Evliyim ama onu unutamadım..

Bende böyle düşünüyorum hayal ürünü sanki tesadüfen karşılaşma falan , sonra gittiği arkadaş grubunu ekmeler aglasmalar bilemiyorum artik
Bu tür durumlar çok yanlış da olsa malesef duyduğumuz şeyler..Keşke olmasa tabi ancak konu sahibi yeni üye olunca,bir de profiline baktığımda konuya bakıyordu ve cvp ta yazmayinca inanamadım gerçek olduğuna. Sonraki yorumları okumadım,bir bakayım. .

Simdi söyle dusunun
Olsaydi o insanla zaten olurdu.
Olmamis ki hayirlisi buymus demek.
Suan o insan aklinizi karistiriyo
Bosandiniz diyelim o diger kisiyle bir sonunuz olabilir mi?
Sil bastan yapabilirmisiniz?
Yarin obur gun bunu yuzunuzr vurmicana eminmisiniz?
Bunlar cok derin seyler.
Hislerinizle hareket etmeyin derim.
Suan mutluyum diyin ve önunize bakin.

O insanla evlenip mutsuz olurdunuz bence yani öyle hissettim.

Neden iyi adamların karşısına böyle kadınlar çıkar! İyi kadınlara da odunlar!

Karşılaşmadan önce 6 aylık evliyken aradım sesini duydum kötü oldum yazmışsınız ya, nasıl hiç aklınızda yokken karşınıza çıkmış oluyor!

Sırf mutlu olurum diye o adamla evlenmen ne bencilce ! Yazık adamcağız başkasına aşık olduğunu bile bile kabul etmiş unuttururum diye, sen aldat diye değil. Bak o eski sevgiliden hayır gelmez o adam ne istediğini bilmiyor belli ki, sende öyle.. Hoş tenncere kapak işte.
Daha fazla o evli olduğun adama yazık etme boşan. He diğeri de evlenir mi seninle evlenmez mi ister mi istemez mi uğraşırsın artık. Şiddetli şiddetli seversiniz birbirinizi.

Ayyy mide bulandirici kocan duysa bu yazilanlari

Boşan sevdiğin adama git. Neden sevmediğin birine kendini mahkum ediyorsun ki?
O kadar basit mi esi nolcak???farkindaysan artık evli ve yaptığı da çok yanlış bişey.Ben aynı şeyi yapsam vicdan azabından duramazdim. Ha eğer esi çok kötü olsa şiddet uygulasa tamam o zaman bosan derdim.ama herşey aşk vs.değil dünyada kaç milyon insan var sanki herkes mi sevdiginle evleniyor.boşver bence geçmiş geçmişte kaldı sakin bidaha onunla iletişime geçme. Bende sevdigimden ayrıldıktan bir ay sonra senin gibi ailemin ve benim tanıdığım aileminde istediği kişi ile konuşmaya başladık ve bikac ayda nisan yapıp 6ayda evlendim.bu arada hattimi vs değiştirdim.ama iyiki de su an ki esimleyim mutluyum şükür

Peki bu şekilde eşi nasıl olucak? Durumu öğrense adam kahrolur ihanet etmesi yenilir yutulur bir şey mi?

Peki bu şekilde eşi nasıl olucak? Durumu öğrense adam kahrolur ihanet etmesi yenilir yutulur bir şey mi?
Ben bi hata yaptım karşılaşınca ve böyle böyle bişey oldu birdahada yapmiyacagima söz veriyorum vs demesi daha yapıcı bence.esi bu kadar iyi biriyse bosamasi çok yanlış olur.benimde önceden sevdiğim biri vardı ama onla evlensem adim gibi eminim ki su an ki mutlu olduğum kadar onunla mutlu olamazdım. Herşey aşk değil kocasını bosasa sevdiginle evlense bakalım esi kadar iyi olcakmi evlenince aşk bitcek bu sefer pişman olcak. Yuva yikmakk bu kadar kolay değil tek taraflı düşünmemek lazım yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayi deneyin (cocuktada hata var evli bi kadına böyle davranmasi yanlış zaten düzgün biri olmadığı burdan belli)

Sizi kabul ediyorsa dönün ona boşanın ve gidin.. Zaten Eşiniz bunu biliyor başka birine aşık olduğunuzu bumu bir sevgili bile kaldıramaz kendine yediremexken bi eş nasıl oluyorda bilemiyorm artık boşanım siz boşanın ha önce onla konusunda ortada kalmayn

Ya benim anlamadığım başka birine aşıkken başkasıyla niye evlenir insan? "Hadi evleneyim bari belki beni mutlu eder" düşüncesiyle.. Başka birini düşünmesi unutamaması bile bence ihanettir yanındaki insana. Kocasına anlatsa böyle böyle diye adamın güveni onuru iyice kırılacak ve mutsuz olacak. Belki de umudunu kesecek kadından ben ona unutturamıyorum yapamıyorum diye. Evlilikleri de mutsuz olacak. Ben anlatmaması taraftarıyım. Eğer yapamıyorsa diğer çocuk aklındaysa boşansın çünkü bu şekilde yanındakini de mutsuz eder ve huzursuz bir evlilik olur düşüncesindeyim.

Herkes fikrini söylüyor hanımefendi. Siz sevdiğinizle değil başka biriyle evlendiniz diye bu şekilde olmasını savunuyorsunuz, ben savunmuyorum, bu kadar.

Ben de çözemiyorum. Uzun ilişkiden çıkıp apar topar evlenen o kadar çok insan gördüm ki yarabantlığı mı mutlular mı ne nedir anlayamıyorum

Anlatıp anlatmamak kendi tercihi.ayrilinca daha mutlu olcagini sanıyorsa ayrilsin.ama ben öyle olcagini düşünmüyorum.sonuçta evlenmiş yuva kurmuş.insanın doğasında var daha fazlasını istemek.ama herkes elindekini n kıymetini bilsin bence. Ve ayrıca peygamberimiz bile evli insanın yuvasını kurtarmak için söylenen iyi niyetli yalana bişey demiyor. İki kisinin yuvasının bozulmaması adına yalan söylenebilir. Yani

başkasına aşık bi insan için zor olmamalı. Olmasın da. Dayak yiyen sömürülen ailesi yanında olmayan onca kadına zor ama bu arkadaşa olmamalı
Yanlış dusunuyosun . Kendini kocasının yerine koy.senin koçan gelse aynı şeyi söylese senin tepkin ne olur ve sende kocana karşı çok iyi davranirken

Ben de çözemiyorum. Uzun ilişkiden çıkıp apar topar evlenen o kadar çok insan gördüm ki yarabantlığı mı mutlular mı ne nedir anlayamıyorum
Karşılarındakine çok büyük bir bencillik yapıp duygularını sömürüyor böyle insanlar. Kendilerini mutlu edecek eğlendirecek adam arıyorlar, yazık o eşlere. Sonra o adamların kadınlara güveni kalmıyor ve onları gerçekten sevenleri görmüyorlar, ciddi yaklaşmıyorlar.

Böyle yuva mı olur? Kadın eski sevgilisiyle görüşüyor, aklı hala onda. Bu yuvayı yıkmak yanlış öyle mi. Peki o adamın kandırılması çok mu doğru? Kul hakkına girer bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…