- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi anlatacaklarimvar
-
Bu tür durumlar çok yanlış da olsa malesef duyduğumuz şeyler..Keşke olmasa tabi ancak konu sahibi yeni üye olunca,bir de profiline baktığımda konuya bakıyordu ve cvp ta yazmayinca inanamadım gerçek olduğuna. Sonraki yorumları okumadım,bir bakayım. .Bende böyle düşünüyorum hayal ürünü sanki tesadüfen karşılaşma falan , sonra gittiği arkadaş grubunu ekmeler aglasmalar bilemiyorum artik
Karşılaşmadan önce 6 aylık evliyken aradım sesini duydum kötü oldum yazmışsınız ya, nasıl hiç aklınızda yokken karşınıza çıkmış oluyor!Kimine inandırıcı gelmeyebilir. Haklısınız da evet sırf bunları anlatabilmek açtım üyeliği. sürekli takip ettiğim bir plaform ve içimdekileri dökmek istedim sadece. Birden durumumu anlatınca sanırım küçük bir hata yapmışım. Sarılıp ağlaştık derken sadece mecazi anlamda kullanmıştım. Hiç bir temas söz konusu bile olmadı. İnat olayına gelince aslında tam olarak o'na inat olsun diye değilde belkide bencillik yapıp mutlu olabilmek adına evlendim. Çünkü eşim evlilik konusunda çok ısrarcıydı yani onunla olabilmem için çok uğraştı zamanında. Bu emeklerin karşısında da çok iyi bir eş olabileceğini gösterdi bana. Ve ben mutlu olmak adına evlendim. İnanıın benim canımı en çok sıkan şey. Çok alakasız bir yerde pat diye karşıma çıkıp canımı yakmasıydı. Bile isteye değil his olarak yandı içim. Fakat kalbimi kontrol edemiyorum ki. Eşine anlat diyorsunuz. Nişanlıyken yaşadığım olayı anlatmıştım. Bana ne dediyse bir bir söylemiştim ona. Fakat bu karşılaşmayı anlatamıyorum. Evet kalben eşime haksızlık yapıyorum. Çok karışığım. Fazlasıyla çok.
Ayyy mide bulandirici kocan duysa bu yazilanlariAslında nasıl anlatırım bilemiyorum. Ayıplayan yargılayan mutlaka olacaktır. Herkesin hayatında unutmadığı herhangi bir insan vardır. Fakat benim durumum biraz başka. Aynı şeyleri yaşamış yahut yaşayanlarda vardır muhakak. Mesele şu. 25 yaşındayım evliyim ve gerçekten çok iyi bir eşim ve karşıdan bakıldığında çok iyi giden bir evliliğim var. Fakat gel gelelim 3 yıllık bir ilişkinin akabinde hemen evlendim. Ayrılmak zorunda kaldık ve severek ayrıldık. Neden ayrılmak zorunda kaldınız derseniz. Çok fazla sevip pek anlaşamıyorduk. Hep şiddetli bir birlikteliğimiz vardı. Aşırı kıskançtı vs. vs. ama her şeye rağmen çok seviyorduk. Üniversitede tanıştık ve 3 yıl boyunca süren birlikteliğimiz oldu ve bitti. Sıkıntılı bir ayrılık oldu. Olaylı bir şekilde ayrıldık. Fakat sonrasında barışır gibi olduk ama barışmadık. Çok uzun zaman geçmeden ailem birisiyle tanıştırdı ve ben asla istemiyordum. ailem kararlarıma saygı duyacak insanlar. Fakat o'nu bekleyişim hep olumsuzdu ara sıra konuşup sürekli beni yeriyor bir istiyorum bir istemiyorum diyordu. Bardağı son konuşmamız taşırdı ve ben ani bir kararla ailemin bahsetmiş olduğu insanla tanıştım 1 yıl geçmeden evlendim. Nişanlılık sürecimde sadece o'nunla bir kez konuştuk ve bana yapma dedi. Ama içten içe ona o kadar kızgındım ki onu hiç dinlemedim. Evlendim aradan 6 ay geçti ve benim hep aklımda olan ve hiç aklımdan çıkaramadığım o'nu özelden aramak istedim. Sesini duymak istedim. Ben onun sesini duyduktan sonra daha kötü oldum. Bu şekilde evliliğim ilerlerken 3-4 ay sonra arkadaşlarımla gittiğim bir gezi sırasında çok başka bir şehirde karşıma o çıktı. nutkum tutuldu nefesim kesildi. Sadece birbirimize baka kaldık. Sadece gözlerimiz konuşuyor biz susuyorduk. Sonra birlikte yürümeye başladık ve bir yere oturup konuşmaya başladık. Benden sonra beni daha çok özlediğini gözlerinden okuyordum. O da anlıyordu onu özlediğimi. Ama ben evliydim ve çok kötü şeyler hissediyordum. Sadece ağlıyorduk. Neden yaptın? Seve seve neden gittin dedi. Bunun cevabı bende de değildi çünkü neden yaptığımı ben bile kestiremiyordum. Çünkü çok iyi bir insandı ve onunla evlenirsem mutlu olacağımı düşündüm. Ki oluyordum da ama asla o'na hissettiklerimi hissedemiyordu. Ve bunu evlendiğim adam da biliyordu. Çünkü o da başka birisine kör kütük aşık olduğumu biliyor ama onu bana unutturabileceğini düşünüyordu. Ve öylede sanıyor. Biz onunla o görüşmemizde sadece sarılıp ağlaştık. Ve ben çok karışığım mantığımla kalbim aynı şey söylemiyor. Kalbim o'nu isterken mantığım sen artık evlisin düşünmen bile kocana haksızlık diye avaz avaz bağırıyor da kalbimi susturamıyorum. Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? Belki de hiç bir şey ama anlatmak istedim sadece. Uzunca oldu biraz hakkınızı helal edin..
O kadar basit mi esi nolcak???farkindaysan artık evli ve yaptığı da çok yanlış bişey.Ben aynı şeyi yapsam vicdan azabından duramazdim. Ha eğer esi çok kötü olsa şiddet uygulasa tamam o zaman bosan derdim.ama herşey aşk vs.değil dünyada kaç milyon insan var sanki herkes mi sevdiginle evleniyor.boşver bence geçmiş geçmişte kaldı sakin bidaha onunla iletişime geçme. Bende sevdigimden ayrıldıktan bir ay sonra senin gibi ailemin ve benim tanıdığım aileminde istediği kişi ile konuşmaya başladık ve bikac ayda nisan yapıp 6ayda evlendim.bu arada hattimi vs değiştirdim.ama iyiki de su an ki esimleyim mutluyum şükürBoşan sevdiğin adama git. Neden sevmediğin birine kendini mahkum ediyorsun ki?
Peki bu şekilde eşi nasıl olucak? Durumu öğrense adam kahrolur ihanet etmesi yenilir yutulur bir şey mi?O kadar basit mi esi nolcak???farkindaysan artık evli ve yaptığı da çok yanlış bişey.Ben aynı şeyi yapsam vicdan azabından duramazdim. Ha eğer esi çok kötü olsa şiddet uygulasa tamam o zaman bosan derdim.ama herşey aşk vs.değil dünyada kaç milyon insan var sanki herkes mi sevdiginle evleniyor.boşver bence geçmiş geçmişte kaldı sakin bidaha onunla iletişime geçme. Bende sevdigimden ayrıldıktan bir ay sonra senin gibi ailemin ve benim tanıdığım aileminde istediği kişi ile konuşmaya başladık ve bikac ayda nisan yapıp 6ayda evlendim.bu arada hattimi vs değiştirdim.ama iyiki de su an ki esimleyim mutluyum şükür
Ben bi hata yaptım karşılaşınca ve böyle böyle bişey oldu birdahada yapmiyacagima söz veriyorum vs demesi daha yapıcı bence.esi bu kadar iyi biriyse bosamasi çok yanlış olur.benimde önceden sevdiğim biri vardı ama onla evlensem adim gibi eminim ki su an ki mutlu olduğum kadar onunla mutlu olamazdım. Herşey aşk değil kocasını bosasa sevdiginle evlense bakalım esi kadar iyi olcakmi evlenince aşk bitcek bu sefer pişman olcak. Yuva yikmakk bu kadar kolay değil tek taraflı düşünmemek lazım yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayi deneyin (cocuktada hata var evli bi kadına böyle davranmasi yanlış zaten düzgün biri olmadığı burdan belli)Peki bu şekilde eşi nasıl olucak? Durumu öğrense adam kahrolur ihanet etmesi yenilir yutulur bir şey mi?
Ya benim anlamadığım başka birine aşıkken başkasıyla niye evlenir insan? "Hadi evleneyim bari belki beni mutlu eder" düşüncesiyle.. Başka birini düşünmesi unutamaması bile bence ihanettir yanındaki insana. Kocasına anlatsa böyle böyle diye adamın güveni onuru iyice kırılacak ve mutsuz olacak. Belki de umudunu kesecek kadından ben ona unutturamıyorum yapamıyorum diye. Evlilikleri de mutsuz olacak. Ben anlatmaması taraftarıyım. Eğer yapamıyorsa diğer çocuk aklındaysa boşansın çünkü bu şekilde yanındakini de mutsuz eder ve huzursuz bir evlilik olur düşüncesindeyim.Ben bi hata yaptım karşılaşınca ve böyle böyle bişey oldu birdahada yapmiyacagima söz veriyorum vs demesi daha yapıcı bence.esi bu kadar iyi biriyse bosamasi çok yanlış olur.benimde önceden sevdiğim biri vardı ama onla evlensem adim gibi eminim ki su an ki mutlu olduğum kadar onunla mutlu olamazdım. Herşey aşk değil kocasını bosasa sevdiginle evlense bakalım esi kadar iyi olcakmi evlenince aşk bitcek bu sefer pişman olcak. Yuva yikmakk bu kadar kolay değil tek taraflı düşünmemek lazım yıkıcı olmak yerine yapıcı olmayi deneyin (cocuktada hata var evli bi kadına böyle davranmasi yanlış zaten düzgün biri olmadığı burdan belli)
Bekara karı bosamak kolay dye bi laf var o geldi aklıma.dışardan boşa demek ne kadar kolayAcilen boşanmanız lazım...
O kadar basit mi esi nolcak???farkindaysan artık evli ve yaptığı da çok yanlış bişey.Ben aynı şeyi yapsam vicdan azabından duramazdim. Ha eğer esi çok kötü olsa şiddet uygulasa tamam o zaman bosan derdim.ama herşey aşk vs.değil dünyada kaç milyon insan var sanki herkes mi sevdiginle evleniyor.boşver bence geçmiş geçmişte kaldı sakin bidaha onunla iletişime geçme. Bende sevdigimden ayrıldıktan bir ay sonra senin gibi ailemin ve benim tanıdığım aileminde istediği kişi ile konuşmaya başladık ve bikac ayda nisan yapıp 6ayda evlendim.bu arada hattimi vs değiştirdim.ama iyiki de su an ki esimleyim mutluyum şükür
başkasına aşık bi insan için zor olmamalı. Olmasın da. Dayak yiyen sömürülen ailesi yanında olmayan onca kadına zor ama bu arkadaşa olmamalıBekara karı bosamak kolay dye bi laf var o geldi aklıma.dışardan boşa demek ne kadar kolay
Ya benim anlamadığım başka birine aşıkken başkasıyla niye evlenir insan? "Hadi evleneyim bari belki beni mutlu eder" düşüncesiyle.. Başka birini düşünmesi unutamaması bile bence ihanettir yanındaki insana. Kocasına anlatsa böyle böyle diye adamın güveni onuru iyice kırılacak ve mutsuz olacak. Belki de umudunu kesecek kadından ben ona unutturamıyorum yapamıyorum diye. Evlilikleri de mutsuz olacak. Ben anlatmaması taraftarıyım. Eğer yapamıyorsa diğer çocuk aklındaysa boşansın çünkü bu şekilde yanındakini de mutsuz eder ve huzursuz bir evlilik olur düşüncesindeyim.
Anlatıp anlatmamak kendi tercihi.ayrilinca daha mutlu olcagini sanıyorsa ayrilsin.ama ben öyle olcagini düşünmüyorum.sonuçta evlenmiş yuva kurmuş.insanın doğasında var daha fazlasını istemek.ama herkes elindekini n kıymetini bilsin bence. Ve ayrıca peygamberimiz bile evli insanın yuvasını kurtarmak için söylenen iyi niyetli yalana bişey demiyor. İki kisinin yuvasının bozulmaması adına yalan söylenebilir. YaniYa benim anlamadığım başka birine aşıkken başkasıyla niye evlenir insan? "Hadi evleneyim bari belki beni mutlu eder" düşüncesiyle.. Başka birini düşünmesi unutamaması bile bence ihanettir yanındaki insana. Kocasına anlatsa böyle böyle diye adamın güveni onuru iyice kırılacak ve mutsuz olacak. Belki de umudunu kesecek kadından ben ona unutturamıyorum yapamıyorum diye. Evlilikleri de mutsuz olacak. Ben anlatmaması taraftarıyım. Eğer yapamıyorsa diğer çocuk aklındaysa boşansın çünkü bu şekilde yanındakini de mutsuz eder ve huzursuz bir evlilik olur düşüncesindeyim.
Yanlış dusunuyosun . Kendini kocasının yerine koy.senin koçan gelse aynı şeyi söylese senin tepkin ne olur ve sende kocana karşı çok iyi davranirkenbaşkasına aşık bi insan için zor olmamalı. Olmasın da. Dayak yiyen sömürülen ailesi yanında olmayan onca kadına zor ama bu arkadaşa olmamalı
Karşılarındakine çok büyük bir bencillik yapıp duygularını sömürüyor böyle insanlar. Kendilerini mutlu edecek eğlendirecek adam arıyorlar, yazık o eşlere. Sonra o adamların kadınlara güveni kalmıyor ve onları gerçekten sevenleri görmüyorlar, ciddi yaklaşmıyorlar.Ben de çözemiyorum. Uzun ilişkiden çıkıp apar topar evlenen o kadar çok insan gördüm ki yarabantlığı mı mutlular mı ne nedir anlayamıyorum
Böyle yuva mı olur? Kadın eski sevgilisiyle görüşüyor, aklı hala onda. Bu yuvayı yıkmak yanlış öyle mi. Peki o adamın kandırılması çok mu doğru? Kul hakkına girer bu.Anlatıp anlatmamak kendi tercihi.ayrilinca daha mutlu olcagini sanıyorsa ayrilsin.ama ben öyle olcagini düşünmüyorum.sonuçta evlenmiş yuva kurmuş.insanın doğasında var daha fazlasını istemek.ama herkes elindekini n kıymetini bilsin bence. Ve ayrıca peygamberimiz bile evli insanın yuvasını kurtarmak için söylenen iyi niyetli yalana bişey demiyor. İki kisinin yuvasının bozulmaması adına yalan söylenebilir. Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?