- 17 Haziran 2024
- 1.459
- 5.331
- 78
- Konu Sahibi kendine ozgu
Cevap yazacak misin üyelik iptali mi geliyor? Hesap bilgilerini boşver sorulara cevap lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni anlıyorum, anlayabiliyorum hissettiklerini. Ben de babamı kaybettiğimde 7 yaşındaydım, anneme çok düşkünüm. Ablamlar evlendi gitti 15 senedir nerdeyse sadece ikimiz bir evde yaşıyoruz. Ve zamanla anneme daha da bağlandım, hatta rolleri değiştirdiğimizi de hissediyorum. Haliyle yaşlandı , sanki o çocuk ben anne oldum. Şuan yeni başlayan bir ilişkim var, ben İstanbul'da yaşıyorum o Ankara'da ve evlenirsek Ankara'ya yerleşeceğim. Eskiden ben asla annemi bırakamam , farklı bir şehirde yaşayamam diyordum. Ama şimdi 37 yaşındayım, ve eğer hayatımı kuracaksam bazı şeyleri göze almalıyım diyorum kendime. Yazını okuyunca daha da korktum aslında, ya bende alışamazsam böyle pişman olursam diye.evimi özlüyorum, odamı değil. 27 yıl yaşadım orada normal değil mi? hepimiz evlendik ve bir evde beraber yaşamaya başladık. kurulu düzene dahil olmak ve bir düzen kurmak arasında dağlar kadar fark var. terapi de aldım, anneme olan düşkünlüğüm babamın vefatından dolayı olağan bir durum. fakat hayatımın merkezinde olması normal değil ama bunu yenmek insanın içinde çok büyük yenilikler gerektiriyor. bu da vicdanen annemi yalnız bırakmak, terk etmekmiş gibi hissettiriyor
Anne destegi önemli yaOlmaz ya. Annesini çağırır. Birlikte yaşarlar
evet cok dogru bir yorumAma aynısını erkek yapsa " anacı adam çekilmez" diye bin yorum gelir.
Size evlilik sorumluluğu ağır gelmiş.
Tahminen evdeki iş bölümü tek taraflı. Ev işi, yemek, süpürge, vileda, toz alma, tertip düzen, çamaşır hepsi sizde. Bu hakkaniyetli bir dağılım değil. Kari koca çalışıyorsanız tüm bu işleri ortaklaşa yapacaksınız ya da eşinizle bütçe oluşturup yardımcı alacaksınız.
Tipik hem dışarıda çalış hem ev işinin hepsini yap tarzı biriyle evlendiniz. Mutsuzluk ondan..iş bölümü yapın.. eşiniz size değer veriyorsa tüm ev işlerinin az çok ucundan tutmalı.. kimse kimsenin kölesi de
Çocuk yapma diyen arkadaşlara katılıyorum. Umarım korunuyorsundur. Çünkü çocuk olunca Senin kafa iyice gider.
ne mutlu derdimi anlatmış olmak ve anlayan birisi görmek. böyle bir durum yaşayacağımı öngöremedim esasında, tahmin edebilseydim ne yapabilirdim onu da bilmiyorum. seviyorum evlendim ve pişman değilim. ama ama.. uzar gider. hayırlısını diliyorum sizin için deSeni anlıyorum, anlayabiliyorum hissettiklerini. Ben de babamı kaybettiğimde 7 yaşındaydım, anneme çok düşkünüm. Ablamlar evlendi gitti 15 senedir nerdeyse sadece ikimiz bir evde yaşıyoruz. Ve zamanla anneme daha da bağlandım, hatta rolleri değiştirdiğimizi de hissediyorum. Haliyle yaşlandı , sanki o çocuk ben anne oldum. Şuan yeni başlayan bir ilişkim var, ben İstanbul'da yaşıyorum o Ankara'da ve evlenirsek Ankara'ya yerleşeceğim. Eskiden ben asla annemi bırakamam , farklı bir şehirde yaşayamam diyordum. Ama şimdi 37 yaşındayım, ve eğer hayatımı kuracaksam bazı şeyleri göze almalıyım diyorum kendime. Yazını okuyunca daha da korktum aslında, ya bende alışamazsam böyle pişman olursam diye.
O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama sen evlenmişsin. Kendi yuvan var artık. O yuvayı yeşertebilmeye odaklanmalısın.
Yok ya alışır büyük ihtimalle psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor benceEvet herkes öyle hissediyor ama şöyle bir şey var. Artık aile evinde kalınca evime gideyim demesi gerekiyor. Oyle bir his olusyor sonradan. Genellikle öyle olur .günlerce aile evinde kalsa da hanımefendi dönmek istemiyor galiba.
aynı hatayı iki kez tekrar edip emin olmuşum ki bu kadar emin konuşuyorum evlenmeyin diee sen niye 26 yasinda iki defa evlendin madem?
eski mesajların duruyor, hatta bana "evde mi kaldin sen, seni alan olmadi mi" falan yazmistin![]()
Ülkece çocuklarımızı salmıyoruz. Çok var.evet cok dogru bir yorumyine bir iki yuzluluk ornegi iste. Bir de guzellenmis bu durum iyi bi sey gibi, kadin, birey olamamis ama herkes arka cikmis. Demek ki burda cok "anaci" kadin da varmis :))
Evlenmeden önce temizlik ve yemek ile uğraşmıyo muydu 20 yaşında değilmiş ki 27 yaşında koskoca kadınSorumluluk dedikleri biraz daha düzenli temizlik yapmak, aman bu akşam ne yesek? Çocuksuz evlilikte ne sorumluluğu olacak?
evet cok dogru bir yorumyine bir iki yuzluluk ornegi iste. Bir de guzellenmis bu durum iyi bi sey gibi, kadin, birey olamamis ama herkes arka cikmis. Demek ki burda cok "anaci" kadin da varmis :))
Kesnlkle katılıyorum. Eşinizin günahı ne aynı şeyi o yapsaydı ana kuzusu olurduBunun erkek versiyonu bende vardı nefretlik tam ,evlenmeseydiniz eşinize acıyorum cidden.
Kadın olunca yumuşak davranmış üyeler bunun erkek versiyonuna demedikkerini bırakmazlar di oysa
nerede odamı özlemişim dedim abla ya
Bu ne demek ablasının gülü?Boşansam ilk düşüncem eski odama kavuşacağımı bilmek sanki
ya ne alakası var? eşimle bi problemim yok, kendi içimde yaşıyorum bunuBunun erkek versiyonu bende vardı nefretlik tam ,evlenmeseydiniz eşinize acıyorum cidden.
Kadın olunca yumuşak davranmış üyeler bunun erkek versiyonuna demedikkerini bırakmazlar di oysa
evime yani. odam, evim. eski yaşam alanımBu ne demek ablasının gülü?![]()
Kesin kendi içinde yaşıyorsunya ne alakası var? eşimle bi problemim yok, kendi içimde yaşıyorum bunu