merhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...
arkadaşlar sezeryanla doğum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var internette araştırıyorum ama farklı farklı şeyler yazıyor güvenmiyorum.
sezerayanla doğum yapmış yada yakını yapan arkadaşlar bu ameliyat kaç dk. sürüyor? narkozun etkisi hemen geçiyormu ? hemen anne kendine gelebiliyormu? v.b. gibi şeyler hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.
arkadaşlar sezeryanla doğum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var internette araştırıyorum ama farklı farklı şeyler yazıyor güvenmiyorum.
sezerayanla doğum yapmış yada yakını yapan arkadaşlar bu ameliyat kaç dk. sürüyor? narkozun etkisi hemen geçiyormu ? hemen anne kendine gelebiliyormu? v.b. gibi şeyler hakkında bilgilerinize ihtiyacım var.
en spinal anestei ile seeryan oldum 45 dak sürdü ve ameliyathaneden çıkmadan uyandm çünkü genel anestei olmadığımdan endişem geçsin diye hafif uyuttular.. çok kısa sürüyor seeryan... genel anestei alanlar kendilerine daha geç geliyolar 2-3 saati alıyomuş diye duydum...
ben kullandım ilk gebelğimde bırakmıştım sonlarına doğru tek tükde olsa içtim.ikincisindede bırakalı kısa bir süre oldu ama içme son zamanların nefes alıp vermek güçlük hiç başlama canım.ben bıraktım inş doğumdan sonra başlamammerhaba arkadaşlar..
aranızda sigara kullanan varmı acaba...
bugün çok kötüym ben yaaa...
berbat şekilde canım sigara istiyor...
genel anestezi ile geçen sene doğum yaptım canım.20 :45 de doğuma girdim 9:30 da ayıldım.kızımı gördüm tekrar uyudum :) neyse ama ayılmam kısa sürdü.bebegimi emzirdim.hemen sütüm geldi şükür.ilk gün kalktım yürüdüm .ertesi gün aşağıya bile indim eczaneye bile gittim eşimle.o gün eve geldim iki gün kalmadım ve gayet iyiydim.spinal anesteiz ile ilgili bilgim yok ama gittigimde doktora sorcam .arkadaşlar sezeryanla doğum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var internette araştırıyorum ama farklı farklı şeyler yazıyor güvenmiyorum.
canım bende bilmiyorum ama denerim bakalım becerebilcekmiyim :)Arkadaşla bir liste yapalım bebeklerimizin cinsiyeti doğum tarihleri ve isimleriyle nasıl eklendiğini bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum ...:44:
Arkadaşla bir liste yapalım bebeklerimizin cinsiyeti doğum tarihleri ve isimleriyle nasıl eklendiğini bilsem ben yapıcam ama bilmiyorum ...:44:
canım becerdim ama baya zormuş ya
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-eylul-bebekleri-dtarihleri.html#post20592477
doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse eklerim .şimdilik 4 doğumumuz var.ikisini ekledim olan bilgileri,ikisini bilmiyorum
en spinal anestei ile seeryan oldum 45 dak sürdü ve ameliyathaneden çıkmadan uyandm çünkü genel anestei olmadığımdan endişem geçsin diye hafif uyuttular.. çok kısa sürüyor seeryan... genel anestei alanlar kendilerine daha geç geliyolar 2-3 saati alıyomuş diye duydum...
canım becerdim ama baya zormuş ya
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-eylul-bebekleri-dtarihleri.html#post20592477
doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse eklerim .şimdilik 4 doğumumuz var.ikisini ekledim olan bilgileri,ikisini bilmiyorum
çok iyi yapmışsın. bende bu hfta gidiyim doktora doğum şekli ve tarihi kesinleşsin hemen mesaj yollıycam sana.. inşallah doktorumu sezeryana ikna ederim ya.....
Kızlar emzirme sütyeni olarak ne marka aldınız ve nasıl vede ne kadar ?
:44:
kıslar, sis sormuyosunus ama söyliimm 3 gün hastanede kaldm insülin yapmayı öğrendm insülini temin edinçe kendime enjekte edeçeğim ilk defa, en asından u süreçi atlattık çok şükür...
geçmiş olsun zeynep insülüne başlamakla iyi etmişsin de neden temin edemiyosun? bulunduğun şehirde mi yokmuş? birde neden 3 gün hastanede kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?