eylül 2011 anneleri buraya...

kızlar moralım çok bozuk ya canım çok sıkılıyo sanırım depresyona gırdım ve işe gelmek için halim kalmadı artık.ayrıca şöyle derdımı paylaşacağım dışarı çıkıp guvenerek dolaşabıleceğim hiç arkadaşım yok çok yalnızım eşimin işleride çok yoğun pazar gunlerı bıle zor goruyorumm ağlamaklıyım şuan((((((((((
annemı çok özledimmmmmmm

canım o kadar sıkma kendini ganadayken bende aynı öyleydim ama hep yanlız olmadığımı oğlumun bana arkadaşlık ettiğini düşündüm Allah sana yardım etsin ben çok şükür kavuştum anneme inşallah sende kavuşursun.. ama bundan sonrada eş hasreti çekicem

canım biz ne kadar teselli versek boş.herşey senin elinde bebeğini düşün onu kucağına alcağın zamanlarını düşün. ben öyle yapıyorum oğlumu çok merak ediyorum ve onu düşündükçe herşey vız geliyor....

Son düzenleme:

canım sıkma canını.en azından işe gidiyorsun.değişik bi ortam görebiliyorsun.aynı durumda bende öleyim.annemler uzakta,eşim işten yorgun geliyor erkenden uyuyor,tüm gün evdeyim.gündüz yalnızım gece yalnızım resmen.ama insan bebeğini düşündükçe biraz olsun içi ferahlıyor.üzme kendini ok? bebişine ve kendine çok dikkat et...

kızlar cevaplarınız için çok sağolun.dün yıne dr gıttık geçen hafta bebek hareket etmediğinden bır hafta sonra gelın demıştı.bulunduğum ilçeden 60 km uzaklıkta acaba yolda geçen surede yoruluncamı uyanmıyo?yıne uyuyodu dr da.dr da uyuduğu için her yerını göremıyorum hareket etmesi lazım dıyo.bızı ayrıntılı ultrasyon için başka bır dra yonlendırıyo bızde onun yonlendırdığıne değilde prof a gıtmıştık ılk drumun onerısıyle.özel ahstane olduğundan para içinmi yapıyoalr acaba?moralım ıyıce bozuldu ne yapmam lazım şimdi benım.ayrıca doğumuu memleketımte yapmaya karar verdım burdakılere sadece kontrol için gitmeyı düşünuyorum.memeleketımdekı dr da benım ahstam değilsin dıye doğum yaptrımassa nolcak?bide hamılelıkte osn üç hafta kala uçağa bınmek yasakmı yardım kızlarrrrrrrrrrrrrr

normalde hareket ediyor değil mi? canını sıkma telaşa gerek yok. doktor raporu ile uçağa binebilirsin..

kızlar nerdesiniz. artık doğrudürüst kimse uğramıyor buraya.. bende bakıyorum hiç yazılan bişey yok kapatıyorum.

nerdesiniiiiiizzzzzzzzzzzz???????

evet canım ahreket edıyo.gunduz işyerınde pek farketmıyorum ama eve gıdıp uzanınca hareketlenıyo bebeğim.bu dr uda değiştiriyorum 3 drum olucak ya bende sorun var ya dr larda bu konuda hiç şansım yokmuş

neden kımse yok kzılar.beklıyoruz hepinizi

günaydın kızlar bn günler çabuk geçsin bebeğim gelsin istiyorum etrafımdakilerde bugünlerin kıymetini bil diyolar yinede eylül gelsin hemenn....

çok zor canım
nerde yaşıyosun

günaydın kızlar bn günler çabuk geçsin bebeğim gelsin istiyorum etrafımdakilerde bugünlerin kıymetini bil diyolar yinede eylül gelsin hemenn....

7 ay olana kadar bu kadar aceleci değildim hamileliğin tadını çıkarırım diyodum ama artık bende biranönce eylül gelsin istiyorum hayırlısıyla..bebeğimi çok merak ediyorum ...onu kucağıma alıp emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda..

:)) inan bende çok merak ediyorum 4 boyutlu renkli resmilerden var ama 6 hafta öncesinin geçen kontrolde yüzünü kapadı minnoş salı randevum var inşallah bu sefer gösterir kendini.
şuan resmi karşımda hala inanamıyorum benim bebeğim olduğuna
ya artık çok sıcak olmaya başladı havalar içimden hiç yemek yemek gelmiyo neolcak bakalım sende durumlar nasıl

evet canım bede yemek yemek artık pek istemiyorum ama meyvelere dadandım özellikle karpuz şeftali gidiyoruz bakalım..

evet canım bede yemek yemek artık pek istemiyorum ama meyvelere dadandım özellikle karpuz şeftali gidiyoruz bakalım..

ya bende karpuzu çok yiyorum hatta vitamin değerini sorucam yarın doktora çünkü karpuz yiyince başka meyveye yer kalmıyo..kirazda su atıyo diye yemeye başladım ayaklarım çok şişiyo çünkü.

kızlar günaydın dün yıne kontrolum vardı bebeğim 1 kilo olmuş maaşallah 26+1 i< şuan .sizler ne durumdasınız?ayrıca karpuzu ve kırazı bende çok fazla yıyorumm karpuzun kabızlığa çok ıyı geldığını soyleyebılırım

maaşallah canım bebeğine. benimkide o haftalarda o kadardı. doğana kadar 3,5 kg.yu bulucaz galiba
karpuzu çok fazla tüketiyorum ama vitamini varmı bebeğe faydası varmı bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…