- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
yok okumadımama bence Anne olmak dünyann en güzel meslegi olsa gerek
Kesinlikle...Allah ın kadınlara verdiği en güzel hediye belki de...Tek önemli rütbemin ve en haz veren kariyerimin annelik olduğunu düşünüyorum...Tabi her kadına uygun olmayabilir bu..Herkesin seçimi,şartları farklı farklı......
yok okumadımama bence Anne olmak dünyann en güzel meslegi olsa gerek batman dayım canım
anlayışta yok birde:) bizde nişanlıyken ev bakmaya geldik ne komiklikler yaşadık. Bi eve bakmaya gittik burası ne zaman yapılmış, deprem görmüşmü dedik. Kadın yok deprem görmedik o zaman bina daha yeni bitmişti oturan yoktu burda dedi:))
Sonra başka bi adamın evine bakmaya gittik adamın evi eski bakımsız 15yıllık fln ama nasıl övüyor. Banyoya bi girdim baktım eski lavabolardan fayansa iki uzun demir çakılır lavabo onun üzerine oturtulur öyle, küvet desen tarihi=) Ee dedim bu lavabonun küvetin hali ne yaptırmayı düşünmüyormusunuz? Ne yaptırcam dedi. Lavaboyu dedim onu güzelleştirmek senin elinde bu demirlere tül takarsan ne güzel olur o dedi. Ee duşakabin dedim. Duşakabine ne gerek var girersen kocanla kaparsın kapını yeter dedi bana yaaa:))
tabiki haklısın hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ben güneydogudayım yani batmanda
muhakkak öyledir şu an tatmadığım için bilemiyorum ama inşallah o da olur hayırlısıyla. Evlenmeden önce neredeydin cnm? Dediğin gibi 4te hayat bitiyorsa çok zor halime şükretmeliyim sanırım
Okudum canım..Hiç bilmiyorum oraları..Ama dediğin gibi akşam ezanından sonra hayat bitiyorsa benim de içimden halime şükretmek geldi....:) Daha önce neredeydin ?
Çok iyi anlıyorum...Kafa yapıları farklı ,kültürler,anlayışlar farklı olunca anlayabilmek,anlaşabilmek çok zor..........Bu durumda burada birileriyle arkadaş dost edinsem ne olur ki diyor insan...Yılıyorsun,içinden gelmiyor yani...........
malatya daydım canım ben malatya lıyım sen nerdesin nerelisin
malatya daydım canım ben malatya lıyım sen nerdesin nerelisin
napsamki
hakkten komik şeyler yaşamışsın
istanbuldaydım canım bende buraya gelmeden önceAma yine gidicem inş geç olsada
bizde ev baktıgımz zaman adam eve 3oda dediyani3+1 neyse eve girdik one 2oda bide salon hani 3+1di dedim adam antreyi göstrdi burası salon dedi:)evi görseniz yerler mozaik plastik boya dıs kapı tahta kapı veeeeee dısardan da kapıkolu var sanki oda kapısı gibi1.yıl oturdumm o evdeee:26::26:
bizde ev baktıgımz zaman adam eve 3oda dediyani3+1 neyse eve girdik one 2oda bide salon hani 3+1di dedim adam antreyi göstrdi burası salon dedi:)evi görseniz yerler mozaik plastik boya dıs kapı tahta kapı veeeeee dısardan da kapıkolu var sanki oda kapısı gibi1.yıl oturdumm o evdeee:26::26:
:))) Canım kusura bakma çok güldüm valla...Demek antre salon oluyor :))
nie kusura bakayım canım gülün die anlaattım birazcık :)evet malesef simdi oturdugum yerde 2+1ama onlara göre 3oda bi salon mübarek bi antre yapyolar oda gibi bütün kapılar buraya cıkıyoooo ama oda sayıyolar
nie kusura bakayım canım gülün die anlaattım birazcık :)evet malesef simdi oturdugum yerde 2+1ama onlara göre 3oda bi salon mübarek bi antre yapyolar oda gibi bütün kapılar buraya cıkıyoooo ama oda sayıyolar
farklı bir şehirde her şeyin anlayışı farklı oluyor. Alışmak zor. Onlara da biz garip geliyoruz belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?