hmm ben dondurmayı zararlı dıye duymuştum had-ftada bırkez zor tuketıyorum korkumdan.aslında bende şua aralar ıncir şeftali karpuz çok tuketıyorum ekmek olarakta kepek yıyorum .alisyax bebişin kaç kılo oldu canım senın sağlıkla gelsınle rınşallah 3 kılodan az doğmasınlarda ınşallahhhh
sık sık internete girip arkadaşlar ne yasmışlar ne var ne yok diye sürekli merak içinde akıyorum sayfamıa:)))
ya iyi hoş da iras fasla değil mi u neredeyse saat başı bakıyorum yaa... si de de öyle mi?
canım dün gitmiştik doktora 35+3 2800 gr dedi doktor.hmm ben dondurmayı zararlı dıye duymuştum had-ftada bırkez zor tuketıyorum korkumdan.aslında bende şua aralar ıncir şeftali karpuz çok tuketıyorum ekmek olarakta kepek yıyorum .alisyax bebişin kaç kılo oldu canım senın sağlıkla gelsınle rınşallah 3 kılodan az doğmasınlarda ınşallahhhh
canım hoşgeldin sende bizim topiğimize.. bu arada bebeğinin cinsiyeti ne?istanbulun hangi yakasındasın canım.ona göre tavsiyelde bulunalım.
merhaba kızlar.iki tane 2011 eylül anneleri adında topik var.ben aylara göre genel paylaşılm eylül annleri 2011 eylül annelerinde yazıyorum.birbirimizden haberimiz yok :) tesadüf gördüm burayı.benim bir yaşında bir kılzım var.ve tekrar anne olcam eylül sonu yada ekim başı gibi muhtemeln ekim olur.rabbim sağlıkla kucaklarmıza almayı nasip etsin
sağol canım iyiyim şimdilik herşey yolunda son bir ay artık haftada bir gidicem doktora..normal doğum görünüyor şimdilik. harekettlerine gelince bebişimin erkek olduğundanmıdır nedir maaşallah süper. birde bu aylarda hareketleri azalır diyolar..Canım tr ye geldikten sonra biraz annemlerde biraz kayınvalidemde kalıyorum eşim yanımda olmadığı için git gel seferi hayatı anlayacağın internete girmeye her zaman fırsatım olmuyo. Nisa hastanesini bende düşünüyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Sen nasılsın bebişin nasıl? Benimki çok hareketli annesine hiç rahat vermiyo :))
sık sık internete girip arkadaşlar ne yasmışlar ne var ne yok diye sürekli merak içinde akıyorum sayfamıa:)))
ya iyi hoş da iras fasla değil mi u neredeyse saat başı bakıyorum yaa... si de de öyle mi?
canım dün gitmiştik doktora 35+3 2800 gr dedi doktor.
canım hoşgeldin sende bizim topiğimize.. bu arada bebeğinin cinsiyeti ne?
sağol canım iyiyim şimdilik herşey yolunda son bir ay artık haftada bir gidicem doktora..normal doğum görünüyor şimdilik. harekettlerine gelince bebişimin erkek olduğundanmıdır nedir maaşallah süper. birde bu aylarda hareketleri azalır diyolar..
aman olsun olsun fazla olurmu sayfamız boş kalmasın. sadece okuma, yazmadan geçme..
ayyyyyyyy bak nasıl canım çekti yaaaa...selam arkadaşlar..
dondurma zararlı demiş bi arkadaş benim doktorum faydalı olduğunu yiyebilceğimi söylemişti hamileliğimin ilk dönemlerinde.. eğer bende şeker olmasaydı yerdim bol bol :)
canım dün gitmiştik doktora 35+3 2800 gr dedi doktor.
canım hoşgeldin sende bizim topiğimize.. bu arada bebeğinin cinsiyeti ne?
sağol canım iyiyim şimdilik herşey yolunda son bir ay artık haftada bir gidicem doktora..normal doğum görünüyor şimdilik. harekettlerine gelince bebişimin erkek olduğundanmıdır nedir maaşallah süper. birde bu aylarda hareketleri azalır diyolar..
aman olsun olsun fazla olurmu sayfamız boş kalmasın. sadece okuma, yazmadan geçme..
Katılıyorum sana canım.hoşbuldum canım.oğlum olcak inş.kızım biraz minik bir abla oldu ama olsun.
avrupğa yakasında kızıma doğum yaptım özel ilgi hastesi güngören tarafında kale center var oranın ilerisi.çok memnun kaldım doğumumu yapan doktordan.tavsiye ederim
kızlar ya ben sayfalrı karıştırıyorum siz neden birleşmiyorsunuz diğer eylül anneleriyle.bide facede grubumuz var eylül anneleri olarak.güzel paylaşımla roluyor tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/440029-2011-eylul-anneleri-315.html bu kk dkai diğer eylül anneleri bir bakın birleşelim böyle yarımız orda yarımız burda olmasın.bilgilerimizi paylaşalım.ben gerçi ekimin başında doğum yapcma kısmetse ama erkende olabilir.hayırlısıyla bir kucaklarımıza alsak ya.
ayyyyyyyy bak nasıl canım çekti yaaaa...
iftardan sonra eşime diyimde beni dondurma yemeye götürsün
selam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta saat 10 da kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla
gözün aydın canım.hadi bakalım ilk bebişimiz geliyo desene..inşallah rahat bi doğum sonrası olur.epidural olucaksın değilmi canım?
sağolasın samirsak.. epidural istiyorum ama doktor genel anesteziye daha sıcak bakıyor gibi.. önümüzdeki hafta anestezi uzmanı ile karar verecekmişiz sezeryanın şekline.. genel anestezide dokular daha çok gevşiyor ve bebek iri olduğundan genel anestezi daha iyi olur diyo.. bilmiyorum artık hayırlısı..
selam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta saat 10 da kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla
kızlar maaşallah bebeklerınize...neler yıyosunuzda bebekelr kıloalıyo bız 32 haftalıkken tam 2 kılo ıdık şimdi 33 haftalığız ...benım bebişim zayıf sızlere gore neler yedığınzıı yazarmsıınız kızlar
sağlıkla sıhhatle gelsin inş miniğinselam kızlar şimdi doktordan geldik. ilk defa nst ye girdik doktor normal dedi çok şükür bi olumsuzluk yok.. 25 ağustosta saat 10 da kısmetse bebişimiz geliyor sezeryanla
ay ne güzel canım çok sevindim. sezeryan olmanın güzel yanı bu işte tarihin ve saatin belli.
ya ben napıcam şimdi...
suyum geldimi? kanamam oldumu?ay... bu sancı doğum sancısımı acaba yoksa sahtemi derken 40 haftayı doldurcam..
ya burda çoğu arkadaş sezeryan olmak istediğini söyleyince doktorlarınız hemen kabul ediyo...ne güzel.. neden benim doktorum sezeryan olmaz diyo offf....Kızlar ben de sezeryana karar verdim..doktor tarih vericek bu hafta inşallah..ben de bayram öncesi olsun istiorum hayırlısııı :))
sağlıkla sıhhatle gelsin inş miniğin
çok haklısın inan ilkinde o kadar stres yaptım ki psikolojim bozuldu.42. haftamda ne sancı oldu ne başka bişi sezeryanla aldılar en sonunda suni sancıylada sancım açılmam olmadı.şimdi oh diyorum..
bu arada dün gece aceile gittim hemoroid olmuş.kızlar çok dikkat edin cnaımdan can gitti.sezeryanımda böyle acı sıkıntı görmedim halada geçmedi.çok dikkat edin sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?