eylül 2011 anneleri buraya...

Didemcim ben dondourmasız bi hamilelik düşünemiyorum. Benim sevgilim gibi bişey oldu :)
Hazır algida gibi dondurmada yemiyorum. Gidiyorum Roma dondurması yada maraş dondurma alıyorum.
Valla ben keyifle yedikçe içerdeki taklalar atıyo :))

sık sık internete girip arkadaşlar ne yasmışlar ne var ne yok diye sürekli merak içinde akıyorum sayfamıa:)))
ya iyi hoş da iras fasla değil mi u neredeyse saat başı bakıyorum yaa... si de de öyle mi?

Zeynep bende öyleyim işyerinde he paçık sayfa sürekli konrtoldeyim :))))

Son düzenleme:
canım dün gitmiştik doktora 35+3 2800 gr dedi doktor.

canım hoşgeldin sende bizim topiğimize.. bu arada bebeğinin cinsiyeti ne?

sağol canım iyiyim şimdilik herşey yolunda son bir ay artık haftada bir gidicem doktora..normal doğum görünüyor şimdilik. harekettlerine gelince bebişimin erkek olduğundanmıdır nedir maaşallah süper. birde bu aylarda hareketleri azalır diyolar..

sık sık internete girip arkadaşlar ne yasmışlar ne var ne yok diye sürekli merak içinde akıyorum sayfamıa:)))
ya iyi hoş da iras fasla değil mi u neredeyse saat başı bakıyorum yaa... si de de öyle mi?

aman olsun olsun fazla olurmu sayfamız boş kalmasın. sadece okuma, yazmadan geçme..

ya herkes karalasın ika satır mutlaka.. i daha ugünlere geri dönüp neler hissettiğimii yasamayıs dimi?ilerde de döner okurus inş:...

selam arkadaşlar..
dondurma zararlı demiş bi arkadaş benim doktorum faydalı olduğunu yiyebilceğimi söylemişti hamileliğimin ilk dönemlerinde.. eğer bende şeker olmasaydı yerdim bol bol :)

selam arkadaşlar..
dondurma zararlı demiş bi arkadaş benim doktorum faydalı olduğunu yiyebilceğimi söylemişti hamileliğimin ilk dönemlerinde.. eğer bende şeker olmasaydı yerdim bol bol :)
ayyyyyyyy bak nasıl canım çekti yaaaa...
iftardan sonra eşime diyimde beni dondurma yemeye götürsün

hoşbuldum canım.oğlum olcak inş.kızım biraz minik bir abla oldu ama olsun.

avrupğa yakasında kızıma doğum yaptım özel ilgi hastesi güngören tarafında kale center var oranın ilerisi.çok memnun kaldım doğumumu yapan doktordan.tavsiye ederim

kızlar ya ben sayfalrı karıştırıyorum siz neden birleşmiyorsunuz diğer eylül anneleriyle.bide facede grubumuz var eylül anneleri olarak.güzel paylaşımla roluyor tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/440029-2011-eylul-anneleri-315.html bu kk dkai diğer eylül anneleri bir bakın birleşelim böyle yarımız orda yarımız burda olmasın.bilgilerimizi paylaşalım.ben gerçi ekimin başında doğum yapcma kısmetse ama erkende olabilir.hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak ya.

Katılıyorum sana canım.
Kızlar Face sayfamıza da bekleriz.Yarım yarım olmayalım.
çoğalıp bilgilerimizi paylaşırız.
K.K. 2011 Eylül Anneleri
İstek yapın ekleyelim.

Merhaba kızlar bende diğer eylül anneleri topiğindenim.ilk defa gördüm burayı.içinizde bursada olan yada bursada doktora giden varmı??hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eder mevlam inşallah

selam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta saat 10 da kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla

selam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta saat 10 da kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla

gözün aydın canım.hadi bakalım ilk bebişimiz geliyo desene..inşallah rahat bi doğum sonrası olur.epidural olucaksın değilmi canım?

gözün aydın canım.hadi bakalım ilk bebişimiz geliyo desene..inşallah rahat bi doğum sonrası olur.epidural olucaksın değilmi canım?

sağolasın samirsak.. epidural istiyorum ama doktor genel anesteziye daha sıcak bakıyor gibi.. önümüzdeki hafta anestezi uzmanı ile karar verecekmişiz sezeryanın şekline.. genel anestezide dokular daha çok gevşiyor ve bebek iri olduğundan genel anestezi daha iyi olur diyo.. bilmiyorum artık hayırlısı..

senin için hangisi iyi olcaksa o olsun canım.herkes epidural iyi diyo ama sonradan bel ağrısı kalıyo diyolar.bende o kadar kararsız kaldımki.gerçi daha belli değil bizimki.bayramdan önceki hafta gittiğimizde belli olucak inşallah.hayırlısı olsun diyelim canım.sağlıkla al kucağına bebişini..

ay ne güzel canım çok sevindim. sezeryan olmanın güzel yanı bu işte tarihin ve saatin belli.

ya ben napıcam şimdi...
suyum geldimi? kanamam oldumu?ay... bu sancı doğum sancısımı acaba yoksa sahtemi derken 40 haftayı doldurcam..

her sabah yumurta yemeye çalışıyorum, kahvaltılarımı artık çay ile değil süt ile yapıyorum ve 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği yiyiyorum, beyaz peynir ve zaytin falan ile bu dilimin yarısını, diğer yarısını da ceviz ve bal ile yiyiyorum. her gün mutlaka kalhvaltıda yaklaşık 1 avuç ceviz tüketiyorum, bunun dışında gün içeriisnde de sebze yemekleri ve bazen balık, et yiyiyorum, sıcaklardan dolayı daha hafif şeyleri tercih ediyorum, ara öğünlerde mutlaka yaz meyveleri, ama porsiyonları abartmadan. dondurma yiyyorum demiş arkadaşlar ama sakın çok yeme derim ben, benim doktorrum kilo konusunda başından beri beni sürekli uyardığı için 34. haftamdayım ve 10 kilo aldım sadece, tatlı kesinlikle önermiyor, çok canın isterse haftada bir sütlü tatlı diyor, bunu dondurma ile değerlendirebilirsin.. tabi bu bazen ben de de artabiliyor, ama çoğunlukla uymaya çalışıyorum. 33+4 haftamda gittiğimde bebek 2500 gr dı. geçen aydan bu zmana 1 kilo almış, çıkana kadar da 3,5-3,7 gibi olur herhalde.... 52 kilo iile hamile kaldım şu anda 62 kiloyum, kimsse 8 aylık olduğuma inanmıyor, hiç şişliğim yok, bu arda başından beri de tuz konusudnda çok dikkatliydim...

temel gıdalarına dikkat et canım, gerisi de biraz bünye meselesi, eğer anne-baba olarak sizler de minyonsanız bebek de ona göre olabiliyor, takma kafana... inşallah sütünle bol bol beslrsin onu.... arkadaşımın 36. haftada 2,5 kilo kızı oldu, şimdi 1 yaşında maşallh tosun gibi....

sağlıkla sıhhatle gelsin inş miniğin

çok haklısın inan ilkinde o kadar stres yaptım ki psikolojim bozuldu.42. haftamda ne sancı oldu ne başka bişi sezeryanla aldılar en sonunda suni sancıylada sancım açılmam olmadı.şimdi oh diyorum..

bu arada dün gece aceile gittim hemoroid olmuş.kızlar çok dikkat edin cnaımdan can gitti.sezeryanımda böyle acı sıkıntı görmedim halada geçmedi.çok dikkat edin sizlerde

merhaba eylül anneleri kısmetse ben de eylülde alıcam kucağıma oğluşumu inşallah hepimiz hayırlısıyla doğum yapar meleklerimizi kucağımıza alırız bir şey sormak istiyorum ben gebeliğimin başından beri coraspin kullanıyorum bugün dr.um artık bırakalım dedi sizlerden coraspin kullananlar varsa size dr.unuz ne dedi bu arada paşam 33+2 de 46 cm 2,300 g olmuş maşallah kuzuma

Kızlar ben de sezeryana karar verdim..doktor tarih vericek bu hafta inşallah..ben de bayram öncesi olsun istiorum hayırlısııı :))
ya burda çoğu arkadaş sezeryan olmak istediğini söyleyince doktorlarınız hemen kabul ediyo...ne güzel.. neden benim doktorum sezeryan olmaz diyo offf....

ya benim hamileliğimin başından beri hemoroid sorunum var şimdi fitil ve krem kullanmaya başladım ama pek bir faydası yok gibi.. bide normal doğum olacak ıkınmakda tehlikeli endişeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…