- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.973
- 33
Bundan haberim yokNeden ortak tapu yapmıyorsun?
Bizim tanıdıklar hep öyle yapıyormuş duyduğum kadarıyla…
Kırılır güvenmiyormuşum gibi düşünecek durduk yere aramız bozulacak diye ben de izin almadım aslında alsam alırdım çok kolayMalları satmadan boşanırsanız yarı yarıya ortak oluyorsunuz ama şu anda siz gelmeden de satma yetkisi var, hatta arabada al sat ihtimali yüksek oluyor ben uğraşmayayım işten izin almaya falan diye eşimin üstüne yapacaktık ama benim üzerime hiç mal yok diye vazgeçtim.
İnan bilmiyorum tabii…O kadar kolay değil o para yetiştiremedim sattım vs demek. Anne tarafımda oldu bu benim, arabanın parası tıpış tıpış geri geldi.
Ben de bilmiyorum da öyle duydum hep bazı tanıdıklarda.Bundan haberim yok
Evet ama ortak tapuda vergi küçük bir miktar daha yüksek çıkıyor, bunu bahane eden çok gördüm. Bir de kredili evde krediyi çekenin üzerine oluyor tapu direkt, ortak olması için kefil falan olmak gerekiyor sanırım.Ben de bilmiyorum da öyle duydum hep bazı tanıdıklarda.
Tapularda her ikisinin adı yazıyormuş.
Hayır tabii kiHanımefendi dün eşiniz gittiği düğünün dedikodusunu yaptı diye bugün boşanırsam mallar ne olacak diye düşünmüyorsunuz değil mi?
Ben kefil olmuştum kredi çekerken ama ortak değilim tapudaEvet ama ortak tapuda vergi küçük bir miktar daha yüksek çıkıyor, bunu bahane eden çok gördüm. Bir de kredili evde krediyi çekenin üzerine oluyor tapu direkt, ortak olması için kefil falan olmak gerekiyor sanırım.
Yuhh eşinizin ailesi Brezilyalı herhalde bu ne pembe dizi gibiHayır tabii ki
Arabayı yeni aldık 5 gün oldu ondan sonra evli abisinin çocuğu çıktı ortaya falan gerildim
Belki de o gerginlikten düğüne taktım dün gece
Talep etseydiniz ortak olabilirdiniz büyük ihtimalle. Ben kefil olmadığımdan ortak olamamıştım tapuya.Ben kefil olmuştum kredi çekerken ama ortak değilim tapuda
eşinizin üzerineyse imzanıza gerke olmadan satabiliyorYa tabii ki yolunda
Ama yıllardır karısını el üstünde tutan abisinin bir çocuğu çıktı ortayaher an herkes her şeyi yapabilir diyorum ne bileyim
Abinin çocuğunun olduğu beş günde mi ortaya çıktı? Kayınvalideniz birşey olmamis gibi düğün düğün geziyor mu yani bu olaydan sonra, değişik bir aile gerçekten.Hayır tabii ki
Arabayı yeni aldık 5 gün oldu ondan sonra evli abisinin çocuğu çıktı ortaya falan gerildim
Belki de o gerginlikten düğüne taktım dün gece
Böylesi çok var valla aldatma hikayesi hergün okuyoruz maalesef şurdaYuhh eşinizin ailesi Brezilyalı herhalde bu ne pembe dizi gibi
Ben yeni duydum kayınvalidem geçen yıldan beri biliyormuş ama eltim kimsenin duymasını istemediği için gizlenmesini istemiş tesadüfen duydum geçen günAbinin çocuğunun olduğu beş günde mi ortaya çıktı? Kayınvalideniz birşey olmamis gibi düğün düğün geziyor mu yani bu olaydan sonra, değişik bir aile gerçekten.
Kadın duyulmasın istemiş Allah'tan.Ben yeni duydum kayınvalidem geçen yıldan beri biliyormuş ama eltim kimsenin duymasını istemediği için gizlenmesini istemiş tesadüfen duydum geçen gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?