Evrenin saç baş yolduran espri anlayışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, her ne kadar sizi hiç tanımasam da ve annelik konusunda henüz tecrübem olmasa da yazım üslubunuz ve hayata bakışınızla farklı bir kişi olduğunuz izlenimi uyandı bende ve içimden bir ses sizin çok iyi bir anne olacağınızı söylüyor. Maalesef forumda dertleşmek büyük cesaret işi zaten, insanların zayıf noktasını bulmaya çalışıp bununla kendini tatmin etmek yükselen trend olmuş. Umarım her şey gönlünüzce olur. Klasik olacak ama her işte bir hayır olduğuna inanıyorum ben.

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Sizin de zamanınız çok yaklaşmış. Şimdi size kolay doğumlar dilemek istedim ve bunun için kullanılan cümleleri bile bilmediğimi fark ettim, Google ile aramam gerekti. Diyorum ki size "bir avazda kurtulun inş."

Çok haklısınız
Siz en son yazdığınız parağrafta ki mesajı bana yazdınız
Ben zaten espri olsun diye yazmıştım sizde aman ha diye uyardınız

Sormayın, biz de kese var mı diye girdik ultrasona, görüntüleri verdi doktor, ne yapayım ben bunu dedim, atamak üzereydim, eşim attırmadı, anı diyor. Yahu karanlık bir görüntü, hiçbir şey belli değil, ne anısı diye düşünüyorum ama atmadık, çekmecede duruyor. Ona buna anı muamelesi yapacaksak bilmiyorum onları nerede tutacağız. Size de hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.

Ya evet aslında kese görüntüsü biraz anlamsız, kara delik gibi bişey Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için de

Ölümü düşünmek falan biraz abartı degil mi o kadar istemiyorsa insan aldırır olur biter. Hani Allah korusun ensest sonucu olan tecavüz çocugu falan olur anlarım da sizin tepki de bi ilginc geldi bana neyse atlatmışsınız sevindim

Size tek söyleyeceğim şu karakteriniz ve duygularınıza çocuk doğunca sihirli bi değnek değecek sanmayın...ve üzgünüm ama böyle insanların çocuklarına acıyorum.Anaçlık gerçekten bazılarında doğuştan gelen bi his ve sonradan olmuyor.

Doğmuştu o zaman napabilirdim?

Ha siz dogum sonrasi depresyonu yasadiniz. Ben yanlis anladim afedersiniz. Hamileligi ogrenme sonrasi sandim konu sahibi gibi. Gecmis olsun
Onu da yaşadım ama ölme isteği öyle çok aşırı abartılı şeyler yoktu. Sadece çok ağladım ve istemedim o kadar. Zamanla hamileliğe alıştım, yaparım sandım ama doğum sonrası ölümden beterdi. O psikolojiyi anlatmam mümkün değil

Ben bu konuda birkac defa yazdim ve hep ayni seyi savundum. Hamilelik ve dogum sinrasi psikolojisi cok cok zor sürecler. Konu sahibinin uslubu beni biraz irrtite etti sadece yoksa kadinlarin bilhassa dogum sonrasi gerekli olursa psikolojik destek almasi gerekiyor. Hayati ve bedeni tamamen degisen bir canli cunku. Dogum sonrasi psikolojisi bozulmayan cok az kadin vardir. Atlatmaniza cidden sevindim. Allah evladinizin guzel gunlerini gostersin ins.

Leeennnn beddua mı ediyon menepoza kadar sevişmicem ha 38 im şunun şurasında ne kaldı

kavun kokusu konunu ilk gördüğüm zaman tüp bebek deneyen biri olarak ne yazacağımı bilemedim.
Yazılarından çok duygusal bir insan olduğunu görüyorum. Aklından geçenleri birçok kadının tersine söylemen seni kötü bir anne adayı yapmaz. İçinde tereddütler yaşıyorsun ve olayı sindirmeye çalışıyorsun. Kimbilir burada anlatamadığın daha ne iç karmaşalar yaşıyorsundur.
Belki bu dönemde bir günlük tutman iyi olur.

Hepimiz ayrı bir sınavdan geçiyoruz, ben senin ilerde çok iyi bir anne olacağına inaniyorum

Hiç kalp kırıcı yaklaşmadınız bana, kendi kalbiniz kırıldıysa bile belli etmediniz bana. Kırdıysam sizi özür dilerim, siz beni kırmadığınız içinse teşekkür ederim.
Günlük tutarsam konudaki belli kişiler oradan taciz etmeye devam edeceklerdir.
2 açıdan da üzücü olabilir benim için:
1. Hislerim değişmez ve değişmediğini görüp üzülebilirim
2. Hislerim değişir ve eskiden şunu şunu diyormuşum deyip üzülebilirim.

En son adım adım ilerlemeye karar vermiştim, hala öyleyim. Kalp atışı sıradaki adım.

ozge72 Hakkımda özel mesaj atacak kadar dert etmişsiniz beni, üzüldüm sizin için.

Özel mesaj mı? Beni bir başkası ile karıştırıyor olmayasınız?

Ben size özel mesaj yollamadım, rica etsem ekran fotoğrafı yollayabilir misiniz?

Bu arada beğeni - beğenmeme konusuna hanımefendi burası bir forum ve ben günde yüzlerce mesaja ifade bırakabiliyorum, üye ismi takibi yapmıyorum ki? Siz zaten günlerdir yasaklı idiniz, istesem de sizin mesajlarınızı bulamazdım ki :) teknik olarak imkansız yani :)

Stalker diye itham etmişsiniz beni ama stalker ibaresi sosyal medya hesapları için kullanılır, burası bir forum. Komik olmayın. Zaten trafiğini buradan sağlıyor bu site. Konulara yorum, beğeni geldikçe bu site de reklam gelirini artırıyor. Bu sayede yaşayan site sayesinde de bizlerde bilgi ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Burayı özel sosyal medya hesabınız sandınız sanırım.

Son düzenleme:
Ahh can evimden vurdun beni. İnan ayni hisleri paylasiyoruz bu konuda, o kadar iyi anliyorum ki seni.. istemeyince istenmiyor iste, icten gelmiyorsa ne yapabilirsin ki?
Dogacak belli ki aldirmak istemiyormussun, bu sureci en az uzuntuyle atlatman dilegiyle.
Psikolojin bozuk diyenler, dogunca seversin diyenler nolur biraz empati..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…