eylül 2011 anneleri buraya...

bu arada bzıde meleğimle 32 haftalık oldukyarın kontrol ve doğum öncesi raporu için kontrolumuz var meleğimi görcem ınşallah....kaç kılo oldu bakalım en son 29 haftalıkken 1450idi.inşallah 2000 olmuştur

maşallah canım biz de 30 hafta 1 günlük... ben de oruc tutmuyorum inşallah nasip olursa sonradan tutacağız... benim bir de gestasyonel diyabetim var ya ondan tutmamam daha iyi olacak....... ben en son 27 haftalıkken 1 kilo idi bana biraz az geldi inşallah 32 haftalık olunca baya bi artmış olur umarm...

maşallah canım biz de 30 hafta 1 günlük... ben de oruc tutmuyorum inşallah nasip olursa sonradan tutacağız... benim bir de gestasyonel diyabetim var ya ondan tutmamam daha iyi olacak....... ben en son 27 haftalıkken 1 kilo idi bana biraz az geldi inşallah 32 haftalık olunca baya bi artmış olur umarm...

bizde c.tesi bebeğimizi gördük 32+6 günlüktü ve 2000 gr dı doktorumuz herşeyi iyi gidiyor dedi 3 hafta sonra yine gelmemizi söledi bakalım ne olcak .şuanda 33+2 günlük bebeğimiz...
ayrıca bebeğinizin odasını hazırladınız mı annişlerrrr merak ediyorum

ya ne güzel 33 hafta hatta 34 hafta lık olmuşsunuz... eylül başlarında doğumm olur artık... bayramdan sonra:)) bebişime oda filan yokk benim kızımın odası var bebişim de artık hasır sepet almıştım yatagımın yanına koymak için orada yatacak inş.. zaten bebekler nerde olsa orda yatıyolar gündüz de yatak odamızda yatar... kızımın ona zarar vermemesi için ne yapmalıyım... korkuluklu bir mobilya beşik de olablr aslında... ama biz cok tasınıyoruz yaa ufff o yüzden bi türlü esya alamıyorumm.. kızımın park yatagı da bozuldu bi kenarı cöküyo... kızım zıplayıp duruyo içine Allah korusun bebişe de zıplar falan......
ilk çocuksa tavsiyem ikea karyola beşikler veya normal bi bebek odası çok pahalı olmasın ilerde değiştirirsiniz...

aynen canım bzıde meslekler,m,zden dolasyı sureklı yer değiştiriyoz bende bır park beşik ve komidin alıca m okadar kıyafetlerını bezını aldım sadece bıberonu emziği filan kaldı çok heyecanlıyız valla sıcaklarda herşey zor geçsede yavrum i,çin değer meleğim benım.kendımde çok kılo alıyorum ama bebeğimede yarıyodur ınşallah dualarım 2 kilo olması

olur olur merak etme...
evt bende mobişya yataklardan almayı düşünüyorum her an yanımda olsun 2 yaşına kadar ya bişe olursa diye düşünmekten iidir.odasını sonra yaparız. şifonyer ve dolap var zaten bebeğimize...Bende bezini aldım ne marka düşündün ben prima aldım biberonunu karar veremedim cihhicco almayı düşünüyorum... bendede onlar kadlı ateş düşürücüsünüde dün aldım..
bir şeyler alınca daha çok heyecan yapıyoruzzzz.
bebeklerinizin cinsiyetini yazmamışız bizim kızımız olcak seninde sanırım kzıın oluyor isme kasrar verdiniz mi???

eylül 19 günü ama ben sezeryan düşündüğüm için doktorum 1 hafta öncesi almayı uygun gördü. bayram sonrası eylül 12 yada 9 gibi gelecek yavrumuz sağlıkla gelir inş....

eylül 19 günü ama ben sezeryan düşündüğüm için doktorum 1 hafta öncesi almayı uygun gördü. bayram sonrası eylül 12 yada 9 gibi gelecek yavrumuz sağlıkla gelir inş....

hayırla gelsin inş... biz de erkek bebek bekliyoruz isme karar veremedik... Ahmet Kerem kulağa hoş geliyor... ben de sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi... 26 eylülde sezeryan olacağım inş. oğluşuma bisürü tulum zıbın aldm biberon 2 avent 125 ml, 1 chicco 30 ml ve 2 kanz 125 ml aldm hem denemiş olmak için hem de ayda 2 ayda falan değiştrmek için hem de belki süt sagıp bırakmak için kullanablrz... bide süt saklama poşeti aldm 20 tane filan belki kullanırız bellimi olur..lansinoh manuel süt sağma aleti aldm, kızımda başka bşy kullanmıştım göğüs pompası diye.. biraz yorucu oluyodu.. hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz.... cantam hazır gibi göğüs ucu kremi, pişik kremi iç çamaşırlar, pijama ve sabahlık bikaç ekstra rahat bluz falan......

evt ismide güzel adıyla güzel yaşasın bebişlerimiz..
sen benden hızlısın maşallah bende gecelik takımımı emzirme sütyeni iç çamaşırı,pişik kremini aldım ama hala eksiklerim var ben süt poşeti almayacağım bir cam chicco ve gaz yapmayan chicco biberon varmış ondan alacağım 2 ay evdeyim nasılsa sütüm inş. bol olursa o zaman ya biberon takviseyi yada süt poşeti almayı düşünüyorum

bebeğin daha 3 de olacak 3 buçuk da olacak inş. seni uyarmam gerektiğini düşündüğüm bi nokta var canım, kilonu cok hızlı alırsan olmaz... yani bebişler için zaten haftada yarım kilo almamız gerekiyo en fazla... dikkatli olmalısın.. bunları bana söyleyen olmadı yada ben de ilk gebeliğimde cok kulak asmadım ona buna ama sonra biraz kilo kalınca ve ikinci bebeği beklerken zorlasıyo işler.. kilo fazlamdan ötürü gebelik şekeri çıktı. 88 kiloyum 80 le başladm... 10 gündür diyetteym ve bu yüzden kilo almıyorum cok sükür... 13 temmuz civarı 89 lara dayanan ben şimdi 88 kiloyum. bebek kilo alıyor mu diye sorarsan alıyor büyüyor, ben sadece bezaz unlu hamur işlerinden tatlı yada cikolatalardan uzak duruyorum...

sizler şuana kadar kaç kilo aldınız hamişler böyle okuyunca 11 kilo almışım şuana kadar bu aydada daha fazla alırım gibi bakalım bebek zaten alıyor kilosunu diye düşünüyorum az ve bebeğimize yarayacak şeyler tüketmek en iyisi
ama ben hala 3 öğün normal yiyorum sonra meyve ağırlıklı besleniyorum acıksam yiyeceğim ama zaten azda yemiyorum çok da hamiş değilmişim gibi tüketiyorum ve acıkmıyorum sonrasında garip mi bilmiyorum tabi bu durum

ikinci bebişim diye daha tecrübeli ve özgür takılyorum bu sefer:)) ilkinde alırken ay boşver gerek yok cok gelir cabuk büyür dediler kızımın üstüne giydirecek cok az kıyafet aldgmzı farkettim ve daha sonra da almak zoruna kaldm... kendi bildiğini yapmak gerekmiş... abartıya kacmadığını görüyo insan...

ne güzel işte, 12 13 ile gebeliği noktalarsan iyi our senin için hem hareket kabiliyeti hem enerji olur az kilo almak...

ne güzel işte, 12 13 ile gebeliği noktalarsan iyi our senin için hem hareket kabiliyeti hem enerji olur az kilo almak...

inş. öyle alırım daha fazla alırım gibi 6 hafta var daha...
ama önemli olan bebeğimizin sağlığı ne kadar alırsak alalım veririz sonrasında önemli olan onun sağlıkla gelmesi diyoruz ama işte kiloyuda kafaya takıyoruz

merhaba kızlar nasılsınız?
sezeryan olacak arkadaşlar hastanede alt üst takımmı aldınız yoksa uzun gecelikmi. hangisinin alınması gerekiyor??

benim önceki doğumlarım ormal olduğu için alt üst takım kullanmıştım ama bunda sezeryan olabilirim bu nedenle kararsızım uzun gecelik giymeyi sevmiyorum ya..

işte meselenin özü.. ben ilk bebeğimde habire bşy olmaz verirsin diyen insanlar arasında kalıp bebek için yediklerime dikkat edemedim.. ekstra cook yemedim ama rutinimde biraz normalin üstüne cıkmıştım... benim şimdiye kadar aldgm 8 kilo hep ekmek yemekten oldu.. tatlı falan da cok yememiştim 2 ay içinde aldm kiloyu... ekmek te yag yok bşy yok diyip yedim yaa...... asırı olmasada baya işe yaramış ekmek:)) sanırım şöyle bşy var beyaz unlu ve sekerli gıdalar insanı daha cok ve hızlı bi şekilde acıktırıyor... kan şekerini hızla yükselip hızla düşmesine vesile oluyor... bütün mesele burada... siz siz olun kana hızlı karışan basit şekerlerden kaçının...

yine pijama giyeblrsn...ben de sezeryan olcam ve pijama giycem inş... zaten sezeryana ameliyat önlüğüyle girip çıkacak ve bi kac saat sonra normal kıyafetini giyceksin...

Benimde sezeryan olacak mecbur. normal çok istedim ama doktorumuza tabiyiz. 38. hafta sezeryan oalcak inşallah kızımız.
Biz ismin iBengisu diye düşündük ama değiştirebilirizde :))
Ben nekendime ne bebişe bişey yapmadım vicdanım çok rahatsız ama beklemek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…