yani şu haftalık hamile bi bayana iş yaptırmak da hiç hoş diil ama sen eminim duyarlı bi insan olduğun için yapıyosundur.. eşin ya da akrabalardan bi bayan olsa da sana yardm etse.. çekinmeden yardım iste kendine iyi bakmak zorundasın. psikolojik olarak rahat olsan egzersiz yerine geçer bunlar ama yapmak istemiyorsan kötü etkiler seni... Allah yardımcın olsun canım inş. herşey yoluna girer...
35+1 olduk bugün.. bravo ama gel sen bana sor ne karpuz ne dondurma ne hamurişi yiyebliyorum.. geçenlerde yatılı misafirliğe gittik ayıptır söylemesi ne meyvasuyu ne kola ne tatlı ne tuzlu çerez börek vs vs vs yiyemedim.. sofrada tam buğday yada kepek ekmeğide yoktu ekmeksiz yemek yemek zorunda kaldım..sadece kısırla barbunya yedim onlarıda çok yememem gerektiğinden sıkıla sıkıla yedim.. millet yemeğin arkasından bana zararlı ne varsa yediler ben yiyemedimsabah kahvaltıda da baktım yine beyaz ekmek var mecburen beyaz ekmekten yedim baktım tost yapmışlar ekmeği yedim diye tosttan da yesem bişey kaybetmem düşüncesi ile ondanda yiyince eve geldiğimde ölçtüğüm şeker ölçümüm 175ti.. hiç böyle çıkmamıştı şimdiye kadar.. kesin o tosttan ve beyaz ekmekten oldu diye vicdan azabı çektim.. bende keşke şekerim çıkmasaydıda rahat rahat yiyebilseydim diyorum ama yapacak bişey yok..
bebeğimin kilosu yerinde maşallah.. ben veriyorum o alıyo :) 3 hafta ileride..iri bi bebekmiş ama doktorum bunun kalıtsal olduğunu söylüyor şekerden değil diyor.. suyu karın çevresi falan herşeyi normal dedi.. iri bi bebek olacağı içinde 3 hafta sonra Allah'ın izni ile bebişim doğacak..
kaç kilosun ligtlife?
ne kadar zor olduğunu ben de bilirim yaa... dün forumda didem e sen de dikkat et diye bol bol yazdm ama kendim akşama zor tuttum boğazımı...2-3 adet hurma yedim, eve geldiği için canım çekti 1 börek yedim vesair ama bugün oruca niyetlendim 4 gözle iftarı bekliyorummm... 1 günlük de olsa hissedeyim ramazanı dedim Allah yardım eder dedim... bebişim için endişeleniyorum şuana kadar hareketliydi ama şimdi azaldı hareketi...
light şekermi çıktı sende canım...90 kiloyum..zaten bu kilo ile hamile kadım diye şeker çıktı sanırım bende..
hamilelere ve şeker hastalarına oruç önerilmiyor biliyorsun değilmi? aç kalmak bizim için çok zararlı.. yani ne doyacağız ne aç kalacağız tam çin işkencesibirde susuz kalmaman lazım neyse Allah kolaylığını verir inşallah..
light şekermi çıktı sende canım...
geçmiş olsun...
sık dişini bakalım az kalmış...
maşallah bebeğine 3 hafta önde gidiyor demek
annesi iyi bakmış ona...
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşşş
canım iyiyim çok şükür...sağolasın duruşahçım evet şeker çıktı.. akşam eşime doğumdan sonra bol bol dondurma karpuz yicem dedim ooolmaazz dedi 40ım çıkana kadar yasak dedi.. çok sinirim bozuldu kendi yiyo ama.. ben yemiyorum diye kısıtlamıyo kendini.. sen nasılsın bebişin nasıl?
ay bilmem mi:)) ben de o kadar okudum ettim tutmayacağım dedim, ama bugün deneme amaclı eşimle sahura kalkınca oluruna bıraktm ve simdi niyetliyim Allah kabul ederse... yaa biliyomusun ben de 88 kiloyum 80 le baslamıştım:))))) güya kendime her hafta alacagım kiloyu yazdım mesela bu hafta 84 85 lerde olmalıydım... 5. aydan sonra hoop 8 kilo aldm 2 ayda... şimdi de kilo kontrolüne uğraş dur...
canım iyiyim çok şükür...
bebekte iyi teyzesi...
eylülün 9-10 u gibi doğum olacak allah nasip ederse inşallah...
ay bilmem mi:)) ben de o kadar okudum ettim tutmayacağım dedim, ama bugün deneme amaclı eşimle sahura kalkınca oluruna bıraktm ve simdi niyetliyim Allah kabul ederse... yaa biliyomusun ben de 88 kiloyum 80 le baslamıştım:))))) güya kendime her hafta alacagım kiloyu yazdım mesela bu hafta 84 85 lerde olmalıydım... 5. aydan sonra hoop 8 kilo aldm 2 ayda... şimdi de kilo kontrolüne uğraş dur...
canım kızımda sezeryan olduğum için şimdide sezeryan olacağım...doğum şekli belli oldumu? normal doğummu olacak sezeryanmı?
olur olur hiç meraklanma...kızlar günaydın dün kontrolumuz vardı bebişimin.çalışabılır raporuda aldık 37 haftaya kadar 7 eylulde bırakıcam işi inşallah.19 eylul gıbıde sezerryanla doğum olucak allahın ıznıyle bebişimin kilosu 1936 gr olmuş nerdeyse 2 kilo32+1 iz şuan.doğuma kadar 3500 olur ınşallah.35 haftada artık her hafta görücem dedi doktor nst bağlanıcakmış
olur olur hiç meraklanma...
belki 3500 üde geçer...
önemli olan kilosu değil biliyorsun...
sağlıklı sıhhatli alalımda kucaklarımıza gerisi boş şeker...
ben 30 haftalıkkken gitmiştim en son...
1700 gr dı o tarihlerde...
pazartesi yine kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş bizim minik...
kızlar günaydın dün kontrolumuz vardı bebişimin.çalışabılır raporuda aldık 37 haftaya kadar 7 eylulde bırakıcam işi inşallah.19 eylul gıbıde sezerryanla doğum olucak allahın ıznıyle bebişimin kilosu 1936 gr olmuş nerdeyse 2 kilo32+1 iz şuan.doğuma kadar 3500 olur ınşallah.35 haftada artık her hafta görücem dedi doktor nst bağlanıcakmış
ooo maşallah pek güzel büyümüş bebekleriniz...Ne güzel :) Benimde 31. haftada 1.9 civarındaydı kilosu bende çok sevinmiştim :) Bende bi tosuncuk istiyorum hep "kilolu bebek sağlıklı bebek değildir" lafını savunurdum ama nedense annelik iç güdüsüyle iyi bi kiloda olsun istiyorum.
Doğum iznimi bende bu hafta aldım ama ben haftaya ayrılıyorum iznime 35. haftada. :Sen 40. haftanda sezeryan olacaksın sanırım.: Benim durum riskli olduğundan bana 38. haftayı verdi doktor riske atmayalım bebeği diye... Gününü tamamlamasını hatta normal yoldan doğsun çok isterdim doktorumuza tabiyiz ne yazıkki...
Benim normal zamanı 25 Eylül ama doğum 10 ile 18 arasında gözüküyor inşallah erken gelipte premeture olmazsa tontonum
Ne güzel :) Benimde 31. haftada 1.9 civarındaydı kilosu bende çok sevinmiştim :) Bende bi tosuncuk istiyorum hep "kilolu bebek sağlıklı bebek değildir" lafını savunurdum ama nedense annelik iç güdüsüyle iyi bi kiloda olsun istiyorum.
Doğum iznimi bende bu hafta aldım ama ben haftaya ayrılıyorum iznime 35. haftada. :Sen 40. haftanda sezeryan olacaksın sanırım.: Benim durum riskli olduğundan bana 38. haftayı verdi doktor riske atmayalım bebeği diye... Gününü tamamlamasını hatta normal yoldan doğsun çok isterdim doktorumuza tabiyiz ne yazıkki...
Benim normal zamanı 25 Eylül ama doğum 10 ile 18 arasında gözüküyor inşallah erken gelipte premeture olmazsa tontonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?