ilk bebekten sonra en düşük 77-78 e indim. doğal seyrinde verdim ben yani gezerek ve işe baslayınca verdim ama emzirirken daha da cok kilo almamak için belli bi diyet uygulamak lazım... diyet deyince akla kısıtlama geliyo ama normalden daha tok tutuyo benim diyetim...
karında kıllanma normal çok rahatsız oluyosan aldır bşy olmaz bende de oldu acık renk olunca cok dert etmedm.. cok kalın tüyler değilse jiletle bile iyi sonuç alırsın.... üzülmeeee:)) bi önceki doğumda bacaklarımı ağda yaptırmıştım kollarımı da.. bu sefer jiletle alcam büyük ihtimal...
merhabalar,ben de 14 eylülde doğum yapacagım kısmetse,benim oğlum olacak inşallah,,,
hoşgeldin aramıza.seninle haftamız aynı 34 haftalık oldum. bende ilk ben doğum yapacağım burdaki arkadaşlar arasında diyodum ama bana arkadaş sen geldin. hadi bakalım ilk tecrübelerimizi biz paylaşıcaz kısmetse burda.
vallahi benım kıllar siyah göbek altımda malesef doğuma gıderken temızlemem gerekıyomu dökülür sonra dıyoalr çunku alırsam kalıcı olur dıye korkuyorum çunu hamılelıkte çıktı.bacaklarımıda doğuma 1 hafta kala kuaförde ağda yaptırcam karından eğilemıyorum çunku....
bende tüylenme olmadı,sadece çizgi var karnımda,göüslerimin kenarlarında kahverengi lekeler oldu ona üzülüyorum:/(umarım hormonaldir ve gecer
kesinlikle geçer merak etme
valla benim iştahım çok açık ya.sonra bu kiloları nasıl veırcem onu düşünuyorum ve korkuyorum en nefret ettığım şey aşırı kılolu olmaktı sanırım şuan oyle oldum doğumdan sonra hemen korse gıyıcem karnım düzelsin diye.ve hemen sıkı bır dıyete başlıcem ve sütüm olsun dıye bitki çayları içicem benım doğumda 16 eylül de olucak o zamana kadar 1 kilo alsam sadece keşke
offf valla işyerındede yediriyoalr bana hamilesın dıye dıye.bir ay daha çalışcam evde olunca daha çok yıyorum malesef....
bu arada bebişinizin kilosu ansıl acaba?
bende tüylenme olmadı,sadece çizgi var karnımda,göüslerimin kenarlarında kahverengi lekeler oldu ona üzülüyorum:/(umarım hormonaldir ve gecer
sevgili alisyax sonunda forum a döndün:)) nasılsın? 34. hafta nasl gdyo?
selam kizlar benim dogumumda 6 Eylul insallah
sağol canım iyiyim..34.haftamdayım artık yalancı sancılarım başladı.bazen çocuk çok aşağı iniyor sanki sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum. hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize çok sabırsızlanıyorum.. ya sen nasılsın?
sezeryanmı olacaksın?
simdilik sorun gozukmedigi icin normal dedi doktor. yurtdisinda buyuk bi sorun yoksa sezeryan yapmiyolar .
aslinda ben sezeryan istiyorum korktugum icin. ama doktor hayir diyo
sağol canım iyiyim..34.haftamdayım artık yalancı sancılarım başladı.bazen çocuk çok aşağı iniyor sanki sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum. hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize çok sabırsızlanıyorum.. ya sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?