eylül 2011 anneleri buraya...

Kız Hüseyini anladıkta can yanına hiç olmamış bu can takısı çocukken iyide ileride iyi durmaz bence fikrimi sorarsan bilinen kuranda geçen bir isim istiyorsan Ali derim ben hem kısa hem öz

amin inşallah tatlım.bıdıe bu sut sağmak nasıl oluyo sağıp dırek doabamı koyuyoz yoksa kaynatılıyomu aydınlatırsan sevınırım canım

sağıp steril bir biberon yada süt poşetine koyuyorsun oda sıcaklığında 8 saat buzdolabında 48 saat derin dondurucuda 2 ay saklayabiliyorsun. tabi bebeğe vermeden önce ılıtıyorsun. bunu benmari usülü yapman gerekiyo yani sıcak su dolu birkap içine biberonu yerleştirip doğru sıcaklığa getirmen gerekir. biberon ısıtıcılar da var ama ben kullanmadım daha önce.

amin inşallah tatlım.bıdıe bu sut sağmak nasıl oluyo sağıp dırek doabamı koyuyoz yoksa kaynatılıyomu aydınlatırsan sevınırım canım

canım bu süt sağma pompası ile türü sütünü sağıp biberona koyup buzdolabına koy. ve içirileceği zaman biberonu sıcak su dolu cezvenin içinde beklterek ısınmasını sağlıyosun.ve işyerindeyken ara sıra sütünü sağmayı ihmal etme yoksa sütün azalır. sık sık olmasade belli aralıklarla sağki yenilensin artsın.

Son düzenleme:

arkadaşlar bence isim koyarken geleceğide düşünerek koymalı. mesela bence buğra ismi ilerde yaşça olgunlaşmış bir insana yakışmıyo buğra bey çınar bey gibi ...
beni yanlış anlamayın kızmayın lütfen bu benim kendi görüşüm

canım neden kızalım. dediğin gibi bu senin görüşün. bende sana katılıyorum ayrıca.. ama bizim beğendiğimiz isimleride başkaları beğenmeyebilir. herkesin yaşamındaki zevkleri çok farklı.

Kız Hüseyini anladıkta can yanına hiç olmamış bu can takısı çocukken iyide ileride iyi durmaz bence fikrimi sorarsan bilinen kuranda geçen bir isim istiyorsan Ali derim ben hem kısa hem öz

ama ali erkek kardeşimin adı.. bende işte karar veremedim can kısmına hoş hüseyine de karar vermiş değilim ama hz. hüseyinin hayatı her zaman çok etkilemiştir beni..
ne zormuş isim bulmak ..

Son düzenleme:
ama ali erkek kardeşimin adı.. bende işte karar veremedim can kısmına hoş hüseyine de karar vermiş değilim ama hz. hüseyinin hayatı her zaman çok etkilemiştir beni..
ne zormuş isim bulmak ..

canım alihan ismi nasıl. benim eşimin ismi ali ve eşimle alihan ismini düşündük ama evin tek çocuğuyum ve babamın ismini koymak bana düşer bu nedenle ve gururllada babamın adını koyacağız oğlumuza inş.

arkadaşlar bir haftadır akşam saat 7 den sonra ellerimde ve ayaklarımda şişlik hissediyorum sizdede oluyormu?
birde sağlık ocağında kan tahlili yaptırayım dedim kanım düşüktü 10,67 ve açlık kan şekeri en az 70 olmalı benim 66 olmuş yani şekerim düşmüş endişelendim. doktorumda izine çıkmış 10 gün sonra gelecekmiş soramıyorum. aranızda fikri olan varmı?

alihan güzel aklımda bulunabilir.. babanın adı ney merak ettim

kızlar gunaydın.dün dr a gıttık şeker yuklemesı yapılcaktı şeker normal çıktı.bebeğime baktı drum sonra hareket etmedı uyuyodur dedı.çunku sabah 9 dan ıkıye ye kadar çok yorulmuştum galıba bebeğimde uyuya kaldı.haftaya tekrar gel dedi.bu arada bebeğim 28 cm 720 grm olmuş 24+2yız şuan normalmı kılosu arkadaşlar sızlerınkı nasıl

Kilosuda boyuda haftasına göre gayet normal canım merak etme sağlıkla gelsin inşallah...

amin canım inşallah.sizinde doktora gıttığınzıde bebeğin uyuduğu oluyomydu hiç kafam takıldı bıraz bu duruma

meraba cnm,
bende iki gün önce gittim dr'a..bebek gayet sağlıklı dedi, yaklaşık 600 gr'mış. 23 haftalık hamilesin dedi. dr bebeğim için gayet sağlıklı dediyse seninki de eminim normaldir..

amin canım inşallah.sizinde doktora gıttığınzıde bebeğin uyuduğu oluyomydu hiç kafam takıldı bıraz bu duruma

Canım o artık herşeyiyle normal bir bebek sadece henüz doğmadı bu nedenle uyuması kadar doğal bişey yok endişelenme boşu boşuna kendine stres yapma benimkide uyuyor tabiki ben özellikle sabah kalkınca bir 15 dakika hiç kımıldamamasından alıyorum mesala gün içerisinde de mutlaka uyuyodur bu onun normal olduğunu gösterir..

Canım bundan sonra o şişliklerle yaşamaya alışsan iyi olur günün yoğunluğuna göre ellerin ve ayakların malesef şişecek bizim şanssızlığımız koca bir yazı hamile geçirecek olmamız çok ma çok zor olacak yaz aylarında albümin daha fazla oluyor alyansını artık çıkar ve kendine 2 numara büyük ayakkabılar edin Şeker düşünküğü için bişey söyleyemeceğim ama yüksek olmasının daha tehlikeli olduğunu biliyorum bence endişelenme yükselmesinde düşük olması ile iligili doktorun bişeyler yapar muhakkak..

babamın adı hasan canım.ben kısmetse muhammet hasan düşünüyorum.

Muhammed Hasan çok güzel olmuş hem peygamberimizin hem de torununun ismi sizce Muhammed Kerem nasıl? gerçi eşim onuda beğenmedi
Ben doktora gittiğimde 24 haftalıktı bebeğim 700 gram dedi doktor boyunuda bilmiyoruz söylemiyo doktorumuz :) çok istersek bize hesaplatıyo bende bebeğimin uyuduğunu hissediyorum bencede çok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…