kızlar hamileyken saç kestirilmez söylentisine sizin düşünceleriniz neler? kestirmek sakıncalımı? ben kestirmek istiyorum baya uzadı bu sıcaklarda ve sık sık banyo yapınca hiç çekilmiyor...
kızlar geriye dönük yazıları pek okuyamadım bebek odalarınız hazırmı ben daha almadım hala bakıyorum :) sizde durumlar nasıl
selamlarr bende 32 haftalık hamileyim.. size bi sorum olcak tetanoz aşısı daha olmadım drum 34 haftaya kadar olabilirsin dedi ama siz iki keremi aşı oldunuz?bi kere olmuomu bu aşı ?
ben aldım yatağını falan herşeyi hazır yıkadım ütüledim koydum çekmecelerine.. bi hastane çantamızı yerleştirmek kaldı..
ohh ne güzel hazırlamışsın herşeyini şimdi bu sıcaklarda hiçbişey yapmak gelmio benim içimden ama mecbur artık giysilerinii fln yıkamam lazım benimde
sanırım ben tetanoz için geç kaldım ama hiç yoktan bi kere olurum yapcak bişi yok.. dr 34 haftaya kadar dedi çünkü aşı için de ara verirler
üstüste yapmazlar.. ben 32 haftadayım.. senin bebiş kaç haftalık oldu cinsiyeti ne :)
normalde sağlık ocağından bilgilendiriyolar ama seni bilgilendirmemişler sanırım geç kalmadan git zararın neresinden dönersen kardır :) biz 34+3 olduk salı günü 35 haftalık olucaz.. doktor 38. hafta dolsun alırız dedi.. sezeryan olacağı için biraz erken alınıyomuş.. o sebeple 3 hafta kaldı gözüyle bakıyorum :18: Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize..
ben özel hastaneye gittim acaba ondanmı sağlık ocağı hiç bağlantıya geçmedi benle..drumda baştan bişi sölemedi ben sorunca dedi yaptırsan ii olur die.. sezeryanı sen mi istedin ? amin hepimize inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
bende özel hastaneye gidiyorum hatta benim hastanemin sgk ile anlaşması yok.. ama sağlık ocaklarındaki bilgisayarda bi sistem varmış tüm kan testi yaptıran yada hamile olduğu kesinleşenler bölge bölge sağlık ocaklarının bilgisayarına düşüyomuş ordan seni bulup arıyolarbeni aradıklarında şaşırmıştım henüz doktora bile gitmemiştim sadece özel hastaneye gidip kan testi yaptırmıştım pozitif çıkmıştı yakınımızdaki sağlık ocağından aradılar hamileymişsiniz diye dicektim kimden duydun :))) sonra sağlık ocağından aralıklı çağırdılar işte takip için.. sezeryanı doktor uygun gördü benim bebiş biraz iriymiş normal doğum zor dedi 4200 grdan büyük olacak büyük ihtimal dedi bebişin kendine büyükmüş ve henüz dönmemiş 36. haftaya kadar dönebilir o problem değil ama iri bi bebeğin normal yolla doğumu zor dedi bende zaten sezeryan istiyodum
selamlarr bende 32 haftalık hamileyim.. size bi sorum olcak tetanoz aşısı daha olmadım drum 34 haftaya kadar olabilirsin dedi ama siz iki keremi aşı oldunuz?bi kere olmuomu bu aşı ?
bende 30. haftamdaym kaburga altında bebiş sıkıştırıyor... 34 ve sonraki haftalarda nasıl olacak durumum bunları düşünüyorumm... 2. bebiş olunca korkuyorum nefes darlığından..........
günaydın eylül anneleri,ben bu sabah 2. tetanoz aşımı oldum,eve zar zor geldim hava çok sıcak,iyi ki hastane çantamı hazırlamışım,çarşıda dolaşacak halim yoktu,
alisyax yalancı sancıların nasıl oluyor?bıraz tarıf eder mısın?benım karnım sertlesiyor arada,bır kac sanıye snra gevsıyor, kasık ve sırt agrısı oluyor aksamları,
kızlar hamileyken saç kestirilmez söylentisine sizin düşünceleriniz neler? kestirmek sakıncalımı? ben kestirmek istiyorum baya uzadı bu sıcaklarda ve sık sık banyo yapınca hiç çekilmiyor...
ben aldım yatağını falan herşeyi hazır yıkadım ütüledim koydum çekmecelerine.. bi hastane çantamızı yerleştirmek kaldı..
Selam arkadaşlar.
Bana doktor her an bebek gelebilir dedi ama bizim daha hiçbişeyimiz hazır değil :)
Nedense rahatım bu konuda. plesantam aşağı doğru ilerliyormuş.
Şimdilik sorunum yok ama merak ediyorum benimle aynı durumda olan varmı?
Ben ilk doktor anlattığında çok korkmuştum. Şimdi bişey omayınca kendimide rahat hissedince bu duruma alıştım :) En çok korktuğum bebeğimin premeture olması
selam cnm,bence hazırla esyaları,sonra yurumek bıle zorlasyr cunku,durumun ıcın bse y dyemeycgm ,aynı drum dgl ama bende de bobrek sıkıstırması oldgu ıcın erken dgum tehdtı vardı 27.haftada basladı 35 e grdık artık,umarım premtrue olmaz bebıslerımızben de korkuyorum,36 yı bıtırsem hayırlısıyla,36 dan snra premtre sayılmıyr dedı doktorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?