Kızlar cumartesi günü yola çıkıyorum kısmetse istanbula gelicez 8 saatlik uçak yolculuğu bizi bekliyo :18: dua edin benim için sağ salim gelelim biraz endişeleniyorum hamile hamile o kadar saat havada inşallah bi aksilik olmaz..
Kızlar cumartesi günü yola çıkıyorum kısmetse istanbula gelicez 8 saatlik uçak yolculuğu bizi bekliyo :18: dua edin benim için sağ salim gelelim biraz endişeleniyorum hamile hamile o kadar saat havada inşallah bi aksilik olmaz..
iyi yolculuklar canım.gelincede biz iyiyiz diye haber et bizlere
Ayy Allahım sesimi duydu nasıl yağmur yağdı anlatamam ohhhh süper oldu bucanım kabızlık hamilelikte olağan bişey nedense ben vitaminleri kullandığımda hiç bu sorunu yaşamıyorum hatta ayıp olacak ama günde bazen 2 bazende 3 oluyor..Sende tam mevsimi karpuz ye hemen çözülürsün canım merak etme
maaşallah canım aman yaşama zaten çok zor bır durum.ölüyorum resmen işyerındede durammıyorumm varya zor ktalanıyorum.akşam hemen bır doyasıya karpuz yıyeyım bakalım inş işe yarar.sen hangı vıtamını kullanıyosun?ben elevıt ve ferrosanal kullanıyorum
Canım ben balık yemediğim için pulse balık yağı(bu aylarda balık yenmediğinde şart), devit demir damlası(bunu sağlık ocağı verdi) gynoferon demir hapı,osteocare kalsiyum magnezyum d3 vitamin 3 ü bir arada ve elevit kullanıyorum..
ne çok değilmi :))
evet çok fazla ya.bende salı gunu bır magnezyum fılan ısteyecem kasılmalar oluyo çunku.tabı dr gerek görrurse ben hafta bır balık tuketıyorum bır tane canımmm.
Canım magnezyum bacak ve kasık ağrıları için çok önemli mutlaka al.. balık yiyebiliyorsan ne mutlu ben napsam yutamıyorum yaaa ...
gultacc sen hangı doğum şeklını sçıceksın ehrkes bana çok kılo almışsın dıyo...bebeğimin beslenemsıde ıyı ama korkuyorum şimdi.sen kaç kılo almıştın canım.nerde yaşıyodun canımmm
Hayırlı yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim :) bingöl çok uzak canım istanbula gidicem saol yinede gelmiş kadar oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?