eylül 2011 anneleri buraya...

kesınlıkle.daha ben bişede almadım oyle bır mahrum yerde yaşıyorumkı eşimin işinden dolayı ızın alıp ıl merkezede gıdemıyoz oyy oyy ne yapcam bakalım doğumdanda çok korkuyorum nerede yapacamıda bılmıyorum ıyı bır dr da bulamadım.aynı hastanede farklı bır kadın doğumcuya gıtsem acaba onceden gıttığım ılk drumla karşılaşırsam sorun yaşarmıyım dıye düşünuyorum kzılar

bende mahrumiyette yaşıyorum bu nedenle internetten lcw ve bebehoptan alışverişlerimi yapyorm fiyatlar uygun, hızlı kargo.. bence deneyin

günaydın didem.. iyi gidiyor çok şükür bende şeker olduğuna onunla uğraşıp duruyom işte... senin nasıl gidiyor?

ay geçmış olsun canım neler yapıyosun peki şekerlı şeylerden zuak durursan halledersın canım.kaç haftalıksınız ve bebişin ne kaç kılo oldu canım?

ay geçmış olsun canım neler yapıyosun peki şekerlı şeylerden zuak durursan halledersın canım.kaç haftalıksınız ve bebişin ne kaç kılo oldu canım?

sağolasın diyet yapıyorum işte.. 28+4ken 1600 gr dık..boyumuzda 3 hafta ileriden gidiyo dedi.. yani anası gibi iri olacakmış kuzum

sağolasın diyet yapıyorum işte.. 28+4ken 1600 gr dık..boyumuzda 3 hafta ileriden gidiyo dedi.. yani anası gibi iri olacakmış kuzum

maaşallah bebişin kılosu çok gzuelmiş canım.inş benımkıde tombık doğar bızde en son 26 hatalıkken gıttığımzde kılosu 1000 idi.2 haftada 600 gr alması ımkansız sanırım.nasıl dıyet uyguluyosun canım gunluk menunu yazarmısın..

mrb arkadaşlar bizde bu gün itibariyle 27+4d olduk bende dr. lara sitemli olanlardanım rapora kadar gıtmeyı dusunmuyorum ... Allaha sukur hıc bır problemımız yok ama benm kılo artısım kafamı kurcalıyor 55 den 64 cıktım sizlerde nasıl bana cok gıbı gelıyor nolur içimi rahatlatın ...

canım bende 10 kılo aldım 27+5 ız bızde takma kafana kı senın kılon okadar fazlada değil ben 82 oldum boyumun uzunluğundan belli etmıyorum doğum sonrası nasıl verıcem bakalım şu raporu 32 haftada tek seferde alıyoz demi?bebeğin kaç kılo oldu?

bebeğim 10 gün önce 1000gr dı :) rapor hakkında benım de çok bilgim yok ama bir seferdedir sanmıyorum uzatsınlar... birde son bir aydır kılo almıyorm ılk aylarda cok almıstım acaba problem olur mu ??? almak sıtemıyoprum ama bebegımı dusununce de vıjdan azabı cekıyorum ıstemedıgım haldee yesem mı yoksa depolara mı guvensem ???...

merhaba kızlar türkiyeye geldiğimden beri internete girmeye hiç vaktim olmadı ben de 10 kilo aldım biraz fazla ama çokta takmıyorum veririm sonra. kızlar benim oğlum ters duruyomuş eğer böyle devam ederse sezeryan olur dedi doktor ama dönebilirmişte, sizin bebekleriniz döndümü dönerken hissediliyomu?

şimdilik ben oyle bişeyle karşılaşmadım makola.ama zaten ben sezeryan ıstıyorum normal doğumdan çok korkuyorum.bende ayın 18ınde başka bır doğum hastanesıne gıdıp gün alıcam artık doğum için...

gel eylül gel......miniklerimizi bizlere sağlıkla getir inşallah.......

kızlarr acayip deli ediyor bu bekleyiş beni.. ikinci çocugum olmasına ragmen.. 2 gündür de nefes problemi yasıyorum derin derin nefes alamıyorum boguluyorum sanki.. 26+1 gün oldu. sezeryan olcam 38+günlerde. bu sefer daha tecrübeli bi anne olacağım inşallah... sizde durumlar nasıl? cok heyecan var mı?

benim ilk bebeğim olucak ınşallah zeynep.çok heyecanlıyım ve meraklıyım.napcam bakabılecekmıyım korkuları var.bızde bugun 28+0 olduk zaman geçıyo bişekilde rabbım yardımcımız olsun ehr zaman.

Canım benimde tersti 5 gün önce dün doktora gittim dönmüştü ve ben döndüğünü hissettim çünkü en başından beri sağ tarafta duruyodu sonrasında solumda sağımda karnımın her yerinde hareketlenmeler oldu sonra yine hep sağ tarafta hareket etmeye başladı bu durumda sanırım döndü..:)) bu aylarda yer bol olduğu için döner merak etme..bende 30. haftanın içindeyim..

merhaba, ben de bugün 29+0 dayım, 9 kilo aldım ancak bu aralar ayaklarım çok şişmeye başladı, hatta geçen gün yürüyüş yapayım dedim ve spor ayakkabılarımı giydim, şu anda ayak tırnaklarım batıyor ve canım çok yanıyor. ayaklarım 36 idi ancak bugün yeni bir spor ayakkabı almaya gittim ve 38 numara olmuşum, hatta 39 giysem de olacaktı da abartmıyım dedim, ayakkabının boyu olsa bile yanlardan dar gelip sıkıyor yarın da gidip ortopedik terlik bakıcam, normal terlikler çok düz olduğu için kısa bir süre sonra ayaklarımın tabanları eriyor gibi acıyor..... aslında hamileliğimin başından beri çok kontrollü gidip tuzu kesmiştim, ödem olmasın diye ama şimdiden başladı.. umarım son zamanlara doğru daha da beter olmaz...

sizin de bu tip şikayetleriniz var mı kızlar.. ne tip ayakkabı terlik giyiniyorsunuz?

selam anne adayları.ben de 28+5 haftadayım.ilk doğumum olacak inşallah.şimdilik çok şükür iyiyim tabii kilolarım ve sırt ağrılarım dışındahepinize sağlıklı ve kolay doğumlar şimdiden...bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…