Evliyim ama onu unutamadım..

Severek ayrıldık masalına sen kendin inanıyor musun.Seven insan ayrılmaz,seven insan birbirini kırmaz,seven insan saygı duyan insandır,seven insan sevgisine sahip çıkar.Yapma,neden yaptın demekten başka ne yapmış o çok seven herifçiıoğlu.
Adam anlayışısız,kıskanç,kavga var ve evlilik yürümemiş bitmiş.Bir insanın kendine ettiği kötülüğü,dünya toplansa edemez.Böyle saçmalıklarla kafanı yormaya devam edip,elin herifiyle duygusal konuşmalar yapacaksan,eşinden boşan da,kendine layık bir insanla evlensin.Sen de geri dön o seni çok seven özleyen bla bla bla...adama.

Konu sahibi burası itiraf köşesi değil.
Burada anlatılan sorunlara insanlar fikir sunar.
Sen sadece anlatmaya gelmişsin.
Sadece karşılaştık diyorsun, bununla kalmamış sarılmışsın da.
Adam arasa kafan karışır eminim.
Eşin mutlu diye mi boşanamıyorsun?
Adam onu sevmediğini bilse mutlu olur mu sence?
Yalancı bir evlilik yaşatıyorsun.
İnadından birinin duygularıyla oynamışsın.
Ne kadar kolay ya birinin hayatını mahvetmek.

Esinden boşanmaya gücün yok.asla bosanmayacaksin. Olayları dramatize etmeyi ve acı çekmeyi seven bir insansın. İzlediğin türk filmlerinin de etkisi var büyük bir ihtimalle.titre ve kendine gel.hayat böyle geçmez. Eşine haksızlık yapma.ya ayrıl yada eşini sev.

Eşini bırakınca vicdanın hiç sızlamayacak mı?Bence eşini bırakmamalısın o kişiyi unutmalısın konuşmuşsun sarılmışsın eşin bunu haketmedi iyi birine iyi davran...

eğer arada gerçek bir sevgi varsa neden kendinize ve sevginize yazık ediyorsunuz ve neden hiç suçu olmayan eşinizi bu duruma düşürüyorsunuz onun hiç suçu yok yazık değil mi ona bir de bu açıdan bakın

Hayat benim minicik dünyamdan ibaret değil elbet .
Farklı farklı hikayeler var .
O yüzden diyorum ki sana ;
Madem eşin eşekler gibi sevip ayrıldığını biliyor .. zaten hedefide sana onu unutturabilmek (!)

De bakalım eşine ;

Biz tesadüfen(!) karşılaştık . Sarıldık , ağlaştık .. Onu hala unutamadım . Kalbim o diyor , mantığım sen .

Yardım et bana . Ne yapayım ?

Bunu diyebiliyorsan , hiç bir eleştirim yok yazdıklarına . Dedim ya ne hayatlar var , herkesin kaldırma kapasite bir değil .

Sizinki de bu genişlikte bir evlilikmiş der geçerim .

Ha diyemem asla diyorsan ... adamı aldatıyorsun . Aldatmanın da pek tesellisi yok bende .

Konuşman doğru olmamış sevgine issy diyemem buna engel olamiyosundur belki ama ne ara nede karsilasinca konuş kocana haksızlık etme bin beter bi koca olsa bile bunu kendine olan saygın için yapmamalısin

Sacmalama !! Sakın anlatma ! Olabilir böyle şeyler. Herkesin başına gelebilir. Eşinin senin her türlü duygunu bilecek diye birşey yok ! Hem nereden biliyorsun belki esin de aynı durumda değil??
Biz kadınlar çok safiz. Böyle birşey onun başına gelseydi emin ol anlamazdı

Valla kusura bakma ama anliyorum vsvs demicem direk basliyorum saymaya nasil insansiniz siz ya severken evlenmek nedir arti gormussun konusmussun unutmadan sevdigini soylemissin bide seviyorum diyip yirtiniyosun hic dusunmuyomusun kocani onun gunahi ne zavallim o da neler dusunuyodur senin hakkinda ama bilse koynuna aldigi kadin baskasini dusunuyo yazik be allah sizin gibilerden korusun

ben seni ve senin gibilerini kinamiyorum ama kiziyorum işte..
bi anlik hata nelere mal oluyo bi ömür geciyo gidiyo...
ben evlendikten sonra anladim ki herşey inan ki aşk sevgi değil..
azicik da gönlün akiyosa mantik evliligi daha mantikli..
aşık olduğun adam asiri kiskancmis.eger onunla evlenseydin sana her gününü zehir ederdi buna bi kere emin ol...
simdi oturup aglayabilir cunku seni kaybetti...
ama seninle evlenseydi nasilsa tapusu bemde misali işte..anlasamazdiniz.anlasamiyomussunuz da zaten...
evlilikte anlaşabilmek emin ol ki aşktan daha onemli.
evlendigin adama da kızdım..baskasini sevdigin halde seninle nasil evlendi.nasil kabullendi yuh yani
basina kakmadi mi hic
sana önerim sakin ama sakin yanlış seyler yapma kendini basit duruma düşürme ....
aşık oldugun adamin seni ele gecirmesine seni kullanmasina izin verme.
sarilman bile cok yanlisken sakin ama sakin ileriye gitme....
ilerde daha cok pisman olursun..
arama ozelden bulusma konusma unutursun..
insanlar neleri unutmuyor...

Ofkeyle kalkan zararla oturur demisler siz suan esinizi aldatiyosunuz ve esinize yazik su durumda ayril olmadi durumu anlat once esine oyle ayril

Boşanırsan diğeri evlenicek mi senle??sonuçta gittin evlendin içten içe kızgındır sana .evlenseniz Mutlu olabilir misiniz ?sonuçta hatalısın .madem seviyorsun onu bırakıp başka adama neden gittin .kaçıyor muydu koca sanki 25 yaşındasın.ne bileyim kumar gibi oynuyorsunuz hayatta...

Eğer gerçekten mutlu olsaydın asla ayrilmazdiniz.. Bu duygular tamamen aklın oyunu.
Güzel , huzurlu bir evliliginiz var yazık etmeyin .
Iyice ölçüp tartın , gerçekten sadık kalacaksaniz , bir daha ona ulaşma çabasında olmayacaksaniz eşinize odaklanın. Yoksa ikinizinde hayatı harcanmış olur.
Empati kurun. Eşiniz size böyle bir şey yapsa nasıl incinir onurunuz.

yazmadan durayım dedim ama başaramadım
en hafif tabirle egoist ve bencilsiniz
sevgilisiz veya eşsiz kalmamak adına nişanlanıp evleniyorsunuz
başkasını kıskandırmak belki onu tekrar yanına çekmek için birinin duygularıyla oynama fikri nereden geliyor sizlere
hoş esas kız olmak bunu gerektirir değil mi

konu sahibini anlamaya çalışanlar nişanlısının kocasının ya kusura bakma eski sevgilime inat olsun diye evlendim ama yapamıyorum dediğini düşünsün
belki daha anlaşılır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…