eylül 2011 anneleri buraya...

merhaba kızlar yine kimseler yok burda.. bnede 1 haftadır kayınvalidemlerdeydim eşimle.yeni geldim.insanın evi gibisi yok vallaaa

ayaklarım ellerim şişmeye başladı benim sizde durumlar nasıl.kontrolüme 1 hafta kaldı merak içindeyim bebeğimin kilo alışı nasıl gidiyor acaba.:44:

kızlar, ayakları şişen bir ben mi varım yaa.. ( kimse cevap yazmadı... kendi doktrorum sağ olsun sadece randevularda görebiliyorum, onun dışında ulaşabilene bravo, dünden beri telefon ile arıyorum ulaşamıyorum ve yanlış bişey yapmak istemiyoruum. yarın artoık hastanede bir cildiyeye gidicem olmıcak böyle, tırnaklarımdan iltihap falan akmaya başladı ve ben hiçbişey yapamıyorum.. çok kızgınım bugün, özellikle de doktroruma.. şu anda acil bir durumum olsa demek ki kendi başımızın çaresine bakıcaz.. (

canım endişelenme..bende seninnle aynı durumdayım ayaklarım va bacaklarıma bakınca tanıyamıyorum
ellerime gelince dün kendime yüzük almak istedim parmaklarım çok incedir küçük boy yüzük takıyodum ama 2 boy büyüğü ancak oldu parmaklarıma..
kafana takma bana şişme çok oluyorsa tuzu kesmelisin dendi.bu çoğu gebenin başına geliyor kilomuz biraz fazla olunca sanırım böyle oluyor...

masuka bende aliyaxa katlıyorum.bendede şişmeler başladı özellikle akşam saatlerinde..arkadaşlarım var onlarda büyük ayakkabı giymeye başladı...

kızlar bebeklerinizin kiloları nasıl kaçıncı haftada kaç kilo oluyolar??? benim en son 27. haftada 1,080 grdı.buay nasıl merak ediyorum bende???

benimkide ters duruyo ama 36.haftaya kadar dönebilir 36.haftaya kadar dönmezse bir daha da dönmez sezeryan yaparız dedi doktor..

kızlar farkındamısınız gebeliğimizin başlarında cinsiyeti ne acaba diye merak ettik sonra karnımızın şişmesinnden bahsettik yaptırdığımız testleri anlattık şimdide bebeklerimizin kilolarını merak ediyor bunu konuşmaya başladık yakında sancılarımızdan bahsederiz ve sonundadaaaaaa

MUTLU SOOOOONNNNNN

İnşallah :) ben artık baya heycanlanmaya başladım Eylül'de hem eşime hemde oğluma kavuşucam Allah izin verirse. Bu arada benimde ellerim ayaklarım felaket şişiyo 1 numara büyük aldığım ayakkabılar sıkmaya başladı

Canım maşallah çok iyi .. Benim 27+5 1200 gramdı şu an 29+3 ama ne kadar bilmiyorum.

maaşallah canım oğluna güzel kilosu var bende kısmetse yarın gidicem merak içindeyim..gerçi doğcağı zaman 3 kilonun altına düşmemesi yeterli ama yinede daha fazla kilosu olsada fena olmaz

merhaba kızlar, aranızda bebek arabasını almış olanlar var mı?, bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacm var, kaçgündür forumları falan okuyorum ancak o kadar çok marka var ki kafam çok karıştı, bu konuda bana fikir verebilir misiniz...

merhaba canım ben sunny baby nın ultıma modelını aldım pembe ve cok cıcı ama kullanısını pek bılmıyorum gorunuste ıyı duruyor fakat bunu kulandıkca anlayacagımmmm

biz dün aldık ve çok içime sindi chicco multiway modeli.. bi incele derim..

günaydın kızlar.bizde 26 haftalkkken 1000 dik kg.olarak.şuan 29+0 ız.bakalım pazartesi giidcem dr meleğim kaç kılo olmuş 3 kgramı düşmez inşallah.bendede felaket bel ağrılarım oluyo şişme durumum yok çok şükür.

bebeklerınıze aldığınız kıyafet resımlerını koyalım arkadaşlar

kızlar bugün doktora gittik oğlumun kilosu 31+1 haftalık 1800 gr olmuş boyu da 42 cm. kilosu normal ama burda bakıyorumda 2000 gr olan arkadaşlarda var. keşke benimkide biraz daha alsa. bunun dışında kafası yukardaymış dönmezse sezeryan olur dedi doktorumuz..

Son düzenleme:

maşallah alisyaxcım benimki 2000 gr ama bende hamileliğe bağlı şeker var ondan kilosu öyle sanrım birde ben iri yapılıyım bebişte iri kemikli imiş ondan öyle yani.. bende çok tontiş olmasa bari diyorum çok tontişlik tehlikeli imiş aman sağlıklı olsunlarda gerisi boş yani..

alisyax ne güzel 31 haftayı devirmişsin... Allah kolaylık versin zorlanıyosundur tabii hareketlerinde ama az kalmışşş 7 8 haftacık:)) ben de 27 hafta 1 günlüğüm aramızda tam 4 hafta varmış.. bu benim 2. gebeliğim ve sezaryen olmuştum ilkinde 38 hafta biter bitmez....... bebeğin dönmesi içi daha cok zaman var.. 36. haftaya kadar bekleyip görceksin yani 36 dan sonra yeri daraldığı için dönemezmiş ama bundan önce gayet rahat döner... kolay doğumlar...

arkadaslar bu günlerde yeni öğrendğmz tıbbi bilgileri, kadın doğum doktorlarının sitelerini ve doğumla ilgili pozitif yazıların bulunduğu siteleri paylasalımm ne dersiniz?

ilk paylasım benden olsun blogcuanne.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…