eylül 2011 anneleri buraya...

SELAM KIZLAR...BENDE ISTANBULDAYIM...BURDA FUAR YOK MU ACABA?
BU ARADA BENIM KIZIM OLCAK...ISIM ARIYORUZ...SIZ BULDUNUZ MU ISIM?
slm.. benimde oğlum olucak ama isim bulamadık bi türlü babamız saolsun hiçbi ismi beğenmiyo ama fikirde vermiyo şimdiye kadar tek söylediği isim muhammed ali ama biri küçük erkek kardeşimin ismi diğeri büyük kardeşimin o yüzden onuda ben istemedim, çok zor yaa

canım benim eşimde muhammed ali istiyor ama ali eşimin adı bende kısmetse muhammed hasan düşünüyorum. ama sana önerebileceğim isimler: yiğit, alperen, emirhan,mert,berat

canım bence herdenilene kulak asma başkası için kötü olan bir hastane senin için belki iyi olur belki iyi dedği hastanede sana kötü gelebilir.belkide onun kendi doğumuyla ilgili sorunları olmuştur. içini ferah tut olumlu düşün derim.belki senin doğumun Allah ın izniyle çok kolay geçer hastane boş olur rahat edrsin kim bilir dimi???

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:

SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

AMİN HEPİMİZE İNŞALAHHH bizimde dt eylüllll de kızımız olacak inşallahhhh

merhaba cnm bende bursadayım 25 haftalığım bende alıcaktım bişeyler fuarı duyunca durdum onu bekliycm umarım dediğin kadar uygundur hersey

Canım bende hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım çok uygun olduğunu söylüyorlar..Tanıtım amaçlı olduğu için..bence bekle beğenmesende yine almaya zamanın olacak..

SELAM KIZLAR...BENDE ISTANBULDAYIM...BURDA FUAR YOK MU ACABA?
BU ARADA BENIM KIZIM OLCAK...ISIM ARIYORUZ...SIZ BULDUNUZ MU ISIM?

Şekerim aynı tarihlerde İstanbulda da var linkini verdim daha önce bir bak istersen..Bu arada bende isim bulamadım henüz çok zor isim seçmek yaaaa

Erkek bebeği olacak arkadaşlar benim önerim Barlas ya da çınar ya da Buğra bu isimleri çok beğeniyorum Barlas yeğenimin ismi daha önce hiç duymadım belki fikir olur size..

kızlar gunaydın.aranızda doğum ıznıne ayrılacak olan varmı?şimdi benım doğum 27 eylule denk gelıyo ve doğum dan sonra 13 haftam var ocak gıbı işe başlamam lazım.bakıcı eline nasıl nbırakıcam 4 aylık bebeği şimdiiden onu düşünuyorum.üzretsiz izine ayrılamam maddı sıkıntılardan dolayı.nasıl olcak?

bıde doğumu hesaplayınca 27 eylul çıkıyo son adet tarıhı 21 aralık.sezeryan doğumlarda 1 hafta onceden alıyolarmış doğrumu

bıde doğumu hesaplayınca 27 eylul çıkıyo son adet tarıhı 21 aralık.sezeryan doğumlarda 1 hafta onceden alıyolarmış doğrumu

Evet canım genelde 40. haftayı beklemiyorlar alıyorlar karnında kakasını yapma riskini göze almıyorlar..Bakıcıya bırakma meselesi ise çok zor ben ilk kızımı 3 aylıkken bıraktım hergün süt sağdım ama olmadı emziremedim..işteyken zaman hiç geçmedi aklım hep ondaydı çok şükür yinede acaba iyi bakılıyomu diye düşünmedim çünkü babannesi baktı...Yine de yavrunu bırakıp işe gitmek çok acı veriyor ilk günlerde hep ağlıyordum ama sonra alıştım bozma moralini sende ilk günler sıkıntı yaşayacaksın ama alışacaksın..

inşallah canım ya.ama ben bırde ıyı bır bakıcı bulmam lazım.memleketımden zuakta görev yapıyoz.bıde o dert var bır ay oncesınden ayarlamam alzım.hayat şartları çok zor çalışsan olmuyo çalışmasan olmuyo.ben sezeryan düşünuyorum ozaman 27 eylulden once olur inşallah.

canım takma kafana.. bende ilk doğumumda senin durumundaydım çalışmam gerekiyordu ve o zamanlar doğum iznim 40 gündü. ve ben 2 aylık bebeğimi bırakıp çalışmak zorunda kaldım.
sabah erkenden kalkıp sütümü sağıyordum dolaba bırakıyodum sütüm kesilmesin diye işyerinde belirli aralıklara sütümü sağdım ama boşa gitti hep. ama inan çok çabuk geçti..bide baktım bebeğim yaşına girmiş. rabbim sana ve senin gibi çalışan annelerimize yardımcı olacak inşallah
...

amin inşallah tatlım.bıdıe bu sut sağmak nasıl oluyo sağıp dırek doabamı koyuyoz yoksa kaynatılıyomu aydınlatırsan sevınırım canım

Erkek bebeği olacak arkadaşlar benim önerim Barlas ya da çınar ya da Buğra bu isimleri çok beğeniyorum Barlas yeğenimin ismi daha önce hiç duymadım belki fikir olur size..
canım buğra ismi benimde hoşuma gidiyo ama erkek deve demek
ben hayatıyla çocuğuma örnek olabilece birinin ismi olsun istiyorum sahabe ismi olabilir veya yunus emre mehmet akif gibi.. ama bulmak çok zor şimdiye kadar düşündüklerimin hiçbiri için bu benim oğlumun ismi olmalı diyemedim kızlar Hüseyin Can sizce nasıl?

Allah yardım etsin, ama şimdi onun için strese girme sen ne kadar sakin olursan bebeğinde öyle olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…