eylül 2011 anneleri buraya...

Slm kızlar dün doktora gittim 33+4 bebeğim 2300 gr :)) ama bende nerde doğum yapacağıma karar veremedim istanbulda olan arkadaşlar doğumu hangi doktorla hangi hastanelerde yapıcaksınız?

maşallah tatlım kilosu ok güel inş saglıkla gelir.... ultrason değişiyor her seferinde normal i durum sıkma kendini u noktada...

Slm kızlar dün doktora gittim 33+4 bebeğim 2300 gr :)) ama bende nerde doğum yapacağıma karar veremedim istanbulda olan arkadaşlar doğumu hangi doktorla hangi hastanelerde yapıcaksınız?

masallah kilosu harika:) istanulu hiç ilmiyorum malesef ama en samimi en hoş hastane ortamında doğum yapmanı dilerimm...

ya u arada en diyet yapıyorum da şeker diyeti, kilo artışım olmuyor... miniğim kilo alıyo mudur içimde çok merak ediyorum... ona kıyamam en...

Son düzenleme:
merhaba;

bende aranıza yeni katıldım , biraz geç mi kaldım ne?:)

benimde kızım olacak, şu anda 33 + 2 günlük hamileyim, en son dr. gittiğimde 29 haftalıktı,2.100 gr dı.:)

normal doğum olursa ki inşallahh olur, eylül sonu kavuşacağız...

kızlar maaşallah bebeklerınize...neler yıyosunuzda bebekelr kıloalıyo bız 32 haftalıkken tam 2 kılo ıdık şimdi 33 haftalığız ...benım bebişim zayıf sızlere gore neler yedığınzıı yazarmsıınız kızlar

slm didem yapı meselesi galia- inanıyorum ki enim küçüğüm de 2 kilo ya oldu ya olmadı... 32 haftam itmek üere p.tesi akalım kaç kilo... en de 1.70 im ve enim de ilk eegim 3000 gr dogdu fasla diil... 38 haftalık idi... yani sen de 3000 3500 grm ivarı olursa şükret 2500 üstü normal kaul ediliyo... hem iri olması sağlık göstergesi değil... apgar skoru iyi olsun yeter:)

canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. ben istanbuldayım. eğer sigorta hastanesi istiyosan samatya ssk yı tavsiye ederim. özelde istiyorsan ssk ile anlaşmalı yenibosnade hayrun nisa hastanesi var bütün doğum ekibi bayan nesih bir ortam normal doğum ücreti ssk ya 450 olması lazım. ama ban orası uzak olduğu için ben avcılar anadolu hast. düşünüyorum. doktorumdan çoookkk memnunum ve fiyatıda çok uygun.

maaşallah 29 haftalıkken 2100 gr ise bebişin 4 kg yi geçer ve sanırım sezeryan olursun.hayırlısı artık.

didem bende bebeğimin kilosu düşük olduğundan endişeli olduğumu yazmıştım daha önce ama maaşallah bu ay atağa geçti. farklı olarak dondurmayı ( kaşık kaşık 10 günde 2kg kadar ) ve meyveleri çok fazla tükettim ekmek çoookk az yiyorum.

hmm ben dondurmayı zararlı dıye duymuştum had-ftada bırkez zor tuketıyorum korkumdan.aslında bende şua aralar ıncir şeftali karpuz çok tuketıyorum ekmek olarakta kepek yıyorum .alisyax bebişin kaç kılo oldu canım senın sağlıkla gelsınle rınşallah 3 kılodan az doğmasınlarda ınşallahhhh

inşşşş ya 3500 fılan olsa çok ıyı aslında herşeyıde yıyorum ama demekkı yeterlı gelmıyo.bu bünyeden küçücük bişe çıkarsa komik olcak ya:))))))))))))))

hayirlisi ile alin insallah bebeginizi kucaginiza
erkek ismi olarak ARINda gusel son zamanlarda, ben cok begeniyorum :)

biberonlari farkli farkli almakta fayda var cunku aslinda tercihi bebek yapiyor
aslinda emzikte de marka tercihini bebek yapiyor
sut saklama posetleri cok kullanisli oluyor
aventin via kaplari da cok iyi aslinda, hem sut hem de sonra mama, corba, meyve puresi saklanabiliyor
ucuna adaptor takip emzikle biberon gibi de verilebiliyormus

pisik kreminde bepanten kremi de cok methediyorlar ve anne sutunu :)
anne sutu her derde deva

pompa eger yogun kullanilacaksa manuel cok zor oluyormus
elektronigi pahali ama daha iyi deniyor

tulumlar icin de cray baby hem kaliteli hem de cok hesapli
kolay gelsin

istanbulun hangi yakasındasın canım.ona göre tavsiyelde bulunalım.

merhaba kızlar.iki tane 2011 eylül anneleri adında topik var.ben aylara göre genel paylaşılm eylül annleri 2011 eylül annelerinde yazıyorum.birbirimizden haberimiz yok :) tesadüf gördüm burayı.benim bir yaşında bir kılzım var.ve tekrar anne olcam eylül sonu yada ekim başı gibi muhtemeln ekim olur.rabbim sağlıkla kucaklarmıza almayı nasip etsin

Canım tr ye geldikten sonra biraz annemlerde biraz kayınvalidemde kalıyorum eşim yanımda olmadığı için git gel seferi hayatı anlayacağın internete girmeye her zaman fırsatım olmuyo. Nisa hastanesini bende düşünüyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Sen nasılsın bebişin nasıl? Benimki çok hareketli annesine hiç rahat vermiyo :))

sık sık internete girip arkadaşlar ne yasmışlar ne var ne yok diye sürekli merak içinde akıyorum sayfamıa:)))
ya iyi hoş da iras fasla değil mi u neredeyse saat başı bakıyorum yaa... si de de öyle mi?

Didemcim ben dondourmasız bi hamilelik düşünemiyorum. Benim sevgilim gibi bişey oldu :)
Hazır algida gibi dondurmada yemiyorum. Gidiyorum Roma dondurması yada maraş dondurma alıyorum.
Valla ben keyifle yedikçe içerdeki taklalar atıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…