kaç hafta lık hamişsiniz.Bende 32 haftama girdim bekliyoruz heyecanla :)
slm arkadaşlar ben 30. haftama girdim 26 eylül 3 ekim arası sezeryan olacağm ins. yalnz 28. haftamda 50 ve 100 gr glikoz testlerimde 200 205 çıktı şekerim. doktorlar hastanede yat takip edip düzenleyelim falan diyolar... ben evde takip ettirmeyi tercih ettim şimdi 2100 kalorilik bir diyet verdi diyetisyenim onu cumartesinden beri uyguluyorum... ve bişy söyliim çok da hoş oldu bu diyettt......
artık çok tıka basa hissetmiyorm vee aclık yada şeker krizleri geçirmiyorum cok sükür...
geçmiş olsun canım.nasıl bır dıyet yazdı yazarmısın listenı?kaç kilo aldın bu arada
bende dondurmayı haftada bır yıyorum meyve aşırı tuketıyorum valla özellikle karpuz onuda artık ksııstlamaya başlamalıyım genel olarak dıyetın guzel.şu ton balıkları hamıleler için sağlıklı değil dediler bana bende balık tuketemıyorum drum balık yağı kapsül verdi vitamini bıraktık iştah açıyomuş çünkü bende tam 11 kilo aldım 75 le başlamıştım düşün yani.moralim bozuluyo nasıl aldım bu kiloyu...ilk aylar aşırı çıkolata tukettım ondan oldu galıba.sen imdi kaç haftalıksın zeynep?
merhaba....burayı açtım ama pek ilgilenen yok sizlerden başka..umarım zamanla sayımız artar.
sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir.
kaç hafta lık hamişsiniz.Bende 32 haftama girdim bekliyoruz heyecanla :)
merhabalar,ben 34. haftadayım, günler geçmiyor,hava da çok sıcak,gündüz cıkmıyorum gecelerı yuruyus yapıyorum,koltuktan kalkmak bıle zorlastı,kasıklarımda agrı hıssedıyorum,bazen karnımda sertlıkler oluyor,sızde durum nasıl?
biz 31 haftaya girdik çok şükr heyeanlıyız.haftaya doğum izin raporumu almam gerekıyo.sizin doğum nasıl ve ne zaman olacak
ilk gebelikte malesef bebek için yiyoruz:)) bende ilkinde 74 ten 88e 90 a çıktm tam da emin değilim şu anda bu diyeti yapmazsam 93 e falan çıkarım hedefim 90 ı aşmamak olacak,,, doğumda 6 kilo gidiyor ve cokca terleyip su kaybediyoz sonrasında... emzrme döneminde bu diyeti yapablrsem ne mutlu bena...sen de benim diyete geç hiç zararı olmaz tok tutar... özellikle de kepek çavdar ekmeği gibi yersen beyaz unla yapılmış şeyler yemezsen iyi olur, Peygamberimiz sav. boşuna buyurmamış 3 beyazdan uzak durun diye... inan başına bşy gelmeden anlamıyor...
ben 29+2 günlüğüm... umarım faydalı olmustur yazdklarm...
canım ilk bebekten sonra verdinmi o kiloları?nasıl vermiştin aklıma takılıyo kilo durumu?bu arada benım yüüzmde lekenme olmadı ama karın bölgemde kıllanma oldu erkek bebek beklıyoruz utanıyorum bu kıllardan dr olabılır boyle durumlar hormonlardan dedi ama üzülüyorum yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?