eylül 2011 anneleri buraya...

geçmiş olsun canımm dinlen geçer inş...

gültacc çok tatlısın, nasıl oldu aynı gün doğum yapmak eğlenceli olmuştur tabi:)ben çok mazlum duruyordum o gün yaa kıyamam kendime...

Olmazmı Zeynepcim hemde ne eğlenceli tabi bütün sülale hastanede bekleme odasında hemşire gelip soyadı ile xx bebek doğdu deyince hepsi birden kalkıp hangiiisiiiii!! diye nara atmışlar kız neye uğradığını şaşırmış aynı odada da yattık birde yok seninki emiyomu yok kakasını yaptımı ay kaç kilo doğdular fotolar falan havada uçuştu :)) zaten benim düğünümde en samimi arkadaşımla aynı binada altlı üstlü salonlarda olmuştu:)) Biz onların düğününe onlarda bizimkine gelmişti:)) benim özel günlerim hep birileri ile oldu bakalım bu hamileliğimde bana kim eşlik edecek

Günaydın kıslaaarrr !!

Bugün doktora gidicem bakalım bebişim kaç kilo olmuş boyu kaç olmuş.2. hamileliğim ama yine de çok heycanlanıyorum doktora gideceğim zaman

Günaydın kıslaaarrr !!

Bugün doktora gidicem bakalım bebişim kaç kilo olmuş boyu kaç olmuş.2. hamileliğim ama yine de çok heycanlanıyorum doktora gideceğim zaman

hadi bakalım ınşallah guzel haberlerle dönersın canım.bende haftaya çarşamba yada cuma gıdıcem işten ızın alma durumuma göre.kılosunu boyunu ve kaç haftalık olduğunuzu yaz canım beklıyoruz

hadi bakalım ınşallah guzel haberlerle dönersın canım.bende haftaya çarşamba yada cuma gıdıcem işten ızın alma durumuma göre.kılosunu boyunu ve kaç haftalık olduğunuzu yaz canım beklıyoruz

Tabi yazarım canım hele bi gideyim akşam olmuyor biz işten sonra gidiyoruz doktora..

arkadaşlar size bişe sormak istiyorum şuan inanın kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var... ben şimdi 25 haftalık gebeyim gebeliğimin ilk gününden itibaren sincan lokman hekim hastanesine gittim arzu hanıma ama bugün eşimin bir müşterisi demişki benim iki çocugum var biri zekai tahir burak hastanesinde doğdu biride lokman hekimde demiş keşke lokman da dogurmasaymıştı rezil oldu eşim demiş zekai tahir burak daha ii falan demiş oraya gidin demiş... ben bu saatten sonra doktorumu değiştirirsem paniklerim diye düşünüyorum çünkü şuanki doktoruma karşı bir güvenim var ama sonuçta en iyi şekilde doğumda yapmak istiyorum salı günü zekai tahir burak hastanesine gidip bakmayıda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lokmana devam mı edeyim yoksa diğer hastaneyede gidip muayene olup ortama bir bakayım mı

beğenmıyosan içine sinmeyen bişeyler varsa değiştir.bende 23 haftalığım değiştirdim.bır sorun olucağını sanmıyorum

anladım canım.kaç haftalık odlunuz bebeğine bişeyler almaya başladınmı

25 haftalık olduk valla daha çöp almadım ama bu ay sonunda burada bebe ve çocuk gereçleri fuarı var fuarda herşey çok uygun ve kaliteli oluyor oradan herşeyini alıcam bir kerede..Arkadaşım geçen sene çocuğunun pusetini 20 liraya almıştı..Baya uygun yani..ben şimdilik örgü aşamasındayım battaniye örüyorum.. Sen aldınmı bişeyler

Canım aynı şehirde olmadığımız için hastaneler hakkında yorum yapamam ama bunu diyen müşteri arkadaşın hanımı ne zaman doğum yapmış?Yenimi yapmış? bunlar önemli eğer çok olmuşsa durum değişmiştir muhakkak.. her hastane yeni birşeyler yapmaya ve tercih sebebi olmaya uğraşıyor.. Hastane hakkında şikayet olup olmadığını internetten araştırabilirsin bir bak bence..

canım sen nerdesin? istanbuldaysan ben de gitmek isterim o fuara

Dün akşam doktordaydım kızlar..Çooookk mutluyum bebeğim 750 gr olmuş ve 32 cm doktorum iyi beslediğimi söyledi şeker yükleme testlerimde de bir sorun yok diğer kan ve idrar testlerimde mükemmel çıktı..Daha ne isterim Darısı hepinizin başına inşallah..Ama benim zilli kızım hiç poz vermedi o yüzden cd ye çekemedik olsun ama ona doya doya baktım yine de

SELAM KIZLAR...BENDE ISTANBULDAYIM...BURDA FUAR YOK MU ACABA?
BU ARADA BENIM KIZIM OLCAK...ISIM ARIYORUZ...SIZ BULDUNUZ MU ISIM?

maşallah canım çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah darısı bizlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…