kızlar sezeryan ıstıyorum deyınce dr un tarıh verıyo aşağı yukarı normal olsa 27 eylul gözukuyo sezeryan ısteyınce 2 hafta once 16 eylul dedi seçim senın dedi ve benı zorlamadı sağolsun.
evet ınşallah bebişlerimiz 3 kılodan aşağı olmasın ınşallah.ben bebeişimin hazırlıklarını tamamladım nerdeyse ehrşeyını aldım çok şükür.zaman bıran önce geçsin inlşallah.işe gelmekte öldürüyo artık bu sıcaklarda ...
selam didem benim bebişimde 27 eylül de gelecek gibi ama 40.hafta bu dediğin gibi bende sezeryan olursa 15 inden sonra bekliyorummm hazırlıklar ne alemde?
Merhaba.Bende normal doğum istiyorum.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Doktorun kim acaba?canım seninle eynıyız benimde 29+3 de 1500 gr.dı. herhalde bir 3500 gr çıkartırız..
ya bende doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim ama gerekmedikçe bir sorun çıkmadıkça sezeryan olamazsın dedi. sen hangi hastaneye gidiyosun??? bende senin doktoruna gitsem bari.
Sanırım çoğu kimse ya tatilde, ya da bebek alıverişlerinden bitap düşmüş durumda...eee çok az kaldı, son hazırlıklar yapılıyor artık, çok heyecanlı.... :86: Bugün bebek odamız geldi.... giidip gidip odaya bakıyorum, suratımda sırıtmayla çıkıyorum ... Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin, içim kıpır kıpır...
canım hayırlı olsun bebek odanız.. bizim babamız yanımızda olmadığı için sadece kıyafet çamaşır battanye hastane çıkışı falan aldık.
Ben bebek odası almayı şimdilik düşünmüyorum sadece park beşik alıcam odasını biraz daha büyüyünce beraber seçeriz, zaten evimiz çok uzak beşik bile konteynırla gidicek şimdiden oda yapmayalım diyorum.bu arada kızlar aklınızda olsun, aranızda bebek odası almayanlar varsa benden tavsiye... çok daha küçük pratik mobilyalar almaya çalışın, hatta çoğu parçasını benim gibi odanız küçükse almayın.. heryerde tüm mobilyalar aynı neredeyse.. biz de gidip onlardan birini aldık, odaya yerleştirdik ama hani heyecanlı heyecanlı odaya giriyorum yazmıştım ya... girdikten sonra da uzun uzun bakıyorum bu kadar eşyaya ne gerek vardı diye:44:... daha pratik mobilyalar olabilirmiş, eşim çok söylemişti ama ben mobilyacıdakiler ile odanın büyüklüğünü tam kestirememişim, şimdi oda bana çok kalabalık görünüyor..
bir de şu açılan yataklardan almıştım ben şimdi keşke sadece karyola mı alsaydım diyorum, yatapın başı ve sonu çok yüksek göründü, çocuk boğulacak içeride gibi geliyoır, ama aldım bir kere.. alışırı zamanla herhalde... ama ben henüz almayanlar için fikir olsun diye belirteyim dedim..
mrh arkadaşlar bende eylül de bebeğini kucağına alanlardan olacağım inş..
12.12.2010 son ad. tarh.
normal doğum 19.09.2011 dedi doktorum ama sezeryan düşündüğüm için 12.09.2011 dedi bakalım belki biz onu 09.09.2011 yaparız :)))
tşk. ederim.Kızımız olacak bizim de.
bende günün de olsun istiyorum ama normal doğumdan korkuyorum onun için 1 hafta önce alırız dedi doktor. kendime güvenemiyorum((
merhaba..bebeğin gününde gelmesi tabi daha iyi fakat ama zaten kız bebekler hep erken geliyorlar ben 2 kız annesiyim ve 7 gün erken normal doğmuştu. yani normalde yapsan gününden önce gelirdi merak etme.. bide sezeryan yapılacağı zamna doktorlar nedense hep 1 hafta yada 10 gün öncesine gün veriyorlar. şimdiden kolay doğumlar diliyorum canım..
merhaba..bebeğin gününde gelmesi tabi daha iyi fakat ama zaten kız bebekler hep erken geliyorlar ben 2 kız annesiyim ve 7 gün erken normal doğmuştu. yani normalde yapsan gününden önce gelirdi merak etme.. bide sezeryan yapılacağı zamna doktorlar nedense hep 1 hafta yada 10 gün öncesine gün veriyorlar. şimdiden kolay doğumlar diliyorum canım..
ayneeen uff zaman gecmio agirlastim hareket edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?