kızlar gunaydın neden kımse yok ve sayfamız hep geriye gıdıyo ılgılenelım lutfen eylul anneleri...
kesınlıkle.daha ben bişede almadım oyle bır mahrum yerde yaşıyorumkı eşimin işinden dolayı ızın alıp ıl merkezede gıdemıyoz oyy oyy ne yapcam bakalım doğumdanda çok korkuyorum nerede yapacamıda bılmıyorum ıyı bır dr da bulamadım.aynı hastanede farklı bır kadın doğumcuya gıtsem acaba onceden gıttığım ılk drumla karşılaşırsam sorun yaşarmıyım dıye düşünuyorum kzılar
günaydınn kızlarrr.................
guandyın kzıalr anasıl geçıyo gunlerınız
günaydın didem.. iyi gidiyor çok şükür bende şeker olduğuna onunla uğraşıp duruyom işte... senin nasıl gidiyor?
ay geçmış olsun canım neler yapıyosun peki şekerlı şeylerden zuak durursan halledersın canım.kaç haftalıksınız ve bebişin ne kaç kılo oldu canım?
sağolasın diyet yapıyorum işte.. 28+4ken 1600 gr dık..boyumuzda 3 hafta ileriden gidiyo dedi.. yani anası gibi iri olacakmış kuzum
mrb arkadaşlar bizde bu gün itibariyle 27+4d olduk bende dr. lara sitemli olanlardanım rapora kadar gıtmeyı dusunmuyorum ... Allaha sukur hıc bır problemımız yok ama benm kılo artısım kafamı kurcalıyor 55 den 64 cıktım sizlerde nasıl bana cok gıbı gelıyor nolur içimi rahatlatın ...
merhaba kızlar türkiyeye geldiğimden beri internete girmeye hiç vaktim olmadıben de 10 kilo aldım biraz fazla ama çokta takmıyorum veririm sonra. kızlar benim oğlum ters duruyomuş eğer böyle devam ederse sezeryan olur dedi doktor ama dönebilirmişte, sizin bebekleriniz döndümü dönerken hissediliyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?