eylül 2011 anneleri buraya...

merhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...

hamile kalmadan önce kullanıyordum ama öğrenir öğrenmez bıraktım iyi de oldu ama arada canım istemiyor değil o zaman da bu kadar dayandım diyorum yenilmiyorum nefsime aman sende niyeti bozma arkadaşım tamamen unut.. zaten bundan sonra içmeyeceğim kesin kokusu bile bir tuhaf geliyor bazen kendi kendime acaba ben içerken de yanımdakine böyle mi kokuyordu diye soruyorum

arkadaşlar sezeryanla doğum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var internette araştırıyorum ama farklı farklı şeyler yazıyor güvenmiyorum.
sezerayanla doğum yapmış yada yakını yapan arkadaşlar bu ameliyat kaç dk. sürüyor? narkozun etkisi hemen geçiyormu ? hemen anne kendine gelebiliyormu? v.b. gibi şeyler hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.

alisyax bende şunu merak ediyorum bu ameliyet 30-60 dk arası sürüyor bebek ilk 10 dk. da doğuyormuş .peki bu 30-60 dk içinde ayılmamız dahilmi yoksa bu süreden sonra birde ayılmak için biraz daha zaman geçiyormu?

Alisyax bir arkadaşımın tecrubesini kopyalayıp yapıştırıyorum şeker "Genel anesteziye ben karar verdm 1.30 da girdim ameliyathaneye bir iki imza vs isleri ekip tamamlandi sonra ben bayildim 1:45 kizim dogdu bende 2:30 da ayilmaya basladim ayilmam biraz zamn aldi sanirim ama normalide bu olabilir bilmiyorum 3 gibi kendimdeydim aradaki 30 dk da toparlanmaya calistimnayildim ama hatitlamazsam diye hemen cikmak idtemedim bejnokndiyince cikardilar beni kolay ayildigimidusunuyorum ayni gn 4-5 adim yurudum ertesi gun uzun mesafe yurudum "

en spinal anestei ile seeryan oldum 45 dak sürdü ve ameliyathaneden çıkmadan uyandm çünkü genel anestei olmadığımdan endişem geçsin diye hafif uyuttular.. çok kısa sürüyor seeryan... genel anestei alanlar kendilerine daha geç geliyolar 2-3 saati alıyomuş diye duydum...

Bende sezeryan olacağım ama genel anesteziden korkuyorum. Bende spinal istedim kızım doğduğunda çığlıklarını duymak için ama bir sürü söylenti dolanıyor etrafta. Yok bel ağrızı kalıyor, yok yürüyüşlerde problem oluyor. İşte sakat kalma riski var. Bide biraz kımıldarsan falan ani harekette incitebilirmişsin biyerini off doğrumu bunlar gerçekten ..?

Ayılma geç olursa bebeğimi geç görmek istemiyorum. Bende bunların cevabını istiyorum.

Arkadaşla bir liste yapalım bebeklerimizin cinsiyeti doğum tarihleri ve isimleriyle nasıl eklendiğini bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum ...:44:

merhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...
ben kullandım ilk gebelğimde bırakmıştım sonlarına doğru tek tükde olsa içtim.ikincisindede bırakalı kısa bir süre oldu ama içme son zamanların nefes alıp vermek güçlük hiç başlama canım.ben bıraktım inş doğumdan sonra başlamam
genel anestezi ile geçen sene doğum yaptım canım.20 :45 de doğuma girdim 9:30 da ayıldım.kızımı gördüm tekrar uyudum :) neyse ama ayılmam kısa sürdü.bebegimi emzirdim.hemen sütüm geldi şükür.ilk gün kalktım yürüdüm .ertesi gün aşağıya bile indim eczaneye bile gittim eşimle.o gün eve geldim iki gün kalmadım ve gayet iyiydim.spinal anesteiz ile ilgili bilgim yok ama gittigimde doktora sorcam .
Arkadaşla bir liste yapalım bebeklerimizin cinsiyeti doğum tarihleri ve isimleriyle nasıl eklendiğini bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum ...:44:
canım bende bilmiyorum ama denerim bakalım becerebilcekmiyim :)

genel anestezi ile geçen sene doğum yaptım canım.20 :45 de doğuma girdim 9:30 da ayıldım.kızımı gördüm tekrar uyudum :) neyse ama ayılmam kısa sürdü.bebegimi emzirdim.hemen sütüm geldi şükür.ilk gün kalktım yürüdüm .ertesi gün aşağıya bile indim eczaneye bile gittim eşimle.o gün eve geldim iki gün kalmadım ve gayet iyiydim.spinal anesteiz ile ilgili bilgim yok ama gittigimde doktora sorcam .

sağolun kızlar..genel anestezide serum yada iğneyle bayıltılıyor sanırım. bu narkozun etkisi beni korkutuyor açıkçası hani hiç bişey yok gibi uykudan uyanırmışcasına mı uyanılıyor.

çok iyi yapmışsın. bende bu hfta gidiyim doktora doğum şekli ve tarihi kesinleşsin hemen mesaj yollıycam sana.. inşallah doktorumu sezeryana ikna ederim ya.....

canım bunlar doğan bebişlerimiz.seninkinide doğduktan sonra ekleriz.sen bsurunu söyle bence canım sonucta önemli bişi.inan ki oturup kalkamıyor insan bebegini nasıl emdirceksin o duurmda.rabbim korusun inş bişi olmaz.hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun

kıslar, sis sormuyosunus ama söyliimm 3 gün hastanede kaldm insülin yapmayı öğrendm insülini temin edinçe kendime enjekte edeçeğim ilk defa, en asından u süreçi atlattık çok şükür...

kıslar, sis sormuyosunus ama söyliimm 3 gün hastanede kaldm insülin yapmayı öğrendm insülini temin edinçe kendime enjekte edeçeğim ilk defa, en asından u süreçi atlattık çok şükür...

geçmiş olsun zeynep insülüne başlamakla iyi etmişsin de neden temin edemiyosun? bulunduğun şehirde mi yokmuş? birde neden 3 gün hastanede kaldın?

geçmiş olsun zeynep insülüne başlamakla iyi etmişsin de neden temin edemiyosun? bulunduğun şehirde mi yokmuş? birde neden 3 gün hastanede kaldın?

insülinin dosunu ayarladılar o yüden araştırma hastanesinde yattım.. insülin dün alamadm da ondan --ilçemisde yoktu.. senin çok as kalmış doğuma:)) hadi hayırlısı

arkadaşlar dikkatimi çekti u sayfada haftasonu durgunluğu yaşanıyor:)) herkes haftaiçi yasıyo..
i sorum var sie::: 33 haftalığım ve adet sanısı gii ağrım oluyo ara sıra...nedendir? ve ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…