- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
Ne günahı kız aşk olsun. Alt tarafı karşılıklı eslerinizi aldatiyorsunuz arkadaşça. Hem sen kocanı çok seviyorsun olur mu öyle şey !Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
3 sene önce sevgili olduğunuz için günahı yok.yenilenen günah listesinde 2020 den itibaren aldatan kişilerin günahlarını kayıt altına alma devri bitti.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yemin ederim 15 aydır aralıksız 3 saat uyumadım :)Kesinlikle aynı durumdayız ben anlamıyorum bizimkiler mi böyle millet 3-5 çocukla her haltı yiyor çocuklar mı uslu anlamadım ki ben bir taneyle hayatım karardı
Yeni üye olduğunuz için bilmiyorsunuz burda karısını aldatan adamlarda linç ediliyor.Niye hayret ediyorsunuz ki 5 çocuğuyla 10 kadınla fingirdeyen adamlar var. Onlara kimse hayret etmiyor. Konu kadına gelince vurun kahpeye. Karşıdaki adama kimse bir şey söylememiş.
Kadın arkadaşların köküne kıran mı girdi. Bu kendine göre bi kafadengi arkadaş ona anlat derdiniArkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Ayy evlerden ırak bunun gibi zihniyeti bozuklar milletin kocasına da salça olur Allahım sen böylelerinden koru ya. bide maharet gibi anlatmış gevşekKadın arkadaşların köküne kıran mı girdi. Bu kendine göre bi kafadengi arkadaş ona anlat derdini
Bunu ben de cok merak ediyorum. Ben 2 cocukla k.çımı zor kaşıyorum.Üç çocukla böyle gizli saklı fingirdemeye zaman bulan kadınlara hayret ediyorum.
Yani bir de büyük günah mı demiş.
Yok canım sevap sevap. Hamile karısı özellikle çok sevap kazandırmıştır sana
Pazar pazar sorulan soru
"Büyük günah mı işliyorum" kısmına takıldım ben.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Gönül işimi yoksa dost arkadaşça konuşması mi?Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Aynen çok büyük günah.Arkadaşlar merhaba arkadaşlar ben evli ve 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım eşimi çok seviyorum ama 3 sene önce bir çocukla tanıştım o zamanlar o bekardı o da evlendi 3 sene önce ama hala konuşmaya devam ediyoruz 3 sene önce ben annemi kaybetmiştim o da iki tane kuzeni suda boğulmuştu genç çocuklardı 17-18 yaşlarında eşim de o aralar bana hiç anlayış göstermiyordu annemi kaybettim diye biz sevgili gibi değil ama sadece arkadaşça böyle o bana sorunlarını anlatıyor ben onu anlatıyorum aramızda böyle bir bağ var kopamıyoruz her ne zaman ondan korkmaya çalışsam da illa yine kendimi onunla konuşurken buldum şimdi onun bir çocuğu var eşiyle hamile ve ben hala onunla konuşmaya devam ediyorum büyük günah mı işliyorum sizce ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?