eylül 2011 anneleri buraya...

sagol canım,allah ınsallah bu yaptıgım ıyılıklerın karsılıgını kolay dogumla verır:)erken dgumdan korkuyorum,ınsallah olmaz oyle bır sey,karnım ucuk dye kımse benı 9.ayında olarak grmuyo,:)

ne kadar zor olduğunu ben de bilirim yaa... dün forumda didem e sen de dikkat et diye bol bol yazdm ama kendim akşama zor tuttum boğazımı...2-3 adet hurma yedim, eve geldiği için canım çekti 1 börek yedim vesair ama bugün oruca niyetlendim 4 gözle iftarı bekliyorummm... 1 günlük de olsa hissedeyim ramazanı dedim Allah yardım eder dedim... bebişim için endişeleniyorum şuana kadar hareketliydi ama şimdi azaldı hareketi...

hamilelere ve şeker hastalarına oruç önerilmiyor biliyorsun değilmi? aç kalmak bizim için çok zararlı.. yani ne doyacağız ne aç kalacağız tam çin işkencesi birde susuz kalmaman lazım neyse Allah kolaylığını verir inşallah..

90 kiloyum.. zaten bu kilo ile hamile kadım diye şeker çıktı sanırım bende..
light şekermi çıktı sende canım...
geçmiş olsun...
sık dişini bakalım az kalmış...
maşallah bebeğine 3 hafta önde gidiyor demek
annesi iyi bakmış ona...
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşşş

ay bilmem mi:)) ben de o kadar okudum ettim tutmayacağım dedim, ama bugün deneme amaclı eşimle sahura kalkınca oluruna bıraktm ve simdi niyetliyim Allah kabul ederse... yaa biliyomusun ben de 88 kiloyum 80 le baslamıştım:))))) güya kendime her hafta alacagım kiloyu yazdım mesela bu hafta 84 85 lerde olmalıydım... 5. aydan sonra hoop 8 kilo aldm 2 ayda... şimdi de kilo kontrolüne uğraş dur...

sağolasın duruşahçım evet şeker çıktı.. akşam eşime doğumdan sonra bol bol dondurma karpuz yicem dedim ooolmaazz dedi 40ım çıkana kadar yasak dedi.. çok sinirim bozuldu kendi yiyo ama.. ben yemiyorum diye kısıtlamıyo kendini.. sen nasılsın bebişin nasıl?

canım iyiyim çok şükür...
bebekte iyi teyzesi...
eylülün 9-10 u gibi doğum olacak allah nasip ederse inşallah...

ilk aylarda pek alınmıyoda sonraları çok alınıyo özellikle kullanılan vitamin ve ilaçlardan dolayı ve bebek son aylarda daha çok beslendiği için sanırım.. neyse sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah..

1 günde olsa bunu yaşaman çok güzel ama bencde tutma ... Bende çok istiyorum tutmayı uzun süre niyetlenmiyim diyorum ama dayanamam diyede korkuyorum. Benim teyzem kuzenime hamileyken tutmuştu ma o zaman kışa geliyodu günler kısaydı

Bende doğum iznimde bir gün tutayım diyorum inşallah :)

Çok kötü oluyorum millet iftar yapıyo ben o manevi duyguyu yaşayamıyroum

ben 52 ile başladım şuan 67 kiloyum. Doktor normal dedi ama bana göre fazla

Son düzenleme:
kızlar gebeliğin son 2 ayında anneler haftada 500 gr kadar alırmış bunun hemen hemen yarısı bebeğinmiş ama. yani kilolarımız doğuma kadar iyice artacak. ya takmayın bu kadar zaten bizim kilolarımızın çoğu su toplaması şişkinlik inşallah bebişimiz doğunca büyük bir kilomuz gidecek birde emzirince daha çabuk kilo veriliyor. tarafımdan onaylanmıştır.

heee birde sakın sütüm olsun diye fazla yemeye kalkmayı günde4 lt sıvı tüketmemiz yeterli kaliteli şeyler yameli içmeli. çorba eksik olmamalı,komposto ayran süt meyve ve su...

kızlar günaydın dün kontrolumuz vardı bebişimin.çalışabılır raporuda aldık 37 haftaya kadar 7 eylulde bırakıcam işi inşallah.19 eylul gıbıde sezerryanla doğum olucak allahın ıznıyle bebişimin kilosu 1936 gr olmuş nerdeyse 2 kilo32+1 iz şuan.doğuma kadar 3500 olur ınşallah.35 haftada artık her hafta görücem dedi doktor nst bağlanıcakmış

olur olur hiç meraklanma...
belki 3500 üde geçer...
önemli olan kilosu değil biliyorsun...
sağlıklı sıhhatli alalımda kucaklarımıza gerisi boş şeker...
ben 30 haftalıkkken gitmiştim en son...
1700 gr dı o tarihlerde...
pazartesi yine kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş bizim minik...

kesınlıkle oyle canım sağlıklı olsunlar sapasağlam doğup sağlıklı bişekilde büyutmeyı nasıp etsın rabbım hepimize inşallah......

Ne güzel :) Benimde 31. haftada 1.9 civarındaydı kilosu bende çok sevinmiştim :) Bende bi tosuncuk istiyorum hep "kilolu bebek sağlıklı bebek değildir" lafını savunurdum ama nedense annelik iç güdüsüyle iyi bi kiloda olsun istiyorum.

Doğum iznimi bende bu hafta aldım ama ben haftaya ayrılıyorum iznime 35. haftada. :Sen 40. haftanda sezeryan olacaksın sanırım. : Benim durum riskli olduğundan bana 38. haftayı verdi doktor riske atmayalım bebeği diye... Gününü tamamlamasını hatta normal yoldan doğsun çok isterdim doktorumuza tabiyiz ne yazıkki...

Benim normal zamanı 25 Eylül ama doğum 10 ile 18 arasında gözüküyor inşallah erken gelipte premeture olmazsa tontonum

Son düzenleme:
ooo maşallah pek güzel büyümüş bebekleriniz...
rabbim uzun ömür versin hepsine inşallah...

yok canım 40 hafta beklenmeyeceks ezeryan dedi çunku.zatens ezeryanda olsa normla de olsa doğum ızınleri 40 hafta olarak hesaplanıyo benım doğumda 16-19 eylul arasında gıbı şimdilik aksılık olmaz ınlallh ozaman kadar.benım normal doğum tarıhı 27 eylul gözükoyo.sen 31 haftalıksan 25 eylulden fazla olması lazım neden boyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…