eylül 2011 anneleri buraya...

1 hafta var bebişlerimiz arasındsa canıms enın doğum ne zamna sezrynmı normalmi?hazırlıklarda beşiğini ana kucağını kıyafetlerını battanıyelerı ayakkabısı temızlık ürünleri bıttı alıcaklarım şimdilik çarşıya çıktıça bakıyorum yınede .....pudra almadım sadece

slm kızlar naber? şu son zamanlarda canım hiçbişey yapmak istemiyor ne temizlik ne yemek ne ütü vs vs vs....

slm kızlar naber? şu son zamanlarda canım hiçbişey yapmak istemiyor ne temizlik ne yemek ne ütü vs vs vs....

Albendende o kadar canım. Bende eve yetişemiyorum çalışıyorum 7 de çıkıyorum bide her akşam birinde yemekteyiz. Eve geç geliyoruz.
İşler iyice birikti.

Birde taşınma işimiz var. eşyaları yavaş yavaş topluyoruz. Tam eylül başında taşınıcaz, doktor çocuk her an gelebilir diyo. Birde o evi yerleştirmesi var off off Bide odasını yeni evimize yaparız diye çöp almadık çocuğa Gerçi oda değil park yatak düşünüyoruz ilk etapta.

Bir tane hastane çıkışı, bi çıtçıtlı badisi bide huggies bebek bezi var yavrumun :) Allahtan milupa eşantiyonlardan göndermiş acil doğumda onları kullanırız artık :)))

Facebook eylül anneleri grubundan cüz aldım onu bile okuyamamaktan korkuyorum Halbuki şu zamanlar oruçta tutmuyorum çok ihtiyacım manevi desteğe ...
Facedeki grubun adresi herkesi bekilyoruz :) Giriş Yap | Facebook

ilginçmiş senin doktorda hepsi sezeryan için takla atar halbuki ... :) Başka doktora görün anım hemoroid önwmli çünkü ..

ya bende aldım okuyamadım sonra.hemoroid olunca kaldı herşey.bide kuranın türkçe okunuşunu bulamadım netten.kardeşime kendi adıma okuttum çok şükür okundu içim rahatladı

19 eylül normal doğumu ama sezeryan düşündüğüm için 12 eylül 9 eylül gibi olcak sanırım...
pudra yerine pişik kremi var ondan al bence pudra pek önermiyorlar bepanten var ben ondan aldım yiğenlerimizde ondan kullandı memnun kaldılar..bizde beşiğini aldık ama kurdurmadık daha ne zaman kurdurcaksın sen ??
senin doğum ne zaman

iyi öğlenler arkadaşlar sıcaklardan mıdır yoksa çocuk sıkıştırdığından mıdır nedir ara ara nefesim kesiliyor gibi oluyor bazen uykuya dalmak bu yüzden işkence gibi geliyor sanki birisi boğazlıyormuş gibi nefes alamıyorum sizde durumlar nasıl iş yapma temizlik meselesine gelince kendimde parmağımı kımıldatıcak kuvvet bulamıyorum bazen ama az kaldı inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeklerimiz hoşçakalın...

evet pudrayı ından bende almadım ama yıned ebulundurmak lazım.benımkıde sezeryanla 19 eylul yada 16 eylul gıbı olucak dr 26 dedı ama ben 19 eylul dıcem .bende kurmadım beşiği daha.bayramdan sonra kurarım artık ev hem bayram temzılığı için iyıce temızlenmış olur perdelerı fılan yıkatcam ondan sonra düşünuyorum.senındemı ilk bebek karakara

benımde akşamları nedfesım eksılıyo yatarken yastığımı yuksek tutarak gıdermeye çalışıyorum.bebekler için herşeye değer..........

merhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...

evt ilk bebeğimiz...bende bayram temizliğinden sonra kurdursak diyorum ama endişe oluyor kokar mı acaba diye kararsızlık oluyor işteee

benımde akşamları nedfesım eksılıyo yatarken yastığımı yuksek tutarak gıdermeye çalışıyorum.bebekler için herşeye değer..........

bende geceleri bacak arama yastık koyarak yatmaya çalışıyorum bebişime bişe olmasın diye ve daha rahat oluyor bu aralar başladım doğuma kadar böyle devam eder

merhabalar ben varım:)dorukta gizem hanıma gidiyorum,amin inşallah dualarına katılıyorum....

merhba cnm,allah saglıkla kavustrsun ınsallah,doktorum bana da ırı bebek dyr.senınkı kacıncı haftada kac kılo?ben normal dogm ıstyrm aslında ama kısmet bakallım...

kızlar merhaba hepinize,ben de 36/2 haftalıgım,bebısım 3300,masallah,umarım hepımızınkı saglıkla dogar,kendım 57 kıloyum ve gobısım ancak 5 aylık gbı duruyor,cok fit bir hamiş oldum:)toplamda 12kılo aldım sımdıye kadar,
sırt agrısı cekıyorum cok yorulunca,hep soluma yatmaya calısıyorum bebegım beslensın dıye ve bacak arama yastık koyuyorum,bel ve sırt agrımı hafıfletıyor,ayrıca kasık agrım da oluyor ozellıkle sol kasıgım kalkarken falan agrı yapıyor bı sure sonra gecıyor allahtan,yuruyus yapmaya calısıyorum,kasılmalarım oluyor,magnezyum kullanyrdum doktorum artık bıraktırdı.dogum seklımız bellı degıl,kısmet bakalım,,,gunu yaklasan arkadaslara hayırlı dogumlar dılıyorum:)ayrıca kanaması olan bı arkadas yazmıs gecmıs sayfalara sanırım,ben de ılk 4 ay progeston kullandım kanamam vardı cok sukur bu gunlere geldık,allah sıfa versın ıns.

bende geceleri bacak arama yastık koyarak yatmaya çalışıyorum bebişime bişe olmasın diye ve daha rahat oluyor bu aralar başladım doğuma kadar böyle devam eder

evet canım benmde bacağımın arasında bi yastık yanımda bi yastık rahat olmasına oluyor da zavallı kocacım yastıklardan kendi rahat uyuyamıyor o da az kaldı diye kendini avutuyor.. ne yapalım hayırlısıyla gelsin de ben buna da razıyım yeter ki tek rahatsızlığım bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…