slm.. benimde oğlum olucak ama isim bulamadık bi türlü babamız saolsun hiçbi ismi beğenmiyo ama fikirde vermiyo şimdiye kadar tek söylediği isim muhammed ali ama biri küçük erkek kardeşimin ismi diğeri büyük kardeşimin o yüzden onuda ben istemedim, çok zor yaaSELAM KIZLAR...BENDE ISTANBULDAYIM...BURDA FUAR YOK MU ACABA?
BU ARADA BENIM KIZIM OLCAK...ISIM ARIYORUZ...SIZ BULDUNUZ MU ISIM?
slm.. benimde oğlum olucak ama isim bulamadık bi türlü babamız saolsun hiçbi ismi beğenmiyo ama fikirde vermiyo şimdiye kadar tek söylediği isim muhammed ali ama biri küçük erkek kardeşimin ismi diğeri büyük kardeşimin o yüzden onuda ben istemedim, çok zor yaa
arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var...ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı
canım bende tam anlamadım bu işibende 17 aralık son sat ama sezeryan 2 eylülde olucak inşllh 37 haftanın bitimi
mrh. Allah nasip ederse bende Eylül annesi olucam... bir oğluşum olucak yavaş yavaş hazırlıklara başladık biraz heycan biraz korku var ama bebişimi kollarıma alınca herşey daha farklı olucak buna eminim Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ...
merhaba cnm bende bursadayım 25 haftalığım bende alıcaktım bişeyler fuarı duyunca durdum onu bekliycm umarım dediğin kadar uygundur hersey
SELAM KIZLAR...BENDE ISTANBULDAYIM...BURDA FUAR YOK MU ACABA?
BU ARADA BENIM KIZIM OLCAK...ISIM ARIYORUZ...SIZ BULDUNUZ MU ISIM?
maşallah canım çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah darısı bizlerin başına :)
bıde doğumu hesaplayınca 27 eylul çıkıyo son adet tarıhı 21 aralık.sezeryan doğumlarda 1 hafta onceden alıyolarmış doğrumu
Evet canım genelde 40. haftayı beklemiyorlar alıyorlar karnında kakasını yapma riskini göze almıyorlar..Bakıcıya bırakma meselesi ise çok zor ben ilk kızımı 3 aylıkken bıraktım hergün süt sağdım ama olmadı emziremedim..işteyken zaman hiç geçmedi aklım hep ondaydı çok şükür yinede acaba iyi bakılıyomu diye düşünmedim çünkü babannesi baktı...Yine de yavrunu bırakıp işe gitmek çok acı veriyor ilk günlerde hep ağlıyordum ama sonra alıştım bozma moralini sende ilk günler sıkıntı yaşayacaksın ama alışacaksın..
kızlar gunaydın.aranızda doğum ıznıne ayrılacak olan varmı?şimdi benım doğum 27 eylule denk gelıyo ve doğum dan sonra 13 haftam var ocak gıbı işe başlamam lazım.bakıcı eline nasıl nbırakıcam 4 aylık bebeği şimdiiden onu düşünuyorum.üzretsiz izine ayrılamam maddı sıkıntılardan dolayı.nasıl olcak?
canım takma kafana.. bende ilk doğumumda senin durumundaydım çalışmam gerekiyordu ve o zamanlar doğum iznim 40 gündü. ve ben 2 aylık bebeğimi bırakıp çalışmak zorunda kaldım.
sabah erkenden kalkıp sütümü sağıyordum dolaba bırakıyodum sütüm kesilmesin diye işyerinde belirli aralıklara sütümü sağdım ama boşa gitti hep. ama inan çok çabuk geçti..bide baktım bebeğim yaşına girmiş. rabbim sana ve senin gibi çalışan annelerimize yardımcı olacak inşallah...
canım buğra ismi benimde hoşuma gidiyo ama erkek deve demekErkek bebeği olacak arkadaşlar benim önerim Barlas ya da çınar ya da Buğra bu isimleri çok beğeniyorum Barlas yeğenimin ismi daha önce hiç duymadım belki fikir olur size..
Allah yardım etsin, ama şimdi onun için strese girme sen ne kadar sakin olursan bebeğinde öyle olurmuş.kızlar gunaydın.aranızda doğum ıznıne ayrılacak olan varmı?şimdi benım doğum 27 eylule denk gelıyo ve doğum dan sonra 13 haftam var ocak gıbı işe başlamam lazım.bakıcı eline nasıl nbırakıcam 4 aylık bebeği şimdiiden onu düşünuyorum.üzretsiz izine ayrılamam maddı sıkıntılardan dolayı.nasıl olcak?
bu arada gultacc bebepğine bınkere maaşallahkılosu ve boyu çok ıyı.sen kaç kılo aldın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?