eylül 2011 anneleri buraya...

Hoşbulduk Samırsak sende manisadaymışsın bende Manisa merkezdeyim. Merkezdeysen hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim dok. Fatma Eskicioğlu.

Bana henüz bir tarih vermedi. 8-18 arası sezeryan olacak. Cinsiyet, isim ve tarihlerin bir listesini yapsak süper olur hakikaten :)

Son düzenleme:

slm canım evet manisa bozköydeyim.cbü ye gidiyorum,doktorumda doç.yıldız uyar canım.ben çok memnunum.senin doktor özel muayehanesi mi var yoksa hastanede falan mı?
banada bi tarih vermedi.ama ben yarınki randevumdan umutluyum.))herhalde 5-19 eylül arası olur.

merhaab samirsak, artık tekmeleri daha mı kuvvetli?, benim de tam aksine bu aralar çok yavaşladı hatta neredeyse duyamıyorum ve çok merak ediyorum, ben de herhalde büyüdüğü için yer yok diyodum kendime ama seninle sanırım aynı haftadayız, ben 34. haftamdayım... ( doktora gitmeme 3 gün kaldı ama dayanamayıp yarına alıcam randevuyu galiba... çok merak ediyorum... allahım lütfen birşey olmasın... geçenlerde benim bir takım ağrı ve karnımda kasılmalarım oldu, doktora telefon ettim progestan başlattı, bu aralar zaten bir toparlayamadım yok enfeksiyondur, kasılmadır derken.. acaba birşey mi oldu diyorum... kızlar dua edin... uykum kaçtı... çok merak ediyorum.. (

canım sakın aklına kötü şeyler getirme..merak etme bende de 2 gündür yavaşladı hareketleri.küçük hanımefendi ve beyfendiler sanırım iyice büyüdüler.ara ara bendede bel ağrısı kasık ağrısı oluyo..nette hazırlık ağrıları olabilir yazıyo.bugün sorucam doktoruma bakalım o ne diyecek.kalbini ferah tut canım doktor sonra yazarım yine...

sarımsak canım sen kaç haftalıksın benımd ebel ağrılarım oluyo ama sanırım benımı işyerınde oturmaktan kaynaklanıyo?bebek hareketlerı hafta ılerledıkçe azalıcak zaten bendede boyle oluyo bazen çok fazla bazen az oluyo 33 haftalığız bızde meleğimle

slm arkadaslar bugün nasılsınız? benim de belimin alt kısımları agrıyo ve yatakta saga sola dönerken kütürdüyo bu konuda fikri olan var mı? belime zarar mı veriyor u durum sizce?

kızlar bendede var bel ağrısı bende çalışıyorum oturmaktan olabilir yada kendimi yordum diye düşünüyordum ama iki gündür hem bel ağrısı hemde alt karın bölgemde acıma var yürürken çok acıyor yataktan ve oturduğum yerden kalkarken çok canım acıyor daha doktorumlada randevuma çok var dayanamıyorum bazen acısına sizdede oluyormu böyle???

geçmiş olsun anım şu ara ağrılarımıs normaldir umarım... yine de doktor kontrollerinde dile getirelim... uyurken yastık sayısı artırılmalı...

Merhabalar,

Bir süredir topiğinizi takip ediyorum.Bende 34 haftalık hamileyim ve Pazar gününden beri aynı şekilde ayağa kalkarken ve yürürken karnımın alt tarafında çok kötü ağrı oluyor.İnternette araştırdım,vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.Kalça kemiklerimiz 2 yana doğru açılıyormuş zannedersen bu yüzden yürürken ağrımız oluyor.Karnınızı alttan destekleyen çamaşır giyerseniz o çok rahatlatıyor.En azından beni rahatlattı.Tabii birde danalar artık kilo alıp büyüdükçe aşağıya doğru ağırlık ve baskı yapıyorlar.

slm canım ben şuan 34+1 im.doktordan yeni geldim bebişim 2350 gr olmuş.bel ağrları ve kasık ağrıları normal dedi.

slm arkadaslar bugün nasılsınız? benim de belimin alt kısımları agrıyo ve yatakta saga sola dönerken kütürdüyo bu konuda fikri olan var mı? belime zarar mı veriyor u durum sizce?

slmmmm.iyidir canım bebişimin kilo aldığını öğrenince daha çok sevindim.vallahi ben yatakta dönmekte zorluk çekiyorum.öğle kocaman karnım yok ama yinede zorlanıyorum.ay alahım hayırlısıyla kucağımıza bi alsak.....

evet kızlar çizelge yapmak güzel bir fikir bu görevi kim üstlenmek ister ona özelden bebeklerimizin adını doğacak tarihi isim ve cinsiyetlerini yazalım oda çizelge oluştursun olmazmı??????

selam kizlr, benimde geceden beri ara ara adet sancisi gibi cok hafiften agrim oluyo. acaba karin asagiya düstügü icinmidir sizce? yasayan varmi bu durumu

Özel muayeneye gidiyoruz canım biz. Çok araştırdık Celal Bayarıda önerdiler amaevimiz doğumevine yakın olduğundan doğumevinden bi doktor bulalım dedik. Ben açıkcası korkuyorum benimkide 8-18 Eylül arası demişti normal doğum 25 Eylül ama malesef riskli bi durumum var. Plesenta aşağı doğru ilerliyomuş zamanından önce patlayabilir dedi. Bu aylar önemli dedi. İşte herşey normal giderse 38. haftada sezeryan yapalım riske atmayalım dedi. Bizde doktorumuza güvendik. :)

İnşallah bişey yoktur masuka. Çok az kalmış Alalhın izniyle iyi düşün iyi şyler gelsin başına. Progestan işe yarayacaktır ilk aylar bende kullandım. Dualarımız tüm bebişler ve anneleri için bu mübarek günlerde inşallah bişeycik olmaz ...

Erkek yapar öyle derler hurafemi gerçekmi bilmiyorum. Bendede oluyor ama çok şiddetli değil. Benimki kız olduğundan heralde

Bende çalışıyoum bütün gün oturuyorum bazen dalgınlığıma geliyo şöyle bir gezinmek aklıma gelmiyo saatlerce oturduğumu geç farkediyorum. O zaman benimde alt karın bölgem birden kalkınca acıyo ama 5 dk sonra geçiyo biraz gezinince. Canım doktorun bişey demezse sabahları yürüyüş yapmaya çalış 15-20 dk.

sölediğin doktoru google yazdığımda ilk açılan kk nın manisada doğum yapan yapacaklar diye forumdan bi konu açıldı canım.okuduklarımı görünce baya bi şaşırdım.gerçi senin doktorun ismi geçmiyor.peki canım hangi hastanede yapacaksın doğumu.ya benim doktor bugün muayehane açtığını ve 36.haftada artık hastanede olmayacağını söledi.yani bundan sonra muayene ücreti vericez bide doğum ücreti hastane ücreti falan vericez.38,5 da alırız dedi.özel hastanede nerede istersen orda yaparız dedi.yani 2 hafta sonra belli olucak.şimdi hastanelerin doğum ücretlerini araştırmaya başlıycam bakalım hangisi ne kadar.sende doğum ücretleri hakkında bilgin olursa yazarsan sevinirim.allah yardımcımız olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…