canım buğra ismi benimde hoşuma gidiyo ama erkek deve demek
ben hayatıyla çocuğuma örnek olabilece birinin ismi olsun istiyorum sahabe ismi olabilir veya yunus emre mehmet akif gibi.. ama bulmak çok zor şimdiye kadar düşündüklerimin hiçbiri için bu benim oğlumun ismi olmalı diyemedim kızlar Hüseyin Can sizce nasıl?
amin inşallah tatlım.bıdıe bu sut sağmak nasıl oluyo sağıp dırek doabamı koyuyoz yoksa kaynatılıyomu aydınlatırsan sevınırım canım
biz Alperen istiyorduk ama şimdi kararsızım...
amin inşallah tatlım.bıdıe bu sut sağmak nasıl oluyo sağıp dırek doabamı koyuyoz yoksa kaynatılıyomu aydınlatırsan sevınırım canım
canım buğra ismi benimde hoşuma gidiyo ama erkek deve demek
ben hayatıyla çocuğuma örnek olabilece birinin ismi olsun istiyorum sahabe ismi olabilir veya yunus emre mehmet akif gibi.. ama bulmak çok zor şimdiye kadar düşündüklerimin hiçbiri için bu benim oğlumun ismi olmalı diyemedim kızlar Hüseyin Can sizce nasıl?
arkadaşlar bence isim koyarken geleceğide düşünerek koymalı. mesela bence buğra ismi ilerde yaşça olgunlaşmış bir insana yakışmıyo buğra bey çınar bey gibi ...
beni yanlış anlamayın kızmayın lütfen bu benim kendi görüşüm
Alperen güzel bir isim kulağa hoş geliyor ama siyasi görüş mesajı verebilir..
Kız Hüseyini anladıkta can yanına hiç olmamış bu can takısı çocukken iyide ileride iyi durmaz bence fikrimi sorarsan bilinen kuranda geçen bir isim istiyorsan Ali derim ben hem kısa hem öz
ama ali erkek kardeşimin adı.. bende işte karar veremedim can kısmına hoş hüseyine de karar vermiş değilim ama hz. hüseyinin hayatı her zaman çok etkilemiştir beni..
ne zormuş isim bulmak ..
canım alihan ismi nasıl. benim eşimin ismi ali ve eşimle alihan ismini düşündük ama evin tek çocuğuyum ve babamın ismini koymak bana düşer bu nedenle ve gururllada babamın adını koyacağız oğlumuza inş.
kızlar gunaydın.dün dr a gıttık şeker yuklemesı yapılcaktı şeker normal çıktı.bebeğime baktı drum sonra hareket etmedı uyuyodur dedı.çunku sabah 9 dan ıkıye ye kadar çok yorulmuştum galıba bebeğimde uyuya kaldı.haftaya tekrar gel dedi.bu arada bebeğim 28 cm 720 grm olmuş 24+2yız şuan normalmı kılosu arkadaşlar sızlerınkı nasıl
kızlar gunaydın.dün dr a gıttık şeker yuklemesı yapılcaktı şeker normal çıktı.bebeğime baktı drum sonra hareket etmedı uyuyodur dedı.çunku sabah 9 dan ıkıye ye kadar çok yorulmuştum galıba bebeğimde uyuya kaldı.haftaya tekrar gel dedi.bu arada bebeğim 28 cm 720 grm olmuş 24+2yız şuan normalmı kılosu arkadaşlar sızlerınkı nasıl
amin canım inşallah.sizinde doktora gıttığınzıde bebeğin uyuduğu oluyomydu hiç kafam takıldı bıraz bu duruma
arkadaşlar bir haftadır akşam saat 7 den sonra ellerimde ve ayaklarımda şişlik hissediyorum sizdede oluyormu?
birde sağlık ocağında kan tahlili yaptırayım dedim kanım düşüktü 10,67 ve açlık kan şekeri en az 70 olmalı benim 66 olmuş yani şekerim düşmüş endişelendim. doktorumda izine çıkmış 10 gün sonra gelecekmiş soramıyorum. aranızda fikri olan varmı?
alihan güzel aklımda bulunabilir.. babanın adı ney merak ettim
babamın adı hasan canım.ben kısmetse muhammet hasan düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?