biz 35 haftamızdayızz c.tesi gideceğiz doktorumuza bize de nst bağlanacak sanırım.kilosunuda çok merak ediyorum kıpır kıpırımınnnni...
hazırlıklar ne durumda bu arada??? eylül annelleri çok az kaldııııı
slm kızlar naber? şu son zamanlarda canım hiçbişey yapmak istemiyor ne temizlik ne yemek ne ütü vs vs vs....
ya burda çoğu arkadaş sezeryan olmak istediğini söyleyince doktorlarınız hemen kabul ediyo...ne güzel.. neden benim doktorum sezeryan olmaz diyo offf....
ya benim hamileliğimin başından beri hemoroid sorunum var şimdi fitil ve krem kullanmaya başladım ama pek bir faydası yok gibi.. bide normal doğum olacak ıkınmakda tehlikeli endişeliyim..
Albendende o kadar canım. Bende eve yetişemiyorum çalışıyorum 7 de çıkıyorum bide her akşam birinde yemekteyiz. Eve geç geliyoruz.
İşler iyice birikti.
Birde taşınma işimiz var. eşyaları yavaş yavaş topluyoruz. Tam eylül başında taşınıcaz, doktor çocuk her an gelebilir diyo. Birde o evi yerleştirmesi var off offBide odasını yeni evimize yaparız diye çöp almadık çocuğa Gerçi oda değil park yatak düşünüyoruz ilk etapta.
Bir tane hastane çıkışı, bi çıtçıtlı badisi bide huggies bebek bezi var yavrumun :) Allahtan milupa eşantiyonlardan göndermiş acil doğumda onları kullanırız artık :)))
Facebook eylül anneleri grubundan cüz aldım onu bile okuyamamaktan korkuyorumHalbuki şu zamanlar oruçta tutmuyorum çok ihtiyacım manevi desteğe ...
Facedeki grubun adresi herkesi bekilyoruz :) Giriş Yap | Facebook
1 hafta var bebişlerimiz arasındsa canıms enın doğum ne zamna sezrynmı normalmi?hazırlıklarda beşiğini ana kucağını kıyafetlerını battanıyelerı ayakkabısı temızlık ürünleri bıttı alıcaklarım şimdilik çarşıya çıktıça bakıyorum yınede .....pudra almadım sadece
iyi öğlenler arkadaşlar sıcaklardan mıdır yoksa çocuk sıkıştırdığından mıdır nedir ara ara nefesim kesiliyor gibi oluyor bazen uykuya dalmak bu yüzden işkence gibi geliyor sanki birisi boğazlıyormuş gibi nefes alamıyorum sizde durumlar nasıl iş yapma temizlik meselesine gelince kendimde parmağımı kımıldatıcak kuvvet bulamıyorum bazen ama az kaldı inşallah hayırlısıyla zamanında gelir bebeklerimiz hoşçakalın...[/QU
evt bebek sıkıştırıyor annesiii
ev işini yapamıyorum artık ben, eşim saolsun yardımcım her konuda bir yemeği işten gidince yapıyorum onda bile nadir de olsa sırtım ağrıyabiliyor
19 eylül normal doğumu ama sezeryan düşündüğüm için 12 eylül 9 eylül gibi olcak sanırım...
pudra yerine pişik kremi var ondan al bence pudra pek önermiyorlar bepanten var ben ondan aldım yiğenlerimizde ondan kullandı memnun kaldılar..bizde beşiğini aldık ama kurdurmadık daha ne zaman kurdurcaksın sen ??
senin doğum ne zaman
evet pudrayı ından bende almadım ama yıned ebulundurmak lazım.benımkıde sezeryanla 19 eylul yada 16 eylul gıbı olucak dr 26 dedı ama ben 19 eylul dıcem .bende kurmadım beşiği daha.bayramdan sonra kurarım artık ev hem bayram temzılığı için iyıce temızlenmış olur perdelerı fılan yıkatcam ondan sonra düşünuyorum.senındemı ilk bebek karakara
benımde akşamları nedfesım eksılıyo yatarken yastığımı yuksek tutarak gıdermeye çalışıyorum.bebekler için herşeye değer..........
merhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...
bende geceleri bacak arama yastık koyarak yatmaya çalışıyorum bebişime bişe olmasın diye ve daha rahat oluyor bu aralar başladım doğuma kadar böyle devam eder
Merhaba kızlar bende diğer eylül anneleri topiğindenim.ilk defa gördüm burayı.içinizde bursada olan yada bursada doktora giden varmı??hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eder mevlam inşallah
sağolasın samirsak.. epidural istiyorum ama doktor genel anesteziye daha sıcak bakıyor gibi.. önümüzdeki hafta anestezi uzmanı ile karar verecekmişiz sezeryanın şekline.. genel anestezide dokular daha çok gevşiyor ve bebek iri olduğundan genel anestezi daha iyi olur diyo.. bilmiyorum artık hayırlısı..
bende geceleri bacak arama yastık koyarak yatmaya çalışıyorum bebişime bişe olmasın diye ve daha rahat oluyor bu aralar başladım doğuma kadar böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?