eylül 2011 anneleri buraya...

Kızlar cumartesi günü yola çıkıyorum kısmetse istanbula gelicez 8 saatlik uçak yolculuğu bizi bekliyo :18: dua edin benim için sağ salim gelelim biraz endişeleniyorum hamile hamile o kadar saat havada inşallah bi aksilik olmaz..

canım inşallah bışe olamz içini derah tut ben uç aylıkkken 18 saatlık araba yolculuğu yaptım.

iyi yolculuklar canım.gelincede biz iyiyiz diye haber et bizlere

ıyı yolculuklar cnm . bende 1 ay sonra 4saatlık ucak yolculugu yapcam yurtdısına.
o tarıhte 32haftalık olcak ıns bıse olmz

bşy olmaz cnm müsade ettikleri zaman 2 saate bir kalk dolaş mutlaka.. yolda rahatsızlık olmasn.. hangi şehre geliyorsun? bingöldeyz bize de gel..

kızlar benımde nefesım daralıyo bu zamana kadar kabızlık olmamıştı.2 gundur kabızlık başladı ne yapmam alzım.aşırı şişkinlik var.

Ayy Allahım sesimi duydu nasıl yağmur yağdı anlatamam ohhhh süper oldu bu canım kabızlık hamilelikte olağan bişey nedense ben vitaminleri kullandığımda hiç bu sorunu yaşamıyorum hatta ayıp olacak ama günde bazen 2 bazende 3 oluyor..Sende tam mevsimi karpuz ye hemen çözülürsün canım merak etme

maaşallah canım aman yaşama zaten çok zor bır durum.ölüyorum resmen işyerındede durammıyorumm varya zor ktalanıyorum.akşam hemen bır doyasıya karpuz yıyeyım bakalım inş işe yarar.sen hangı vıtamını kullanıyosun?ben elevıt ve ferrosanal kullanıyorum

Canım ben balık yemediğim için pulse balık yağı(bu aylarda balık yenmediğinde şart), devit demir damlası(bunu sağlık ocağı verdi) gynoferon demir hapı,osteocare kalsiyum magnezyum d3 vitamin 3 ü bir arada ve elevit kullanıyorum..
ne çok değilmi :))

evet çok fazla ya.bende salı gunu bır magnezyum fılan ısteyecem kasılmalar oluyo çunku.tabı dr gerek görrurse ben hafta bır balık tuketıyorum bır tane canımmm.

gultacc sen hangı doğum şeklını sçıceksın ehrkes bana çok kılo almışsın dıyo...bebeğimin beslenemsıde ıyı ama korkuyorum şimdi.sen kaç kılo almıştın canım.nerde yaşıyodun canımmm

evet çok fazla ya.bende salı gunu bır magnezyum fılan ısteyecem kasılmalar oluyo çunku.tabı dr gerek görrurse ben hafta bır balık tuketıyorum bır tane canımmm.

Canım magnezyum bacak ve kasık ağrıları için çok önemli mutlaka al.. balık yiyebiliyorsan ne mutlu ben napsam yutamıyorum yaaa ...

Canım ben bursada yaşıyorum ilkinde 17 kilo almıştım 52 ile hamile kalıp 69 ile doğuma girmiştim benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak maalesef doktorlar sezeryandan sonra normal doğuma yanaşmıyor dikişlerin yırtılma durumu olabiliyomuş.Sanırım senin ilk olacak bu..zayıf hamile kalmışsan çok alınıyor ben şimdi 62 ile hamile kaldım 26 haftalığım 6 kilo aldım henüz bu sefer kilo alımım daha yavaş..Ayrıca sen etrefına bakma kilo almadan hamilelik olmaz ben 17 kilo almıştım ama doğumdan sonra 56 kg kadar düşmüştüm..Bebeğin sağlıkla doğsun önemli olan o şuan bunların hepsi kilo değil zaten bebek var plezenta var amniyon sıvısı var ve vücüdun şuan su topladı..Doğumdan sonra bunlar birden gidecek kilolar gerisini vermende en çok bebeğin emmesine bakar bebeğini emzirirsen çabuk verirsin..tabi bu arada süt veriyorum diye herşeyi hominigırtlak yememen lazım.. :)) lütfen etrafından duyduğun olumsuz şeylere kafanı takma moralini bozma..Doğum kilosu vermek kolay merak etme..

Allah hayırlı kolay yolculuk nasip etsin inşallah. bende birdahaki hafta 10 saatlik yola çıkıcam ama arabayla bu sıcaklarda napıcam bende bilmiyorum. :26:

Hayırlı yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim :) bingöl çok uzak canım istanbula gidicem saol yinede gelmiş kadar oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…