alisyax ne güzel 31 haftayı devirmişsin... Allah kolaylık versin zorlanıyosundur tabii hareketlerinde ama az kalmışşş 7 8 haftacık:)) ben de 27 hafta 1 günlüğüm aramızda tam 4 hafta varmış.. bu benim 2. gebeliğim ve sezaryen olmuştum ilkinde 38 hafta biter bitmez....... bebeğin dönmesi içi daha cok zaman var.. 36. haftaya kadar bekleyip görceksin yani 36 dan sonra yeri daraldığı için dönemezmiş ama bundan önce gayet rahat döner... kolay doğumlar...
maşallah alisyaxcım benimki 2000 gr ama bende hamileliğe bağlı şeker var ondan kilosu öyle sanrım birde ben iri yapılıyım bebişte iri kemikli imiş ondan öyle yani.. bende çok tontiş olmasa bari diyorum çok tontişlik tehlikeli imişaman sağlıklı olsunlarda gerisi boş yani..
kızlar bugün doktora gittik oğlumun kilosu 31+1 haftalık 1800 gr olmuş boyu da 42 cm. kilosu normal ama burda bakıyorumda 2000 gr olan arkadaşlarda var. keşke benimkide biraz daha alsa. bunun dışında kafası yukardaymış dönmezse sezeryan olur dedi doktorumuz..
evet canım 3 kilo ve üstü doğması yeterli aslında.sağlıklı olsunlar herşeyden önce. sanırım sana sezeryan görünüyor değilmi?
maaşallah bebişine.kilosu guzel canım boyuda.şekerli şeyler yemeye çalış bakalım ne olacak?bebeğin hareketleri ansıl bu arada?bizde cuma yada pazartesı gıtcez bakalım kaç kılo olduk?sen 30lu haftalara geldın çabuk geçer allahın ıznıyle ınşallah.
evet sezeryan gibi.. başka türlü çıkarmı dersin bu bebiş
kızlar vakit yaklaşıyo hepimizde büyük heycan :) bende çok şükür doğum korkusu yok bazen hafif bi tedirginlik oluyo ama çok istiyorum doğum yapmayı :) sizde durumlar nasıl?
...korkunun olmaması çok güzel sanırım ilk çocuğun...seni endişelndirmek istemem ama ben 3. bebeğimi doğuracak olmama rağmen senden kat kat fazla korkuyorum. ama herkesin yaşadığı çektiği aynı olmuyo benim canım biraz tatlı sanırım
Allah hepimize kolaylık versin..
KIZLAR gunaydın.dün kontrolumuz vardı 29+3 üz şuan kılomuz 1500 olduherşey yolunda çok şükür sezeryanla doğum ıstediğim için 16 eylül cuma sabah 11 e de gün verdi doktorumuz çok heyecanlandımmm
KIZLAR gunaydın.dün kontrolumuz vardı 29+3 üz şuan kılomuz 1500 olduherşey yolunda çok şükür sezeryanla doğum ıstediğim için 16 eylül cuma sabah 11 e de gün verdi doktorumuz çok heyecanlandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?