bu yonden dusunmemistim hic, duzgun ve iyi bir anne olsayfi cocuklarinin vaktinden calip gorusmezdi elin herifi ile. yazik cocuklara, kontrolsuzce uruyorlar sadece, sonunu dusunmek yok, dunyaya geldikten sonra nasil olacak dusuncesi yok. sadece hamile kaliyorlar o kadarSanıyorsunuz ki bunlar çocuklara sizin gibi bakıyorlar, ilgileniyorlar. Dört çocuğunun dördünde birden gelişim geriliği olan bir kadın var tanıdığım. Genetik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çocuklarda, tamamen çevresel etmenler. Çocuklar kir pas içinde, ayaklarında çorap yok, üstleri başları rezalet, kirden yüzleri görünmüyor. Babaları başka bir kadını kuma getirmiş, anne başka bir adamdan yine hamile. Ahır gibi bir evde bir arada yaşıyorlar. Onla bunla sevişmekten, oynaşmaktan da asla geri durmuyor bu insanlar. Kendiniz gibi düşünmeyin bu insanları. Bunlar başka bir dünya. Ahlak anlayışları sıfırın altında.
Konuyu silince yaptığınız şey de silinmiyor dünya üzerinden. Umarım eşleriniz bir şekilde bu aldatma olayını öğrenirler.Kızlar nasılsınız
Konuyu silerek yırtamazsın haberin olsun.Kızlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Sadece arkadaşça konuşsa hiç bir erkeğin o kadar süre uzun konuşacağını sanmıyorum . Böyle bir arkafaşlığamı ihtiyacı var erkeğin . Evlenmiş bide adam , arkadaşlıktan daha fazla bence aralarındaki muhabbet . Ama konutunda silmiş herhaldeSadece arkadas gibi olsa vicdanen sorgulamaya girmezsiniz. Benim de senelerdir erkek arkadasim var, ama duygusal bir baglilik yok. Sizde heralde o var ki, onun icin vicdaniniz rahat degil
O ne demek kardeşim? Dayak mı yesin öldürülsün mü ?Keşke şu mesajlarını eşin görse de bir güzel hakkından gelse. Bazen bazı adamlarım yaptıgı şeyler çok haklı kusura bakmasın kimse
Senin anlayışın buysa ben napaymO ne demek kardeşim? Dayak mı yesin öldürülsün mü ?
Hakkından gelmek ne ? Erkekler bağırıp çağırmıyor iş aldatma olduğu zaman. Birde diyorsunuz bazen bazı adamların yaptığı haklı. Duyduğum en saçma şeySenin anlayışın buysa ben napaym
Siz ikili ilişkilerden bir habersiniz anlaşılan. Hakkından gelmenik TDK anlamına bakın sonra genel Gecer orneklere bakın burada şiddeti ön ayak eden sizsiniz kelimeye döken de sizsiniz ben değilim. Çok öfkelenip Çocuklarını elinden almaya çalışmak en mükemmel örnek ve ceza olabilir mesela. Sizin anlayıs tarzınız dayak anladığım kadarıyla. Ya da daha once kımsenın hakkından gelmemişsiniz zekanızla veya somut şeylerle. Lütfen şu kelimeyi öğrenin öfkenizi dogru yere kusun mesela kocasını aldatıp kendini kandıran konu sahıbıne. Ki bu dupeduz kendisini ve kocasını aldatmak. Aldatmak illa yatmak degldır dokunmak da degldır.Hakkından gelmek ne ? Erkekler bağırıp çağırmıyor iş aldatma olduğu zaman. Birde diyorsunuz bazen bazı adamların yaptığı haklı. Duyduğum en saçma şey
Sadece arkadaşça konuşsa hiç bir erkeğin o kadar süre uzun konuşacağını sanmıyorum . Böyle bir arkafaşlığamı ihtiyacı var erkeğin . Evlenmiş bide adam , arkadaşlıktan daha fazla bence aralarındaki muhabbet . Ama konutunda silmiş herhalde
Nereye gittin kız, çekirdek gibi çitlerdim seni. Ayrıca o dediğin düzgün ahlaklı insanların başına gelmiyor.Neden öyle söylüyorsun senin de başına gelebilir bir gün kınama
Eşini seven insan böyle gizli saklı iş çevirir mi!!Bir kere bu tarz hikayelerde lafa eşimi çok seviyorum diye başlanılıyorsa bu bir yalandır. Bacım sen de biliyorsun evli barklı adamla bir şeyler olamayacağını ama macera peşindesin. Bence yanlış sulardasın.
Niye hayret ediyorsunuz ki 5 çocuğuyla 10 kadınla fingirdeyen adamlar var. Onlara kimse hayret etmiyor. Konu kadına gelince vurun kahpeye. Karşıdaki adama kimse bir şey söylememiş.Üç çocukla böyle gizli saklı fingirdemeye zaman bulan kadınlara hayret ediyorum.
Yani bir de büyük günah mı demiş.
Yok canım sevap sevap. Hamile karısı özellikle çok sevap kazandırmıştır sana
Pazar pazar sorulan soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?