eylül 2011 anneleri buraya...

Canım ben 32+4 üm. Doktora 31 haftalıkken gitmiştik :)

Bende bu konulardan başıma geldikçe haberdar oluyorum. Bi arkadaşım doğumu normal istiyodu. 40'a 3 hafta kala izne ayrıldı ama suyu erken patlamış. 2 hafta kala sezeryan doğurdu. 2 Haftam yandı öyle dedi. Yani izinler doğum öncesi ve sonrası olarak ayrıldığı için erken doğum yapsakta kalan günler doğum sonrasına eklenmiyomuş

Bu yeni yasaya görede böylemi bilen varmı acaba ...?:44:

merhaba kızlar doktorlar 26 haftayı geçmiş hamilelere asla orucu önermiyolar uzun süre susuz ve aç kalmak vücutta keton diye bi maddeyi salgılıyomuş hem anneye hemde bebeğe çok zararlıymış..
allah nasip etsin seneye tutarız inşallah..
bende 31 haftamda 1860 dı bebeğim 13 ağustosta tekrar gidicem bakalım nasıl olmuş bebişim ..benim sezeryan tarihim 5 -8 eylül :)))

Seneye yada kışın tutarız artık :)

Maşallah baya iyiymiş kilosu benimde 8 Eylül olabilir ama ne kadar geç olursa o kadar iyi bence

ya bizim bebeğimizin normal doğum gününde sizin sezeryan olacak bende sezeryan düşündüğüm için 9 12 eylül gibi yaparız dedi dokturumuz....
geçen hafta da bizim minik kuşumuz 32+6 günlükken 2kilo idi 1 hafta oldu bakalım ne kadar aldı .. kilolarıda yakın bebeklerimizin

slm kızlar bu topiği geç farkettim malesef... bende eylül annesi olucam kısmetse 23 eylül şuanki tarihimiz bir değişiklik olmazsa eğer 33+1 haftalık olduk oğlum olucak :))

ben araniza yeni katildim. dun uye oldum sanirim gec olmus birazama olsun bakalim. bende eylul annesi olcam insallah 35hafta 6 gunluk hamileyim:)

bide sizlere bir sorum olacakti. bu yazdiklarinizin altinda resimler varya bebegin haftasini gosteren. onlara bayildim ben nasil koyabilirim o resimlerden?

bide sizlere bir sorum olacakti. bu yazdiklarinizin altinda resimler varya bebegin haftasini gosteren. onlara bayildim ben nasil koyabilirim o resimlerden?

hoşgeldin canım bende yeni sayılırım. Gebeliğimin ilk 4 ayında takip ettiğim bi grup vardı ama sonra takip edemedim. Sonra tekrar döndüğümde grubumuz kapatılmış. Bende bu sefer iki grup birden takip ediyorum garanti olsun diye :) google dan lilypie diye ara siteye gir gerisini zaten adım adım takip ederek yapıyosun :))

Son düzenleme:

hoşgeldins foruma:)) lilypie dan aldm ielgeyi ama forum kaul etmedi... anlamadm neyse ok önemli diil:)) 31 haftam itiyo yarınn.. 32 haftalık oluyorumm.. hepimie hayırlı dogumlar diliyorum.....

slm kızlar bu topiği geç farkettim malesef... bende eylül annesi olucam kısmetse 23 eylül şuanki tarihimiz bir değişiklik olmazsa eğer 33+1 haftalık olduk oğlum olucak :))

ben araniza yeni katildim. dun uye oldum sanirim gec olmus birazama olsun bakalim. bende eylul annesi olcam insallah 35hafta 6 gunluk hamileyim:)

sizlerde armıza hoşgeldiz....

kızlar evet aslında herkesin bir çizelgesi olsa hangimiz kaçıncı haftadayız bebeğimizin cinsiyeti ne ordan takip edebiliriz . böyle akılda tutmak zor oluyor herkesi..

lypieden adımları takip ettikyen en son linke geldiğinizde url yazan yeri tıklayıp orda çıkan linki kopyalarsanız buraya çıkar.

sonunda oldu alisyax sayende ben de cizelgemi yaptmmmmmmmmmmmmmmmm:)))

çizelgeleriniz hayırlı olsunnnn...uzun zamandır buralarda değildim bakıyorum da yeni arkadaşlar katılmış aramıza.herkese hayırlı doğumlar olsun...
benim oğluş artık çok hareketli gücü kuvveti yerinde maşallah.böyle güzel tekmeler yok.bakalım yarın doktorumuzu görücez kilomuz nasıl çok merak ediyorum ayrıca bakalım bize bir tarih vercekmi.tarihleri belli olanların bi listesini yapalım bari güzel olmazmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…