maaşallah canım bebeğine. benimkide o haftalarda o kadardı. doğana kadar 3,5 kg.yu bulucaz galiba
karpuzu çok fazla tüketiyorum ama vitamini varmı bebeğe faydası varmı bilmiyorum....
maaşallah canım bebeğine. benimkide o haftalarda o kadardı. doğana kadar 3,5 kg.yu bulucaz galiba
karpuzu çok fazla tüketiyorum ama vitamini varmı bebeğe faydası varmı bilmiyorum....
kızlar günaydın dün yıne kontrolum vardı bebeğim 1 kilo olmuş maaşallah26+1 i< şuan .sizler ne durumdasınız?ayrıca karpuzu ve kırazı bende çok fazla yıyorumm karpuzun kabızlığa çok ıyı geldığını soyleyebılırım
canım netten baktım.zararlı bır durum yoktu.bol bol ye bışe olmaz.şuan ne kadar bebeğinin kılosu canım doğumun ne zamandı sneın
ohhhh ne güzel bebişlerimiz kilo almaya başlamış.bende az önce geldim doktordan 27+2 olduk ve kilomuz 1100 olmuş.herşeyimiz iyi allaha şükür ama suyum sınırdaymış.o yüzden haftaya tekrar gidicem suyuma bakılacak.doktorum bol bol su iç dedi.allah hepimizin yardımcısı olsun....
benim şuan 28+3 ama en son gittiğimde 26.haftada gitmiştim o zaman kilosu 1000 gr.dı.şuan ne kadar oldu bilemiyorum kontrolüm ayın 10 unda.
doğumum ise 12 eylül ama doktorum daha kendi bir tarih vermedi fakar erkek bebeklerde günü biraz geçebiliyo..senin ne zaman dı?
maaşallah canım. bebeişlerimizin kiloları çok güzel.hayırlısıyla şu eylül ayı bir gelsede kurtulsak.(yani merak ve heyecandan kurtulsak)
zaten kola tarzı asitli soğuk içecekler yasak dr da karpuzuda azalt dedi ama kabızlığa bire bir gerçekten.
benım doğum 27 eylul ben sezeryan düşünuyorum canım sen normal doğummu?sezeryanda bır hafta oncede alınabılıyomuş.32 haftada rapor alıcam 3 haftaya kadar çalışır raporu .
benim bu 3. doğumum olacak öbürleri normaldi ama eğer kordon bağlatmaya karar verirsem bende sezeryzn olzbilirim. sen çalışan annesin ne güzel haklarından faydalanabileceksin bende ilk bebeğimde çalışıyodum eskiden doğum izni 40 gün doğum öncesi 40 da doğum sonrasıydı. ben senin yerinde olsam doğum öncesi 2 ay olan izninin bi kısmını doğum sonrasına eklet. bir rahatsızlığın yoksa 1 ay kala izne çıkarsın.
karpuz kilomu aldırıyomuş şaşırdım valla mıllet karpuz dıyetı yapıyoalr yazın zayıflamak için ama.bend eaşırı tuketıyorum gece yarılarında bıle canım çekıyo benımde sınırlamam laızm ozaaman
geçen sene kardeşim de 8. aya kadar 12 kilo almıştı. 9. ayda her gün 1 karpuz bitirince, son ayda tam 10 kilo birden aldı :)
Ben de fazla yememeye çalışıyorum ama şu sıcak yaz aylarında da çok güzel gidiyor.
inan çok şaşırdım valla.bugunden ıtıbaren bende bır dılımden fazla yemıcem şeftalı kayısıya yonelelım bari.
benım doğum 27 eylul ben sezeryan düşünuyorum canım sen normal doğummu?sezeryanda bır hafta oncede alınabılıyomuş.32 haftada rapor alıcam 3 haftaya kadar çalışır raporu .
kızlar ben doğumu adanada yapmaya karar evrdım allahım ızın verırse.son bır ay kala gıdıcem adanaya.son bır ay kala otobus yolculuğu tehlıkelı olurmu burada kımsem yok mecbur gıtmem lazım 15 saatlık yol.bır sorun yaşarmıyım acaba?yardım kzıalr
kesınlıkle bende çok merak edıyorum nasıl olcak bakabılecekmıyım:))))kımne benzeyecek rabbım sağlıkla göndersın ınşallah hepimize
canım benmde 20 eylül ama sezeryan olucağım için 5 eylüle gün verdi dr tabi allahın izniyle hatta ben 11 olsun istedim 11 eylül 2011 ama geç olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?