkes "askerler deli olur" diyip duruyodu ama herkes bir değil tabiki bazen evimize bölük komutanı tabur komutanı fln misafirliğe geliyor hiç kasmıyorum onlar da normal insan hatta bazıları kafa dengi

Evlılıkten beklentım sıcacık ve huzurlu bır yuvamın olmasıydı.
Sukurler olsun kı daha fazlasını buldum .
Yanımda guclu kollarıyla benı sarıp sarmalayan ,uzmeyen uzulmemden ınıtınayla çekınen hergun eksıgımız var mı alayım aşkım dıyen , hastayken peşımde pervane olan ,özgurluğumu kısıtlamayan , haklarıma sahıp çıkan ,en onemlısı durust ,efendı bır ese sahıp olmanın sonsuz sukrunu yaşıyorum .Harıka bır es olduğu gıbı harıka da bır baba benım canım askım .
tabıkı tatlı atışmalarımızda bazen renk katmıyor değil evlılığımıze :)))

Teşekkür ederim ama, değdirmişsin sanırım.

Bu sabah evde 2 bardak kırıldı

iyidir derler uğursuzluğu alırmış. gözüm çok fenadır benim ya.

diyorum ya şeker gibiler kokteylde bi general gelmişti yanımıza, nişanlımın tayini çıkmıştı işte sen hemen evlen al eşini git kimseyi dinleme dedi. nişanlım da fırsat bu fırsat diyo ki anneme anne duydun mu emir büyük yerden filan. ben sevdim orduyu ne bileyim. mutluyum velhasıl yine olsa yine kütüğümü seçerim.

diyorum ya şeker gibiler kokteylde bi general gelmişti yanımıza, nişanlımın tayini çıkmıştı işte sen hemen evlen al eşini git kimseyi dinleme dedi. nişanlım da fırsat bu fırsat diyo ki anneme anne duydun mu emir büyük yerden filan. ben sevdim orduyu ne bileyim. mutluyum velhasıl yine olsa yine kütüğümü seçerim.[/QUOTE]

ben çocukluğumdan beri askeriyenin içindeyim babam da astsubay benim ama o askerlerin psikopat olduğu genellemesine uyuyor onun gibi çok cins askerler tanıyorum ama biz eşlerimizi iyi seçmişiz canım bizimkiler istisna

Acısıyla tatlısıyla her şeyi buldum zaman içinde ,fedakarlıklarla beraber huzuruda buldum,eş oldum,anne oldum,en önemliside evlililiğimle beraber bende büyüdüm:)sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…