bu arada ben 15 kilo aldım doktor normal dedi ama yinede doğru beslenemiyorum hep canım abur cubur çekiyo ama kendimi engelliyorum.:44:
bebeğin daha 3 de olacak 3 buçuk da olacak inş. seni uyarmam gerektiğini düşündüğüm bi nokta var canım, kilonu cok hızlı alırsan olmaz... yani bebişler için zaten haftada yarım kilo almamız gerekiyo en fazla... dikkatli olmalısın.. bunları bana söyleyen olmadı yada ben de ilk gebeliğimde cok kulak asmadım ona buna ama sonra biraz kilo kalınca ve ikinci bebeği beklerken zorlasıyo işler.. kilo fazlamdan ötürü gebelik şekeri çıktı. 88 kiloyum 80 le başladm... 10 gündür diyetteym ve bu yüzden kilo almıyorum cok sükür... 13 temmuz civarı 89 lara dayanan ben şimdi 88 kiloyum. bebek kilo alıyor mu diye sorarsan alıyor büyüyor, ben sadece bezaz unlu hamur işlerinden tatlı yada cikolatalardan uzak duruyorum...
bu arada ben 15 kilo aldım doktor normal dedi ama yinede doğru beslenemiyorum hep canım abur cubur çekiyo ama kendimi engelliyorum.:44:
çikolata beyaz ekmek bende yemıyorum canım kepek ekmeği oda en fazla 3 dilim.normal yemek yesemde kılo alıyorum sanırım ilaçlardanda oluyo kan vıtamın ve balık yağı kapsulu kullanıyorum.dün ama dondurmalı baklava acayıp canım çektı ve yedim dayanamadım.gun boyu işyerındeyım akşam eve gıdıncede paso yatmıyorum hareketlıyım ama alıyorum kılo anlamadım bende vallahafif acıksam bıle başım dönuyo ellerım tıtrıyo hemen bışeler yemem gerekıyo .izne ayrılsm evde bıraz dıkkat ederdım ama ozamanda doğum vaktı gelıyo sanırım.akşam sen kaçtan sonra yemek yemıyosun?
öğünlerde kahvaltıda 1 haslanms yumurta 1 bardak süt zeytin 3 dilim kepek ekmeği ve 1 kibritkutusu kadar peynir var.....
öğle biraz tavuk yahut balık yada et, yogurt, salata, çorba, 1 tabak sebze yemegi ve 3dilim kepek ekmek var ve akşam da öğle yemegindeki şeyler...
abur cubur derken neler yıoyosun canım kaç haftalık oldunuz?doğum tarıhon bellımı
çikolata beyaz ekmek bende yemıyorum canım kepek ekmeği oda en fazla 3 dilim.normal yemek yesemde kılo alıyorum sanırım ilaçlardanda oluyo kan vıtamın ve balık yağı kapsulu kullanıyorum.dün ama dondurmalı baklava acayıp canım çektı ve yedim dayanamadım.gun boyu işyerındeyım akşam eve gıdıncede paso yatmıyorum hareketlıyım ama alıyorum kılo anlamadım bende vallahafif acıksam bıle başım dönuyo ellerım tıtrıyo hemen bışeler yemem gerekıyo .izne ayrılsm evde bıraz dıkkat ederdım ama ozamanda doğum vaktı gelıyo sanırım.akşam sen kaçtan sonra yemek yemıyosun?
izne ayrılmadınmı daha? ben haftaya ayrılıyorum.. ben akşam 9 10 dan sonra yemiyorum. 9 10 bazen 11 gibi yediğim şey 1 meyve ve y.yaglı 1 bardak süt..
bende 13 kilo aldim simdiye kadar. 96oldum kesin 100ü gecerim daha offf
ben hiç almadım kilo.. daha doğrusu almıştım 8 kilo kadar gebelik şekeri çıkınca diyet verdi doktor ve o diyetle o 8 kiloyuda verdim. şuan hamile kaldığım kilodayım..
merhaba arkadaşlar ,birkaç gündür giremedim foruma,şehir dışınan misafirlerim vardıayrıca kayın valıem ayagını kırdı ınanılmaz yorgunum mutsuzum,dun doktora gıttım,ıdrarda keton cıktı,ıltıhap gostergesı olabılır dedı ayrıca kansız cıktım,her sey ustuste geldı,gecelerı sırtım ,belım agrıyo cok,bobrekten mı gelıyo anlayamadım,dün 35 e girdik,oruc tutmuyorum,zaten ıdrar yolu problemım de var bol su ıcmem lazım,bu arada bebısımın yatagı geldı:)umarım bır gun guzel bır odası da olur...
AAAA cok sasırdım bravo size:)) kac haftalıksınız? ben de aynı durumdaym sanırım 8 kilo almştm 9 a yaklasıyodu şimdi şeker diyetinden sonra 1-2 kilo verdim keşke ben de versem kiloları... bebişinizin durumu nasıl peki? kilosu etkilenmemiştir inş?
geçmiş olsun canımmm , zor kaldırılabilecek durumlar yasamışsın Allah kolaylık versin canını sıkma zaten karnın burnunda... yatarken bacak arasına yastık koy belini yormamak için--- bunu uygulamayan bi arkadaş bel fıtığı olduğunu ve sebebinin beline cok yüklenme olduğunu söylemişti.. demir hapların ve suu inşallah düzelirsin... stres yapma . kayın validen sende mi kalıyor?
sağol canım,karnım cok az buyudu benım,tum yuk ıcerıde,o yuzden cok sıkıntı cekıyorum artık,bebıs ıyıce buyudu tabı,bı de 2-3 hafta ılerıde gıdıyo,e bı de mısafrler geldı cok yoruldum,demır hapımı ıkıye cıkardı gundeıdrar yolu ıcın de antıbıyotık verecek belkı,yarın bellı olacak,altlı ustlu oturuyoruz kayın valıdemle,tum ısler bana kaldı,gelen gıdene bakıyorum,temızlıgı camasırı utusu,yemegı bıle bana kaldı,tek evı zor ıdare edyrdum,sımdı ıkı eve bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?