eylül 2011 anneleri buraya...

bu arada ben 15 kilo aldım doktor normal dedi ama yinede doğru beslenemiyorum hep canım abur cubur çekiyo ama kendimi engelliyorum. :44:

bu arada ben 15 kilo aldım doktor normal dedi ama yinede doğru beslenemiyorum hep canım abur cubur çekiyo ama kendimi engelliyorum. :44:

yediğin her abur cubur maddenin seni biraz daha hantallastıracagını ve bebeğine yaramadığını düşünsen belki engellersin kendini......... 1 2 gün sadece dene ve gör........

seni tok tutacak seyler yazayım:
yemekten 1 bucuk 2 saat sonra yarım yaglı 1 bardak süt, 1 meyve yada ince dilim kavun karpuz... 1 ceviz içi.. kuşluk ikindi ve yatmadan 1 saat önce bu dediğim şeyleri ye hatta 1 dilim kepek ekmeği yiyeblrsn bitanesinde..

öğünlerde kahvaltıda 1 haslanms yumurta 1 bardak süt zeytin 3 dilim kepek ekmeği ve 1 kibritkutusu kadar peynir var.....
öğle biraz tavuk yahut balık yada et, yogurt, salata, çorba, 1 tabak sebze yemegi ve 3dilim kepek ekmek var ve akşam da öğle yemegindeki şeyler...

çikolata beyaz ekmek bende yemıyorum canım kepek ekmeği oda en fazla 3 dilim.normal yemek yesemde kılo alıyorum sanırım ilaçlardanda oluyo kan vıtamın ve balık yağı kapsulu kullanıyorum.dün ama dondurmalı baklava acayıp canım çektı ve yedim dayanamadım.gun boyu işyerındeyım akşam eve gıdıncede paso yatmıyorum hareketlıyım ama alıyorum kılo anlamadım bende vallahafif acıksam bıle başım dönuyo ellerım tıtrıyo hemen bışeler yemem gerekıyo .izne ayrılsm evde bıraz dıkkat ederdım ama ozamanda doğum vaktı gelıyo sanırım.akşam sen kaçtan sonra yemek yemıyosun?

izne ayrılmadınmı daha? ben haftaya ayrılıyorum.. ben akşam 9 10 dan sonra yemiyorum. 9 10 bazen 11 gibi yediğim şey 1 meyve ve y.yaglı 1 bardak süt..

Teşekkür ederim canım ne güze lbesinler bunlar :)

Aslında bunları yapabilmeyi çok isterdim. Öyle bi unutkanımki eve gelincede yorgun oluyorum. Önüme ne gelirse yiyroum bu ara süt içemiyorum. Bol meyve yiyorum ama Allahtan her hafta bi meyveye takıyorum bu hafta siyah üzüm :))

Kepek ekmeği yerine tam buğday tüketiyorum. Kepek ekmeyi demir eksikliği yapıyomuş Taylan Kümeli söylemişti.

abur cubur derken neler yıoyosun canım kaç haftalık oldunuz?doğum tarıhon bellımı

Kola yada gazlı hazır içecekler içmiyorumda çikolata pasta çok istiyo, cips mipsde istiyoda kendimi tutuyorum ::) o hazır çorbalar falan hepsinde katkı maddesi var. Hamur işi yememeye çalışıyorum ama çalıştığım için iş yerinde mecbur dışardan söylüyoruz

32 + 3 üz bugün :)
38. hafta sezeryan dedi doktor. Yani 10 ile 18 i arasında biyerde olacak. Risk varmış bende normal çok istiyodum ama napalım. Her an plesanta patlayabilir dedi.

Günahı boynuna sezeryan için yol yapmıyodur inşallah.

Ben herşey normal ilerlesin normal olsun isterdim. Doktorlarda sezeryan için türlü bahaneler buluyolar. Kesilmek, heleki narkoz beni çok korkutuyo.. Gerçi normaldede artık beklemiyolar bebeği kesivveriyolar ordada dikişli oluyosun dedi doktorumuz ama ...
napalım nasip...

Ayın 10 undada AÖF sınavım vardı Girmeyi düşünüyorum ama eşim delirme diyo doğurursun sınav ortasında diyo

Son düzenleme:

sana kilo aldıran balık yağı kapsülü canım bence.

merhaba arkadaşlar ,birkaç gündür giremedim foruma,şehir dışınan misafirlerim vardıayrıca kayın valıem ayagını kırdıınanılmaz yorgunummutsuzum,dun doktora gıttım,ıdrarda keton cıktı,ıltıhap gostergesı olabılır dedıayrıca kansız cıktım,her sey ustuste geldı,gecelerı sırtım ,belım agrıyo cok,bobrekten mı gelıyo anlayamadım,dün 35 e girdik,oruc tutmuyorum,zaten ıdrar yolu problemım de var bol su ıcmem lazım,bu arada bebısımın yatagı geldı:)umarım bır gun guzel bır odası da olur...

ben hiç almadım kilo.. daha doğrusu almıştım 8 kilo kadar gebelik şekeri çıkınca diyet verdi doktor ve o diyetle o 8 kiloyuda verdim. şuan hamile kaldığım kilodayım..

AAAA cok sasırdım bravo size:)) kac haftalıksınız? ben de aynı durumdaym sanırım 8 kilo almştm 9 a yaklasıyodu şimdi şeker diyetinden sonra 1-2 kilo verdim keşke ben de versem kiloları... bebişinizin durumu nasıl peki? kilosu etkilenmemiştir inş?

geçmiş olsun canımmm , zor kaldırılabilecek durumlar yasamışsın Allah kolaylık versin canını sıkma zaten karnın burnunda... yatarken bacak arasına yastık koy belini yormamak için--- bunu uygulamayan bi arkadaş bel fıtığı olduğunu ve sebebinin beline cok yüklenme olduğunu söylemişti.. demir hapların ve suu inşallah düzelirsin... stres yapma . kayın validen sende mi kalıyor?

35+1 olduk bugün.. bravo ama gel sen bana sor ne karpuz ne dondurma ne hamurişi yiyebliyorum.. geçenlerde yatılı misafirliğe gittik ayıptır söylemesi ne meyvasuyu ne kola ne tatlı ne tuzlu çerez börek vs vs vs yiyemedim.. sofrada tam buğday yada kepek ekmeğide yoktu ekmeksiz yemek yemek zorunda kaldım..sadece kısırla barbunya yedim onlarıda çok yememem gerektiğinden sıkıla sıkıla yedim.. millet yemeğin arkasından bana zararlı ne varsa yediler ben yiyemedim sabah kahvaltıda da baktım yine beyaz ekmek var mecburen beyaz ekmekten yedim baktım tost yapmışlar ekmeği yedim diye tosttan da yesem bişey kaybetmem düşüncesi ile ondanda yiyince eve geldiğimde ölçtüğüm şeker ölçümüm 175ti.. hiç böyle çıkmamıştı şimdiye kadar.. kesin o tosttan ve beyaz ekmekten oldu diye vicdan azabı çektim.. bende keşke şekerim çıkmasaydıda rahat rahat yiyebilseydim diyorum ama yapacak bişey yok..
bebeğimin kilosu yerinde maşallah.. ben veriyorum o alıyo :) 3 hafta ileride..iri bi bebekmiş ama doktorum bunun kalıtsal olduğunu söylüyor şekerden değil diyor.. suyu karın çevresi falan herşeyi normal dedi.. iri bi bebek olacağı içinde 3 hafta sonra Allah'ın izni ile bebişim doğacak..

sağol canım,karnım cok az buyudu benım,tum yuk ıcerıde,o yuzden cok sıkıntı cekıyorum artık,bebıs ıyıce buyudu tabı,bı de 2-3 hafta ılerıde gıdıyo,e bı de mısafrler geldı cok yoruldum,demır hapımı ıkıye cıkardı gundeıdrar yolu ıcın de antıbıyotık verecek belkı,yarın bellı olacak,altlı ustlu oturuyoruz kayın valıdemle,tum ısler bana kaldı,gelen gıdene bakıyorum,temızlıgı camasırı utusu,yemegı bıle bana kaldı,tek evı zor ıdare edyrdum,sımdı ıkı eve bakıyorum

yani şu haftalık hamile bi bayana iş yaptırmak da hiç hoş diil ama sen eminim duyarlı bi insan olduğun için yapıyosundur.. eşin ya da akrabalardan bi bayan olsa da sana yardm etse.. çekinmeden yardım iste kendine iyi bakmak zorundasın. psikolojik olarak rahat olsan egzersiz yerine geçer bunlar ama yapmak istemiyorsan kötü etkiler seni... Allah yardımcın olsun canım inş. herşey yoluna girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…