Evliyim ama başka biriyle konuşuyorum

Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun, mide bulandırıcı birisin,

Ne günahı kız aşk olsun. Alt tarafı karşılıklı eslerinizi aldatiyorsunuz arkadaşça. Hem sen kocanı çok seviyorsun olur mu öyle şey !

Öggggggg

3 sene önce sevgili olduğunuz için günahı yok.yenilenen günah listesinde 2020 den itibaren aldatan kişilerin günahlarını kayıt altına alma devri bitti.
İstediğiniz b.ku yiyebilirsiniz
L

Bu konuşma gerçekten arkadaşça ise neden eslerinizin haberi yok? Benim de çok yakın arkadaşım evlendi hala konuşuruz ama eşiyle sevgili iken tanıştım. Hatta artık karısıyla daha çok konuşuyoruz. Zaten genelde hoporlere alıyor üçümüz konuşup bulusuyoruz. Gizli saklı bisey yok aramızda çünkü.

Ay hep bu hoca geliyor aklıma

Niye hayret ediyorsunuz ki 5 çocuğuyla 10 kadınla fingirdeyen adamlar var. Onlara kimse hayret etmiyor. Konu kadına gelince vurun kahpeye. Karşıdaki adama kimse bir şey söylememiş.
Yeni üye olduğunuz için bilmiyorsunuz burda karısını aldatan adamlarda linç ediliyor.

Kadın arkadaşların köküne kıran mı girdi. Bu kendine göre bi kafadengi arkadaş ona anlat derdini

Kadın arkadaşların köküne kıran mı girdi. Bu kendine göre bi kafadengi arkadaş ona anlat derdini
Ayy evlerden ırak bunun gibi zihniyeti bozuklar milletin kocasına da salça olur Allahım sen böylelerinden koru ya. bide maharet gibi anlatmış gevşek

Bunu ben de cok merak ediyorum. Ben 2 cocukla k.çımı zor kaşıyorum.

"Büyük günah mı işliyorum" kısmına takıldım ben.
Sence????

Gönül işimi yoksa dost arkadaşça konuşması mi?
Yoksa çoğu kadının erkek arkadaşı var

Aynen çok büyük günah.
ah alıyorsun

sadece sohbet ettiğiniz bir arkadaş mı.

aranızda duygusal ve fiziksel yakınlaşma var mı

anlamadım

İyide sorgulamak için vicdan muhasebesi için çok geç kalınmış ikinizde aynı siniz.O değilde ikinizde ne eslerinizi seviyorsunuz oda sevmiyor karısını aptal yerine koyuyor sizde öyle.Birbirinizi de sevmiyorsunuz çünkü birbirinizi de başka bir kadın ve adamla paylaşıyorsunuz.Dert yok tasa yok.Sizin çocuklara siz onun çocuklara karısı bakıyor.Ortak bütçe yok dert yok tasa yok birbirinizi 24 saat en berbat halde görmek yok.Bir nevi lay lay lom.Onun eşi onun temizlikcisi sizinki evin çalışanı.Bu sevgi değilki eğlence ikiniz içinde

Kimse kimseye iyi gelmiyor yani kimse psikolog değil ikinizde hayatın gerçekleri karşısında dayanıksız insanlar siniz.İkinizlede yola çıkılmaz.Bunun doğrusu mertçe gerekeni yapıp ayrılmak olurdu ayrılma fikrinde olanda maddi manevi verir haklarını kimse kimseyi aptal yerine koymaz gururuyla oynamaz naparsa yapar.Eminim o erkeğin tek psikoloğu da değilsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…