Evliyim ama Sanki Yalnız Yaşıyor Gibiyim...

yok okumadım ama bence Anne olmak dünyann en güzel meslegi olsa gerek

Kesinlikle...Allah ın kadınlara verdiği en güzel hediye belki de...Tek önemli rütbemin ve en haz veren kariyerimin annelik olduğunu düşünüyorum...Tabi her kadına uygun olmayabilir bu..Herkesin seçimi,şartları farklı farklı......

tabiki haklısın hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ben güneydogudayım yani batmanda

yok okumadım ama bence Anne olmak dünyann en güzel meslegi olsa gerek batman dayım canım

muhakkak öyledir şu an tatmadığım için bilemiyorum ama inşallah o da olur hayırlısıyla. Evlenmeden önce neredeydin cnm? Dediğin gibi 4te hayat bitiyorsa çok zor halime şükretmeliyim sanırım

Çok iyi anlıyorum...Kafa yapıları farklı ,kültürler,anlayışlar farklı olunca anlayabilmek,anlaşabilmek çok zor..........Bu durumda burada birileriyle arkadaş dost edinsem ne olur ki diyor insan...Yılıyorsun,içinden gelmiyor yani...........

tabiki haklısın hakkında hayırlısı olsun canım bu arada ben güneydogudayım yani batmanda

Okudum canım..Hiç bilmiyorum oraları..Ama dediğin gibi akşam ezanından sonra hayat bitiyorsa benim de içimden halime şükretmek geldi....:) Daha önce neredeydin ?

muhakkak öyledir şu an tatmadığım için bilemiyorum ama inşallah o da olur hayırlısıyla. Evlenmeden önce neredeydin cnm? Dediğin gibi 4te hayat bitiyorsa çok zor halime şükretmeliyim sanırım

bbbbeeeennnncccceeeedddeeeeee

Okudum canım..Hiç bilmiyorum oraları..Ama dediğin gibi akşam ezanından sonra hayat bitiyorsa benim de içimden halime şükretmek geldi....:) Daha önce neredeydin ?

malatya daydım canım ben malatya lıyım sen nerdesin nerelisin

evet. Kabayla kaba oluyorsun hatta kimi zaman:) Herkes ben ağayım, ben paşayım tavırlarında sen mütevazi olmuyor. Bir yere iş başvurusu için gitmiştim patronla görüşmeden önce beklediğim odada o sırada çalışan kişi vardı. Benim okuduğum bölümün 2yıllığını okumuş kız. Ben işe girersem onun müdürü olacağım yani ama 2dak.da bir konuştu ki ne başarılıymış ne iyiymiş patronla ne samimiymiş. Okul hayatı şöyle böyle anlatırken başta onun üst kademe yönetici fln olduğunu sanmıştım sonra öğrendim işini. İnsanların bu huyu var birde burda. Misal sen Ayşe ablada çok iyi diye birinden bahsedecek ol hemen bende iyiyim şöyle yaparım böyle yaparım diyorlar geneli. Hayret ediyorum...

bizde ev baktıgımz zaman adam eve 3oda dediyani3+1 neyse eve girdik one 2oda bide salon hani 3+1di dedim adam antreyi göstrdi burası salon dedi:)evi görseniz yerler mozaik plastik boya dıs kapı tahta kapı veeeeee dısardan da kapıkolu var sanki oda kapısı gibi1.yıl oturdumm o evdeee:26::26:beterin beteri var yaniii

Son düzenleme:

kuzguna yavrusu güzel gelirmiş ya insanlara da kendi malları güzel geliyor olduğundan farklı anlatıyor. Ama o komiklikleri yaşadıktan sonra Allahtan gönlüme göre bir ev ve ev sahibi buldum. Geldik adam evin bir tarafı içinde şu şöyledir, bu da var demedi. Gaaayet mütevazi ev işte böyle, boyanması lazm ama fln dedi. İnsanlar mütevazi olmayı öğrense her şey hallolur. Buarada konu nasılda kaydı:)))

:))) Canım kusura bakma çok güldüm valla...Demek antre salon oluyor :))

:))) Canım kusura bakma çok güldüm valla...Demek antre salon oluyor :))

nie kusura bakayım canım gülün die anlaattım birazcık :)evet malesef simdi oturdugum yerde 2+1ama onlara göre 3oda bi salon mübarek bi antre yapyolar oda gibi bütün kapılar buraya cıkıyoooo ama oda sayıyolar

nie kusura bakayım canım gülün die anlaattım birazcık :)evet malesef simdi oturdugum yerde 2+1ama onlara göre 3oda bi salon mübarek bi antre yapyolar oda gibi bütün kapılar buraya cıkıyoooo ama oda sayıyolar

Huzur ve sağlığınız yerinde olsun da....:)

Son düzenleyen: Moderatör:

farklı bir şehirde her şeyin anlayışı farklı oluyor. Alışmak zor. Onlara da biz garip geliyoruz belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…