eylül 2011 anneleri buraya...

bende tüylenme olmadı,sadece çizgi var karnımda,göüslerimin kenarlarında kahverengi lekeler oldu ona üzülüyorum:/(umarım hormonaldir ve gecer

vallahi benım kıllar siyah göbek altımda malesef doğuma gıderken temızlemem gerekıyomu dökülür sonra dıyoalr çunku alırsam kalıcı olur dıye korkuyorum çunu hamılelıkte çıktı.bacaklarımıda doğuma 1 hafta kala kuaförde ağda yaptırcam karından eğilemıyorum çunku....

merhabalar,ben de 14 eylülde doğum yapacagım kısmetse,benim oğlum olacak inşallah,,,

hoşgeldin aramıza.seninle haftamız aynı 34 haftalık oldum. bende ilk ben doğum yapacağım burdaki arkadaşlar arasında diyodum ama bana arkadaş sen geldin. hadi bakalım ilk tecrübelerimizi biz paylaşıcaz kısmetse burda.

sevgili alisyax sonunda forum a döndün:)) nasılsın? 34. hafta nasl gdyo?

bende kuaförde yaptrdm iyi oluyo ama hatırlıyorum bacaklar şiş ve gergin damarlar çıkıntılı ve koyu renkli oluyo doğum öncesi... biraz daha hassas oluyo cilt. jilet iyi çözüm gibi duruyo bana göre.. karnındaki tüyler sezeryan olacaksan ameliyattan önce traş ediliyo sanırım

Selam kızlar nabersiniz? normalde doğum tarihi 6 eylülken sezeryan sinyallerinden dolayı doktorumuz 26 ağustosta büyük ihtimal alırız dedi.

bu hafta sonu randevumuzu aldık bebeğimizi görcez o zaman yazarım kilosunu 27 haftalıkken 1050 kğ dı.ii demişti doktorumuz bakalım yavruıcum şimdi ne kadar aldı????

bende tüylenme olmadı,sadece çizgi var karnımda,göüslerimin kenarlarında kahverengi lekeler oldu ona üzülüyorum:/(umarım hormonaldir ve gecer

gögüs kenarında kahverengileşme bendede var ama hamişlerin hepsinde mevcuttur o.süt bezleri ile alakı sanırım...
doğumdan bir süre sonra geçermiş gögüs ve karındakiii

sevgili alisyax sonunda forum a döndün:)) nasılsın? 34. hafta nasl gdyo?

sağol canım iyiyim..34.haftamdayım artık yalancı sancılarım başladı.bazen çocuk çok aşağı iniyor sanki sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum. hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize çok sabırsızlanıyorum.. ya sen nasılsın?

kızlar hamileyken saç kestirilmez söylentisine sizin düşünceleriniz neler? kestirmek sakıncalımı? ben kestirmek istiyorum baya uzadı bu sıcaklarda ve sık sık banyo yapınca hiç çekilmiyor...

bende 30. haftamdaym kaburga altında bebiş sıkıştırıyor... 34 ve sonraki haftalarda nasıl olacak durumum bunları düşünüyorumm... 2. bebiş olunca korkuyorum nefes darlığından..........

günaydın eylül anneleri,ben bu sabah 2. tetanoz aşımı oldum,eve zar zor geldim hava çok sıcak,iyi ki hastane çantamı hazırlamışım,çarşıda dolaşacak halim yoktu,
alisyax yalancı sancıların nasıl oluyor?bıraz tarıf eder mısın?benım karnım sertlesiyor arada,bır kac sanıye snra gevsıyor, kasık ve sırt agrısı oluyor aksamları,

kızlar artık çok zorlanıyorum sıcaklarda işe gıt eve gıt çok yıpranıyorum vede kendımı çok çirkin hissetmeye başladım ya .....

selamlarr bende 32 haftalık hamileyim.. size bi sorum olcak tetanoz aşısı daha olmadım drum 34 haftaya kadar olabilirsin dedi ama siz iki keremi aşı oldunuz?bi kere olmuomu bu aşı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…