- 29 Eylül 2010
- 966
- 134
- 133
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
9.yila yaklasirken dun gece duyabilecegim en guzel sozleri duydum:)))
" her basarili erkegin arkasinda kadin vardir. Bir babanin cocuklarina yapicagi en buyuk iyilik onlarin annesini sevmekdir veyaaa erkek ne kadar ustun olursa olsun evli degilse hep eksiktir. iste sen o kadar benim merkezimdesin"
dedi sarildi uyudu:)))
Sabah oldu ben hala vayyyy havasinda yildizlari sayiyorum..
Guzel valla evlilik..
waaayyyyy beee demek istedim...ayakların yerden kesilmiştir...
hıcbır umdugumu bulamadım tek kazancım evlatlarım dısardan bakıldıgında dort dortluk gorunen bır adam ama gelınde bana sorun el ıyısı derler ya o ıste benım kı....hıc umrumda degıl evlatlarım yanımda saglıklı sıhhatlıler maddı sorunumuz yok daha rabbımden ne ısterım ben bu adamdan beklentılerımı sıfırlayalı yıllar oldu dahası evlatlarım aldı yerını...bızı 2 yıllıgına dıye kandırıp 7 yıl kaldı yurtdısı gorevde 6 ayda bır ızne geldı onuda burnumdan getırdı sımdı kesın donus yapacagım dıyor ınsallah yapamaz beraber yasamak ıstemıyorum
Evlilikten beklentim mutlu huzurlu bir yuvaydi.
7 Yil flortun ardindan evlendik.
Bu surecte esimi her anlamda denedim.
Simdi 9,5 yillik evliyiz,
her zaman soylerim Allah esimden razi olsun. Allah yoklugunu gostermesin...
Cok iyi bir es, cok iyi bir baba oldu.
Benim elim ayagim oldu, ev islerinde, cocuklarin bakiminda cok yardimci olur.
Yemez yedirir, giymez giydirir, kendisine almaz, bize alir .
Evde bir sey eksikse bakar, ben soylemeden alir.
Ben de calisiyorum,para konusunda da bugune kadar sorun yasamadik.
Onceligi hic bir zaman kendine vermez,merhametli vicdanlidir,dusuncelidir,
disardan maco gorunur ama pamuk gibi kalbi vardir.
Bir seyi bir kere soylesem ikiletmez .
Bugune kadar hic bir yalanini yakalamadim...
Romantiktir,ilginc surprizler yapar , mesela yemek masasini hazirlar benim tabagima ketcapla kalp yapar,
cocuklarinkine gulen yuz yapar :)
Ailesiyle ilgili konularda da hic bir zaman ezmedi, ezdirmedi. Bir sey soyleyecek olsalar benden once mudahale eder...
(Masallah Allahim da bozmasin, Darisi bulamayanlarin basina olsun Amin)
Sevgi,sadakat,saygı,hoşgörü,vicdan,merhamet,cinsel çekimhepsini kocamda buldum çok şükür evlendikten sonra hiç değişmedi..daha da özenli oldu bana karşı böyle insanların var olduğunu bilmek,dünyaya daha pozitif bakmamı sağlıyor kötü huyu birtek "inat"ı oda kadı kızındada olur..mesela duştayken "aşkımmmmm "der "çıkıyormusun?"evet derim gelir bekler ve küvetten düşmeyeyim diye ellerimden tutar bi buse kondurur dudağıma..yada gelirken illa elinde en sevdiğim kurabiyelerden olur..sesinin yüksek tonunu duymadım henüz,inşallah da duymam.. O kadar çokki mutlu olmama sebep,sabaha kadar sürer.
bir subayla evlenmeme rağmen ne sinirli, kavgacı, huysuz, otoriter bir eşe sahip değilimtam tersine eşim çok sabırlı, alttan alan, sevecen, iligili, sırnaşık bi aşk böcüğüdür kimse asker olduğuna inanmaz, çok tatlı huyludur, insanları kırmaz... aileme saygılıdır. ben onun ailesini pek sevmem, herşeyimize karışırlar ama eşime istemiyorum karışmasınlar dediğim anda dış kapının mandalı olurlar.
tabi ailesi ne kadar kötülük yapsa da ben onlar "kötü" diyemem çünkü eşim dellenir. bir tek ailesi konusunda hassas ama beni hiç ezdirmez, el üstünde tutar. sürprizler yapar, bi gün kendimi kötü hissetsem kalkar kahvaltılar hazırlar, şirinlikler yapar... hastaysam hiç iş yaptırmaz kendi yapar... şükürler olsun allahıma. bir kötü huyu küstü mü barışmaz:)) kendi kendine kalması lazım yumuşar öyle barışırız saatler sora. tabi adamı küstüren ben olunca normal:) ufacık şeyi büyütür büyütür burnundan getiririm. bu huyumu değiştirmeye çalışıcam yoksa yandım... allah herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin
maşallah maşallah tü tü tüduş olayındaki tutumuna bayıldım ne kadar ince düşünceli kocişin Allah hep mesut etsin.
Size imrenerek bakıyorum da inşallah nazarım değmez Cudana abla
canım benim nişanlım da astsb, askerler hakkında hep yanlış şeyler duyup başta çekinmiştim. soğukturlar, sinirlidirler, psikolojileri bozuktur falan filan. nişanlımı tanıyınca anladım yanlış olduğunu :) omzu uzay gibi olan generaller bile şeker gibi adamlar bayıldım. onların otoritesi bize sökmez hep derim senin komutan olduğun yerde ben genelkurmay başkanıyım diye
Teşekkür ederim ama, değdirmişsin sanırım.
Bu sabah evde 2 bardak kırıldı
heheheh aynen canım benim de başta gözüm korkmuştu herkes "askerler deli olur" diyip duruyodu ama herkes bir değil tabikibazen evimize bölük komutanı tabur komutanı fln misafirliğe geliyor hiç kasmıyorum onlar da normal insan hatta bazıları kafa dengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?