merhaba, ben de bugün 29+0 dayım, 9 kilo aldım ancak bu aralar ayaklarım çok şişmeye başladı, hatta geçen gün yürüyüş yapayım dedim ve spor ayakkabılarımı giydim, şu anda ayak tırnaklarım batıyor ve canım çok yanıyor. ayaklarım 36 idi ancak bugün yeni bir spor ayakkabı almaya gittim ve 38 numara olmuşum, hatta 39 giysem de olacaktı da abartmıyım dedim, ayakkabının boyu olsa bile yanlardan dar gelip sıkıyoryarın da gidip ortopedik terlik bakıcam, normal terlikler çok düz olduğu için kısa bir süre sonra ayaklarımın tabanları eriyor gibi acıyor..... aslında hamileliğimin başından beri çok kontrollü gidip tuzu kesmiştim, ödem olmasın diye ama şimdiden başladı.. umarım son zamanlara doğru daha da beter olmaz...
sizin de bu tip şikayetleriniz var mı kızlar.. ne tip ayakkabı terlik giyiniyorsunuz?
kızlar, ayakları şişen bir ben mi varım yaa..( kimse cevap yazmadı... kendi doktrorum sağ olsun sadece randevularda görebiliyorum, onun dışında ulaşabilene bravo, dünden beri telefon ile arıyorum ulaşamıyorum ve yanlış bişey yapmak istemiyoruum. yarın artoık hastanede bir cildiyeye gidicem olmıcak böyle, tırnaklarımdan iltihap falan akmaya başladı ve ben hiçbişey yapamıyorum.. çok kızgınım bugün, özellikle de doktroruma.. şu anda acil bir durumum olsa demek ki kendi başımızın çaresine bakıcaz.. (
kızlar, ayakları şişen bir ben mi varım yaa..( kimse cevap yazmadı... kendi doktrorum sağ olsun sadece randevularda görebiliyorum, onun dışında ulaşabilene bravo, dünden beri telefon ile arıyorum ulaşamıyorum ve yanlış bişey yapmak istemiyoruum. yarın artoık hastanede bir cildiyeye gidicem olmıcak böyle, tırnaklarımdan iltihap falan akmaya başladı ve ben hiçbişey yapamıyorum.. çok kızgınım bugün, özellikle de doktroruma.. şu anda acil bir durumum olsa demek ki kendi başımızın çaresine bakıcaz.. (
canım endişelenme..bende seninnle aynı durumdayım ayaklarım va bacaklarıma bakınca tanıyamıyorum
ellerime gelince dün kendime yüzük almak istedim parmaklarım çok incedir küçük boy yüzük takıyodum ama 2 boy büyüğü ancak oldu parmaklarıma..
kafana takma bana şişme çok oluyorsa tuzu kesmelisin dendi.bu çoğu gebenin başına geliyor kilomuz biraz fazla olunca sanırım böyle oluyor...
kızlar bebeklerinizin kiloları nasıl kaçıncı haftada kaç kilo oluyolar??? benim en son 27. haftada 1,080 grdı.buay nasıl merak ediyorum bende???
merhaba kızlar türkiyeye geldiğimden beri internete girmeye hiç vaktim olmadıben de 10 kilo aldım biraz fazla ama çokta takmıyorum veririm sonra. kızlar benim oğlum ters duruyomuş eğer böyle devam ederse sezeryan olur dedi doktor ama dönebilirmişte, sizin bebekleriniz döndümü dönerken hissediliyomu?
30+6 da 2041 gr.. 2 hafta önden gidiyo dedi doktor ablamız..
kızlar farkındamısınız gebeliğimizin başlarında cinsiyeti ne acaba diye merak ettik sonra karnımızın şişmesinnden bahsettik yaptırdığımız testleri anlattık şimdide bebeklerimizin kilolarını merak ediyor bunu konuşmaya başladık yakında sancılarımızdan bahsederiz ve sonundadaaaaaa
MUTLU SOOOOONNNNNN
30+6 da 2041 gr.. 2 hafta önden gidiyo dedi doktor ablamız..
Canım maşallah çok iyi .. Benim 27+5 1200 gramdı şu an 29+3 ama ne kadar bilmiyorum.
merhaba kızlar, aranızda bebek arabasını almış olanlar var mı?, bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacm var, kaçgündür forumları falan okuyorum ancak o kadar çok marka var ki kafam çok karıştı, bu konuda bana fikir verebilir misiniz...
merhaba kızlar, aranızda bebek arabasını almış olanlar var mı?, bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacm var, kaçgündür forumları falan okuyorum ancak o kadar çok marka var ki kafam çok karıştı, bu konuda bana fikir verebilir misiniz...
kızlar bugün doktora gittik oğlumun kilosu 31+1 haftalık 1800 gr olmuş boyu da 42 cm. kilosu normal ama burda bakıyorumda 2000 gr olan arkadaşlarda var. keşke benimkide biraz daha alsa. bunun dışında kafası yukardaymış dönmezse sezeryan olur dedi doktorumuz..
kızlar bugün doktora gittik oğlumun kilosu 31+1 haftalık 1800 gr olmuş boyu da 42 cm. kilosu normal ama burda bakıyorumda 2000 gr olan arkadaşlarda var. keşke benimkide biraz daha alsa. bunun dışında kafası yukardaymış dönmezse sezeryan olur dedi doktorumuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?