sölediğin doktoru google yazdığımda ilk açılan kk nın manisada doğum yapan yapacaklar diye forumdan bi konu açıldı canım.okuduklarımı görünce baya bi şaşırdım.gerçi senin doktorun ismi geçmiyor.peki canım hangi hastanede yapacaksın doğumu.ya benim doktor bugün muayehane açtığını ve 36.haftada artık hastanede olmayacağını söledi.yani bundan sonra muayene ücreti vericez bide doğum ücreti hastane ücreti falan vericez.38,5 da alırız dedi.özel hastanede nerede istersen orda yaparız dedi.yani 2 hafta sonra belli olucak.şimdi hastanelerin doğum ücretlerini araştırmaya başlıycam bakalım hangisi ne kadar.sende doğum ücretleri hakkında bilgin olursa yazarsan sevinirim.allah yardımcımız olsun canım
Ben çok araştırmadım canım. İlk 8 eylülle başladık. 3.5 ay Fügen Erdem'e gittim. Sonra çok ilgisiz gördüğüm için başka doktor araştırdım. Doğum evinin doktorlarını önerdi doğum çevremdekiler. Özgür Atlı ve Fatma Eskicioğlu arasında karar veremedim. Ve Manisa Doğumevinde başhekimin eşi doğumda kolalık sağlar diyerek Fatma Hanımı tercih ettikama benim aklım hala Özgür beydende her giden memnun.
Zaten Manisada topu topu 2 özel hastane var düzgün bir biçimde doğum yapabileceğin. biri vatan biri 8 eylül.
8 eylüldense çoğu kişi Vatanda yapıyor. 8 Eylüle ben Nisan ayında fiyatları sorduuğmda. Normal 600 tl, Sezeryan 650 tl, epudurel normal veya sezeryan 900 tl demişti. Benim aklım epudurel normaldeydi ama risk faktoru araya girince mecburen hayal oldu
Vatandada benzer fiyatlar sanırım etraftan sorduğum kadarıyla ama gidip sormadım hiç. Bi arkadaşım 9 ay önce vatanda sezeryan oldu 700 tl ödemişler herşey dahil.
Benim doktorum Doğum evi doktoru olduğundan doğum evinde sezeryan olacak. Spinal anestezi konusunda kararsızım. Çocuğumun ilk çığlığını duymak istiyorum ama belden iğne vurdukları için bir sürüde hikaye dolaşıyor ortada
Nasip demekten başka çare yok tabiki. İnşallah sorunsuz bir doğum olur kızıma sağsalim kavuşurum.
anladım canım.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.güzel allahım hayırlısıyla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin sorunsuz bi doğum yaşayalım inşallah...
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yaaa...
günler yaklaştıkça ben korkmaya başladım valla...
Erkek yapar öyle derler hurafemi gerçekmi bilmiyorum. Bendede oluyor ama çok şiddetli değil. Benimki kız olduğundan heralde
Bende çalışıyoum bütün gün oturuyorum bazen dalgınlığıma geliyo şöyle bir gezinmek aklıma gelmiyo saatlerce oturduğumu geç farkediyorum. O zaman benimde alt karın bölgem birden kalkınca acıyo ama 5 dk sonra geçiyo biraz gezinince. Canım doktorun bişey demezse sabahları yürüyüş yapmaya çalış 15-20 dk.
ne güzel kzılar sız< düşük kılolarla hamıle kalmışsınız ben 75 kılo ile hamıle kaldım ve şuan 88 kıloyum 33 haftalığım doğuma kadar almasam bari bebişimde 2 kılo doğumda bu kıloların ne kadarı gıdıcek peki?ayy ben çok şişman oldum ya(((((((((((((((
ya kıyamam sana :))Ben 17 kilo aldım. Seninde boyun uzundur eminim. Hem emzirme döneminde hatrı sayılır kilo veriliyomuş. Dua edelim sütümüz bol gelsin hem bebeklerimiz doysun hem kilolar gitsin :))
Geri sayima az kaldi ALlahin izniyle:)gozumuz yolda safak sayar gibi eylulu bekliyoruz
evet canım boyum uzun 1,72 ondan kurtarıyorum zaten ınşallah oyle olur canım emzırırıken gıder zaten hemen dıyete başlıcem sadece sut yapıcak bıtlkı çayları kullanıcam ınşallahhhhhh
kızlar bu sayfa nerelere gitmişşşşşş
kurtaralım sayfayı hadeeeeeeeeeeee
bide ben de 34 35 li haftalara gelmek istiom artık... 38 bitince bebeğimle buluşacağız... cok aceleciyim malesef bu konuda... inş rahat geçer günlerimiz son ayımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?