eylül 2011 anneleri buraya...

amin canım.ne kadar gebelikte zorlansamda sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için çünkü 2 kız annesiyim bu nedenle merakım sizlerden 2 kat daha fazla sanırım... diğer doğumlarım normaldi ilk kez bebeğimin başı yukarda olduğu söylendi oğlum bana sezeryan yaptırabilir bakalım. dediğin gibi 36. haftaya kadar beklemeliyim bencede..

evet canım 3 kilo ve üstü doğması yeterli aslında.sağlıklı olsunlar herşeyden önce. sanırım sana sezeryan görünüyor değilmi?

maaşallah bebişine.kilosu guzel canım boyuda.şekerli şeyler yemeye çalış bakalım ne olacak?bebeğin hareketleri ansıl bu arada?bizde cuma yada pazartesı gıtcez bakalım kaç kılo olduk?sen 30lu haftalara geldın çabuk geçer allahın ıznıyle ınşallah.

inşallah.ama artık inan günler daha çabuk geçiyor sanki..doğum heyecanı başladı kıyafetlerimizi tamamladık..şimdi kendi hastane eşyalarımı düşünür oldum birde bebeğin yatağını hangi odaya kurmalıyım derdindeyim..

bakalım senin bebeşin kilosu nasıl öğrenir öğrenmez yaz burda bekliyorum..birde şekerli şeylerin faydası olurmu dersin??

kızlar vakit yaklaşıyo hepimizde büyük heycan :) bende çok şükür doğum korkusu yok bazen hafif bi tedirginlik oluyo ama çok istiyorum doğum yapmayı :) sizde durumlar nasıl?

kızlar vakit yaklaşıyo hepimizde büyük heycan :) bende çok şükür doğum korkusu yok bazen hafif bi tedirginlik oluyo ama çok istiyorum doğum yapmayı :) sizde durumlar nasıl?

korkunun olmaması çok güzel sanırım ilk çocuğun...seni endişelndirmek istemem ama ben 3. bebeğimi doğuracak olmama rağmen senden kat kat fazla korkuyorum. ama herkesin yaşadığı çektiği aynı olmuyo benim canım biraz tatlı sanırım
Allah hepimize kolaylık versin..

...
evet korkmuyorum diyince herkes ne olduğunu bilmediğin için korkmuyosun diyo olsun ben yine de korkmuyorum yavruma kavuşucam sonuçta..

KIZLAR gunaydın.dün kontrolumuz vardı 29+3 üz şuan kılomuz 1500 olduherşey yolunda çok şükür sezeryanla doğum ıstediğim için 16 eylül cuma sabah 11 e de gün verdi doktorumuz çok heyecanlandımmm

KIZLAR gunaydın.dün kontrolumuz vardı 29+3 üz şuan kılomuz 1500 olduherşey yolunda çok şükür sezeryanla doğum ıstediğim için 16 eylül cuma sabah 11 e de gün verdi doktorumuz çok heyecanlandımmm

maaşallah.hadi canım hayırlısı. yalnız bişey merak ettim isteğe bağlı sezeryan olabiliyomusun daha haftanda erken..sen istanbuldamıydın?

evet olabılıyosun ısteğe bağlı.16 eylulde 38 hafta dolmuş oluyor .normal doğumdan çok korkuyorum malesef.ilk bebeğim sezeryan ıstıyorum

Evet korkma:)))
Soyle dusun, ne kadar dogal bir olay!
Benim de ilk dogumum olacak.
Hic korkum yok. Insaellah normal olur.
Bu arada merhabalar...
Bebislerinize de size de saglik-guzellik vesilesi olsun Berat kandili.

didemutku, bu kadar erken sezeryan tarihi alinabiliyor mu?
Yoksa asagi-yukari bir tarih mi soyledi doktorun?!

Maşallah bebeğine de sana da inşallah hakkında hayırlısı neyse öyle olur canım..

canım seninle eynıyız benimde 29+3 de 1500 gr.dı. herhalde bir 3500 gr çıkartırız..

ya bende doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim ama gerekmedikçe bir sorun çıkmadıkça sezeryan olamazsın dedi. sen hangi hastaneye gidiyosun??? bende senin doktoruna gitsem bari.

günaydın hamişler :) nasıl gidiyo hazırlıklar? Ya benim karnım zaman zaman kasılıyo gerginleşiyo size de oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…