kızlarr.. bugün kontrolümüz vardı 35+3 bebeğimin kilosu 2800 olmuş maaşallah1 hafta önden gidiyor. yürürken bebek aşağı baskı yapıyor karnım sertleşiyor dedim. nst ye bağladı sorun yok doğumhaneye girdim yani bir tuhaf oldum
bundan sonra artık haftada bir çağırıyor. sezeryan olmak istediğimi söyledim kabul etmedi stres yapma şimdiden dedi.
yanlız anlamadığım tek şey bir ay gittiğimde bebeğin haftası tam gününde oluyor bir dahaki ay 10 gün öne geçiyor bir sonraki ay 2-3 gün geri atıyor o zaman üzülüyorum ama şimdilik iyi.
Slm kızlar dün doktora gittim 33+4 bebeğim 2300 gr :)) ama bende nerde doğum yapacağıma karar veremedim istanbulda olan arkadaşlar doğumu hangi doktorla hangi hastanelerde yapıcaksınız?
kızlar maaşallah bebeklerınize...neler yıyosunuzda bebekelr kıloalıyo bız 32 haftalıkken tam 2 kılo ıdık şimdi 33 haftalığız ...benım bebişim zayıf sızlere gore neler yedığınzıı yazarmsıınız kızlar
Slm kızlar dün doktora gittim 33+4 bebeğim 2300 gr :)) ama bende nerde doğum yapacağıma karar veremedim istanbulda olan arkadaşlar doğumu hangi doktorla hangi hastanelerde yapıcaksınız?
merhaba;
bende aranıza yeni katıldım , biraz geç mi kaldım ne?:)
benimde kızım olacak, şu anda 33 + 2 günlük hamileyim, en son dr. gittiğimde 29 haftalıktı,2.100 gr dı.:)
normal doğum olursa ki inşallahh olur, eylül sonu kavuşacağız...
kızlar maaşallah bebeklerınize...neler yıyosunuzda bebekelr kıloalıyo bız 32 haftalıkken tam 2 kılo ıdık şimdi 33 haftalığız ...benım bebişim zayıf sızlere gore neler yedığınzıı yazarmsıınız kızlar
didem bende bebeğimin kilosu düşük olduğundan endişeli olduğumu yazmıştım daha önce ama maaşallah bu ay atağa geçti. farklı olarak dondurmayı ( kaşık kaşık 10 günde 2kg kadar ) ve meyveleri çok fazla tükettim ekmek çoookk az yiyorum.
slm didem yapı meselesi galia- inanıyorum ki enim küçüğüm de 2 kilo ya oldu ya olmadı... 32 haftam itmek üere p.tesi akalım kaç kilo... en de 1.70 im ve enim de ilk eegim 3000 gr dogdu fasla diil... 38 haftalık idi... yani sen de 3000 3500 grm ivarı olursa şükret 2500 üstü normal kaul ediliyo... hem iri olması sağlık göstergesi değil... apgar skoru iyi olsun yeter:)
hayırla gelsin inş... biz de erkek bebek bekliyoruz isme karar veremedik... Ahmet Kerem kulağa hoş geliyor... ben de sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi... 26 eylülde sezeryan olacağım inş. oğluşuma bisürü tulum zıbın aldm biberon 2 avent 125 ml, 1 chicco 30 ml ve 2 kanz 125 ml aldm hem denemiş olmak için hem de ayda 2 ayda falan değiştrmek için hem de belki süt sagıp bırakmak için kullanablrz... bide süt saklama poşeti aldm 20 tane filan belki kullanırız bellimi olur..lansinoh manuel süt sağma aleti aldm, kızımda başka bşy kullanmıştım göğüs pompası diye.. biraz yorucu oluyodu.. hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz.... cantam hazır gibi göğüs ucu kremi, pişik kremi iç çamaşırlar, pijama ve sabahlık bikaç ekstra rahat bluz falan......
masallah kilosu harika:) istanulu hiç ilmiyorum malesef ama en samimi en hoş hastane ortamında doğum yapmanı dilerimm...
canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. ben istanbuldayım. eğer sigorta hastanesi istiyosan samatya ssk yı tavsiye ederim. özelde istiyorsan ssk ile anlaşmalı yenibosnade hayrun nisa hastanesi var bütün doğum ekibi bayan nesih bir ortam normal doğum ücreti ssk ya 450 olması lazım. ama ban orası uzak olduğu için ben avcılar anadolu hast. düşünüyorum. doktorumdan çoookkk memnunum ve fiyatıda çok uygun.
hmm ben dondurmayı zararlı dıye duymuştum had-ftada bırkez zor tuketıyorum korkumdan.aslında bende şua aralar ıncir şeftali karpuz çok tuketıyorum ekmek olarakta kepek yıyorum .alisyax bebişin kaç kılo oldu canım senın sağlıkla gelsınle rınşallah 3 kılodan az doğmasınlarda ınşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?