eylül 2011 anneleri buraya...

hoşgeldin deyyann.. eylülde erkek bebeğimiz daha fazla galiba..coraspin ne için kullanıyosun eğer vitaminse bende en baştan beri elevit vitamin kullanıyorum birde kanım düşük olduğu için yine en baştan beri günde 2 kez kan hapı kullanıyorum.

hoşbulduk canım benm.. evet eylül annelerinin çoğu erkek bebek sahibi olacak inşallah canım benm ilk gebeliğim düşük olduğu için bu gebeliğimde tedbir amaçlı kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum merak ettim acaba aramızda kullanıpta bu haftalarda bırakan var mı diye

geçmiş olsun canım.ama artık 34, haftalara gelmişsin çok şükür inşallah sağlıcakla kavuşursun oğluna. ben kullanmadım coraspin ama benimde ilk 3 ay düşük ihtimaline karşı progestan kullanmıştım çok şükür atlattık.

ya sevgili arkadaslar, didem pasalar ve prensesler ne güel kilo alıyo ne yiyosunus diyodu da enim durum daha kötü çıktı iste,,, 32 haftalık pasam 1800 gr. neden öyle gidiyo, en de 2 kilo ekliyodum en as... aslında doktor iyi dedi şeker den etkilenmemiş... şeker hastalığı sonuunda iri olurmus... dua edin 2. çoçuğum için güçlü ve sağlıklı olmalıyım...Allah a emanet olun hepinis...

sıkma canını tatlım bebekte etkılenemsın maaşallah kılosu o kadarda kötu değil.3 kılo olur ınşallah doğana kadar.bıraz daha fazla süt ürünleri çerez,meyve yemeye çalış dıyet yapıcam derken gereksız ve aç kalıcak şeyler yeme.benım kontrolum haftaya cuma 35 haftalık olmuş olucaz sanırım nst bağlanıcak bu haftadan sonrada her hafta görmesı gerekıyo doktorun bıde ben ılçeden il merkeze gıdıyorum dr a gıtmem çok zorlu oluyo anlayacağın.ve hala işi bırakamadım sabahları puaçayla geçişiiriyorum muz yememı önerdı dktrum bu arada hiç sevmem kendısını ama mecburen bebek için yıyoz canım sende ıhmal etme

sağol didem poaça yememeye çalış light kepek tost ekmeği götür yanında peynirinle domatesinle ye tatlm.. en ine ayrıldm evdeym artk.. sekerim 200 lerde çıkıyo yaa en sekerli yemiyom ki.... nereye gideyim aklım çok karışık... annemlere adanaya gitsem i türlü... malatyaya gitsem i türlü.. korkuyorum Allah yardmms olsun.. doğuda terör korkusuyla yaşıyorummm şuan eşim de kaygılı yola çıkmamaya çalışıyoruss...

canım dikkat et bu ilaçlar pek işe yaramıyor.arkadaşımında doğumd aolmuş neler çektim diyo.doktorun verdigi ilaçlar yaramadı diyo.aktardan bir ilaç almış ismini verdi.lokman hekim bişi özlü kremmiş.bende aktara inebilirsem alıp denicem.ama çok fena bir durum.doktorun ne diyo doğumda ya çıakrsa dışarı .bebekle mi ugraşcaksın basurlamı.benim sezeryan o konuda içim rahat bilsem zaten normal doğum yapcaz böle olcak deseler büyük konuşmım ama yaptırmam .gerçekten canım çok yandı

üzme kendini kilosu bencede iyi zaten 1800 le 2000gr arasında ne kadar var alır annesi meraklanmaaaaa....
bende hala çalışıyorum raporu doğum sonrasına bırakıyorum
sıcaklarda işe gel git biraz zorluyor ama ne yapalımmm
sen güzelce dinlen bebişinle
onlar gelir yanına en azından biri dert etme sen evt sakıncalı yollar allah korusun hepimiziii bebişlerimizi kucağımıza alalım inş. sağlıklaaa

sağol canım benim ben de ilk üç ay progestan kullandım çok şükür 30 lu haftaları görebildim inşallah bütün anneler sağ salim kavuşurlar kuzucuklarına tek dileğim bu

bence boşuna üzülüyorsun hayatım hem ultrason değerleri herzaman doğruyu vermiyor ne yazık ki onun için ben hiç takmıyorum 2500 ü geçsin yeter hem zayıf bebek kendini daha çabuk toplar buna en iyi örnek teyzem çocukları 2500 ü zor geçiyorlardı doğduklarında ama 2 ay içinde kocaman oluyorlardı üzülme arkadaşım inşallah bi dahaki gidişinde annesini sevindirir bebeğin kocaman olur

saol tatlm inş hersey iyi olur, insülin ayarlanması için hastanede kalmaya gitem 2-3 günlük yokum üyük ihtimalle.. duanıı eklerim... tüm anne adayları ve öellikle 2011 eylül anneleri topiğindeki arkadaşlarım hepinis sağlıkla doğum yapın inş.. görüşmek üere...

şekerin 200lerde çıkıyorsa bir endoktrin uzamnına görünmeli ve diyetisyenin vereceği diyet ile birlikte insülünde kullanmalısın bence.. ben 200leri hiç görmedim ama 130-140 arası değerlerime endoktrin doktorum insülün verdi geçe p.tesinden beri kullanıyorum ve şimdiye kadar kullanmadığıma pişman oldum.. yaparken ne acıyo ne bir zorluğu var.. keşke bana da sana tavsiye ettiğim gibi birileri tavsiye etseydi..hem insülünün bebeğe zararı yok ama şekerin var..

bu arada arkadaşım nerde oturuyorsunuz biz de doğudayız

Son düzenleme:

biz 35 haftamızdayızz c.tesi gideceğiz doktorumuza bize de nst bağlanacak sanırım.kilosunuda çok merak ediyorum kıpır kıpırımınnnni...
hazırlıklar ne durumda bu arada??? eylül annelleri çok az kaldııııı

üzme tatlı canını benim 31 haftalıkken 1800 dü bir ay sonra gittiğimde ise baya bir atağa geçmiş maaşallah 2800 olmuş ben 2600 bekliyodum. yani ne olacağı belli olmaz bu ay iyi beslen bak birdahaki ay senide şaşırtır inşallah...

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

katılıyorum ultrosona her zaman güvenme.bana kızımda 3500 dediler hatta 4 ü bulur diyordum aradan bir hafta geçti bu bebek çok zayıf daha önce söyledikmi dediler.sonra kendi doktorum 3380 dedi 3230 gram doğdu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…