Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

8 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
3. Yıldan beri mücadele veriyoruz...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Sakın mücadeleni bırakma. Çok zor bı yol aklına gelen gelmeyen bir sürü zorluk çıkıyor ama inanarak yaptığın her güzel mücadelenin sonunu Allah cennet bahçesi olarak geri döndürüyor.

Sakın mücadeleni bırakma. Çok zor bı yol aklına gelen gelmeyen bir sürü zorluk çıkıyor ama inanarak yaptığın her güzel mücadelenin sonunu Allah cennet bahçesi olarak geri döndürüyor.

Merhaba canım haklısın asla vazgeçmeyeceğim..
Sende bana hep umut oldun çünkü ikimizinde sorunu aynı.. seninle
Eylül 2018 de yazıştık 2 aylık hamileydin o zaman.. benim sağ da hidrosalpenks vardı senin sol da...
Ameliyat oldum ondan sonra tüp bebek tedavisine başladık..
1.. ameliyat öncesi 1.. de sonrası tüp bebek tedavisi oldum ikisi de negatif oldu...
Nisan da 3. Tedavi için hazırdık bütün engelleri kaldırdı doktor ama bu kezde
Korona dan dolayı iptal oldu..
Asla vazgeçmeyeceğim meleğim gelene kadar savaşacağım...
Rabbim evlatlarını bağışlasın.. hayırlı evlatlar etsin inşallah...

Merhaba canım haklısın asla vazgeçmeyeceğim..
Sende bana hep umut oldun çünkü ikimizinde sorunu aynı.. seninle
Eylül 2018 de yazıştık 2 aylık hamileydin o zaman.. benim sağ da hidrosalpenks vardı senin sol da...
Ameliyat oldum ondan sonra tüp bebek tedavisine başladık..
1.. ameliyat öncesi 1.. de sonrası tüp bebek tedavisi oldum ikisi de negatif oldu...
Nisan da 3. Tedavi için hazırdık bütün engelleri kaldırdı doktor ama bu kezde
Korona dan dolayı iptal oldu..
Asla vazgeçmeyeceğim meleğim gelene kadar savaşacağım...
Rabbim evlatlarını bağışlasın.. hayırlı evlatlar etsin inşallah...
Amin amin.
Canım benim bak ben şahit oldum bu duruma, mücadele eden tüm arkadaşlarımım bebegi oldu.
Yazacağım örneklerin hepsi çok uğraştı. Biri tüp bebekle, biri tüp bebek denedi tutmadı doğal yolla gebe kaldı, hastanede bı arkadas amh değeri çok azdı ay kız benim gibi hastanelerden çıkmadı mücadele mücadele doğal yolla gebe kaldı.
Hepsi de inançla mücadele etti.
Bak senin haberini almaya da çok az kaldı.
Rabbimin izniyle kucağına alacaksın.
O melek evinize gelecek❤️❤️❤️

Hemen hamile kaldım en az 2 yıl en çok 5 yıl sonra diyordum ama korunmak için ilaç içmedim mesela alerji yapıyor bende ...çok şükür sagliklica gelsin evladım riski veren Allah pişman degilim

Yani rüyasında bunu gördüğünü söylemesi bir psikolojik baskı değil, görüp söylemiş olabilir. Bunda ne gibi baskı olabilir ?
Annenizin yaptığı çok ayıp millete çocukları olmuyor demek ne ayıp ona mı kalmış ?
Bence kendi içinizde siz kendiniz baskı hissediyor bunu görümceye atıyorsunuz şuan.

Yumurtlama döneminde yapmıyordum ama adetten bitimi ve olmaya yakın daha rahat davranıyorduk megersem adet Bitimindede hamile kaliniyormus
Yumurtalma dönemi harici bir şey kalmıyormus zaten 😂 sizin iciniz istiyormus yoksa elde telefon varken bu kadar salamazdiniz 2 yil istememeye. Allah analı babalı büyütsün

Yumurtalma dönemi harici bir şey kalmıyormus zaten 😂 sizin iciniz istiyormus yoksa elde telefon varken bu kadar salamazdiniz 2 yil istememeye. Allah analı babalı büyütsün
Belkide icte. Ice istiyorumdur cocuk severim ama mantıklı olup kocamı doyasıya sevmek istedim önce lakin böylesi nasipmis napalim :D sagliklica dogsunda bir daha hamile kalırsam korkusu sarıyor bana hapta kullanamıyorum artık prezarvatif vs idare edicez Rabbim isteyene versin

Belkide icte. Ice istiyorumdur cocuk severim ama mantıklı olup kocamı doyasıya sevmek istedim önce lakin böylesi nasipmis napalim :KK70: sagliklica dogsunda bir daha hamile kalırsam korkusu sarıyor bana hapta kullanamıyorum artık prezarvatif vs idare edicez Rabbim isteyene versin
Valla bacım sen korkma korkunca hemen kalıyorsun malum en iyisi korun 😂😂

Back
X