yok canım 40 hafta beklenmeyeceks ezeryan dedi çunku.zatens ezeryanda olsa normla de olsa doğum ızınleri 40 hafta olarak hesaplanıyo benım doğumda 16-19 eylul arasında gıbı şimdilik aksılık olmaz ınlallh ozaman kadar.benım normal doğum tarıhı 27 eylul gözükoyo.sen 31 haftalıksan 25 eylulden fazla olması lazım neden boyle oldu?
merhaba kızlar doktorlar 26 haftayı geçmiş hamilelere asla orucu önermiyolar uzun süre susuz ve aç kalmak vücutta keton diye bi maddeyi salgılıyomuş hem anneye hemde bebeğe çok zararlıymış..
allah nasip etsin seneye tutarız inşallah..
bende 31 haftamda 1860 dı bebeğim 13 ağustosta tekrar gidicem bakalım nasıl olmuş bebişim ..benim sezeryan tarihim 5 -8 eylül :)))
merhaba kızlar doktorlar 26 haftayı geçmiş hamilelere asla orucu önermiyolar uzun süre susuz ve aç kalmak vücutta keton diye bi maddeyi salgılıyomuş hem anneye hemde bebeğe çok zararlıymış..
allah nasip etsin seneye tutarız inşallah..
bende 31 haftamda 1860 dı bebeğim 13 ağustosta tekrar gidicem bakalım nasıl olmuş bebişim ..benim sezeryan tarihim 5 -8 eylül :)))[/QUOTE
ya arkadaşlar konuya değinmişken söylemeden edemeyeceğim dün niyetlenmiştim ya çok kötü oldum 5 e ceyrek kala dilim dolandı söylemek istediğimi söyleyemedim ve gözümün önünde karartılar başladı çok tuhaftı hemen ayran içtm bşyler yedm ve 1 2 saat başağrm geçmedi... Allahım büyük inşallah kışa tutarız.......
canım iyiyim çok şükür...
bebekte iyi teyzesi...
eylülün 9-10 u gibi doğum olacak allah nasip ederse inşallah...
kızlar günaydın dün kontrolumuz vardı bebişimin.çalışabılır raporuda aldık 37 haftaya kadar 7 eylulde bırakıcam işi inşallah.19 eylul gıbıde sezerryanla doğum olucak allahın ıznıyle bebişimin kilosu 1936 gr olmuş nerdeyse 2 kilo32+1 iz şuan.doğuma kadar 3500 olur ınşallah.35 haftada artık her hafta görücem dedi doktor nst bağlanıcakmış
bide sizlere bir sorum olacakti. bu yazdiklarinizin altinda resimler varya bebegin haftasini gosteren. onlara bayildim ben nasil koyabilirim o resimlerden?
hoşgeldin canım bende yeni sayılırım. Gebeliğimin ilk 4 ayında takip ettiğim bi grup vardı ama sonra takip edemedim. Sonra tekrar döndüğümde grubumuz kapatılmış. Bende bu sefer iki grup birden takip ediyorum garanti olsun diye :) google dan lilypie diye ara siteye gir gerisini zaten adım adım takip ederek yapıyosun :))
slm kızlar bu topiği geç farkettim malesef... bende eylül annesi olucam kısmetse 23 eylül şuanki tarihimiz bir değişiklik olmazsa eğer 33+1 haftalık olduk oğlum olucak :))
ben araniza yeni katildim. dun uye oldum sanirim gec olmus birazama olsun bakalim. bende eylul annesi olcam insallah 35hafta 6 gunluk hamileyim:)
kızlar evet aslında herkesin bir çizelgesi olsa hangimiz kaçıncı haftadayız bebeğimizin cinsiyeti ne ordan takip edebiliriz . böyle akılda tutmak zor oluyor herkesi..
lypieden adımları takip ettikyen en son linke geldiğinizde url yazan yeri tıklayıp orda çıkan linki kopyalarsanız buraya çıkar.
sonunda oldu alisyax sayende ben de cizelgemi yaptmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
normal mi sezeryan mı bizim bebeğimizde sezeryan olursa 9 eylül gibi doğacak...normal olsa 19 eylül günü demişti
evet sezeryan olacak canım...
bugün kontrolüm vardı...
11 eylülde alalım dedi...
2470 gr olmuş benim yakışıklı oğlum
boyuda 44 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?