eylül 2011 anneleri buraya...

Ben çok araştırmadım canım. İlk 8 eylülle başladık. 3.5 ay Fügen Erdem'e gittim. Sonra çok ilgisiz gördüğüm için başka doktor araştırdım. Doğum evinin doktorlarını önerdi doğum çevremdekiler. Özgür Atlı ve Fatma Eskicioğlu arasında karar veremedim. Ve Manisa Doğumevinde başhekimin eşi doğumda kolalık sağlar diyerek Fatma Hanımı tercih ettik ama benim aklım hala Özgür beydende her giden memnun.

Zaten Manisada topu topu 2 özel hastane var düzgün bir biçimde doğum yapabileceğin. biri vatan biri 8 eylül.

8 eylüldense çoğu kişi Vatanda yapıyor. 8 Eylüle ben Nisan ayında fiyatları sorduuğmda. Normal 600 tl, Sezeryan 650 tl, epudurel normal veya sezeryan 900 tl demişti. Benim aklım epudurel normaldeydi ama risk faktoru araya girince mecburen hayal oldu

Vatandada benzer fiyatlar sanırım etraftan sorduğum kadarıyla ama gidip sormadım hiç. Bi arkadaşım 9 ay önce vatanda sezeryan oldu 700 tl ödemişler herşey dahil.

Benim doktorum Doğum evi doktoru olduğundan doğum evinde sezeryan olacak. Spinal anestezi konusunda kararsızım. Çocuğumun ilk çığlığını duymak istiyorum ama belden iğne vurdukları için bir sürüde hikaye dolaşıyor ortada

Nasip demekten başka çare yok tabiki. İnşallah sorunsuz bir doğum olur kızıma sağsalim kavuşurum.

Son düzenleme:

anladım canım.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.güzel allahım hayırlısıyla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin sorunsuz bi doğum yaşayalım inşallah...

anladım canım.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.güzel allahım hayırlısıyla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin sorunsuz bi doğum yaşayalım inşallah...

amin canmı hepimize Alah yardım etsin. Ben pozitif olamaya çalışıyorum hep inşallah öylede olacak.

O güzellikleri yaşayalım hep beraber burdanda müjdeler verelim :)))

allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yaaa...
günler yaklaştıkça ben korkmaya başladım valla...

Son düzenleme:

erkek bebekler yaramazmı oluyo yoksa :))) birden kalkınca kramp girer gibi oluyor gezinince geçiyor biraz.. sabahları uyandığımdada acıyor zor kalkıyorum yataktan... çok ayakta kaldığımda ve çok yürüyüş yaptığımdada acıma oluyor ortasını bulucaz artk :)

ne güzel kzılar sız< düşük kılolarla hamıle kalmışsınız ben 75 kılo ile hamıle kaldım ve şuan 88 kıloyum 33 haftalığım doğuma kadar almasam bari bebişimde 2 kılo doğumda bu kıloların ne kadarı gıdıcek peki?ayy ben çok şişman oldum ya(((((((((((((((

ya kıyamam sana :)) Ben 17 kilo aldım. Seninde boyun uzundur eminim. Hem emzirme döneminde hatrı sayılır kilo veriliyomuş. Dua edelim sütümüz bol gelsin hem bebeklerimiz doysun hem kilolar gitsin :))

ya kıyamam sana :)) Ben 17 kilo aldım. Seninde boyun uzundur eminim. Hem emzirme döneminde hatrı sayılır kilo veriliyomuş. Dua edelim sütümüz bol gelsin hem bebeklerimiz doysun hem kilolar gitsin :))

evet canım boyum uzun 1,72 ondan kurtarıyorum zaten ınşallah oyle olur canım emzırırıken gıder zaten hemen dıyete başlıcem sadece sut yapıcak bıtlkı çayları kullanıcam ınşallahhhhhh

evet canım boyum uzun 1,72 ondan kurtarıyorum zaten ınşallah oyle olur canım emzırırıken gıder zaten hemen dıyete başlıcem sadece sut yapıcak bıtlkı çayları kullanıcam ınşallahhhhhh

Canım uzun boylular daha çok kilo alıyo ben 1.63 üm. aslında kilon gayet normal. He bende pasta çikolataya hayır dicem doğum sonra zor olacak ama napalım

Arkadaşlar ben bişey sorucam.
Sabahları kalkarken ve ara ara gerinme ihtiyacı duyuyorum ve haliyle karnımıda geriyorum ama sonra acaba bebeğe birşey oldumu olurmu diyede korkuyorum :44: ama nedense bu aralar hep geriniyorum karnımla birlikte, e bacaklarıda gerince kramp giriyo tabi oda arı mevzu :))

Son düzenleme:
slm snowdrop uyandığında sırt üstü yatıyorsan sol yanına dön biraz dinlen bebeğinin hareketlerini hisset uyanıksa tabii, sonra kolundan destek alarak yavaşça doğrul ayaklarını yataktan aşağı sal ve kalk:)) gerinmen hem kramplara neden olur hem de bebişine kan akımını eğer sırt üstü yatıyosan azaltır.. dikkat et kendine...
ben de birkac gün sonra doktora gidicem cok endişeliyim acaba bebegim kac kilodur... keske benimkisi de 2 kiloya yaklasmıs olsa... 32. haftam bitmek üzere...

bide ben de 34 35 li haftalara gelmek istiom artık... 38 bitince bebeğimle buluşacağız... cok aceleciyim malesef bu konuda... inş rahat geçer günlerimiz son ayımız

kızlarr.. bugün kontrolümüz vardı 35+3 bebeğimin kilosu 2800 olmuş maaşallah 1 hafta önden gidiyor. yürürken bebek aşağı baskı yapıyor karnım sertleşiyor dedim. nst ye bağladı sorun yok doğumhaneye girdim yani bir tuhaf oldum

bundan sonra artık haftada bir çağırıyor. sezeryan olmak istediğimi söyledim kabul etmedi stres yapma şimdiden dedi.

yanlız anlamadığım tek şey bir ay gittiğimde bebeğin haftası tam gününde oluyor bir dahaki ay 10 gün öne geçiyor bir sonraki ay 2-3 gün geri atıyor o zaman üzülüyorum ama şimdilik iyi.

bide ben de 34 35 li haftalara gelmek istiom artık... 38 bitince bebeğimle buluşacağız... cok aceleciyim malesef bu konuda... inş rahat geçer günlerimiz son ayımız

canım ya 32. haftadan sonrası benim için çok çabuk geçmeye başladı. en azından sen 38. haftada doğum yapacaksın ve doğum yapacağın gün belli bu yöndeama ya benn.. 40. haftayı bekliycem belki erkek olacak diye 1 hafta daha geçebilir. günü belli deil yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…